plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Rucia wrote:Idźta z tą kapustą ! Też bym cholera zjadła ! czemu ja się jeszcze za to nie wzięłam?
U Nas panuje układ, że ja zajmuje się domem i dziećmi, a M. pracuje. Zamierzam poszukać sobie czegoś jak dzieciucha nowa będzie miała 3-4 latka i pójdzie do przedszkolateż uwielbiam a dzis spaghetti
Selena, mauysia, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Beata wrote:dziewczyny czyżby u Was wszystkich dziś była brzydka pogoda?
tylko nademną słońce piecze?
normalnie nie mogę w to uwierzyć zaraz popadnę w jakis euforyczny nastrój że to jakiś cudowny wyjątek, a tu tez zapowiadali na dziś piorunyBeata lubi tę wiadomość
-
Beata wrote:o kurde ja tu gadu gadu a tu prawie 15 Mayusia odliczamy minuty do końca?
biore sie za robotę jak sie ogarnę to jeszcze zajrzę przed wyjściem
A co do pogody - u mnie ciągle pada, ani na chwilę nie przestało -
Shagga_80 wrote:Ekstraktu z wanilii też nie widziałam
Zmodyfikowałam trochę ten przepis, żeby był "dla zwykłych śmiertelników", a nie bywalców eko-sklepów
A zamiast agaru na 100% może byc żelatyna...Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 czerwca 2013, 14:59
Shagga_80, Beata lubią tę wiadomość
-
Mausiu ja ściśle wiążę swoją pracę z dziećmi. Uczyłam przez 3 lata w szkole, niestety były to zastępstwa, więc zwyczajnie się skończyły. Mam nadzieję, że od września uda mi się gdzieś się wcisnąć, a jak nie też myślę o działalności, ale również związanej z dzieciakową współpracą. To były moje plany od początku mego istnienia i rozumowania, w tym celu studiowałam 7 lat i skończyłam trochę kierunków. Uparcie dążę do tego, żeby moje plany zrealizować
Shagga_80, mauysia, Beata, aisa, zbikowa lubią tę wiadomość
-
Beata wrote:dziewczyny czyżby u Was wszystkich dziś była brzydka pogoda?
tylko nademną słońce piecze?
normalnie nie mogę w to uwierzyć zaraz popadnę w jakis euforyczny nastrój że to jakiś cudowny wyjątek, a tu tez zapowiadali na dziś piorunyBeata lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA w ogóle to musiałam wstawić pranie i teraz musimy czekać...a zła jestem jak nie wiem, bo pamiętacie jak mówiłam,że pierwszym udanym ciążowym ubraniem są białe spodnie? No to w niedzielę szykowaliśmy się do Kościoła i zachciało mi się nogi ogolić...przed ubieraniem zauważyłam,że zacięłam się na kolanie,więc szczęśliwa,że to zauważyłam w porę zakleiłam plastrem...w kościele w którymś momencie patrzę a na drugim kolanie mam plamki krwi! Na drugim! Tym niezaklejonym!
Zaraz w domu nalałam odplamiacza a potem musiałam niestety wstawić pranie (mimo,że nie robię tego zwykle w niedzielę) no i ku mojemu zaskoczeniu plama nie sprała się! Grrrrrrrr, dziś odplamiacz znów nalałam na pół dnia i teraz wstawiłam pranie! -
Shagga_80 wrote:Niestety najczęściej wyrzucam ciągle,bo nie zawsze znajduję zastosowanie ...chyba,że robię potem na tym rosole np zupę jarzynową, to seler czy pietruszkę (korzeń of kors) ścieram na tartce.
Aha no bo ja własnie w całości wkładam a potem wyrzucam więc dobry patent żeby zetrzec do rosołu, ale nie robi się wtedy zbyt metny/gęsty jak zupa?Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBeata wrote:Aha no bo ja własnie w całości wkładam a potem wyrzucam więc dobry patent żeby zetrzec do rosołu, ale nie robi się wtedy zbyt metny/gęsty jak zupa?
-
Selena wrote:U mnie też ladnie BeciuOliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
mauysia wrote:No ja mam jeszcze AŻ 33 minuty
A co do pogody - u mnie ciągle pada, ani na chwilę nie przestało
no już pozostało nam tylko 25 ale ja mam jeszcze trochę pracy dlatego dla mnie to tyljo a nie aż....Oliwka 2006
-
nick nieaktualny