plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyGunia wrote:Shagga, super wieści, dobrze, że Ginka Cię uspokoiła:) Zdjęcia nowe dostałaś?
Odwróciła mi monitor (a jakże) ale dopiero jak pokazywała mi szyjkę....meeeeeeega fascynujące
-
Shagga_80 wrote:Nie, nawet nie prosiłam..baaaaaaaa,nawet nie widziałam Młodego
Odwróciła mi monitor (a jakże) ale dopiero jak pokazywała mi szyjkę....meeeeeeega fascynujące
Uch mi lekarz też kiedyś pokazał (nie w czasie usg, a normalnego badania), jak piał nad nią, że taka piękna, a ja się przestraszyłam, minę musiałam mieć nieźle zszokowaną bo śmiał się ze mnie:/Shagga_80, aisa lubią tę wiadomość
... 21 cykl na Ovu. A w dupę z tym... -
nick nieaktualnyZmykam chwilowo...przede wszystkim ubrać się, bo piszę do Was ze ściągniętymi gaciami (tzn, spodniami!)
A potem będę robiła te kluski śląskie...odszukam jeszcze tyklo na necie jakiś przepis, bo niby robiłam parę razy ale zwykle z dokładnymi instrukcjami Mamy mojej...dziś nie mogę zadzwonić, bo Młody zarekwirował mi telefon...idąc do domu widzieliśmy auto (zresztą nie pierwszy raz) które przy światłach ma rzęsy i On zawsze się dziwi...więc zrobiłam Mu fotkę i teraz oglądaKfjatus lubi tę wiadomość
-
Shagga_80 wrote:Jestem!
U mnie wszystko OK...Ginka przebadała mnie na wszelkie sposoby: wziernikiem, palpacyjnie, USG przez brzuch i nawet dopochwowo i wszystko jest w najlepszym porządku. Ilość wód prawidłowa, szyjka zamknięta, dł. ok 43 mm. Tak więc jestem spokojna
Tyle ode mnie
Mam nadzieję na równie dobre wieści od Fedry...ściskam mooooooooooooocno kciuki!
Fedra ma wizytę jak się nie mylę o 19:15 + możliwa obsuwa.
Wieczorkiem wpadnę poczytać na tel co i jak, trzymam kciuki z całych sił! A tym czasem zbieram się do domu.
Zbiku jednak będziemy parą w tym miesiącu.U mnie padało tylko rano, w południe było tak duszno, że po tyłku ciekło, a od 15 słoneczko piękne.
zbikowa lubi tę wiadomość
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
cześć dziewczynki!!!
Ruciu-ale fajnie,ze juz czujesz ruchy. A to są takie motylkowe czy takie mocniejsze kopniaczki?ja sama nie wiem jak to jest u mnie bo ja mam duży brzuchol i tak prędko nie rozpoznam ruchów...od czasu do czasu czuje jakieś delikatne muśnięcia, a dziś jakieś 20 minut temu siedziałąm sobie na kszesle w kuchni i w pewnym momencie poczułam jakby kopniaka z lewej strony-aż mnie przeszyły ciarki
i za chwile był drugi. Ale czy to były kopniaczki czy coś innego to nie wiem????
Karoam-ja mam takie same bóle w lewym boku...to są rozciągajace sie wiązadła. Zgłaszałm już to gince i dała mi na to Dupka a potem przeszło i znowu sie pojawiły te bóle. A wczoraj czualm też po prawej,ale wyzej. A ten ból po lewej stronie to aż promieniuje do nogi. Biorę na to magnez, bo wizyta dopiero za tydzień.
Shagga i Fedra-czekam na Wasze wieściMam nadzieje,ze obie z dobrymi przyjdziecie.
Effciu- jak masz dupka to bierz, a akard jest bez recepty wiec spoko mozesz sobie sama zafundować te tabletki
Kobietki, które pracuja-ja Wam sie nie dziwie,ze Wam sie nie chce gotować jak wracacie tak późno i do tego zmęczone po pracy...
Gosia-mam nadzieję,ze jednak będziesz tą parą Effci
P.S. ja dziś byłam na pogrzebie znajomej ojca. Starszy pan, ale nie wypadało nam nie pójść. I w czwartek znowu mamy pogrzeb- wczoraj TIR zgarnął z drogi chłopaka kuzynki mojego męża. Jechal od niej rowerem o 4 rano. Zawsze jeździl inną drogą-bezpieczniejszą przez las, a teraz chyba za śmiercia pojechał i pojechał ruchliwą trasa. Wyobraźcie sobie,że zginął 200 m od domu-miał 19 lat. Wczoraj cały dzień i dziś myślę o Nim-bo tydzien temu w niedzielę widzialam sie z nim. I o niej myśle-bo co ta dziewczyna teraz przeżywa???Ona ma dopiero17 lat. A taka to byla zakochana para....
No to już nie smęcę.
Zajrzę później po wieści Fedrowe i Shaggowe -
nick nieaktualnygocha04 wrote:Fedra ma wizytę jak się nie mylę o 19:15 + możliwa obsuwa.
Mam nadzieję,że nie długo będziemy musiały czekać na dobre wiadomościInnych dziś nie przyjmuję
PS. Karoam też miała się dziś wybrać do Gina, ciekawe czy zajrzy później!Fedra lubi tę wiadomość
-
Kopciuszku parą Effci już nie będę, ale Zbiczka jak najbardziej.
Shagga też mam nadzieję, że będzie bez poślizgu i szybko będziemy się cieszyć z dobrych wieści.
Uciekam, narazie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 czerwca 2013, 17:55
zbikowa lubi tę wiadomość
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLibra wrote:WIEŚCI OD FEDRY!!!!
niestety strasznie smutne;(
ciąża obumarła, Fedra ma czekać na krwawienie... i jak się zacznie jechać do szpitala;(
tak bardzo mi przykro Fedruniu Ty moja;( po prostu brak mi słów;(
Tak strasznie mi przykroAż brak słów.... ściskam mocno Izuś. Libra, dzięki za wieści
Fedra lubi tę wiadomość
-
gocha04 wrote:Kopciuszku parą Effci już nie będę, ale Zbiczka jak najbardziej.
Shagga też mam nadzieję, że będzie bez poślizgu i szybko będziemy się cieszyć z dobrych wieści.
Uciekam, narazie.
cieszę się i nie cieszę na raz że będziesz moją parą, chociaż miałaś być parą Effci.Effcia28 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
to jest niesprawiedliwe.... Fedra jest mi bardzo przykro...
Fedra lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLibra wrote:WIEŚCI OD FEDRY!!!!
niestety strasznie smutne;(
ciąża obumarła, Fedra ma czekać na krwawienie... i jak się zacznie jechać do szpitala;(
tak bardzo mi przykro Fedruniu Ty moja;( po prostu brak mi słów;(
Fredzia tak mi przykro!!!!Tulam mocno cię !!!!I trzymaj się kochana!!!
Brak mi słów po prostu!!!Fedra lubi tę wiadomość
-
Nie da się skomentować takiej wiadomości. Bo po co te nadzieje? KuR.. to jest takie niesprawiedliwe...
Fedrulek strasznie mi przykro i nie potrafię tego wyrazić słowami. Przytulam mocno, łzy same lecą...ehhWiadomość wyedytowana przez autora: 25 czerwca 2013, 18:57
Fedra lubi tę wiadomość