X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 czerwca 2013, 17:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gunia wrote:
    Shagga, super wieści, dobrze, że Ginka Cię uspokoiła:) Zdjęcia nowe dostałaś?:)
    Nie, nawet nie prosiłam..baaaaaaaa,nawet nie widziałam Młodego :( Odwróciła mi monitor (a jakże) ale dopiero jak pokazywała mi szyjkę....meeeeeeega fascynujące :P

• Gunia Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2013, 17:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga_80 wrote:
    Nie, nawet nie prosiłam..baaaaaaaa,nawet nie widziałam Młodego :( Odwróciła mi monitor (a jakże) ale dopiero jak pokazywała mi szyjkę....meeeeeeega fascynujące :P

Uch mi lekarz też kiedyś pokazał (nie w czasie usg, a normalnego badania), jak piał nad nią, że taka piękna, a ja się przestraszyłam, minę musiałam mieć nieźle zszokowaną bo śmiał się ze mnie:/

Shagga_80, aisa lubią tę wiadomość

... 21 cykl na Ovu. A w dupę z tym...
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 czerwca 2013, 17:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zmykam chwilowo...przede wszystkim ubrać się, bo piszę do Was ze ściągniętymi gaciami (tzn, spodniami!) :P
    A potem będę robiła te kluski śląskie...odszukam jeszcze tyklo na necie jakiś przepis, bo niby robiłam parę razy ale zwykle z dokładnymi instrukcjami Mamy mojej...dziś nie mogę zadzwonić, bo Młody zarekwirował mi telefon...idąc do domu widzieliśmy auto (zresztą nie pierwszy raz) które przy światłach ma rzęsy i On zawsze się dziwi...więc zrobiłam Mu fotkę i teraz ogląda :P

Kfjatus lubi tę wiadomość

• gocha04 Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2013, 17:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga_80 wrote:
    Jestem!
    U mnie wszystko OK...Ginka przebadała mnie na wszelkie sposoby: wziernikiem, palpacyjnie, USG przez brzuch i nawet dopochwowo i wszystko jest w najlepszym porządku. Ilość wód prawidłowa, szyjka zamknięta, dł. ok 43 mm. Tak więc jestem spokojna :)
    Tyle ode mnie :)
    Mam nadzieję na równie dobre wieści od Fedry...ściskam mooooooooooooocno kciuki!
    Bardzo się cieszę, że wszystko dobrze.

Fedra ma wizytę jak się nie mylę o 19:15 + możliwa obsuwa.

Wieczorkiem wpadnę poczytać na tel co i jak, trzymam kciuki z całych sił! A tym czasem zbieram się do domu.

Zbiku jednak będziemy parą w tym miesiącu.;) U mnie padało tylko rano, w południe było tak duszno, że po tyłku ciekło, a od 15 słoneczko piękne.

zbikowa lubi tę wiadomość

👩 '85 👦'82

AMH 1.07
    07.2015 - 1IUI ❌
    08.2015 - 2IUI ❌

01.2022 AMH 0,24
    02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
    02.2022 OVIklinika
    03.2022 krótki protokół IVF
    31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
    8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
    11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
    11.2022 w końcu jesteś z nami 👧

01.2023 🦀tarczycy

W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
    10.2024 AMH 0,17
    11.2024 krótki protokół IVF
  • kopciuszek126 Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2013, 17:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cześć dziewczynki!!!

Ruciu-ale fajnie,ze juz czujesz ruchy :). A to są takie motylkowe czy takie mocniejsze kopniaczki?ja sama nie wiem jak to jest u mnie bo ja mam duży brzuchol i tak prędko nie rozpoznam ruchów...od czasu do czasu czuje jakieś delikatne muśnięcia, a dziś jakieś 20 minut temu siedziałąm sobie na kszesle w kuchni i w pewnym momencie poczułam jakby kopniaka z lewej strony-aż mnie przeszyły ciarki :) i za chwile był drugi. Ale czy to były kopniaczki czy coś innego to nie wiem????

Karoam-ja mam takie same bóle w lewym boku...to są rozciągajace sie wiązadła. Zgłaszałm już to gince i dała mi na to Dupka a potem przeszło i znowu sie pojawiły te bóle :(. A wczoraj czualm też po prawej,ale wyzej. A ten ból po lewej stronie to aż promieniuje do nogi. Biorę na to magnez, bo wizyta dopiero za tydzień.

Shagga i Fedra-czekam na Wasze wieści :) Mam nadzieje,ze obie z dobrymi przyjdziecie.

Effciu- jak masz dupka to bierz, a akard jest bez recepty wiec spoko mozesz sobie sama zafundować te tabletki :)

Kobietki, które pracuja-ja Wam sie nie dziwie,ze Wam sie nie chce gotować jak wracacie tak późno i do tego zmęczone po pracy...

Gosia-mam nadzieję,ze jednak będziesz tą parą Effci ;)

P.S. ja dziś byłam na pogrzebie znajomej ojca. Starszy pan, ale nie wypadało nam nie pójść. I w czwartek znowu mamy pogrzeb- wczoraj TIR zgarnął z drogi chłopaka kuzynki mojego męża :(. Jechal od niej rowerem o 4 rano. Zawsze jeździl inną drogą-bezpieczniejszą przez las, a teraz chyba za śmiercia pojechał i pojechał ruchliwą trasa. Wyobraźcie sobie,że zginął 200 m od domu-miał 19 lat. Wczoraj cały dzień i dziś myślę o Nim-bo tydzien temu w niedzielę widzialam sie z nim. I o niej myśle-bo co ta dziewczyna teraz przeżywa???Ona ma dopiero17 lat. A taka to byla zakochana para....

No to już nie smęcę.
    Zajrzę później po wieści Fedrowe i Shaggowe :)

1usasg1812jvvfe2.png

bhywanlihyvyaglb.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 czerwca 2013, 17:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gocha04 wrote:
    Fedra ma wizytę jak się nie mylę o 19:15 + możliwa obsuwa.

Mam nadzieję,że nie długo będziemy musiały czekać na dobre wiadomości :) Innych dziś nie przyjmuję :)

PS. Karoam też miała się dziś wybrać do Gina, ciekawe czy zajrzy później!

Fedra lubi tę wiadomość

• gocha04 Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2013, 17:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kopciuszku parą Effci już nie będę, ale Zbiczka jak najbardziej.

Shagga też mam nadzieję, że będzie bez poślizgu i szybko będziemy się cieszyć z dobrych wieści.

Uciekam, narazie.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 czerwca 2013, 17:55

zbikowa lubi tę wiadomość

👩 '85 👦'82

AMH 1.07
    07.2015 - 1IUI ❌
    08.2015 - 2IUI ❌

01.2022 AMH 0,24
    02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
    02.2022 OVIklinika
    03.2022 krótki protokół IVF
    31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
    8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
    11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
    11.2022 w końcu jesteś z nami 👧

01.2023 🦀tarczycy

W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
    10.2024 AMH 0,17
    11.2024 krótki protokół IVF

Wysłany: 25 czerwca 2013, 18:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a szkoda Gosiu :(

1usasg1812jvvfe2.png

bhywanlihyvyaglb.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 czerwca 2013, 18:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    WIEŚCI OD FEDRY!!!!

niestety strasznie smutne;(
    ciąża obumarła, Fedra ma czekać na krwawienie... i jak się zacznie jechać do szpitala;(

tak bardzo mi przykro Fedruniu Ty moja;( po prostu brak mi słów;(

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 czerwca 2013, 18:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra wrote:
    WIEŚCI OD FEDRY!!!!

ciąża obumarła, Fedra ma czekać na krwawienie... i jak się zacznie jechać do szpitala;(

Tak strasznie mi przykro :( Aż brak słów.... ściskam mocno Izuś. Libra, dzięki za wieści :(

Fedra lubi tę wiadomość

• zbikowa Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2013, 18:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gocha04 wrote:
    Kopciuszku parą Effci już nie będę, ale Zbiczka jak najbardziej.

Shagga też mam nadzieję, że będzie bez poślizgu i szybko będziemy się cieszyć z dobrych wieści.

Uciekam, narazie.

cieszę się i nie cieszę na raz że będziesz moją parą, chociaż miałaś być parą Effci.

Effcia28 lubi tę wiadomość

• zbikowa Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2013, 18:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedra bardzo mi przykro :( trzymaj sie.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 czerwca 2013, 18:25

Fedra lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miałam iść do kuchni do garów...a tymczasem udało mi się tylko przebrać i najeść Młodego cukierków...ale teraz po wieściach Libry jestem mega przybita :(

I idę...brak mi słów :(

Fedra lubi tę wiadomość

• Gunia Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O nie:( Nie na takie wieści czekałam, bardzo, bardzo mi przykro, Fedruś, trzymajcie się:( Strasznie mmi przykro;( Przytulam mocno

Fedra lubi tę wiadomość

... 21 cykl na Ovu. A w dupę z tym...
  • aga83 Koleżanka

Wysłany: 25 czerwca 2013, 18:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to jest niesprawiedliwe.... Fedra jest mi bardzo przykro...

Fedra lubi tę wiadomość

[img]http:[/img]
  • aisa Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2013, 18:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedra, strasznie mi przykro :( Ściskam Cię mocno :*

Fedra lubi tę wiadomość

o148e6yd9z2ipahq.png
    wnidtv73ksjvw8t0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 czerwca 2013, 18:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra wrote:
    WIEŚCI OD FEDRY!!!!

Jejku aż mi łzy lecą!!!
    Fredzia tak mi przykro!!!!Tulam mocno cię !!!!I trzymaj się kochana!!!
    Brak mi słów po prostu!!!:-(

Fedra lubi tę wiadomość

Wysłany: 25 czerwca 2013, 18:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak bardzo mi przykro Fedruś :(. Trzymaj sie....

Fedra lubi tę wiadomość

1usasg1812jvvfe2.png

bhywanlihyvyaglb.png
  • Kfjatus Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2013, 18:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie da się skomentować takiej wiadomości. Bo po co te nadzieje? KuR.. to jest takie niesprawiedliwe...
    Fedrulek strasznie mi przykro i nie potrafię tego wyrazić słowami. Przytulam mocno, łzy same lecą...ehh :( :(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 czerwca 2013, 18:57

Fedra lubi tę wiadomość

1221648qmrgggy559.gif
  • Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2013, 19:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedruś kochanie, przyjmij moje wyrazy współczucia :(

Daj znać, gdybym mogła jakoś pomóc... Nawet jeśli miałyby być to głupie kilka dni w Anglii, na oswojenie się z tym z dala od codzienności.

Przytulam.

Fedra lubi tę wiadomość

‹‹ 3254 3255 3256 3257 3258 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Klinika niepłodności - 50 pytań, na które warto znać odpowiedź przy pierwszej wizycie.

Chciałabyś mieć pewność, że dobrze przygotowałaś się do swojej pierwszej wizyty u lekarza, dotyczącej problemów z zajściem w ciążę? Skorzystaj z naszego formularza płodności  – są to pytania, które dobry specjalista prawdopodobnie zada Ci podczas pierwszej wizyty , która pomoże zdiagnozować niepłodność. W ten sposób o niczym nie zapomnisz i będziesz mieć pod ręką wszystkie szczegóły dotyczące Twojego zdrowia, płodności lub historii chorób w Twojej rodzinie!       

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zajść w ciążę? 4 składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w koktajlach.

Jak zajść w ciążę? Jak w naturalny, łatwy, a przy tym smaczny sposób możesz poprawić swoją płodność? Wystarczy, że każdego dnia będziesz przygotowywać super-odżywczy koktajl płodności. Jakie dobroczynne składniki możesz znaleźć w naszych przepisach? Jaką rolę odgrywają one w kontekście płodności? Oto 4 najważniejsze składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w smoothies! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o ciążę a badanie AMH - 6 rzeczy, o których warto wiedzieć

Badanie AMH może bardzo dużo powiedzieć o kobiecej płodności... Kiedy warto je wykonać? Jakich informacji może dostarczyć? Jakie są normy AMH i jak przebiega badanie? Poznaj 6 faktów o badaniu AMH!

CZYTAJ WIĘCEJ