X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2013, 21:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lenka19 wrote:
    wez sie zastanow wogole jak ty sie odnosisz .. chyba o to tu chodzi zeby kazdy kazdemu staral sie pomoc tak??? no a poza tym kazdy ma swoje tragedie stracilam juz jedno dziecko wiec mi tez nie łatwo , moze nie pyskuj tak od razu i nie naskakuj bo powiem ze to ty jestes egoistka ...!
    Jestem przewrazliwiona na tym punkcie i to chyba normalne ze chce wiedziec jak najpredzej zeby znowu tego nie stracic.. normalnie pytam jak ludzi czy za wczesnie czy naprawde nic nie bedzie

9e49b677981378bee8834610324538bf.png

niestety koleżanko ale to w jaki sposób się odnosisz do stałych bywalczyć jest nie do przyjęcia...

przeczytaj swoją wypowiedź jeszcze raz i się nad soba zastanów... ewentualnie cofnij się kilka stron i zauważ że każda chciała Ci tu pomóc a jeśli boisz sie ze stracisz kolejne dziecko to powinnaś być pod opieka lekarza...

i zmień ton bo My w ten sposób do siebie tu nie piszemy a jeśli coś Ci nie pasuje zawsze mozesz zmienić wątek...

sylwia1985, Kfjatus, zbikowa, Libra, aisa, gocha04, mauysia, Rucia, Ola_czeka, Beata, Shagga_80, Blondi22, Dodi lubią tę wiadomość

17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz <3
    2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2013, 21:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gunia wrote:
    Fedrunia, Kochana, jesteś pełna bólu, ale nie odchodź z forum, potrzebujemy Cię i naprawdę strasznie mocno kibicujemy... podobno Bóg daje nam taki krzyż, jaki jesteśmy w stanie unieść i podobno wynagradza cierpienie, Fedruś, naprawdę po wpisie Libry się popłakałam, ale ufam, że jeszcze będziesz Szczęśliwa, oboje z Mężem Będziecie, odpocznij, Kochana, spróbuj zająć czymś myśli a my tu będziemy czekać, aż lepiej się poczujesz, jesteś naprawdę Bardzo Silna. Kurde, jak bardzo żałuję, że jestem tylko człowiekiem i nic nie mogę zrobić:( Tak mocno uwierzyłam, a tu znów totalna wtopa...

Fedruś, przytulam, nie wiem co napisać, by Ci było lżej, jak można pomóc...

Guniu uwierz mi zrobiłyście bardzo dużo byłyście tu wysłychiwałyście mnie wspierałyście i to jest dla mnie najważniejsze...
    ja wiem że tak miało być przyjmuję to na klatę i nie mam pretensjii do Boga o to co sie stało, ciesze się za to ze chociaż przez te 5 tyg mogłam czuć się chociaż trochę mamą :)

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • Kfjatus Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2013, 21:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedrunia ryczę jak bóbr :/
    Marzenia są tak kruche i ulotne, że aż przeraża... Jestem z Tobą i wciąż wierzę, że spotkasz na swej drodze wiele szczęścia, bo dobry z Ciebie człowiek,a przede wszystkim wspaniała Kobieta.

Gunia chyba nie ma sensu komentować, szkoda słów i już...

Lenka mogę Ci przysiąc, że Gunia nie jest egoistką.

Fedra, Libra, aisa, Shagga_80, Dodi lubią tę wiadomość

1221648qmrgggy559.gif
  • Ilona Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2013, 21:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedrus z całego serca życzę Ci wszystkiego co najlepsze. Nie wiem co mogłabym wiecej napisać. Chyba nie ma słów które mogłyby w jakiś sposób ukoic Twoj bol. Myśle o Tobie i sciskam Cię mocno.

Fedra lubi tę wiadomość

Moje skarby Wiki i Marcel :)
  • sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2013, 21:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oj widze ze teraz Lenka19 ma przechlapane to czy w takim ukladzie ja moge juz wrocic?:)

Fedra, zbikowa, AGA 30, Ilona, aisa, Libra, Effcia28, mauysia, Rucia, Ola_czeka, Beata, Shagga_80, Blondi22, Dodi lubią tę wiadomość

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • Gunia Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2013, 21:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lenka19 wrote:
    wez sie zastanow wogole jak ty sie odnosisz .. chyba o to tu chodzi zeby kazdy kazdemu staral sie pomoc tak??? no a poza tym kazdy ma swoje tragedie stracilam juz jedno dziecko wiec mi tez nie łatwo , moze nie pyskuj tak od razu i nie naskakuj bo powiem ze to ty jestes egoistka ...!
    Jestem przewrazliwiona na tym punkcie i to chyba normalne ze chce wiedziec jak najpredzej zeby znowu tego nie stracic.. normalnie pytam jak ludzi czy za wczesnie czy naprawde nic nie bedzie

Ja pyskuję? Dobre, dobre, tak dobre, że aż żałosne dzisiejszego dnia. przeczytaj jeszcze raz co napisałam - pod Twym wykresem pisały Ci życzliwe koleżanki co i kiedy masz zrobić. Pisały, że za wcześnie na testy, no ja nie wiem na co Ty czekasz, aż ktoś Ci tu powie, że jednak w ciąży nie jesteś? Skoro wiadomo, że masz czekać jeszcze z 5 dni? I w ogóle kończę temat bo jak dziecko mi mówi, że ja pyskuję to wymiękam.

Fredzia, przepraszam, jestem dość dziś poddenerwowana, nie zwracaj uwagi. Czy młoda, czy nie młoda, życie prędzej, czy później nauczy:/

Mój błąd

Fedra, Libra, gocha04, Shagga_80 lubią tę wiadomość

... 21 cykl na Ovu. A w dupę z tym...
  • Kfjatus Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2013, 21:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwia wracaj, bo w kupie raźniej. Fedruś odwiedzaj nas Kochana.

Effcia28, Shagga_80 lubią tę wiadomość

1221648qmrgggy559.gif
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 czerwca 2013, 21:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lenka19 wrote:

kurdę... to była pomyłka:/

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 czerwca 2013, 21:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gunia wrote:
    Fedrunia, Kochana, jesteś pełna bólu, ale nie odchodź z forum, potrzebujemy Cię i naprawdę strasznie mocno kibicujemy... podobno Bóg daje nam taki krzyż, jaki jesteśmy w stanie unieść i podobno wynagradza cierpienie, Fedruś, naprawdę po wpisie Libry się popłakałam, ale ufam, że jeszcze będziesz Szczęśliwa, oboje z Mężem Będziecie, odpocznij, Kochana, spróbuj zająć czymś myśli a my tu będziemy czekać, aż lepiej się poczujesz, jesteś naprawdę Bardzo Silna. Kurde, jak bardzo żałuję, że jestem tylko człowiekiem i nic nie mogę zrobić:( Tak mocno uwierzyłam, a tu znów totalna wtopa...

Fedruś, przytulam, nie wiem co napisać, by Ci było lżej, jak można pomóc...

podpisuję sie pod tym całym moim serdychem:*

Fedra, Shagga_80 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 czerwca 2013, 21:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lenka19 wrote:

to nie jest egoizm... spójrz pod wykres

• Fedra Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2013, 21:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sylwia1985 wrote:
    oj widze ze teraz Lenka19 ma przechlapane to czy w takim ukladzie ja moge juz wrocic?:)

he he he Sylwio rozbawiłaś mnie a to trudne dzisiejszego dnia :D

Lena nie ma przechlapane ale po prostu musi się nauczyć dostosowywac do sytuacji... a ze wszystkie mnie tu znają to wiedzą że czy w załobie czy nie to nie pozwolę zakłucać harmoni tego wątku :)

a pisać moze tu każdy ale wiadomo ze troche szacunku należy okazać innym ;)

sylwia1985, Libra, Effcia28, aisa, gocha04, Ola_czeka, Beata, Shagga_80, Blondi22, Dodi lubią tę wiadomość

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 czerwca 2013, 21:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sylwia1985 wrote:
    oj Sylwia... ode mnie napisż Ci tylko tyle... oj Ty "głupia wariatko":*:*:* wracaj:*

ps. tylko mi sie nie obrażaj na uzyte pieszczotliwie słowa:*

Fedra, Shagga_80, Dodi lubią tę wiadomość

• Fedra Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o Libra Kochana jak dobrze Cie tu widzieć :*

dziękuje ze byłaś posłańcem złych wiadomości mam nadzieję ze kiedyś będziesz mogła być posłańcem dobrych i tylko dobrych wieści :*

Guniu wiem ze jesteś poddenerwowana rozumiem :*

Kfjatuszku i Ilonko bardzo Wam dziekuję :*

Mam nadzieję Kochane moje ze za wszystkie Wasze dobro jakim mnie tu otaczacie Pan Bóg Was sowicie wynagrodzi :D

Libra, mauysia, Beata, Shagga_80, Blondi22 lubią tę wiadomość

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • sylwia1985 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    YUPI YUPI !!!!!!!!!!!!

Fedra, Rucia, Ola_czeka, Shagga_80, Blondi22, Dodi lubią tę wiadomość

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fredzuniu kochana ja mam cichą nadzieję bo prosić cię nie mam prawa ale nadzieję mam maleńką że się nie poddasz kochana i nie załamiesz całkiem!!!
    Trzymaj się !!!Przytulam moooooocno!!!!!

Fedra lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 czerwca 2013, 21:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    FEDRUNIA!!!!:*

Fedra, Dodi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 czerwca 2013, 22:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedra wrote:
    o Libra Kochana jak dobrze Cie tu widzieć :*

dziękuje ze byłaś posłańcem złych wiadomości mam nadzieję ze kiedyś będziesz mogła być posłańcem dobrych i tylko dobrych wieści :*

Guniu wiem ze jesteś poddenerwowana rozumiem :*

Kfjatuszku i Ilonko bardzo Wam dziekuję :*

Mam nadzieję Kochane moje ze za wszystkie Wasze dobro jakim mnie tu otaczacie Pan Bóg Was sowicie wynagrodzi :D

wiesz przecież... ja bym tak bardzo chciała byc posłańcem Twych dobrych wieści!!! tak bardzo, że aż boli!!!;(

Fedra, Shagga_80, Dodi lubią tę wiadomość

• Kfjatus Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2013, 22:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedruś taaaaaaaaaaaaaaaaaaak bardzo wszystkie Cię KOCHAMY!!!!!!!!
    :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :*

Fedra, AGA 30, aisa, gocha04, mala29_, Selena, Rucia, Beata, Shagga_80, Dodi lubią tę wiadomość

1221648qmrgggy559.gif
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 czerwca 2013, 22:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mogę tak z innej beczki wyskoczyć!!!!

Ja chce takiego seksu jak w tej książce DOTYK CROOSA !!!
    Chyba sobie kochanka znajdę!!!:-(

Fedra, zbikowa, Rucia, Beata lubią tę wiadomość

• Fedra Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2013, 22:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobrze Dziewczynki to by było na tyle z mojej dzisiejszej aktywności an więcej nie mam siły :)
    nie obiecuję ze jutro zajrzę ale się postaram nie wpadać w marazm...
    a co będzie potem czas pokaze :)
    śpijcie słodko i się już nie smutajcie trzeba cieszyć sie z pozytywów takich jak zielona kropka u Effci, że u Plemniczki i Woseby wszystko w pożądku, że na świat przyszły dwie kruszynki i w tym miejscu gratuluje Mamusiom :*

no i Olu wybacz że takie wielce spóźnione ale za to z serduszka życzenia dla Ciebie odemnie zebyś nigdy się nie zmieniała i pomimo przeciwności losu na twojej twarzy niech zawsze będzie uśmiech a głowa była noszona dumnie wysoko :* spełnienia marzeń Kochana :*

p.s. Aga życze Ci seksu o jakim marzysz :*

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 czerwca 2013, 22:05

zbikowa, Ola_czeka, Shagga_80 lubią tę wiadomość

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
‹‹ 3256 3257 3258 3259 3260 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Płodność mężczyzn - przyczyny obniżonej płodności i sposoby na poprawę

Płodność mężczyzn na przestrzeni lat uległa znacznemu pogorszeniu. Dlaczego jakość nasienia współczesnych mężczyzn jest obniżona? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością? Co zrobić, aby wesprzeć i poprawić męską płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

Niedobór kwasu foliowego - zaskakujące wyniki badań

Niemalże każda kobieta starająca się o dziecko ma świadomość, że podczas starań oraz w czasie ciąży powinna suplementować kwas foliowy. Jednak najnowsze doniesienia lekarzy wskazują na duże problemy z jego przyswajalnością. Co to oznacza? Niedobór kwasu foliowego - jakie mogą być tego skutki? Nawet pomimo zażywania kwasu foliowego, kobiety w dalszym ciągu mogą być narażone na ryzyko chorób/powikłań związanych z jego niedoborami. Jak temu zaradzić? Przeczytaj najnowsze doniesienia i zalecenia ginekologów.  

CZYTAJ WIĘCEJ

8 rzeczy, które warto wiedzieć o diagnostyce endometriozy

Diagnoza endometriozy niekiedy trwa latami... Wszystko za sprawą niespecyficznych objawów, które daje to schorzenie. A jak wiadomo - im szybsza diagnoza, tym większa szansa na podjęcie efektywnego leczenia. Przeczytaj najważniejsze i najbardziej kluczowe rzeczy o diagnostyce endometriozy. 

CZYTAJ WIĘCEJ