plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Lenka19 wrote:wez sie zastanow wogole jak ty sie odnosisz .. chyba o to tu chodzi zeby kazdy kazdemu staral sie pomoc tak??? no a poza tym kazdy ma swoje tragedie stracilam juz jedno dziecko wiec mi tez nie łatwo , moze nie pyskuj tak od razu i nie naskakuj bo powiem ze to ty jestes egoistka ...!
Jestem przewrazliwiona na tym punkcie i to chyba normalne ze chce wiedziec jak najpredzej zeby znowu tego nie stracic.. normalnie pytam jak ludzi czy za wczesnie czy naprawde nic nie bedzie
niestety koleżanko ale to w jaki sposób się odnosisz do stałych bywalczyć jest nie do przyjęcia...
przeczytaj swoją wypowiedź jeszcze raz i się nad soba zastanów... ewentualnie cofnij się kilka stron i zauważ że każda chciała Ci tu pomóc a jeśli boisz sie ze stracisz kolejne dziecko to powinnaś być pod opieka lekarza...
i zmień ton bo My w ten sposób do siebie tu nie piszemy a jeśli coś Ci nie pasuje zawsze mozesz zmienić wątek...sylwia1985, Kfjatus, zbikowa, Libra, aisa, gocha04, mauysia, Rucia, Ola_czeka, Beata, Shagga_80, Blondi22, Dodi lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Gunia wrote:Fedrunia, Kochana, jesteś pełna bólu, ale nie odchodź z forum, potrzebujemy Cię i naprawdę strasznie mocno kibicujemy... podobno Bóg daje nam taki krzyż, jaki jesteśmy w stanie unieść i podobno wynagradza cierpienie, Fedruś, naprawdę po wpisie Libry się popłakałam, ale ufam, że jeszcze będziesz Szczęśliwa, oboje z Mężem Będziecie, odpocznij, Kochana, spróbuj zająć czymś myśli a my tu będziemy czekać, aż lepiej się poczujesz, jesteś naprawdę Bardzo Silna. Kurde, jak bardzo żałuję, że jestem tylko człowiekiem i nic nie mogę zrobić
Tak mocno uwierzyłam, a tu znów totalna wtopa...
Fedruś, przytulam, nie wiem co napisać, by Ci było lżej, jak można pomóc...
Guniu uwierz mi zrobiłyście bardzo dużo byłyście tu wysłychiwałyście mnie wspierałyście i to jest dla mnie najważniejsze...
ja wiem że tak miało być przyjmuję to na klatę i nie mam pretensjii do Boga o to co sie stało, ciesze się za to ze chociaż przez te 5 tyg mogłam czuć się chociaż trochę mamą17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Fedrunia ryczę jak bóbr
Marzenia są tak kruche i ulotne, że aż przeraża... Jestem z Tobą i wciąż wierzę, że spotkasz na swej drodze wiele szczęścia, bo dobry z Ciebie człowiek,a przede wszystkim wspaniała Kobieta.
Gunia chyba nie ma sensu komentować, szkoda słów i już...
Lenka mogę Ci przysiąc, że Gunia nie jest egoistką.
Fedra, Libra, aisa, Shagga_80, Dodi lubią tę wiadomość
-
Lenka19 wrote:wez sie zastanow wogole jak ty sie odnosisz .. chyba o to tu chodzi zeby kazdy kazdemu staral sie pomoc tak??? no a poza tym kazdy ma swoje tragedie stracilam juz jedno dziecko wiec mi tez nie łatwo , moze nie pyskuj tak od razu i nie naskakuj bo powiem ze to ty jestes egoistka ...!
Jestem przewrazliwiona na tym punkcie i to chyba normalne ze chce wiedziec jak najpredzej zeby znowu tego nie stracic.. normalnie pytam jak ludzi czy za wczesnie czy naprawde nic nie bedzie
Fredzia, przepraszam, jestem dość dziś poddenerwowana, nie zwracaj uwagi. Czy młoda, czy nie młoda, życie prędzej, czy później nauczy:/
Mój błądFedra, Libra, gocha04, Shagga_80 lubią tę wiadomość
... 21 cykl na Ovu. A w dupę z tym... -
nick nieaktualnyLenka19 wrote:wez sie zastanow wogole jak ty sie odnosisz .. chyba o to tu chodzi zeby kazdy kazdemu staral sie pomoc tak??? no a poza tym kazdy ma swoje tragedie stracilam juz jedno dziecko wiec mi tez nie łatwo , moze nie pyskuj tak od razu i nie naskakuj bo powiem ze to ty jestes egoistka ...!
-
nick nieaktualnyGunia wrote:Fedrunia, Kochana, jesteś pełna bólu, ale nie odchodź z forum, potrzebujemy Cię i naprawdę strasznie mocno kibicujemy... podobno Bóg daje nam taki krzyż, jaki jesteśmy w stanie unieść i podobno wynagradza cierpienie, Fedruś, naprawdę po wpisie Libry się popłakałam, ale ufam, że jeszcze będziesz Szczęśliwa, oboje z Mężem Będziecie, odpocznij, Kochana, spróbuj zająć czymś myśli a my tu będziemy czekać, aż lepiej się poczujesz, jesteś naprawdę Bardzo Silna. Kurde, jak bardzo żałuję, że jestem tylko człowiekiem i nic nie mogę zrobić
Tak mocno uwierzyłam, a tu znów totalna wtopa...
Fedruś, przytulam, nie wiem co napisać, by Ci było lżej, jak można pomóc...
podpisuję sie pod tym całym moim serdychem:*Fedra, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLenka19 wrote:wez sie zastanow wogole jak ty sie odnosisz .. chyba o to tu chodzi zeby kazdy kazdemu staral sie pomoc tak??? no a poza tym kazdy ma swoje tragedie stracilam juz jedno dziecko wiec mi tez nie łatwo , moze nie pyskuj tak od razu i nie naskakuj bo powiem ze to ty jestes egoistka ...!
to nie jest egoizm... spójrz pod wykres -
sylwia1985 wrote:oj widze ze teraz Lenka19 ma przechlapane to czy w takim ukladzie ja moge juz wrocic?
he he he Sylwio rozbawiłaś mnie a to trudne dzisiejszego dnia
Lena nie ma przechlapane ale po prostu musi się nauczyć dostosowywac do sytuacji... a ze wszystkie mnie tu znają to wiedzą że czy w załobie czy nie to nie pozwolę zakłucać harmoni tego wątku
a pisać moze tu każdy ale wiadomo ze troche szacunku należy okazać innymsylwia1985, Libra, Effcia28, aisa, gocha04, Ola_czeka, Beata, Shagga_80, Blondi22, Dodi lubią tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualnysylwia1985 wrote:oj widze ze teraz Lenka19 ma przechlapane to czy w takim ukladzie ja moge juz wrocic?
ps. tylko mi sie nie obrażaj na uzyte pieszczotliwie słowa:*Fedra, Shagga_80, Dodi lubią tę wiadomość
-
o Libra Kochana jak dobrze Cie tu widzieć :*
dziękuje ze byłaś posłańcem złych wiadomości mam nadzieję ze kiedyś będziesz mogła być posłańcem dobrych i tylko dobrych wieści :*
Guniu wiem ze jesteś poddenerwowana rozumiem :*
Kfjatuszku i Ilonko bardzo Wam dziekuję :*
Mam nadzieję Kochane moje ze za wszystkie Wasze dobro jakim mnie tu otaczacie Pan Bóg Was sowicie wynagrodziLibra, mauysia, Beata, Shagga_80, Blondi22 lubią tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyFedra wrote:o Libra Kochana jak dobrze Cie tu widzieć :*
dziękuje ze byłaś posłańcem złych wiadomości mam nadzieję ze kiedyś będziesz mogła być posłańcem dobrych i tylko dobrych wieści :*
Guniu wiem ze jesteś poddenerwowana rozumiem :*
Kfjatuszku i Ilonko bardzo Wam dziekuję :*
Mam nadzieję Kochane moje ze za wszystkie Wasze dobro jakim mnie tu otaczacie Pan Bóg Was sowicie wynagrodzi
wiesz przecież... ja bym tak bardzo chciała byc posłańcem Twych dobrych wieści!!! tak bardzo, że aż boli!!!;(Fedra, Shagga_80, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dobrze Dziewczynki to by było na tyle z mojej dzisiejszej aktywności an więcej nie mam siły
nie obiecuję ze jutro zajrzę ale się postaram nie wpadać w marazm...
a co będzie potem czas pokaze
śpijcie słodko i się już nie smutajcie trzeba cieszyć sie z pozytywów takich jak zielona kropka u Effci, że u Plemniczki i Woseby wszystko w pożądku, że na świat przyszły dwie kruszynki i w tym miejscu gratuluje Mamusiom :*
no i Olu wybacz że takie wielce spóźnione ale za to z serduszka życzenia dla Ciebie odemnie zebyś nigdy się nie zmieniała i pomimo przeciwności losu na twojej twarzy niech zawsze będzie uśmiech a głowa była noszona dumnie wysoko :* spełnienia marzeń Kochana :*
p.s. Aga życze Ci seksu o jakim marzysz :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 czerwca 2013, 22:05
zbikowa, Ola_czeka, Shagga_80 lubią tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi