Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2013, 22:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AGA 30 wrote:
    Mogę tak z innej beczki wyskoczyć!!!!

Ja chce takiego seksu jak w tej książce DOTYK CROOSA !!!
    Chyba sobie kochanka znajdę!!!:-(

fajna ksiazka? ja przeczytalam 50 twarzay Greya i sie zastanawialam czy nie kupic sobie dotyku croosa.

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • ann2224 Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2013, 22:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cześc wszystkim wiem że nie odzywam sie regularnie ale staram sie czytac was na bierzaco Fedra tak bardzo mi przykro bardzo trzymałam za ciebie kciuki mam nadzieje że w końcu Ci sie uda i bedzie dame Ci cieszyc sie maciezyństwem:) szczerze mówiąc ostatnio czesto zagladałam tu ze wzgledu na wiadomosci od Ciebie przykro mi ze tak sie to skończyło Przytulam mocno:)

Fedra lubi tę wiadomość

event.png
  • Effcia28 Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2013, 22:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedra wrote:
    Effciu żeby nie było ze nie widziałam - SERDECZNIE GRATULUJĘ ZIELONEJ KROPKI :* mam nadzieję że tym razem wszystko u Ciebie będzie dobrze w co głęboko wierzę :)
    nie potrafię się cieszyć wiedząc co przeżywasz :(
    nie mogę się powstrzymać od płaczu Przepraszam Cię Fedruś że nie umiem Cię podtrzymać na duchu

frgt5b8.png 546fc3c5c96d17b5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 czerwca 2013, 22:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sylwia1985 wrote:
    fajna ksiazka? ja przeczytalam 50 twarzay Greya i sie zastanawialam czy nie kupic sobie dotyku croosa.
    Ja dostałam od dziewczyn na maila bo Greya w ciągu tygodnia przeczytałam 2 cześci!!!
    Fajnie się te figle czyta!!!

• Gunia Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2013, 22:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedra, pomysł z urlopem od miejsca (domu) już padł (Ola pisała), ale jak byś chciała zwiedzić Białystok i okolice to zapraszam, miejsce do spania się znajdzie. (Ola, wybacz, ale też o tym myślałam - by chętnym do odpoczynku zaproponować nocleg...)

Ogólnie - jakby któraś z Dziewczyn chciała na Wschód Polski się wybrać to ja pokój udostępniam, wygód wielkich nie ma (sami wynajmujemy mieszkanko), ale łóżko jest i łazienka i kawałek kuchni... z atrakcjami nieco gorzej bo we własnym zakresie (czytaj: Internet+środki komunikacji), ale biedy wielkiej nie będzie...

Fedra, ja naprawdę wierzę w Ciebie i w to, że będziesz Wspaniałą Matką. Musi się udać, jak może tyle Miłości być niewykorzystane, dzięki Tobie i Librze (która, nota bene nie informuje o etapach swego cyklu) zaczęłam mieć nadzieję, kurde noooo Muszę sobie iść bo się nakręciłam na smętne pisanie

nick nieaktualny, Kfjatus, Fedra, nick nieaktualny, aisa, mauysia, zbikowa, Selena, nick nieaktualny, Ola_czeka, Beata, nick nieaktualny, Blondi22, Muska lubią tę wiadomość

... 21 cykl na Ovu. A w dupę z tym...
  • ann2224 Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2013, 22:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Effcia28 ja równiez gratuluje :)spokojnej i nudnej ciaży życzę:) i jeszcze mam pytanko do ciebie znalazłaś dobrego gin w kaliszu?

event.png
  • Kfjatus Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2013, 22:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gunia pisz więcej i częściej, mądrze gadasz :)

nick nieaktualny, Fedra, Gunia, nick nieaktualny, aisa, Selena, nick nieaktualny, Ola_czeka, Beata, Blondi22 lubią tę wiadomość

1221648qmrgggy559.gif
  • aisa Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2013, 22:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedruś, tule Cię mocno do serducha! Łzy mi popłynęły po Twoim poście ;( Pamiętaj, że zawsze jesteśmy i będziemy Cię wspierać!

Guniu nie denerwuj się

Sylwia, fajnie że wróciłaś

Info z promu: nie wieje, nie buja, kabina ok, net masakra-ciągle zrywa

Gunia, Ola_czeka, Beata, Fedra lubią tę wiadomość

o148e6yd9z2ipahq.png
    wnidtv73ksjvw8t0.png
  • jeju Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem z Wami...Fedra przytulam, nic więcej nie mogę, im więcej myślę tym bardziej mi mózg paruje...przytulam do serca i jestem z Tobą, z Wami...

Fedra lubi tę wiadomość

21fdf3f6662aeb0b776eba2645690831.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Uciekam laseczki!!!Miłej nocki!!!
    Poczytam z godzinkę i idę spać!!
    Fadziuniu jeszcze raz cię tulę!!!:-)

Fedra lubi tę wiadomość

• sylwia1985 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    FEDRA BEDZIE DOBRZE TAK JAK NAPISALAM w PAMIETNIKU....

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 czerwca 2013, 22:16

Fedra lubi tę wiadomość

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2013, 22:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Effcia28 wrote:
    nie potrafię się cieszyć wiedząc co przeżywasz :(
    nie mogę się powstrzymać od płaczu Przepraszam Cię Fedruś że nie umiem Cię podtrzymać na duchu

a widzisz a mnie strasznie ucieszyło dzisiaj jak spojrzałam na twój wykres to daje nadzieję :*

17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz <3
    2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • Effcia28 Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2013, 22:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ann2224 wrote:
    Effcia28 ja równiez gratuluje :)spokojnej i nudnej ciaży życzę:) i jeszcze mam pytanko do ciebie znalazłaś dobrego gin w kaliszu?
    nie szukałam ale będę się musiała rozejrzeć bo w Ostrowie to porażka jakaś :( po dwóch poronieniach lekarz mi nie przepisał luteiny lub duphastonu twierdząc że jestem zdrowa.SZKODA GADAĆ

frgt5b8.png 546fc3c5c96d17b5.png
  • ann2224 Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2013, 22:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Effcia28 wrote:
    nie szukałam ale będę się musiała rozejrzeć bo w Ostrowie to porażka jakaś :( po dwóch poronieniach lekarz mi nie przepisał luteiny lub duphastonu twierdząc że jestem zdrowa.SZKODA GADAĆ
    ja własnie musze sie tez rozejrzec bo wracam do Polski i musze gdzieś sie wybrac:)

event.png
  • sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2013, 22:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    LATO -SŁONECZKO - WAKACJE- I MAM NADZIEJE ZE WYSYP FASOLINEK BEDZIE.....

nick nieaktualny, nick nieaktualny, Muska, Fedra lubią tę wiadomość

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • Kleopatra Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2013, 22:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedra strasznie mi przykro :( Z całego serca trzymałam za Ciebie kciuki :( Dużo siły, wierze że jeszcze będziesz mamą!

Sandraa, Fedra lubią tę wiadomość

l22nzbmhc97dgg3u.png
    Wiktor 2010, Maksymilian 2013, Mikołaj 2017
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 czerwca 2013, 22:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gunia wrote:
    Librze (która, nota bene nie informuje o etapach swego cyklu)

Gunia... specjalnie dla Ciebie, choc nic nadzwyczajnego sie nie dzieje... 13 cykl / 10 cykl z ovu... dziś 18dc... wykres jak zwyke pikny... niezawodna @ - 3 lipiec

ps. FEDRA... do mnie tez możesz wpaść! zabieraj po drodzę Dodi i dawajta:* będziemy gnić do południa!!!

Gunia, aisa, Beata, nick nieaktualny, Fedra lubią tę wiadomość

• jeju Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2013, 22:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I u mnie też się znajdzie meta, daleko nie jest....u nas też jest gdzie odpocząć...<3

Razem z Agą jak zechce zrobimy sobie jakiś wspólny weekend albo dłużej ;-)

nick nieaktualny, Effcia28, aisa, nick nieaktualny, Beata, Fedra lubią tę wiadomość

• jeju Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2013, 22:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwia brakowało mi tu Ciebie kochana;-)
    <3 dobrze, że jesteś...

Effcia28, sylwia1985, aisa lubią tę wiadomość

• Gunia Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2013, 22:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ta niezawodna @ mogłaby jednak odpuścić nam wszystkim:/

Ej, korzystam z IE i nie widzę tych Waszych emotikonek, czasem po najechaniu myszką na czerwony punkcik wyświetla mi się serduszko (<3) ale to czasem i mogę się jedynie domyślać, że wstawiacie serduszko, chociaż wiem, że Rucia używa też innych znaków, ale nie wiem jakich:(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 czerwca 2013, 22:31

nick nieaktualny, aisa, Ola_czeka, Fedra lubią tę wiadomość

... 21 cykl na Ovu. A w dupę z tym...
‹‹ 3257 3258 3259 3260 3261 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Inozytol a kobieca płodność – wsparcie owulacji, metabolizmu i zdrowia hormonalnego kobiet

Coraz więcej kobiet w wieku rozrodczym zmaga się z zaburzeniami hormonalnymi, które utrudniają zajście w ciążę lub jej prawidłowy przebieg. Dlatego wiele par w czasie starań o dziecko decyduje się na wprowadzenie suplementacji poprawiającej kobiecą płodność. Jednym z najlepiej przebadanych składników jest inozytol, który – regulując gospodarkę hormonalną i cukrową – może zwiększyć szansę na zapłodnienie. Jak dokładnie działa i jakie inne skuteczne składniki wspierające płodność kobiet warto włączyć do codziennej suplementacji?

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak czuć się wygodnie w każdych warunkach? Cykl menstruacyjny bez tajemnic

Przeczytaj, co dzieje się w poszczególnych fazach cyklu oraz jaki może to mieć wpływ na kobiecy organizm. Sprawdź, jak możesz zadbać o swój komfort fizyczny i psychiczny na przestrzeni cyklu menstruacyjnego. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zrozumieć swoje ciało w każdym momencie cyklu menstruacyjnego. Poznaj nieoczywiste objawy przed okresem!

Większość kobiet doświadcza różnego rodzaju objawów fizycznych i emocjonalnych podczas ostatniej fazy cyklu menstruacyjnego. Warto wiedzieć, że nie tylko nietypowe bóle głowy, uczucie zmęczenia czy wzmożona podatność na infekcje mogą mieć związek z zespołem napięcia przedmiesiączkowego.

CZYTAJ WIĘCEJ