plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
cześc wszystkim wiem że nie odzywam sie regularnie ale staram sie czytac was na bierzaco Fedra tak bardzo mi przykro bardzo trzymałam za ciebie kciuki mam nadzieje że w końcu Ci sie uda i bedzie dame Ci cieszyc sie maciezyństwem:) szczerze mówiąc ostatnio czesto zagladałam tu ze wzgledu na wiadomosci od Ciebie przykro mi ze tak sie to skończyło Przytulam mocno:)
Fedra lubi tę wiadomość
-
Fedra wrote:Effciu żeby nie było ze nie widziałam - SERDECZNIE GRATULUJĘ ZIELONEJ KROPKI :* mam nadzieję że tym razem wszystko u Ciebie będzie dobrze w co głęboko wierzę
nie mogę się powstrzymać od płaczu Przepraszam Cię Fedruś że nie umiem Cię podtrzymać na duchu -
nick nieaktualny
-
Fedra, pomysł z urlopem od miejsca (domu) już padł (Ola pisała), ale jak byś chciała zwiedzić Białystok i okolice to zapraszam, miejsce do spania się znajdzie. (Ola, wybacz, ale też o tym myślałam - by chętnym do odpoczynku zaproponować nocleg...)
Ogólnie - jakby któraś z Dziewczyn chciała na Wschód Polski się wybrać to ja pokój udostępniam, wygód wielkich nie ma (sami wynajmujemy mieszkanko), ale łóżko jest i łazienka i kawałek kuchni... z atrakcjami nieco gorzej bo we własnym zakresie (czytaj: Internet+środki komunikacji), ale biedy wielkiej nie będzie...
Fedra, ja naprawdę wierzę w Ciebie i w to, że będziesz Wspaniałą Matką. Musi się udać, jak może tyle Miłości być niewykorzystane, dzięki Tobie i Librze (która, nota bene nie informuje o etapach swego cyklu) zaczęłam mieć nadzieję, kurde noooo Muszę sobie iść bo się nakręciłam na smętne pisanieAGA 30, Kfjatus, Fedra, Libra, aisa, mauysia, zbikowa, Selena, Rucia, Ola_czeka, Beata, Shagga_80, Blondi22, Muska lubią tę wiadomość
... 21 cykl na Ovu. A w dupę z tym... -
Fedruś, tule Cię mocno do serducha! Łzy mi popłynęły po Twoim poście ;( Pamiętaj, że zawsze jesteśmy i będziemy Cię wspierać!
Guniu nie denerwuj się
Sylwia, fajnie że wróciłaś
Info z promu: nie wieje, nie buja, kabina ok, net masakra-ciągle zrywaGunia, Ola_czeka, Beata, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Effcia28 wrote:nie potrafię się cieszyć wiedząc co przeżywasz
nie mogę się powstrzymać od płaczu Przepraszam Cię Fedruś że nie umiem Cię podtrzymać na duchu
a widzisz a mnie strasznie ucieszyło dzisiaj jak spojrzałam na twój wykres to daje nadzieję :*17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
ann2224 wrote:Effcia28 ja równiez gratuluje :)spokojnej i nudnej ciaży życzę
i jeszcze mam pytanko do ciebie znalazłaś dobrego gin w kaliszu?
po dwóch poronieniach lekarz mi nie przepisał luteiny lub duphastonu twierdząc że jestem zdrowa.SZKODA GADAĆ
-
Effcia28 wrote:nie szukałam ale będę się musiała rozejrzeć bo w Ostrowie to porażka jakaś
po dwóch poronieniach lekarz mi nie przepisał luteiny lub duphastonu twierdząc że jestem zdrowa.SZKODA GADAĆ
-
nick nieaktualnyGunia wrote:Librze (która, nota bene nie informuje o etapach swego cyklu)
Gunia... specjalnie dla Ciebie, choc nic nadzwyczajnego sie nie dzieje... 13 cykl / 10 cykl z ovu... dziś 18dc... wykres jak zwyke pikny... niezawodna @ - 3 lipiec
ps. FEDRA... do mnie tez możesz wpaść! zabieraj po drodzę Dodi i dawajta:* będziemy gnić do południa!!!Gunia, aisa, Beata, Shagga_80, Fedra lubią tę wiadomość
-
Ta niezawodna @ mogłaby jednak odpuścić nam wszystkim:/
Ej, korzystam z IE i nie widzę tych Waszych emotikonek, czasem po najechaniu myszką na czerwony punkcik wyświetla mi się serduszko () ale to czasem i mogę się jedynie domyślać, że wstawiacie serduszko, chociaż wiem, że Rucia używa też innych znaków, ale nie wiem jakich:(
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 czerwca 2013, 22:31
Libra, aisa, Ola_czeka, Fedra lubią tę wiadomość
... 21 cykl na Ovu. A w dupę z tym...