plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnysylwia1985 wrote:11- w lutym
14 - w marcu
12 - w kwietniu
A w wolnej chwili przeczytaj mojego mega długiego posta do a-koczka o niespieszeniu się!! Wyjdzie Ci najprawdopodobniej -, bo jest za wcześnie!! I co, weźmiesz ten wynik pod uwagę? Będziesz zastanawiała się, pewnie za wcześnie zrobiony test a kaska pójdzie na marne. Poczekaj!aisa lubi tę wiadomość
-
Shagga_80 wrote:No i to przeczy temu co tu zawsze powtarzane jest,że fl jest zawsze stała...ale tak czy inaczej do minimalnej fl jeszcze Ci trochę brakuje,więc proszę nie spiesz się z tym testem! Chyba,że przyszłą niedzielę miałaś na myśli!
A w wolnej chwili przeczytaj mojego mega długiego posta do a-koczka o niespieszeniu się!! Wyjdzie Ci najprawdopodobniej -, bo jest za wcześnie!! I co, weźmiesz ten wynik pod uwagę? Będziesz zastanawiała się, pewnie za wcześnie zrobiony test a kaska pójdzie na marne. Poczekaj!
czytalam shagusia czytalam no ale skad te 9 dni plamien?nigdy tak nie mialam ...juz chce albo szybko @ albo ...zreszta niewiadomo kiedy owulka byla bo ovu ciagle mi zmienial kreski ...a zreszta jak zobaczysz wtedy robilam test i wyszedl negatywny a ovu mi i tak owulke wyznaczyloWiadomość wyedytowana przez autora: 28 czerwca 2013, 18:52
-
nick nieaktualnysylwia1985 wrote:czytalam shagusia czytalam no ale skad te 9 dni plamien?nigdy tak nie mialam ...juz chce albo szybko @ albo ...zreszta niewiadomo kiedy owulka byla bo ovu ciagle mi zmienial kreski ...
Oszczędź sobie nerwów i poczekaj...a za zaoszczędzone na niepotrzebnie wydane testy (bo zakładam,że teraz na bank wyjdzie negatyw więc za kilka dni kupisz nowy test,tłumacząc sobie,że było za wcześnie i może teraz wyjdzie +) za tydzień od razu idź na betę np
PS. Za wcześnie wykonany test nie przyspieszy Ci @ -
Shagga_80 wrote:Będę może mało delikatna! Myślisz,że plamienie może świadczyć o ciąży?
Oszczędź sobie nerwów i poczekaj...a za zaoszczędzone na niepotrzebnie wydane testy (bo zakładam,że teraz na bank wyjdzie negatyw więc za kilka dni kupisz nowy test,tłumacząc sobie,że było za wcześnie i może teraz wyjdzie +) za tydzień od razu idź na betę np
PS. Za wcześnie wykonany test nie przyspieszy Ci @Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 czerwca 2013, 18:59
Shagga_80 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnysylwia1985 wrote:wiem wiem shagunia ale ciekawosc mnie zzera coz to za plamienia ale pewnie poczekam do nastepnego poniedzialku
aisa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyplemniczka wrote:hmm nie no faza lutealna jest zawsze stala, widocznie Sylwia miala w roznych terminach owulacje i wychodzi z tego ze nie dokladnie wtdy kiedy myslala
Jeju, jestem pewna,że zaraz po kupnie patelni pochwaliłam się tym faktemTak czy inaczej jeszcze raz dziękuję,bo gdyby nie Ty to na pewno miałabym tej patelni, a jest suuuuuuuuuuuuuper
Naleśniczki były z dżemem wiśniowym (naszym ulubionym) i były mniam...teraz uciekam bo już mogę kończyć kolacjęGunia, aisa lubią tę wiadomość
-
nie no faza lutealna jest zawsze stała Shaggi, to wlasnie termin owulacji moze byc ruchomy, ale fl powinna miec taka sama ilosc dni zawsze. A ze co miesiac sa roznice miedzy owulacją a terminem @ to wynika z tego ze owulacja moze nastapic w roznych dniach cyklu i ze np ovufriend zle zaznaczy nam owulacje.
Z pytan i odpowiedzi ovufriend:
"Co to jest faza lutealna?
Faza lutealna jest to okres rozpoczynający się od pierwszego dnia po owulacji do końca cyklu (czyli dzień przed kolejną miesiączką). W OvuFriend po wykryciu owulacji każdego dnia na wykresie zaczynają naliczać się tzw. DPO (Dni Po Owulacji), suma tych dni to właśnie długość Twojej fazy lutealnej. Prawidłowa długość fazy lutealnej waha się od 10 do 16 dni, przeciętnie jest to 14 dni. Jej długość jest raczej stała, nie zmienia się z cyklu na cykl. Znając długość swojej fazy lutealnej jesteś w stanie dokładnie wyliczyć kiedy po owulacji możesz spodziewać się kolejnej miesiączki, a tym samym kiedy najlepiej zrobić test ciążowy?"
-
witam was wieczorową porą i ....Blondi synek dość wysoki i fajniutkii jeszcze jednego przystojniaka widziałam ,ale już mi umkneło ,której był Synek taki seksi w Kapeluszu
,noo Shaggi synek też przystojniak ,aby się nie smuciłam
dla mnie Każde dziecko jest rewelacyjne !!!!!
Blondi22, aisa lubią tę wiadomość
-
Kaja wrote:witam was wieczorową porą i ....Blondi synek dość wysoki i fajniutki
i jeszcze jednego przystojniaka widziałam ,ale już mi umkneło ,której był Synek taki seksi w Kapeluszu
,noo Shaggi synek też przystojniak ,aby się nie smuciłam
dla mnie Każde dziecko jest rewelacyjne !!!!!
-
Gunia wczoraj troszkę pogadałam z m i nam zeszło do 1 w nocy i miałam wstawać o 5 i nie mierzyłam bo za krótki sen był i już rwany bo na sten bay spałam i lipa
,ale do jutra lub niedzieli wytrzymamy co ? ja tak nie wiem jak reszta
Gunia, Shagga_80, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyplemniczka wrote:nie no faza lutealna jest zawsze stała Shaggi, to wlasnie termin owulacji moze byc ruchomy, ale fl powinna miec taka sama ilosc dni zawsze. A ze co miesiac sa roznice miedzy owulacją a terminem @ to wynika z tego ze owulacja moze nastapic w roznych dniach cyklu i ze np ovufriend zle zaznaczy nam owulacje.
?
Kaja,gdzie Twój dzisiejszy pomiar tempki?
Blondi ile Kubuś (Twój of kors) ma lat?
A ja odmeldowuję się do wanny