plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Hejka
Wpadlam na chwile sie przywitać. Z góry przepraszam, ale nie dam rady nadrobić co napisalyscie. Od kad jestem w Polsce mam tak napięty grafik, ze moj dzień to jakiś wyścig. Masakra. Całe szczęście, ze M we wtorek juz jedzie z powrotem do Niemiec to ja w koncu sobie odpoczne. Ile mozna odwiedzać ciotki, pociotki i innych. Tu grill, tu imieniny, tu ognisko. Dzisiaj piątek, my jesteśmy od środy, a ja jeszcze nie zdążyłam nawet dobrze sie rozpakowac w domku. Ech. Wredna jestem ale jak on mnie tym wkurza. No w tyłku ma chyba robaki, ze nie moze nawet chwili usiedziec.
Sciskam was mocno i do środy jak cośWiadomość wyedytowana przez autora: 28 czerwca 2013, 16:42
Shagga_80, Kaja, Ola_czeka, kiti, Blondi22, Rucia, Gunia, jeju, aisa, mauysia lubią tę wiadomość
Moje skarby Wiki i Marcel
-
A-koczku raczej zbyt niska ta beta, tak jak mówi Rucia...
Ilonko życzę odpoczynku i więcej czasu dla nas
A z drugiej strony fajnie, że możecie spotkać się z bliższą i dalszą rodzinką i dobrze, że spędzacie czas tak aktywnie, bo Wiki będzie miała dużo wspomnień z Polskijeju, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMauyś, jak zwykle nie mogę napatrzeć się na Twojego Leosia, On jest boooooski...i taki do Ciebie podobny
A-koczek, kurcze a ja sama nie wiem...jesteś jeszcze ponad tydzień przed terminem @...należy Ci się klaps za spieszenie się z tą betą...jak dla mnie dziś to nic nie przesądza, jesteś dopiero w 8dpo i 21dc jeszcze wszystko może się zdarzyć...NIE SPIESZYĆ MI SIĘ NASTĘPNYM RAZEM!(O ile będzie następny raz).
Wkleję co znalazłam:
Kluczowe 6 – 12 dni
"Jeśli dojdzie do zagnieżdżenia zapłodnionej komórki jajowej, a odbywa się to między 6 a 8 dniem po owulacji (choć może potrwać nawet 12 dni), to już 48 godzin później we krwi pojawia się wykrywalne stężenie hCG (wyższe niż 1 mIU/ml). Wówczas otwiera się możliwość przeprowadzenia testu ciążowego".
Ola_czeka, a-koczek, Kfjatus, jeju, aisa, mauysia lubią tę wiadomość
-
Shagga nie wiem dlaczego ale nie wiedziałam dotąd, że kupiliście tą patelnię...(żadna w tym moja zasługa) kłopoty tylko z tego pewnie wynikły...też chyba sobie sprawię taką dodatkową patelnię, bo ta z eco jest bardzo głęboka...dziewczynko ja tak żartobliwie o tym fofie
powinnam była dłużej zostać dla wyjaśnienia ale projektant pukał za chwilę i taki efekt...plany się zmieniły...dach za rok, pokój będzie ale balkony dwa, jeden od ogrodu a drugi narożny , zobaczycie kiedyś, myślę, że będzie jakaś wizualizacja...tak myślę...no hmmm...co tu jeszcze....
Rucia powiem Ci, że doczekasz się za chwilkę czasu gdy córcia będzie musiała więcej się uczyć...a wyróżnienie w pierwszej, drugiej i trzeciej klasie to nie byle co! Nie każde dziecko jest tak wyróżniane, sama wiesz przecież...
Ach jak fajnie, że koniec roku, tylko te deszcze nie dają zbyt wielu powodów do radości, oprócz mniejszego rachunku za wodę...
Rucia, aisa lubią tę wiadomość
-
Wiem ze sie pospieszylam ale przez przypadek zaparkowalam pod labolatorium weszlam pani mowi ze od reki wyniki wiec mysle co mi tam jedyne co mnie zastanawia to spytala sie mnie ile jestem po mniemanym zaplodnieniu ja walnelam gafe i mowie ze chyba 10 dni ona mi mowie w takim razie nierozcienczam ale o co chodzilo to niewiem. tez ten watek znalazlam i jezeli ovu byla w nocy z 13 na 14 wiec moze byc dzis 7 a nie 8 dpo wiec moze dopiero od jutra zacznie narastac
gdzie sna formum wyczytalam rowniez ze jak jest juz powyzej 1 tzn ze doszlo do zaplodnienia tylko ciekawe czy sie utrzyma i rozwinie dlatego znowu narobilam sobie nadzieji a ze to moj ostani cykl bo przez najblizsze pare miesiecy niebedzie okzaji wiec .......
ale dzieki za infoShagga_80 wrote:Mauyś, jak zwykle nie mogę napatrzeć się na Twojego Leosia, On jest boooooski...i taki do Ciebie podobny
A-koczek, kurcze a ja sama nie wiem...jesteś jeszcze ponad tydzień przed terminem @...należy Ci się klaps za spieszenie się z tą betą...jak dla mnie dziś to nic nie przesądza, jesteś dopiero w 8dpo i 21dc jeszcze wszystko może się zdarzyć...NIE SPIESZYĆ MI SIĘ NASTĘPNYM RAZEM!(O ile będzie następny raz).
Wkleję co znalazłam:
Kluczowe 6 – 12 dni
"Jeśli dojdzie do zagnieżdżenia zapłodnionej komórki jajowej, a odbywa się to między 6 a 8 dniem po owulacji (choć może potrwać nawet 12 dni), to już 48 godzin później we krwi pojawia się wykrywalne stężenie hCG (wyższe niż 1 mIU/ml). Wówczas otwiera się możliwość przeprowadzenia testu ciążowego".Shagga_80, aisa lubią tę wiadomość
-
ja zbieram sie na koncerty - moj ma sluzbe a ja umowilam sie z kolezanka i idziemy .Mam byc voovoo, hej, koma, gueno apes , zakopower i myslovitz ....
mam nadzieje ze fajnie bedzie. Oj dawno nie bylam nigdzie bez swojego G..Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 czerwca 2013, 18:15
zbikowa, Blondi22, Rucia, Kfjatus, aisa, mauysia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnya-koczek wrote:Wiem ze sie pospieszylam ale przez przypadek zaparkowalam pod labolatorium weszlam pani mowi ze od reki wyniki wiec mysle co mi tam jedyne co mnie zastanawia to spytala sie mnie ile jestem po mniemanym zaplodnieniu ja walnelam gafe i mowie ze chyba 10 dni ona mi mowie w takim razie nierozcienczam ale o co chodzilo to niewiem. tez ten watek znalazlam i jezeli ovu byla w nocy z 13 na 14 wiec moze byc dzis 7 a nie 8 dpo wiec moze dopiero od jutra zacznie narastac
gdzie sna formum wyczytalam rowniez ze jak jest juz powyzej 1 tzn ze doszlo do zaplodnienia tylko ciekawe czy sie utrzyma i rozwinie dlatego znowu narobilam sobie nadzieji a ze to moj ostani cykl bo przez najblizsze pare miesiecy niebedzie okzaji wiec .......
ale dzieki za info
Powiem tak, możliwe,że jest tak jak mówią dziewczyny, a więc, że gdyby miało dojść do zapłodnienia,to już ta beta wskazywałaby na to, może tak, może nie...w końcu wiadomo,że beta przyrasta po zagnieżdżeniu,a to wiadomo trwa! Tak więc moja rada jest taka...potraktuj,że negatywna beta świadczy o tym,że raczej ciąży nie ma...a najwyżej mile się zaskoczyszA na przyszłość (i Ty i pozostałe) NIE SPIESZYĆ SIĘ! beta bliżej terminu @ albo w ogóle w dniu @ byłaby na bank wiarygodna...będę powtarzała do znudzenia, zawsze warto zastanowić się przed wykonaniem badania (jakiegokolwiek) co wynik nam da, czy rozwieje wątpliwości, czy wręcz przeciwnie? Tu na forum nauczyłam się czegoś nowego , bo kiedyś uważałam test za wyrocznię a jak wiecie nie raz było,że test wychodził + a okazywało się,że ciąży nie ma, czy odwrotnie, a za to beta zawsze była wiarygodna...tyle,że ja uważam,że ważny jest czas wykonania jej. Tyle
Powymądrzałam się
kiti, Ola_czeka, a-koczek, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny