plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
mauysia wrote:Na Warmii u teściów
Jedziemy dziś po pracy i wracamy w poniedziałek wieczorem. Na forum będę lukać, co jest zasługą mojego przeklętego smarkfona
Oby pogoda Wam dopisałamauysia, aisa lubią tę wiadomość
-
zbikowa wrote:kurcze, jabyście tydzień później pojechali, to byśmy się spotkały
No nawet mi nie przypominajJa już sobie umówiłam fryzjera i makijażystkę przed naszym spotkaniem w sierpniu, a też wyjdzie z niego kupa
No ale grunt, że wracasz na polski grunt - czyli jest szansa że się uda, jeszcze w te wakacje!
zbikowa, aisa, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
mauysia wrote:Na Warmii u teściów
Jedziemy dziś po pracy i wracamy w poniedziałek wieczorem. Na forum będę lukać, co jest zasługą mojego przeklętego smarkfona
Dzień wolny od pracy nie jest dniem wolnym od ovu
Bardzo dobrze
A poważnie to ładnej pogody życzęzbikowa, mauysia, a-koczek, Ola_czeka lubią tę wiadomość
-
mauyś udanego pobytu i wypoczynku
ja też wyjeżdżam za 1,5 tyg do naszych zachodnich sąsiadówale na trochę dłużej...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 czerwca 2013, 14:00
mauysia lubi tę wiadomość
-
aisa wrote:A po co, na co i na ile?
a do mężulka
do końca sierpnia bo we wrześniu jedziemy na wyczekane wczasy...
będę miała zapewne tyle czasu że nadrobie wszystkie zaległości na ovuaisa lubi tę wiadomość
-
kiti wrote:
a do mężulka
do końca sierpnia bo we wrześniu jedziemy na wyczekane wczasy...
będę miała zapewne tyle czasu że nadrobie wszystkie zaległości na ovu
Pomyślałam na początku, że na stałe wyjeżdżasz...
I tak trochę tam pobędziesz, najważniejsze, że będziesz blisko M
To już teraz życzę udanego i owocnego pobytukiti lubi tę wiadomość
-
właśnie to najważniejsze że będziemy z M cały czas razem
Kfjatus póki co jadę miłosno- towarzyskoale jaby po drodze jakaś praca się znalazła to bym nie pogardziła
Niestety w październiku musze wrócić na studia ale pocieszam się tym że jeszcze tylko 1,5 roku i będziemy z M już razem na zawszeaż się rozmarzyłam
mauysia, Kfjatus, aisa lubią tę wiadomość
-
hej dziewczyny dziekuje za pomoc dostaslam dzis okresu po tej luteinie ale boli mnie brzuch i na dodatek kregoslup jak nie wiem mam pytanie mysliscie ze teraz bede miala normalne okresy tak jak wczensiej co 30 dni? czy juz sie unormuje bo teraz nie wiem jak mam wyliczyc owulacje? mial ktos tak buziaki :*
-
Kfjatus wrote:Czyli po studiach opuszczasz Polskę na stałe?
ale na pewno na parę lat
Kfjatus, aisa, mauysia lubią tę wiadomość
-
didi wrote:hej dziewczyny dziekuje za pomoc dostaslam dzis okresu po tej luteinie ale boli mnie brzuch i na dodatek kregoslup jak nie wiem mam pytanie mysliscie ze teraz bede miala normalne okresy tak jak wczensiej co 30 dni? czy juz sie unormuje bo teraz nie wiem jak mam wyliczyc owulacje? mial ktos tak buziaki :*
Obserwuj cykl i interpretuj go na bieżąco.
kiti, Kfjatus, aisa lubią tę wiadomość