plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
gonia30 wrote:Dziewczyny proszę o radę.Wczoraj robiłam poziom prolaktyny ,wyszedł bardzo wysoki,prze tabletka wynosił 43,35 ng/ml, a po godzinie po zażyciu tabletki 242,6,dodam że mam regularne miesiączki,powiedzcie co o tym myślicie.
gonia ja od 2 lat biore bromergon bo mam prolaktyne troszke wysoka i gin powiedzial ze jesli jej nie zbije to napewno w ciaze nie zajde wiec zbijam od 2 lat a w ciaze nadal nie moge zajsc.. -
Tak mam 10 dzień cyklu,ale wyczytałam że można mieć okres i być w ciąży,a ten poziom prolaktyny też może na to wskazywać,boli mnie dzisiaj lewy jajnik, nie wiem może przesadzam,ale tak mi zalęży na tej ciąży,mam już jedno dziecko ,ma 5 lat,bardzo chcemy mieć drugie teraz,może za bardzo się nakręcam i szukam jakiś powodów,objawów ciąży,,,sprowadżcie mnie na ziemię....gonia30
-
gonia30 wrote:Tak mam 10 dzień cyklu,ale wyczytałam że można mieć okres i być w ciąży,a ten poziom prolaktyny też może na to wskazywać,boli mnie dzisiaj lewy jajnik, nie wiem może przesadzam,ale tak mi zalęży na tej ciąży,mam już jedno dziecko ,ma 5 lat,bardzo chcemy mieć drugie teraz,może za bardzo się nakręcam i szukam jakiś powodów,objawów ciąży,,,sprowadżcie mnie na ziemię....
nie jestes raczej w ciazy. Trzeba mierzyc tempke o stalej porze.Jeli bys miala same plamienia to moze to wskazywac ciaze albo skapy okres ale napewno nie normalny lub obfity. Moja mama miala przez 3 miesiace okres jak byla ze mna w ciazy ale mowila ze bardzo skapy...
Gunia lubi tę wiadomość
-
Gonia prolaktyna stanowczo za wysoka, do zbicia lekami. I mysle ze napewno nie jestes jeszcze w ciazy... owulacja dopiero bedzie, jesli oczywiscie bedzie bo przy wysokiej prlaktynie moze jej nie byc, lub byc rzadziej.
Kfjatus, aisa lubią tę wiadomość
-
Gonia i chyba najgorsze jest szukanie objawów na siłę. Człowiek podczas starań przechodzi przez różne etapy, a rezultaty ciążowe( jak widać po wielu koleżankach) pojawiają się często gdy pada: nie mam objawów, nie będę w ciąży, odpuszczam... życzę powodzenia, teraz bierz się bardziej za serduszkowanie, a może dzieciątko się w końcu pojawi
Gunia lubi tę wiadomość

Pozytywem jest fakt, że bardzo często już po 1 cyklu stosowania bromka PRL spada i dziewczyny zachodzą w ciążę