plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Idę na wagę...uuuuuuuuuuuu WAGA! 129 KG TARAM!!!! yUPI....Nie mówiłam, nie pisałam ale mi się znów do 130,4 wróciło na jakąś chwilę, cały czas na diecie byłam..ale to wstyd...je je je je ej ej je je!!!!!" jeszcze niżej, póki nie zobaczę dwóch cyfr, jeszcze niiiiżej...." jakaś piosenka mi się chyba Piacha skojarzyła...haha a może go zniewieściłam, ktoś to tam nucił...ale z antonimem do "niżej"....
Jestem zaje.......BISTA !!!!1
CIESZYĆ SIĘ Z TAKIEJ KASZALOWATOŚCI!!??!??
aha i mamy pasior na świadectwie...Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 czerwca 2013, 11:08
Ola_czeka, mauysia, Shagga_80, Kfjatus, aisa lubią tę wiadomość
-
jeju wrote:Idę na wagę...uuuuuuuuuuuu WAGA! 129 KG TARAM!!!! yUPI....Nie mówiłam, nie pisałam ale mi się znów do 13,4 wróciło na jakąś chwilę, cały czas na diecie byłam..ale to wstyd...je je je je ej ej je je!!!!!" jeszcze niżej, póki nie zobaczę dwóch cyfr, jeszcze niiiiżej...." jakaś piosenka mi się chyba Piacha skojarzyła...haha a może go zniewieściłam, ktoś to tam nucił...ale a antonimem do niżej....
Jestem zaje.......BISTA !!!!1
CIESZYĆ SIĘ Z TAKIEJ KASZALOWATOŚCI!!??!??
aha i mamy pasior na świadectwie...
piasek świewał "mocniej". Wiem, bo go kochałam w 94.
aisa lubi tę wiadomość
-
Ola_czeka wrote:Dziś - Ola - 6 tysi lajków.
Przyjmujecie wyzwanie?
Ale Ola, Ty i tak jesteś fajna, nie musisz się dowartościowywać lajkami, albo innymi podstępnymi metodami, które stosujesz na tym forum.
Uwierz w siebie!
Dedicated to Ola: http://www.youtube.com/watch?v=UaDQy-poX-E
Shagga_80, Kfjatus, aisa, Gunia lubią tę wiadomość

-
mauysia wrote:Ale Ola, Ty i tak jesteś fajna, nie musisz się dowartościowywać lajkami, albo innymi podstępnymi metodami, które stosujesz na tym forum.
Uwierz w siebie!
Dedicated to Ola: http://www.youtube.com/watch?v=UaDQy-poX-E
Jesli sądzisz, że oglądam filmiki w godzinach pracy na forum, to się mylisz. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Co to za krzyk
Ile oczu wokół lśni
Jaki to rytm
Może znamy się już czy
DJ w rękach trzyma twoje sny
DJ z góry patrzy i
DJ w głowie ma na dzisiaj beat
Chcesz już tańczyć z nim
Jeszcze bliżej
I niech gra dopóki starczy sił
Jeszcze bliżej i niech światła tańczą tak jak my
Teraz wszyscy razem
Coś się dzisiaj stanie
Coś się stanie dziś
Czy to już świt
Ty na sobie prawie nic
Nie masz nic
Chcę w ramionach zostać twych
DJ w rękach trzyma twoje sny
DJ z góry patrzy i
DJ w głowie ma na dzisiaj beat
Chcesz już tańczyć z nim
Dobrze myślałam, jednak PIACHU...Ola wstyd, wstyd, wstyd!
Kochałaś w 94...a to był kawałek chyba z pierwszej solowej płyty...ale pomyliłam wyżej z bliżej haha
-
idę, bo shagga przyszła..."chciałaś masz, tyko co? ....też jakaś piosenka....haha papa dance czy cuś...nasz Disneyland chyba...oooooooooo! chciałaś masz, tylko co? oooooooooooooo
Fixum dyrdum mnie dopadło ha ha spadam ogarnąć garderobę o powierzchni dzisiaj jakieś 120 metrów w kwadracie hehe...buzi buzi, Shaggunia wrzuć fofa do kieszeni ;-)ale faktycznie już muszę iść, bo biodrówkę muszę opiec... -
hej Laski!
Witam Was wakacyjnie i zaraz spadam bo na dziś mam duże plany-sprzątanie, aby jutro mieć wolniejszy dzień bo jedziemy na 17 na grilla do szwagra bo ma imieniny. No i jeszcze mam pranie ręczne i mycie dwóch okien-ale nie wiem kto powiesi mi firanki???
Miłego dnia
P.S. zastanawiam sie nad tym czy w ogóle któraś z naszych forumowych przyjaciółek (pomijając juz te zafasolkowane) bedzie miała bliźniaki albo trojaczki???Juz od dawna-zanim ja zaszłam o tym myślałam
aisa lubi tę wiadomość

chyba nie...i nie rozumiałam tej fruwającej bielizny na ich koncertach