plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Muska wrote:dzięki Żbikowa!
Ale zdążyłam się doszukać bo umierałam z ciekawości
No, fajnie że jedna dzidzia. Chyb a Blondi tak wolała
Ja tymczasem zmykam pozałatwiac parę bankowych spraw.
nie zapomnij kominiarki/pończochy ubrać w odpowienim momencie!Ola_czeka, aisa, Kfjatus, Gunia lubią tę wiadomość
-
hej dziewczynki
jaki dzisiaj piekny pochmurny dzieńmauysia, aisa lubią tę wiadomość
-
Cześć i czołem
NIENAWIDZĘ URZĘDÓW !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Już mi lepiej
Poszukuję taniego tłumacza przysięgłego (angielski lub/i szwedzki) najlepiej w Wawie, ale nie musi być z Wawy koniecznie. Jeśli któraś zna jakiegoś to będę dźwięcznamauysia lubi tę wiadomość
-
Co do Karoam to pewnie odsypia i pracuje i znów odsypia
Taką mam nadzieję, że nic złego się nie dzieje. Karoam, Karoam odezwij się!!!
Ilona też miała wizytę przed wyjazdem do PL. Na forum nie pisała, ale na wizycie było ok, dzieciątko rośnie itp. Teraz chyba ma napięty grafik bo nie zagląda.kiti, Kfjatus, zbikowa lubią tę wiadomość
-
gonia30 wrote:Mam jeszcze pytanko, czy robiłyście testy owulacyjne? Jeśli tak to jaki polecacie?
-
Kfjatus wrote:Aisko, a Ty teraz w domu rodzinnym jesteś? Jak spotkania z rodzinką? Pewnie się ucieszyć Tobą nie mogą
Tak
Na razie jestem w Wawie, tu mam mamę i siostrę i rodzinę M. Do rodzinki od strony mamy też się wybiorę, ale jeszcze nie wiem kiedy.
Na razie te dwa dni połaziłam za sprawami urzędowymi...
Wiem, że nie chcecie tego słuchać, ale Wam powiem...
Co dziś udało mi się załatwić.... NIC
Bo okazało się, że musimy przyjść do nich razem z M, samo oświadczenie nie wystarczy...
A przez telefon powiedzieli, że wystarczy... I weź tu bądź mądry... Jedna wielka masakra...
Już się wyżaliłam, więcej nie będę (chyba)Kfjatus, Ola_czeka lubią tę wiadomość
-
Kfjatus wrote:Tak to bywa, jeszcze zależy od człowieka jeden pomoże i jest miły,a inny olewa ma to wszystko gdzieś...
Fajnie, że możesz sie spotkać z najbliższymi. A często przyjeżdżacie?
Wystarczyłoby gdyby mieli jedną wersję jeśli chodzi o wymagane dokumenty i już bym się nie czepiała
Zazwyczaj jesteśmy na wakacje i na Boże NarodzenieGunia lubi tę wiadomość
-
Kfjatus wrote:Już zrobiona
A gdzie reszta Pań? Rozumiem, że dziś piątunio, ale jeszcze możecie troszkę pogadać z koleżankami i kawę/herbatę wypić
Jestem, lukam, ale nadrabiam pracowe zaległości, tym bardziej, że w poniedziałek mnie nie będzie. -
mauysia wrote:Dziś od pracy oderwać mnie mogła tylko zachęta do poczęstowania się czekoladowymi cuksami
Jestem, lukam, ale nadrabiam pracowe zaległości, tym bardziej, że w poniedziałek mnie nie będzie.