plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Ano właśnie parę dni temu poinformowałam szefa, że wstępnie możemy umówić się tak, że idę na 10 miesięcy, a na pozostałe 2 miechy na pół etatu - żeby jakoś gładko wdrożyć małego w żłobek - no chyba że okaże się że za rok z mojego działu zostanie nic oprócz proszku (bo - suprajs suprajs - firma przechodzi kryzys), albo że nie będą mnie już wskutek kryzysu chcieli, no to wtedy na całe 12 m-cy.Ola_czeka wrote:Małysz - myślałaś już o macierzyńskim? Idziesz na roczny?
Ale i tak cieszę się na maxa że to przedłużyli i że nie muszę przez dwa lata chomikować urlopu wypoczynkowego, żeby w sumie wyszło mi 7 miesięcy nieobecności w pracy (bo tak zrobiłam 3 lata temu, no i wyszło na to że wróciłam 1 marca do pracy z już wykorzystanym urlopem wypoczynkowym za cały rok
). Więc fajnie.
nick nieaktualny, kiti lubią tę wiadomość

-
nick nieaktualnyWitam Baby

Wczoraj do po 2 oglądałam jakiś film i wyszukałam jakąś nawet tanią aptekę na necie i już poszperałam,że leki (i kosmetyki) mają dużo tańsze,coś szuję,że zaprzyjaźnimy się ...a rano oczywiście problem z wstaniem i tyko cieszę się,że i Młody spał,to dał pospać Matce.
No i tyle ode mnie...jak zwykle zaraz będę robiła śniadanko (już zaczęte)a potem uciekam.
Ola_czeka, mauysia, zbikowa, Kfjatus, aisa lubią tę wiadomość
-
No właśnie, też się dziś rano zastanawiałam... Spróbuję poniuchać po innych wątkach....zbikowa wrote:Dobra dziewczyny powiem to głośno. martwię się o Karoam, pisała że źle sie czuje i idzie do gina a potem cisza (juz od paru dni) czy któraś z Was ma z nią jakiś kontakt?
nick nieaktualny, aisa lubią tę wiadomość

-
nick nieaktualnySłuszna uwaga!zbikowa wrote:Dobra dziewczyny powiem to głośno. martwię się o Karoam, pisała że źle sie czuje i idzie do gina a potem cisza (juz od paru dni) czy któraś z Was ma z nią jakiś kontakt?
Karoam, apelujemy, odezwij się!
PS. Nigdzie nie odezwała się? Na innym wątku,czy pod wykresem? -
nick nieaktualny
-
Na ciążowym wątku "II trymestr", na którym się sporo udziela, też pisała ostatnio 25 czerwca o tych niepokojących ją objawach. A potem nic.Shagga_80 wrote:Słuszna uwaga!
Karoam, apelujemy, odezwij się!
PS. Nigdzie nie odezwała się? Na innym wątku,czy pod wykresem?
Karoam, mamy nadzieję, że wszystko OK! Daj nam znać, please.
nick nieaktualny, aisa lubią tę wiadomość

-
Ola pochmurno i raczej dłuższy rękaw, prognozy były na 24 jest z 18-cie, póki słońce nie wyjdzie nie ma co liczyć na zmiany...gdzie to będziesz, może i ja Cię powitam w PL ,co? Do Libry, Shaggi i Blondi już liczyłam km. Do Beatki też...wszystko przed nami

nick nieaktualny lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOla_czeka wrote:No Ty trochę częściej

Kiedyś będę! <Powiedziała tonem Scarlett O'Hary>
Hehehe.
A w ogóle to właśnie wkurzyłam się...mój Bank na spółkę z ZUSem działają mi na nerwy
Jedno wypłaca zasiłek w jakiś drobnych ratach a drugie nie uznaje tego jak powinno i efekt,że wciąż cofają mi debet...no aż się chyba dziś do jednych i drugich przejdę!!!
A już bym jakieś zakupy poczyniła
Tak mnie korci,żeby lista zakupów zaczęła się skracać...
-
nick nieaktualnyBellaRosa............1.......24lata.........córcia Ala 17.06.2013…lubelskie
she......................6.......35lat...........córcia Maja 21.06.2013........pomorskie
gadgeta..............13......32lata.........FASOLINKA........kuj-pom (29.07.2013)
Dora.....................2......30lat...........FASOLINKA........pomorskie(21.09.2013)
anna_w...............10......31lat..........FASOLINKA.........lubelskie (27.09.2013)
Shagga_80...........3......32lata.........FASOLINKA........łódzkie (11.10.2013)
mauysia................5......31lat...........FASOLINKA........wielkopolskie (12.10.2013)
Mała……………..4……30lat……….FASOLINKA…….świętkorzyskie(19.10.2013)
Amicizia ................2.....26lat..........FASOLINKA……..małopolskie (09.11.2013)
Rucia....................17....27lat………FASOLINKA…….mazowieckie (06.12.2013)
Kopciuszek126.....16......30lat……..FASOLINKA……..łódzkie (08-09.12.2013)
Karoam..................3......27lat………FASOLINKA.......egipt
Plemniczka............2......28lat...........FASOLINKA……śląskie
Ilona……………....12…..30lat………FASOLINKA.......Niemcy (29.01.2014)
Selena ................18.....25lat..........FASOLINKA........podkarpackie (02.02.2014)
Blondi22................1....23lat.............FASOLINKA.........mazowieckie (03.02.2014)
Effcia...................5.......29lat...........OCZEKUJE NA POTWIERDZENIE...........wielkopolskie
Jeju......................7......31 lat..........15.06..................opolskie
Kaja.......................5......32lat...........19.06……….…..pomorskie
sylwia1985 ...........11....28lat ……….26.06................podkarpackie
Aisa…………..…....10 .…28lata……..05.07……………Szwecja
Muska....................6…..31lat...........04.07..............dolnośląski
a-koczek………....11 .…32lata……..08.07……………war-maz
Gunia....................6......30 lat..........10.07..................podlaskie
Kfjatus...................9......26lat............10.07.................mazowieckie
Beata……………...8……29lat………..15.07…………mazowieckie
AGA30..................7....... 31lat............21.07............opolskie
Zbikowa…………...6……26lat...........27.07..................Wielka Brytania
kiti.........................9......25lat…….….????……….….małopolskie
sylwia1985 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny

krótko ...odpoczynek, praca czy działanie w kierunku zamamowania