plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Kfjatus wrote:Brak sprawiedliwości tego świata, jakoś ostatnio daje mi się we znaki i pokazuje na każdy możlwiy sposób.
W tym tygodniu urodziła dziecko dziewczyna, która ma 19 lat, uczyłam ją nawet przez rok, gdy była w gimnazjum. W domu patologia niemiłosierna, bracia alkoholicy, z padaczkami alkoholowymi, matka - kobieta po 40, ma faceta, który ma 25 lat- razem piją, bawią się, używają życia. Dziewczyna poszła niby do tego swojego faceta, ale też bieda straszna, alkoholizm i nie wiadomo, co jeszcze, stwierdziła, że ona w takich warunkach nie wytrzyma (a u niej w domu jeszcze gorzej!!!)... Urodziła dziecko i jaka je czeka przyszłość? Taka sama pewnie jak resztę wesołej ferajny,ciągle oczekują pomocy, podarunków, pieniędzy, ale nic nie dają od siebie, nie starają się pomóc sami sobie, szkoda tylko tego maluszka, który od początku będzie widział patologię...
maskara !!! a ja taka poczciwa i dobra kobiecina i nie widac zeby cos kielkowalo w mojej macicy....
Blondi pozazdroscic .....Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 czerwca 2013, 09:27
Rucia lubi tę wiadomość
-
mam wypis ze szpitala: wczoraj moj wybral:
RBC-4,31
Hb-14,1
HCT-40,3
LEUK-4,9
PLT-243
HSG: po zalozeniu aparatu Schultza do szyjki macicy podane kontrast w dwoch frakcjach.Uzyskano obraz prawidlowej jamy macicy i swobodny wyciek kontrastu przez oba jajowody do jamy otrzewnowej .
TO CHYBA DOBRZE? -
Ola_czeka wrote:No chyba Sylwia
Czyli co? W następnym cyklu bejbiś?
Zobaczymy narazie czekam na @ i zaczynam starania z clo - moze wreszcie cos ruszy ale moja macica cos sie ociaga- wakacje sobie wstreciucha zrobila !!
Ola tez musisz do niej zagadac zeby juz sobie odpuscila z tym labowaniem...Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 czerwca 2013, 09:40
Shagga_80 lubi tę wiadomość
-
Ola_czeka wrote:Sylwia, widzę, że nie robiliście sobie przerwy w staraniach po HSG, więc może to już teraz?
"Ola tez musisz do niej zagadac zeby juz sobie odpuscila z tym labowaniem..." - nie rozumiem.
no ,,troszeczke robilismy ,, moj organizm wariuje - no w morde jeza ilez moga trwac te plamienia? 9 dni to juz malenka przesada mam juz dosc juz chce @ albo....Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 czerwca 2013, 09:48
-
Ola_czeka wrote:Sylwia, widzę, że nie robiliście sobie przerwy w staraniach po HSG, więc może to już teraz?
"Ola tez musisz do niej zagadac zeby juz sobie odpuscila z tym labowaniem..." - nie rozumiem.
zagadac do macicy zeby sobie odpuscila i nie utrudniala zajscie w ciaze hihihihi -
mauysia wrote:teraz się już krzyczy: KAMIL! KAMIL! KAMIL!
No bo czasem mi głupio tyle gadać, zawsze byłam małomówna (w realu) i tąż cechę uważałam za cnotę, ale internet źle na mnie działa i mi rozwiązuje język
Internet - tu możesz być kim chcesz.