X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 czerwca 2013, 23:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kopciuszek126 wrote:
    Blondi super wieści :)

Selenko jesteście parą z Blondi :)

A ja mam dzisiaj jakieś bóle podbrzusza i macica napina mi się cały dzień ;(. Martwi mnie to-bo juz tak wczesnie?tylko maleństwo ledwo co zaczęło merdać się w moim brzuszku i juz mi takie figle wyprawia...

Shagga-tu pytanie do Ciebie. W którym tygodniu u Ciebie zaczęła "stawiać sie macica"? . Pamiętam jak o tym pisałaś na forum. Czy mozliwe to juz u mnie?

Mnie też jakoś podobnie się zaczęło...moja ginka mówiła,że to za wcześnie i dlatego dostałam luteinę i biorę do dziś.

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 czerwca 2013, 23:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blondi cieszę się,że z Maluchem wszystko w porządku...to teraz życzę nuuuuuuuuuuuuuuudnej reszty ciąży :)

Selena, Blondi22 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 czerwca 2013, 23:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BellaRosa............1.......24lata.........córcia Ala 17.06.2013…lubelskie
    she......................6.......35lat...........córcia Maja 21.06.2013........pomorskie

gadgeta..............13......32lata.........FASOLINKA........kuj-pom (29.07.2013)
    Dora.....................2......30lat...........FASOLINKA........pomorskie(21.09.2013)
    anna_w...............10......31lat..........FASOLINKA.........lubelskie (27.09.2013)
    Shagga_80...........3......32lata.........FASOLINKA........łódzkie (11.10.2013)
    mauysia................5......31lat...........FASOLINKA........wielkopolskie (12.10.2013)
    Mała……………..4……30lat……….FASOLINKA…….świętkorzyskie(19.10.2013)
    Amicizia ................2.....26lat..........FASOLINKA……..małopolskie (09.11.2013)
    Rucia....................17....27lat………FASOLINKA…….mazowieckie (06.12.2013)
    Kopciuszek126.....16......30lat……..FASOLINKA……..łódzkie (08-09.12.2013)
    Karoam..................3......27lat………FASOLINKA.......egipt
    Plemniczka............2......28lat...........FASOLINKA……śląskie
    Ilona……………....12…..30lat………FASOLINKA.......Niemcy (29.01.2014)
    Selena ................18.....25lat..........FASOLINKA........podkarpackie (02.02.2014)
    Blondi22................1....23lat.............FASOLINKA.........mazowieckie (03.02.2014)

Effcia...................5.......29lat...........OCZEKUJE NA POTWIERDZENIE...........wielkopolskie

Jeju......................7......31 lat..........15.06..................opolskie
    Kaja.......................5......32lat...........19.06……….…..pomorskie
    Aisa…………..…....10 .…28lata……..05.07……………Szwecja
    Muska....................6…..31lat...........04.07..............dolnośląski
    a-koczek………....11 .…32lata……..08.07……………war-maz
    Gunia....................6......30 lat..........10.07..................podlaskie
    Kfjatus...................9......26lat............10.07.................mazowieckie
    Beata……………...8……29lat………..15.07…………mazowieckie
    AGA30..................7....... 31lat............21.07............opolskie
    Zbikowa…………...6……26lat...........27.07..................Wielka Brytania
    kiti.........................9......25lat…….….????……….….małopolskie

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 czerwca 2013, 23:17

Ola_czeka, Selena, Blondi22 lubią tę wiadomość

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2013, 23:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Piosenka na dzisiejszy wieczór bejbiki.

Odpalamy właśnie tę wersję, bo oryginalny teledysk to rzyg (sorry Ferduś, nie byłam sobą)

http://www.youtube.com/watch?v=mtEMLqL0F7Q

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 czerwca 2013, 23:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    Piosenka na dzisiejszy wieczór bejbiki.

Odpalamy właśnie tę wersję, bo oryginalny teledysk to rzyg (sorry Ferduś, nie byłam sobą)

http://www.youtube.com/watch?v=mtEMLqL0F7Q

A słyszałaś piosenkę A. Lipnickiej a tę samą melodię ? Bo ja ją wolę :)

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2013, 23:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga_80 wrote:
    A słyszałaś piosenkę A. Lipnickiej a tę samą melodię ? Bo ja ją wolę :)

ja wolę górniak.

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 czerwca 2013, 23:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    ja wolę górniak.
    Nie znasz się :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 czerwca 2013, 06:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kopciuszek126 wrote:
    Blondi super wieści :)

Selenko jesteście parą z Blondi :)

A ja mam dzisiaj jakieś bóle podbrzusza i macica napina mi się cały dzień ;(. Martwi mnie to-bo juz tak wczesnie?tylko maleństwo ledwo co zaczęło merdać się w moim brzuszku i juz mi takie figle wyprawia...

Shagga-tu pytanie do Ciebie. W którym tygodniu u Ciebie zaczęła "stawiać sie macica"? . Pamiętam jak o tym pisałaś na forum. Czy mozliwe to juz u mnie?

Kopciuszku ja też mam straszne bóle macicy. Niekiedy robi się twarda jak cholera. I mam uczucie ciągnięcia.

kopciuszek126 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 czerwca 2013, 07:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blondi bardzo się cieszę, że z dzidzią jest wszystko OK :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 czerwca 2013, 07:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :) Pierwsza :)

Ogłaszam koniec roku szkolnego i WAKACJE !!!!!! <3

Ola_czeka, Kfjatus, mauysia, Blondi22, zbikowa, Shagga_80, kopciuszek126 lubią tę wiadomość

• jeju Autorytet

Wysłany: 28 czerwca 2013, 07:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bry i spadam, zakończenie roku...prysz,ubr,make-up, szpil i wyjście...a co?! Jak wrócę, to namaluję jakiś obiad i wysprzątam ściany...Olka za jęzora mnie złapała ale mi się to spodobało, "obiad chochlą malowany" :-)

A co Wy dziś robicie, jakieś wielkie plany? Mam nadzieję, że uda mi się cyknąć młodemu foteczkę z tym marnym papierkiem i pozwoleniem na przejście do 6-tej klasy...

Czy ja tu mam najstarszego dzieciorka?!
    Wczoraj zasuwam sobie z gracją i dość głośnym stukotem ( z racji wagi ale potrafię chodzić w szpilkach-nie kłapię jak słonica) po szkolnym korytarzu i ta jędza co napisała na oświadczeniu dla Bhp-owca, że wypadek zdarzył się wyłącznie z winy ucznia( tzn. jak młodemu ta ławka szkolna na stopę spadła-nie musiała tego pisać, bo to nie jej oceniać a rzeczoznawcy i bhp-owcowi(okazało się, że winny nie jest Dominik))...ale do rzeczy...

ona do mnie: "Co pani taka elegancka, dziś nie jest zakończenie roku!"

A ja do niej: "To na co dzień eleganckim być nie wolno?"

"Ale to nie dziś zakończenie roku"-znów powtórzyła- " to jutro"

Podsumowałam to tekstem "Jutro będę elegancka, dzisiaj prosto od sprzątania z domu wyszłam i nie miałam czasu się przebrać"

haha chciałybyście widzieć jej minę...już nic nie odpowiedziała haha

sa sa sa sa sssssss sykliwa jestem ale zasłużyła, jednakże nie było nuty wrogości i złego tonu w tym co powiedziałam ;-)

buzi buzi, Blondi gratulacje...jedna fasolka,to zawsze jedna...

Selena, Rucia, aisa, Ola_czeka, Kfjatus, mauysia, Blondi22, plemniczka, zbikowa, Shagga_80, kopciuszek126 lubią tę wiadomość

21fdf3f6662aeb0b776eba2645690831.png
  • jeju Autorytet

Wysłany: 28 czerwca 2013, 07:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry druga, a w sumie pierwsza, bo dłużej posta pisałam ale niech Ci będzie ;-)
    Stroicie się dziewczynki na zakończenie roku pewnie, ii ja też już idę, bo u nas msza przed zakończeniem...jej jakie ja mam dziś mdłości, masakra...waga cosik drga w dół znowu ale ok 1,3 kg w plecy cały czas...długi ten przestój...ale damy radę...

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 czerwca 2013, 07:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muzi czyli nie tylko w mojej szkole baby ( czytaj nauczycielki ) są takie głupie. Niby to wszystko wykształcone, a włos się jeży na głowie jak widzę co się dzieje :)

My mamy zakończenie na 11:30 i jestem druga w kolejce po Tobie odnośnie najstraszych dzieci :P Masz zasłużone I miejsce :) Złoty medal dla Pani :)

Shagga_80 lubi tę wiadomość

• jeju Autorytet

Wysłany: 28 czerwca 2013, 07:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ha ha ha staro się czuję...no nic idę, bo nie wyrobimy...msza na 8-mą, apel na 9-tą i weź tu się ogarnij...ale medal przytulam dzięki Rucia! Lecęęęęęęę....no są durne ale co zrobisz....no nic nie zrobisz haha

Rucia lubi tę wiadomość

• aisa Autorytet

Wysłany: 28 czerwca 2013, 07:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Podsumowałam to tekstem "Jutro będę elegancka, dzisiaj prosto od sprzątania z domu wyszłam i nie miałam czasu się przebrać"

Muzi, jesteś mistrzynią!!! :D

Rucia, mauysia, zbikowa, Shagga_80, kopciuszek126 lubią tę wiadomość

o148e6yd9z2ipahq.png
    wnidtv73ksjvw8t0.png
  • aisa Autorytet

Wysłany: 28 czerwca 2013, 07:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć i uciekam

Ola_czeka wrote:
    O Aisa wymiękła o 23 :D Chyba życie petenta w urzędach ją wymęczyło :D

Odeśpij bejbiku podróż, jutro weekend, zakładam, że masz plany ;)

Jak ja jadę w rodzinne strony, to mam weekend zaplanowany w outlooku ;)

Kompa już wyłączyłam, ale jeszcze mecz oglądałam, Hiszpania - Włochy. Dotrwałam do karnych, ale teraz spać mi się chcę. No nic, nieważne.
    Plany weekendowe posiadam, ale nie są specjalnie szałowe..

Zapomniałam, że dziś zakończenie roku szkolnego, sporo ludzi pewnie będzie się telepać po mieście... niedobrze... zbieram się, pa pa
    Miłego dnia dziewczęta :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 czerwca 2013, 07:22

o148e6yd9z2ipahq.png
    wnidtv73ksjvw8t0.png
  • sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 28 czerwca 2013, 07:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    i prosze jeszcze mnie dopisac do tabelki sylwia1985 ....11....28lat ..26.06...podkarpackie

a tak wogole to dzien dobry wszystkim - ale okropna pogoda - brrr

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 czerwca 2013, 07:45

mauysia, Rucia, Shagga_80, aisa lubią tę wiadomość

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 28 czerwca 2013, 07:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry Paniom!

Muzi, ja Cię za nic nie łapałam! ja tylko kompletnie przekręciłam Twoje słowa :D

mauysia, Rucia lubią tę wiadomość

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 28 czerwca 2013, 07:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Małysz zaspała do roboty.

• Kfjatus Autorytet

Wysłany: 28 czerwca 2013, 08:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry piątkowo :)
    Blondi gratuluję zdrowego Dzieciaczka, choć mam nutkę niedosytu po tych planowanych przez nas trojaczkach, no ewentualnie bliźniakach :P
    Rucia, Muzi udanego końca roku :)
    Ola wczoraj pytałaś o zupę, mama zrobiła młodą kapustę, więc najadłam się pyszności bez własnej inwencji - i to za namową Selenki, bo strasznie mnie skusiła ta kapusta :)
    Sylwia u mnie też okropna pogoda, pada deszcz, jest zimno i ponuro...

Wczoraj miałam zajęcia.I większość rodziców chce też w wakacje chodzić, bo w końcu zostawić dziecko na dwa miesiące bez terapii, to właściwie jest cofanie się i zaczynanie od początku. A jedna matka, której dziecko idzie już do zerówki, stwierdziła, że ona chce żeby jej dziecko odpoczęło w wakacje :D. Przecież na terapii ono się głównie bawi, gra, mówi, a nie pracuje w kamieniołomach, a do domu też ma zadane coś do utrwalenia, ale na swoje możliwości i zajęcia są tylko raz w tygodniu. Mały ma sporą wadę, ale przez wakacje można byłoby dużo zdziałać, żeby było mu łatwiej i był lepiej rozumiany. Ona jest nauczycielką i pewnie jak ma wolne od pracy, to nie chce jej się z domu wychodzić, myślę, że to o jej lenistwo, a nie odpoczynek dla chłopca chodzi. Ale ona jest matką...
    Byłam wczoraj na przedwczesnych imieninach u brata, wypiłam winka, posiedziałam, pogadałam, ogólnie było bardzo miło, a jak wróciłam do domu, to pędziłam spać, taka byłam padnięta :)
    Wszystkim życzę słonka, bo jakoś brakuje :)

sylwia1985, mauysia, Rucia, Blondi22, zbikowa, Shagga_80, aisa lubią tę wiadomość

1221648qmrgggy559.gif
‹‹ 3298 3299 3300 3301 3302 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz owulacji OvuFriend

Wydaje Ci się, że działanie kalendarza owulacji sprowadza się tylko do wyznaczania dni płodnych i terminu owulacji? Nic bardziej mylnego! Podczas prowadzenia obserwacji w kalendarzu OvuFriend możesz dowiedzieć się o rzeczach, które wspomogą Twoje starania o dziecko. Poznaj 7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz dni płodnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Przyczyny niepowodzenia in vitro - jakie?

Procedura in vitro to niekiedy jedyna szansa dla par bezskutecznie starających się o dziecko i walczących z niepłodnością. Choć skuteczność metody jest wysoka, niestety nie zawsze kończy się sukcesem... Jakie są najczęstsze przyczyny niepowodzeń przy IVF?

CZYTAJ WIĘCEJ

Niechęć do seksu - czy to możliwe? Co zrobić, by staranie się o maluszka znów było przyjemnością?

Znasz ten stan, kiedy od miesięcy lub lat staracie się o wymarzonego potomka? Wasze życie biegnie tak naprawdę od pierwszego dnia cyklu do owulacji, od owulacji do testu ciążowego, od wizyty w laboratorium do wizyty u lekarza - często kolejnego z kolei? Czas biegnie nieubłaganie, a starania nie przynoszą skutku. Mimo chęci coraz częściej pojawia się blokada i niechęć do współżycia. Skąd się to bierze i jak temu zaradzić? Co zrobić, by seks cieszył jak dawniej?

CZYTAJ WIĘCEJ