plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnykopciuszek126 wrote:Blondi super wieści
Selenko jesteście parą z Blondi
A ja mam dzisiaj jakieś bóle podbrzusza i macica napina mi się cały dzień ;(. Martwi mnie to-bo juz tak wczesnie?tylko maleństwo ledwo co zaczęło merdać się w moim brzuszku i juz mi takie figle wyprawia...
Shagga-tu pytanie do Ciebie. W którym tygodniu u Ciebie zaczęła "stawiać sie macica"? . Pamiętam jak o tym pisałaś na forum. Czy mozliwe to juz u mnie?
Mnie też jakoś podobnie się zaczęło...moja ginka mówiła,że to za wcześnie i dlatego dostałam luteinę i biorę do dziś. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBellaRosa............1.......24lata.........córcia Ala 17.06.2013…lubelskie
she......................6.......35lat...........córcia Maja 21.06.2013........pomorskie
gadgeta..............13......32lata.........FASOLINKA........kuj-pom (29.07.2013)
Dora.....................2......30lat...........FASOLINKA........pomorskie(21.09.2013)
anna_w...............10......31lat..........FASOLINKA.........lubelskie (27.09.2013)
Shagga_80...........3......32lata.........FASOLINKA........łódzkie (11.10.2013)
mauysia................5......31lat...........FASOLINKA........wielkopolskie (12.10.2013)
Mała……………..4……30lat……….FASOLINKA…….świętkorzyskie(19.10.2013)
Amicizia ................2.....26lat..........FASOLINKA……..małopolskie (09.11.2013)
Rucia....................17....27lat………FASOLINKA…….mazowieckie (06.12.2013)
Kopciuszek126.....16......30lat……..FASOLINKA……..łódzkie (08-09.12.2013)
Karoam..................3......27lat………FASOLINKA.......egipt
Plemniczka............2......28lat...........FASOLINKA……śląskie
Ilona……………....12…..30lat………FASOLINKA.......Niemcy (29.01.2014)
Selena ................18.....25lat..........FASOLINKA........podkarpackie (02.02.2014)
Blondi22................1....23lat.............FASOLINKA.........mazowieckie (03.02.2014)
Effcia...................5.......29lat...........OCZEKUJE NA POTWIERDZENIE...........wielkopolskie
Jeju......................7......31 lat..........15.06..................opolskie
Kaja.......................5......32lat...........19.06……….…..pomorskie
Aisa…………..…....10 .…28lata……..05.07……………Szwecja
Muska....................6…..31lat...........04.07..............dolnośląski
a-koczek………....11 .…32lata……..08.07……………war-maz
Gunia....................6......30 lat..........10.07..................podlaskie
Kfjatus...................9......26lat............10.07.................mazowieckie
Beata……………...8……29lat………..15.07…………mazowieckie
AGA30..................7....... 31lat............21.07............opolskie
Zbikowa…………...6……26lat...........27.07..................Wielka Brytania
kiti.........................9......25lat…….….????……….….małopolskieWiadomość wyedytowana przez autora: 27 czerwca 2013, 23:17
Ola_czeka, Selena, Blondi22 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOla_czeka wrote:Piosenka na dzisiejszy wieczór bejbiki.
Odpalamy właśnie tę wersję, bo oryginalny teledysk to rzyg (sorry Ferduś, nie byłam sobą)
http://www.youtube.com/watch?v=mtEMLqL0F7Q
A słyszałaś piosenkę A. Lipnickiej a tę samą melodię ? Bo ja ją wolę -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykopciuszek126 wrote:Blondi super wieści
Selenko jesteście parą z Blondi
A ja mam dzisiaj jakieś bóle podbrzusza i macica napina mi się cały dzień ;(. Martwi mnie to-bo juz tak wczesnie?tylko maleństwo ledwo co zaczęło merdać się w moim brzuszku i juz mi takie figle wyprawia...
Shagga-tu pytanie do Ciebie. W którym tygodniu u Ciebie zaczęła "stawiać sie macica"? . Pamiętam jak o tym pisałaś na forum. Czy mozliwe to juz u mnie?
Kopciuszku ja też mam straszne bóle macicy. Niekiedy robi się twarda jak cholera. I mam uczucie ciągnięcia.kopciuszek126 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
bry i spadam, zakończenie roku...prysz,ubr,make-up, szpil i wyjście...a co?! Jak wrócę, to namaluję jakiś obiad i wysprzątam ściany...Olka za jęzora mnie złapała ale mi się to spodobało, "obiad chochlą malowany"
A co Wy dziś robicie, jakieś wielkie plany? Mam nadzieję, że uda mi się cyknąć młodemu foteczkę z tym marnym papierkiem i pozwoleniem na przejście do 6-tej klasy...
Czy ja tu mam najstarszego dzieciorka?!
Wczoraj zasuwam sobie z gracją i dość głośnym stukotem ( z racji wagi ale potrafię chodzić w szpilkach-nie kłapię jak słonica) po szkolnym korytarzu i ta jędza co napisała na oświadczeniu dla Bhp-owca, że wypadek zdarzył się wyłącznie z winy ucznia( tzn. jak młodemu ta ławka szkolna na stopę spadła-nie musiała tego pisać, bo to nie jej oceniać a rzeczoznawcy i bhp-owcowi(okazało się, że winny nie jest Dominik))...ale do rzeczy...
ona do mnie: "Co pani taka elegancka, dziś nie jest zakończenie roku!"
A ja do niej: "To na co dzień eleganckim być nie wolno?"
"Ale to nie dziś zakończenie roku"-znów powtórzyła- " to jutro"
Podsumowałam to tekstem "Jutro będę elegancka, dzisiaj prosto od sprzątania z domu wyszłam i nie miałam czasu się przebrać"
haha chciałybyście widzieć jej minę...już nic nie odpowiedziała haha
sa sa sa sa sssssss sykliwa jestem ale zasłużyła, jednakże nie było nuty wrogości i złego tonu w tym co powiedziałam
buzi buzi, Blondi gratulacje...jedna fasolka,to zawsze jedna...Selena, Rucia, aisa, Ola_czeka, Kfjatus, mauysia, Blondi22, plemniczka, zbikowa, Shagga_80, kopciuszek126 lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry druga, a w sumie pierwsza, bo dłużej posta pisałam ale niech Ci będzie
Stroicie się dziewczynki na zakończenie roku pewnie, ii ja też już idę, bo u nas msza przed zakończeniem...jej jakie ja mam dziś mdłości, masakra...waga cosik drga w dół znowu ale ok 1,3 kg w plecy cały czas...długi ten przestój...ale damy radę... -
nick nieaktualnyMuzi czyli nie tylko w mojej szkole baby ( czytaj nauczycielki ) są takie głupie. Niby to wszystko wykształcone, a włos się jeży na głowie jak widzę co się dzieje
My mamy zakończenie na 11:30 i jestem druga w kolejce po Tobie odnośnie najstraszych dzieciMasz zasłużone I miejsce
Złoty medal dla Pani
Shagga_80 lubi tę wiadomość
-
Cześć i uciekam
Ola_czeka wrote:O Aisa wymiękła o 23Chyba życie petenta w urzędach ją wymęczyło
Odeśpij bejbiku podróż, jutro weekend, zakładam, że masz plany
Jak ja jadę w rodzinne strony, to mam weekend zaplanowany w outlooku
Kompa już wyłączyłam, ale jeszcze mecz oglądałam, Hiszpania - Włochy. Dotrwałam do karnych, ale teraz spać mi się chcę. No nic, nieważne.
Plany weekendowe posiadam, ale nie są specjalnie szałowe..
Zapomniałam, że dziś zakończenie roku szkolnego, sporo ludzi pewnie będzie się telepać po mieście... niedobrze... zbieram się, pa pa
Miłego dnia dziewczęta
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 czerwca 2013, 07:22
-
i prosze jeszcze mnie dopisac do tabelki sylwia1985 ....11....28lat ..26.06...podkarpackie
a tak wogole to dzien dobry wszystkim - ale okropna pogoda - brrrWiadomość wyedytowana przez autora: 28 czerwca 2013, 07:45
mauysia, Rucia, Shagga_80, aisa lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry piątkowo
Blondi gratuluję zdrowego Dzieciaczka, choć mam nutkę niedosytu po tych planowanych przez nas trojaczkach, no ewentualnie bliźniakach
Rucia, Muzi udanego końca roku
Ola wczoraj pytałaś o zupę, mama zrobiła młodą kapustę, więc najadłam się pyszności bez własnej inwencji - i to za namową Selenki, bo strasznie mnie skusiła ta kapusta
Sylwia u mnie też okropna pogoda, pada deszcz, jest zimno i ponuro...
Wczoraj miałam zajęcia.I większość rodziców chce też w wakacje chodzić, bo w końcu zostawić dziecko na dwa miesiące bez terapii, to właściwie jest cofanie się i zaczynanie od początku. A jedna matka, której dziecko idzie już do zerówki, stwierdziła, że ona chce żeby jej dziecko odpoczęło w wakacje. Przecież na terapii ono się głównie bawi, gra, mówi, a nie pracuje w kamieniołomach, a do domu też ma zadane coś do utrwalenia, ale na swoje możliwości i zajęcia są tylko raz w tygodniu. Mały ma sporą wadę, ale przez wakacje można byłoby dużo zdziałać, żeby było mu łatwiej i był lepiej rozumiany. Ona jest nauczycielką i pewnie jak ma wolne od pracy, to nie chce jej się z domu wychodzić, myślę, że to o jej lenistwo, a nie odpoczynek dla chłopca chodzi. Ale ona jest matką...
Byłam wczoraj na przedwczesnych imieninach u brata, wypiłam winka, posiedziałam, pogadałam, ogólnie było bardzo miło, a jak wróciłam do domu, to pędziłam spać, taka byłam padnięta
Wszystkim życzę słonka, bo jakoś brakujesylwia1985, mauysia, Rucia, Blondi22, zbikowa, Shagga_80, aisa lubią tę wiadomość