plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
AGA 30 wrote:A tak z innego tematu!!!
Podobno koty po kastracji spokojnieją!!!
Mój kot naprawdę jest chyba jakimś wyjątkiem bo to co on teraz wyprawia to nie mieści się w głowie!!!
Właśnie mnie ugryzl bo wsadziłam rękę pod spodnie żeby po tyłku się podrapać a on jak zobaczył że coś sie rusza to hyc i już za palca!!! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Juz jestem
Dzidziuś ok naszczescie jedenserduszko bije to juz 8tyg
zdjecia nie mam bo kolega gin co dzieli z nia pokoj coś z usg zrobił i nie mogła wydrukowac zdjecie ale widzialam na monitorze malutkie zarysy człowieczka
Wyniki badan super tylko cytologia 2stopnia i mam globulki dopochwowe przepisane na grzybka . nastepna wizyta 23lipca i usg tez tym razem z fotka już i na 11 rano bo juz zaczynam chodzic na nfzkarte ciazy tez mam zalozona
sorki ze tak długo musiałyscie czekac ale miło ze czekalyście ;*** buziaki dla wasSelena, zbikowa, AGA 30, kopciuszek126, sylwia1985, kiti, Gunia, Kaja, Ola_czeka, aisa, Shagga_80, Kfjatus, Rucia, mauysia, Fedra, Muska lubią tę wiadomość
-
Blondi22 wrote:Juz jestem
zdjecia nie mam bo kolega gin co dzieli z nia pokoj coś z usg zrobił i nie mogła wydrukowac zdjecie ale widzialam na monitorze malutkie zarysy człowieczka
Wyniki badan super tylko cytologia 2stopnia i mam globulki dopochwowe przepisane na grzybka . nastepna wizyta 23lipca i usg tez tym razem z fotka już i na 11 rano bo juz zaczynam chodzic na nfzkarte ciazy tez mam zalozona
sorki ze tak długo musiałyscie czekac ale miło ze czekalyście ;*** buziaki dla wasi oby tak dalej
to my prawie że na tym samym etapie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 czerwca 2013, 21:09
Shagga_80 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBlondi22 wrote:Juz jestem
sorki ze tak długo musiałyscie czekac ale miło ze czekalyście ;*** buziaki dla was
Najważniejsze że Jedno i zdrowe!!!
Teraz mogę iść się przygotowywać na powrót Wafla mojego!!!Blondi22, Shagga_80 lubią tę wiadomość