plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Blondi super wieści
Selenko jesteście parą z Blondi
A ja mam dzisiaj jakieś bóle podbrzusza i macica napina mi się cały dzień ;(. Martwi mnie to-bo juz tak wczesnie?tylko maleństwo ledwo co zaczęło merdać się w moim brzuszku i juz mi takie figle wyprawia...
Shagga-tu pytanie do Ciebie. W którym tygodniu u Ciebie zaczęła "stawiać sie macica"? . Pamiętam jak o tym pisałaś na forum. Czy mozliwe to juz u mnie?Blondi22, Selena lubią tę wiadomość
-
Blondi gratuluje maluszka jeszcze raz
-> Jeju nie wytrzymuje w świecie bez pikseli dlatego nieustannie musze podczytywać co się tutaj dzieje
i czekam z wypiekami na policzkach na nowe fasolkiBlondi22, aisa, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
AGA 30 wrote:Jestem pachnąca czyściutka napalona a Wafla jak nie ma tak nie ma!!!
No to czekam dalej na niego!!!
Miłej nocki laseczki!!!
Dobranoc!!
Aga uprzejmie proszę o zlikwidowanie smuteczka z sygnaturki i zastąpienie go tekstem w stylu "Zaczynamy dochodzenie, mamy pierwszych podejrzanych" (to o prolaktynie i TSH)aisa, zbikowa, Shagga_80, Selena lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOla_czeka wrote:Aga uprzejmie proszę o zlikwidowanie smuteczka z sygnaturki i zastąpienie go tekstem w stylu "Zaczynamy dochodzenie, mamy pierwszych podejrzanych" (to o prolaktynie i TSH)
Kurrrrrrka że tez u nas same konowały to lekarze!!! -
AGA 30 wrote:Olcia zmienię to jak już zaliczę doktorków i będę wiedziała na czym stoję!!!
Kurrrrrrka że tez u nas same konowały to lekarze!!!
Potargujmy się. Zostawiasz napis, ale zamiast smutka robisz wykrzyknik. Ta smutna buźka kompletnie nie pasuje do Twojej energicznej osobowości!AGA 30, Selena lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
aisa wrote:Blondi, a jednak jedno dzieciątko będzie
Najważniejsze, żeby zdrowe było a Twoja ciąża nudna
Dobranoc wszystkim, słodkich snów
O Aisa wymiękła o 23Chyba życie petenta w urzędach ją wymęczyło
Odeśpij bejbiku podróż, jutro weekend, zakładam, że masz plany