plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Gud morning gerls!
Blondi - a jednak jedna fasolkaI świetnie, że się prawidłowo rozwija. Oby tak dalej!
Kaja - czyli teścior w niedzielę. Oczywiście będzie on robiony niejako "na ślepo", bo nie mierzyłaś długo temperatury i nie wiadomo kiedy nastąpił skok - moze tuż przed Twoim powrotem do termometra? Obaczymy
Ola - nie zaspałam, tylko robiłam prasówkę, wciągnęły mnie jakieśtam artykuły i się nie zameldowałam... PRZEPRASZAM!Rucia, Blondi22, zbikowa, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kfjatus wrote:bo Ty jesteś mało, bo jak nie spanie, to koniec roku, Rucia ogarnij się i nie zapominaj o zobowiązaniach wobec forum
-
Kfjatus wrote:No przecież z domu chyba też będziesz do nas nadawać Mauyś ?
Ale dobra, to jeszcze 4 tygodnie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 czerwca 2013, 08:42
Shagga_80, Rucia, aisa lubią tę wiadomość
-
Rucia wrote:Muzi czyli nie tylko w mojej szkole baby ( czytaj nauczycielki ) są takie głupie. Niby to wszystko wykształcone, a włos się jeży na głowie jak widzę co się dzieje
My mamy zakończenie na 11:30 i jestem druga w kolejce po Tobie odnośnie najstraszych dzieciMasz zasłużone I miejsce
Złoty medal dla Pani
tez jakas fotke mu cykne;)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 czerwca 2013, 08:55
aisa lubi tę wiadomość
-
A tak wogole Dzień Dobry
u nas zimno i pochmurnie.
Zaraz powoli bedzie trzeba sie szykowac ale najpierw zjesc sniadanko bo my z kuba jeszcze w piżamach
Wiecie dopiero po wczorajszej wizycie u gin uwierzylam ze naprawde jestem w ciazy.
mauysia, Kfjatus, Ola_czeka, Selena, sylwia1985, zbikowa, Shagga_80, jeju, Rucia, aisa lubią tę wiadomość
-
Brak sprawiedliwości tego świata, jakoś ostatnio daje mi się we znaki i pokazuje na każdy możlwiy sposób.
W tym tygodniu urodziła dziecko dziewczyna, która ma 19 lat, uczyłam ją nawet przez rok, gdy była w gimnazjum. W domu patologia niemiłosierna, bracia alkoholicy, z padaczkami alkoholowymi, matka - kobieta po 40, ma faceta, który ma 25 lat- razem piją, bawią się, używają życia. Dziewczyna poszła niby do tego swojego faceta, ale też bieda straszna, alkoholizm i nie wiadomo, co jeszcze, stwierdziła, że ona w takich warunkach nie wytrzyma (a u niej w domu jeszcze gorzej!!!)... Urodziła dziecko i jaka je czeka przyszłość? Taka sama pewnie jak resztę wesołej ferajny,ciągle oczekują pomocy, podarunków, pieniędzy, ale nic nie dają od siebie, nie starają się pomóc sami sobie, szkoda tylko tego maluszka, który od początku będzie widział patologię... -
czesc! dzisiaj mam co nieco lepszy humor.
Blondi jestem niepocieszona ze tylko jedna fasolinka :)hehe ciesze sie ze wszystko dobrze!
Ja tez pozazdroscilam kapusty mlodej Wosebce i wczoraj specjalnie mama nagotowala mi caly gar
No i Oli tez pozazdroscilam zupki i wczoraj wieczorem mąż mi zakupil
Muzi jestes mistrzynią ciętej riposty
Ja wlasnie wrocilam z badan krwi, szczuplejsza o 130 zl, a to bylo tylko kilka badan
Blondi22, Selena, mauysia, Kfjatus, zbikowa, Shagga_80, Rucia, aisa lubią tę wiadomość
-
Ola_czeka wrote:Ja mam serio dość takich informacji. Przestanę czytać net i informacje o kobietach, które zabiły dziecko paskiem za brak sznurowadła.