plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
To za długa historia, żeby opowiadać ze szczegółami i rzeczy w sposób faktyczny oddać grozę mojej tępoty. Dość jeśli powiem, że pomyliłam dwóch Angoli i myśląc, że dzwonię do jednego, zadzwoniłam do innego i przez 20 minut mówiłam mu rzeczy totalnie od czapy, po cichu myśląc, że jest wyjątkowo niekumaty i nieogarnięty. To było rano, ale prawda wyszła na jaw w tej chwili. I najgorzej, że nie zorientowałam się sama, tylko zdałam sobie z tego sprawę podczas mojej kolejnej z nim rozmowy.
plemniczka, zbikowa, Shagga_80, aisa, Fedra lubią tę wiadomość
-
W skrócie - zadzwoniłam do trenera z pewnej firmy szkoleniowej, myśląc że dzwonię do firmy wynajmującej różne urządzenia i maszyny budowlane, bo potrzebowałam wynająć odkurzacz przemysłowy. No i on nie za bardzo kumał o co cho. Dopiero przed chwilą zadzwoniłam do niego drugi raz i po paru minutach zrozumiałam pomyłkę, ale dopiero w momencie, kiedy okazało się, że on myśli, że potrzebuję szkolenia z odkurzania odkurzaczem i zaproponował mi, że mogę poćwiczyć u niego w domu
Shagga_80, zbikowa, AGA 30, aisa, mauysia, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kapnął się. Niestety. No jak się w końcu wydało do położyłam się na biurku i ryłam ze śmiechu do słuchawki 5 minut, co też nie poprawiło mojego wizerunku biznesowego.
To taki miły pan, a ja pytałam go o wakacje na których on nigdy nie był!Shagga_80, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
didi wrote:hej dziewczyny mam pytanko bralyscie kiedys luteine? po jakim czasie dostalyscie okresu? bo ja wlasnie przed wczoraj skonczylam brac i okres narazie nie pojawia sie a ostani mialam 9 maja cos mi sie rozregulowal nie wiem czemu pomozcie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 czerwca 2013, 19:55
Ola_czeka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymauysia wrote:Dobra, jeszcze jedna rzecz o moim Dziubasie.
Ostatnio śpiewał sobie:
Celwony jat cedła
Lozdzany jat piec
Muse mieć
Muse ją mieć.
Zastanowił się chwilę i spytał "a co musi mieć..? co to jest JĄ?"
A ja: "No, bo on bardzo chce się pobawić z koleżanką..."
Moja Kinga przed wczoraj śpiewała pół dnia:
" będę brał Cię, w aucie ... "
Dyskretnie poprosiłam ją żeby przypadkiem nie śpiewała tego w szkoleShagga_80, zbikowa, Ola_czeka, aisa, Kfjatus, mauysia, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny