plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Shagga_80 wrote:Raczej "przeszkadzasz, Matka, ja tu obiad Ci robię!"
PS. Teraz tą samą maszynką robił mizerię
Kurcze on rzeczywiście nieźle wymiata Ci w tej kuchni.
Lubi gotować, sam umie się ubrać, nie gada po próżnicy. Marzenie, nie facet.Shagga_80, aisa, Rucia, Gunia, Kfjatus, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOla_czeka wrote:Kurcze on rzeczywiście nieźle wymiata Ci w tej kuchni.
Lubi gotować, sam umie się ubrać, nie gada po próżnicy. Marzenie, nie facet.
PS. Dodam,że mięsko doprawił też sam - wbił jajko, dodał soli, pieprzuWiadomość wyedytowana przez autora: 27 czerwca 2013, 15:46
Gunia, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyOla_czeka wrote:1962, 1978.
Ale nie wypominając już Ci wieku
A tak w ogóle,to człowiek się spieszy, robi na gwałt kotlety i mizerię i dzwoni do Męża a ten,że nie wraca zaraz po pracy...i weź tu rób romantyczny obiad -
Shagga_80 wrote:Nooooo! Was (Ciebie i Kubę) dzieli "nieco" więcej!!
Ale nie wypominając już Ci wieku
A tak w ogóle,to człowiek się spieszy, robi na gwałt kotlety i mizerię i dzwoni do Męża a ten,że nie wraca zaraz po pracy...i weź tu rób romantyczny obiad
Mizernie...Shagga_80 lubi tę wiadomość
-
Shagga_80 wrote:Dzięki Kochana...a jak tam samopoczucie Twoje dziś?
ach srednie, mam wrazenie ze nagle jeszcze mnie czuje sie w ciazy, piersi jakies takie niewrazliwe ( gdzie wczesniej od kilku dni co jakis czas mnie cos w nich szczypalo) brzuch mnie dzisiaj nie ciągnie, nie pobolewa tak jak w ostatnich dniach... ciezko dzisiaj mi myslec pozytywnie...
ale niewazne takie mysli to u mnie nie pierwszy raz. -
nick nieaktualnyplemniczka wrote:ach srednie, mam wrazenie ze nagle jeszcze mnie czuje sie w ciazy, piersi jakies takie niewrazliwe ( gdzie wczesniej od kilku dni co jakis czas mnie cos w nich szczypalo) brzuch mnie dzisiaj nie ciągnie, nie pobolewa tak jak w ostatnich dniach... ciezko dzisiaj mi myslec pozytywnie...
ale niewazne takie mysli to u mnie nie pierwszy raz.aisa lubi tę wiadomość
-
Witam kochane tak na szybko doniesniono mi ,że pytałyście już .....
Shagga moja tabela wygląda zadzebiście Wiem ,ale nic nie notowałam nie zaznaczałam bo po wizycie gina ,który mi powiedziała ,że owulancji nie ma to zapoprzestałam ,ale że mnie ten termometr kusił teraz mierzyłami dalej nie wiem jak bedzie bo tempa dziwna ,a co do testowania to chciałam w Sobotę ,ale ,że od dziś zaczełam Pracę w Końcu i w sobotę też idę to tesciora robię moje drogie koleżanki w Niedzielę
więc kochane te ,które domagały się sprostowania chyba się wytłumaczyłam ,a jak jest to za mało to bede w okolicach 20 godziny bo teraz do lekarza po receptę zaginam dla mojego M ......
Kocham ,Rzucam i powrócę wkrótce
ps o 20kiti, Shagga_80, Ola_czeka, aisa, mauysia, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKaja wrote:Witam kochane tak na szybko doniesniono mi ,że pytałyście już .....
Shagga moja tabela wygląda zadzebiście Wiem ,ale nic nie notowałam nie zaznaczałam bo po wizycie gina ,który mi powiedziała ,że owulancji nie ma to zapoprzestałam ,ale że mnie ten termometr kusił teraz mierzyłami dalej nie wiem jak bedzie bo tempa dziwna ,a co do testowania to chciałam w Sobotę ,ale ,że od dziś zaczełam Pracę w Końcu i w sobotę też idę to tesciora robię moje drogie koleżanki w Niedzielę
więc kochane te ,które domagały się sprostowania chyba się wytłumaczyłam ,a jak jest to za mało to bede w okolicach 20 godziny bo teraz do lekarza po receptę zaginam dla mojego M ......
Kocham ,Rzucam i powrócę wkrótce
ps o 20Która, która tak miała? Odświeżyć mi pamięć!