plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
AGA 30 wrote:A ja laski szukam jakiegoś endo po w necie!!!Może któryś się zlituję i mnie przyjmie we wtorek w opolu jak juz tam pojadę do kardiologa to za jedna drogą !!!Chociaż jak narazie nikt mnie nie chce!!!!
Powodzenia, witamy w służbie zdrowia! -
zbikowa wrote:A ja ide do gina za 2 tygodnie!
ja za 3lub w sobotę
W związku z tym pytanie branżowe... Czy w 7 dniu fl będzie widać jakieś "pozostałości" po owulacji?
Babka zaproponowała mi termin na sobotę, ale chyba wybiorę się w przyszłym cyklu w takim terminie żeby luknąć czy pęcherzyki są i w ogóle.
Usg dowcipne jest w cenie wizyty więc jak już iść to chyba w lepszym czasie, nie?zbikowa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dobra, jeszcze jedna rzecz o moim Dziubasie.
Ostatnio śpiewał sobie:
Celwony jat cedła
Lozdzany jat piec
Muse mieć
Muse ją mieć.
Zastanowił się chwilę i spytał "a co musi mieć..? co to jest JĄ?"
A ja: "No, bo on bardzo chce się pobawić z koleżanką..."
AGA 30, Ola_czeka, zbikowa, Shagga_80, aisa, Rucia, Kfjatus, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymauysia wrote:Shagga, nasz Leo też lubi ostrzejsze klimaty. Jego ulubione kawałki (element konieczny podczas jazdy samochodem) to:
- "Ande płese" zespołu "Tłin"
- "Fande" zespołu "Ejsidisi"
- "Los cebula i tlotodyle łzy"
- Lobi Julias - tzn. wszystkie jego kawałki (Robbie Williams...)
- cała płyta Artura Andrusa
- "Ambe", "Aljuotej", "Cłowiet w lustse" Majtela Dzetsona
A tak na marginesie to powiem Wam,że właśnie od niedawna wpadłam na pomysł dokształcenia mojego Męża,nie żeby przeszkadzała mi różnica w naszym wykształceniu, a raczej patrząc przyszłościowo...mam rację,nie? No i chyba wyślę Go, właśnie zasięgnęłam informacji u źródła...teraz poszperam tylko za jakimiś Jego fotkami może jutro przejadę się do szkoły po druk podania...i nawet za Niego złożę
Dla wyjaśnienia dodam, kiedyś coś Mu tam napomknęłam, więc to nie tak,że robię to za Jego plecami. Podziękuje mi późniejAGA 30, zbikowa, aisa, Fedra lubią tę wiadomość
-
Ola_czeka wrote:Żbikowa, to jakiś duży gabinet? Mają usg i laboratorium?
Fedra lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymauysia wrote:Dobra, jeszcze jedna rzecz o moim Dziubasie.
Ostatnio śpiewał sobie:
Celwony jat cedła
Lozdzany jat piec
Muse mieć
Muse ją mieć.
Kurcze,chyba pominę naukę mówienia i od razu zacznę swojego uczyć tekstów Dżemuzbikowa, mauysia, Kfjatus, Fedra lubią tę wiadomość
-
Spacerek do Urzędu okazał się tylko spacerkiem. Dowiedziałam się, że muszę udać się do innego Urzędu, który jest już ciut dalej dlatego wybiorę się tam jutro. Masaaaakra...
Praga cała rozkopana, wciąż udają, że metro budują...
Najlepsze z mojego pobytu tutaj jest to, że rodzinkę odwiedzam, ale załatwić tu coś to tragedia...
Idę robić obiad, jestem w pobliżu
Shagga_80, Fedra lubią tę wiadomość
-
mauysia wrote:Dobra, jeszcze jedna rzecz o moim Dziubasie.
Ostatnio śpiewał sobie:
Celwony jat cedła
Lozdzany jat piec
Muse mieć
Muse ją mieć.
zakładam fan klub Leoniego.Shagga_80, Fedra lubią tę wiadomość
-
Shagga_80 wrote:Kurcze,chyba pominę naukę mówienia i od razu zacznę swojego uczyć tekstów Dżemu
zbikowa, Shagga_80, aisa, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny