plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJjjjjjjeeeeeestem laski!!!!
O moja matko ja wogóle kondycji nie mam mimo że na basen jeżdżę to rower mnie dobił dziś!!!! 10km przejechałam a czuję się jakby mnie czołg przejechał!!!!
Idę śniadanie jakieś zjeść!!!!(chyba)
zbikowa, Fedra, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzisiaj rano przy kawie M. pierwszy raz dostał kopa od dzieciucha. Stwierdził, że ma taki cios, że aż mu się palec wygiął. Po dłuższej chwili mówi tak:
" Co Ona ku**a spać nie może ?" takie to troskliwe było z jego strony
mauysia, AGA 30, zbikowa, Fedra, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAGA 30 wrote:Jjjjjjjeeeeeestem laski!!!!
O moja matko ja wogóle kondycji nie mam mimo że na basen jeżdżę to rower mnie dobił dziś!!!! 10km przejechałam a czuję się jakby mnie czołg przejechał!!!!
Idę śniadanie jakieś zjeść!!!!(chyba)
Aga przy jeździe rowerem pracują zupełnie inne mięsnie, niż przy pływaniu -
Ola_czeka wrote:Żarty żartami, ale Kevin z bekstritów to jedyny mężczyzna, który podoba mi się w płaszczu.
Kiedyś uchodził za najbrzydszego z ekipy, a jak dzis na VH1 puszczają czasem ich klipy to doceniam jego urodę i krzaczaste brwi.Fedra lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
AGA 30 wrote:Mięśnie to mnie będą jutro boleć he he!!!! Oj będą zakwasy !!!
No ale pierwsza moja wyprawa w tym roku to była dopiero!!!
No to dawaj do wanny i gorąca kąpiel albo prysznic, a potem mleczko do ciała w ruch ale bez delikatnego wmasowywania, tylko bezlitosne "rozbijanie" mięśni jak w karate. Całe ciało mocno teraz "porozbijasz" (a przy tym - zakwasy) i jutro nic nie poczujesz.AGA 30, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
matko chwile mnie nie było a tu taka zmiana tematu ja z Bekstritów lubiłam Brajana
Olka poszłaś w końcu na to siku bo chyba od 3 stron czytam ze idziesz a dojść nie mozeszRucia, Gunia lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualny
-
Fedra wrote:matko chwile mnie nie było a tu taka zmiana tematu ja z Bekstritów lubiłam Brajana
Olka poszłaś w końcu na to siku bo chyba od 3 stron czytam ze idziesz a dojść nie mozesz
A ja EjDżeja...
Shagga, no więc z dwie strony wcześniej przy okazji powrotu Ruci nawiązałam do pieśni BB pt. "Backstreet's back", co skierowało rozmowę na obecny tor.Shagga_80, Fedra lubią tę wiadomość
-
Fedra wrote:matko chwile mnie nie było a tu taka zmiana tematu ja z Bekstritów lubiłam Brajana
Olka poszłaś w końcu na to siku bo chyba od 3 stron czytam ze idziesz a dojść nie mozesz
już to skomentowałam jej na privie słowami których można było używać dwie strony wrześniejFedra lubi tę wiadomość
-
A poszłam, poszłam, dzięki. Ulga jest.Shagga_80, Fedra lubią tę wiadomość