plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
No to mamy jeszcze kilka postów
dupa dupa dupa dupa dupa dupa dupa dupa dupa dupa dupa dupa dupa dupa dupa dupa dupa dupa dupa dupa dupa dupa dupa dupa dupa dupa dupa dupa dupa dupa dupa dupa dupa dupa dupa dupa dupa dupa dupa dupa dupa dupa dupa dupa dupa dupa dupa dupa dupa dupa dupa dupa dupa dupa dupa dupa dupa dupa dupa dupaBlondi22, Fedra, Rucia, AGA 30, aisa lubią tę wiadomość
-
Powiedziałabym, że siusiu mi się chce, ale Żbikowa czyta.
To ja Wam opowiem anegdotę. Wtorek spędziłam w domu, bo bardzo źle się czułam, tak źle, że nie byłam w stanie zrobić sobie herbaty, mózg odkleił mi się od głowy i przy każdym ruchu głowy obijał mi się o czaszkę. Więc przez całą dobę wypiłam tylko szklankę wody (jak W. wrócił z pracy - już spałam) a w toalecie byłam dokładnie 16 razy (liczyłam). Taki mam pęcherz, od zawsze. I powiedzcie - nie wstrzymywałybyście siuśków?Blondi22, zbikowa, Fedra, Shagga_80, mauysia, aisa, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
Ola_czeka wrote:Powiedziałabym, że siusiu mi się chce, ale Żbikowa czyta.
To ja Wam opowiem anegdotę. Wtorek spędziłam w domu, bo bardzo źle się czułam, tak źle, że nie byłam w stanie zrobić sobie herbaty, mózg odkleił mi się od głowy i przy każdym ruchu głowy obijał mi się o czaszkę. Więc przez całą dobę wypiłam tylko szklankę wody (jak W. wrócił z pracy - już spałam) a w toalecie byłam dokładnie 16 razy (liczyłam). Taki mam pęcherz, od zawsze. I powiedzcie - nie wstrzymywałybyście siuśków?
teraz mam wrażenie że w twojej toalecie stawiasz kreske na ścianie wyrtą szczotka od kibla, za każdym razem jak jesteś, żeby sie nie pogubić w liczeniuBlondi22, Fedra, mauysia, Ola_czeka, Rucia, aisa, Gunia, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
Ola_czeka wrote:Fedra, ale nadal nas kochasz? <skamle o miłość>
Tak nadal Was Kocham :*
dzisiaj jakoś mi wyjątkowo wasze słownictwo nie przeszkadza a nawet mnie bawi ale to nie znaczy ze macie mi tu użądzać niskich lotów konwersacjęzbikowa, aisa lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualnyWitam ponownie
Jak zwykle małe zakupy zmieniły się w stanowczo za duże, ehhhh...i tyle ode mnie .
A co do przekleństw, to przypomina mi się jak w szkole podstawowej musieliśmy odhaczać spowiedzi comiesięczne i wracając ze szkoły z jedną kumpelą klnęlyśmy na potęgę...a nie muszę zaznaczać,że na co dzień w ogóle nie klnęłyśmy, my z tych dobrych dzieci byłyśmy
EDIT: A co do tego wyboru ubrań przez mojego Młodego...ja mam dla Niego mało ubrań a w związku z tym oczywisty podział na kościółkowe (czytaj na wyjścia!), na plac zabaw i zupełnie po domu...więc wykluczone,by do sklepu założył ulubiony wyciągnięty domowy podkoszulek, czy o zgrozo najlepsze dżinsyNiestety musi zgadzać się z moją wolą!
PS. U nas sprawdza się metoda - nie wyjmować Mu ciuchów a tylko powiedzieć - załóż spodnie a do tego koszulkę z żyrafą i bluzę zieloną z kapturemMa radochę jak znajdzie co przykazałam ...i wszyscy są zadowoleni
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 czerwca 2013, 13:21
Fedra, zbikowa, mauysia, Blondi22, aisa, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
Oj ale z Was wariatki...
cholera rece mi śmierdż aczoskiem feee... a musze pranie iśc rozwiesić i po co dawałam płyn do płukania jak i tak pranie będzie śmierdzieć czosnkiem ehhh ale mam dzisiaj problemy no naprawdęzbikowa, Blondi22, Shagga_80 lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Blondi22 wrote:Shagga jeszcze jeden post i 3000 ma
Shagga z okazji Twojego 3000 posta życzę sobie zdjęcie Kubusia albo JunioraAment.
pffffff, nie umiesz sie bawic!Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 czerwca 2013, 13:24
Fedra lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny