plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
insoomnia wrote:Ola mnie juz od paru dni mdli, co prawda sutki jeszcze nie swedza
i wogolejakos brak wrazliwosci a to dziwne
a ja powiem tak jak nadejdzie taki cykl ze uznasz ze nie masz zadnych objawów ciążowych to wtedy na pewno będziesz w ciąży...mauysia, insoomnia, aisa, Gunia lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
No właśnie jak zwykle wparowałam z butami ani bez dzień dobry ani pocałuj mnie w dup...
tak więc dzień Dobry Kochane Moje...
i tak na marginesie odnotowałam te Wasze przekleństwa podczas mojej nieobecności ale tym razem daruje powiedzmy że wszystkie mają czyste kartki można by żec że otwieram w swoim życiu nowy rozdział...mauysia, Ola_czeka, zbikowa, Blondi22, Shagga_80, Rucia, AGA 30, aisa, Kfjatus lubią tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi -
Fedra wrote:a ja powiem tak jak nadejdzie taki cykl ze uznasz ze nie masz zadnych objawów ciążowych to wtedy na pewno będziesz w ciąży...
Fedra, Blondi22, Shagga_80, aisa lubią tę wiadomość
-
mauysia wrote:Przypomniały mi się niedawne słowa Effci: "ja na pewno nie jestem w ciaży, bo nawet nie mam żadnych ciężkich piersi ani nic..."
no w sumie tez mi przypomniało mój początek cyklu znaczy po owu też nie miałam o dziwo żadnych objawów ale wtedy jeszcze nie wiedziałam o takiej zależności17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Dobra to Wy idzcie zmienić majtki na całe a ja idę wstawić na zupę dzisiaj będzie pieczarkowa po mojemu czyli jak to mój maż stwierdza dzisiaj będzie "zupa" bo On uważa ze wszystkie moje zupy które of kors nie są czerwone (znaczy zupa na P. i barszcze czerwony) to takie same zupy tylko różnią sie dodatkiem w postaci np. pieczarki, fasolki czy kaszy
zbikowa, Blondi22 lubią tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi -
Fedra wrote:No właśnie jak zwykle wparowałam z butami ani bez dzień dobry ani pocałuj mnie w dup...
tak więc dzień Dobry Kochane Moje...
i tak na marginesie odnotowałam te Wasze przekleństwa podczas mojej nieobecności ale tym razem daruje powiedzmy że wszystkie mają czyste kartki można by żec że otwieram w swoim życiu nowy rozdział...
A kto przeklinał i jak, Fedra? -
Fedra wrote:Dobra to Wy idzcie zmienić majtki na całe a ja idę wstawić na zupę dzisiaj będzie pieczarkowa po mojemu czyli jak to mój maż stwierdza dzisiaj będzie "zupa" bo On uważa ze wszystkie moje zupy które of kors nie są czerwone (znaczy zupa na P. i barszcze czerwony) to takie same zupy tylko różnią sie dodatkiem w postaci np. pieczarki, fasolki czy kaszy
Fedra lubi tę wiadomość