X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2013, 12:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kopciuszek126 wrote:
    TO ja Ci Ola posłodzę troszkę :)
    Ja zazdroszczę Ci prześlicznej URODY!!! :) :) :)

Och! Dziękuję! Cóż za cudowny czwartek! :D

kopciuszek126, Shagga_80 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 czerwca 2013, 12:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny,mam pytanie moze kotras mi poradzi, czy zauwazalny spadek temp moze byc spowodowany tym,ze godzine wczesniej niz zwykle zmierzylo sie temp? czy moze to byc np zagniezdzanie sie ? czy lipa z cyklu bedzie najprawdopodobniej ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 czerwca 2013, 12:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    *ktoras :)

• Fedra Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2013, 12:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga_80 wrote:
    Ahhhh...ale piękna historia :)

U nas i tak jest lepiej niż 2 czy 3 lata temu :) Więc może skończymy podobnie jak Twoi dziadkowie...czego bardzo bym sobie życzyła :)

To ja Ci tego Sagguś życzę żebyście kochali się jak nastolatkowie do ostatnich Waszych dni abyście chodzili za rękę bez skrępowania ze na głowie już siwy włos a w koło biegają wnuki :*

Shagga_80, aisa lubią tę wiadomość

17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz <3
    2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2013, 12:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Insomnia, to może coś znaczyć, ale równie dobrze może nie znaczyć nic. Ja bym nie interpretowała takich pojedynczych spadków po owulacji, tylko czekała do terminu @. W ogóle mierzenie temp. po skoku temperatur nie jest już generalnie przydatne.

insoomnia, Fedra, Shagga_80 lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2013, 12:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam wyrzuty sumienia :( Zjadłam dziś całą czekoladę i 0,5 litra lodów. Never again...
    Idę pracować!

Fedra, zbikowa lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2013, 12:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedra wrote:
    To ja Ci tego Sagguś życzę żebyście kochali się jak nastolatkowie do ostatnich Waszych dni abyście chodzili za rękę bez skrępowania ze na głowie już siwy włos a w koło biegają wnuki :*

A propos.

Ostatnio z W. zastanawialiśmy się, czy nie jest już za późno na dzieci i czy nie lepiej od razu mieć wnuków :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 czerwca 2013, 12:14

Fedra, zbikowa, Shagga_80, Rucia, aisa, Kfjatus lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 czerwca 2013, 12:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzieki za podpowiedz mauysia, te czekanie to najgorsze... ;) im blizej @ tym wiecej myslenia glupiego

Shagga_80 lubi tę wiadomość

• mauysia Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2013, 12:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    insoomnia wrote:
    dzieki za podpowiedz mauysia, te czekanie to najgorsze... ;) im blizej @ tym wiecej myslenia glupiego
    No wiem wiem... Ale interpretowanie każdej różnicy w temperaturach, albo różnych objawów tylko pogarsza sytuację, więc - może to zabrzmi okrutnie, ale sama stosowałam tę strategię :P - założyć że się pewnie nie udało, a potem ewentualnie mieć jakże miłą niespodziankę :)

insoomnia, Shagga_80, aisa, Kfjatus lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2013, 12:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    insoomnia wrote:

Och jak dobrze my to wszystko znamy:) Lada dzień poczujesz dziwne zapachy od których Cię mdli, a potem zaswędzą Cię sutki. Prawie każda z nas ma to co miesiąc ;)

insoomnia, Shagga_80, Gunia, Kfjatus lubią tę wiadomość

• Blondi22 Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2013, 12:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    Mam wyrzuty sumienia :( Zjadłam dziś całą czekoladę i 0,5 litra lodów. Never again...
    Idę pracować!
    też bym chciala tak zjesc a nie moge bo potem xle sie czuje a słodyczy od poczatku ciazy nie jem bo i nie smakuja . jka zjem dwa razy dziennie coś to juz jest dobrze ;/ jak narazie jestem na jednaj kanapce i jesc wiecej nie moge

a.png
    a.png
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2013, 12:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blondi22 wrote:
    też bym chciala tak zjesc a nie moge bo potem xle sie czuje a słodyczy od poczatku ciazy nie jem bo i nie smakuja . jka zjem dwa razy dziennie coś to juz jest dobrze ;/ jak narazie jestem na jednaj kanapce i jesc wiecej nie moge
    Spoko Blondi, jeszcze miesiąc i będzie lepiej :) Ja też na początku nie byłam w stanie jeść wielu rzeczy. Pamiętam dobrze mój pociąg do zup i niechęć do drugich dań :)

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 czerwca 2013, 12:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola mnie juz od paru dni mdli, co prawda sutki jeszcze nie swedza ;) i wogolejakos brak wrazliwosci a to dziwne

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2013, 12:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    insoomnia wrote:
    Ola mnie juz od paru dni mdli, co prawda sutki jeszcze nie swedza ;) i wogolejakos brak wrazliwosci a to dziwne

Znaczy w sensie ja żartowałam z wmawiania sobie objawów...

Shagga_80 lubi tę wiadomość

• Blondi22 Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2013, 12:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    Spoko Blondi, jeszcze miesiąc i będzie lepiej :) Ja też na początku nie byłam w stanie jeść wielu rzeczy. Pamiętam dobrze mój pociąg do zup i niechęć do drugich dań :)
    mi smakuja naturalne soki i duuuuuzo wody bo od herbaty nawet mam zgage
    to moge jesc

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 czerwca 2013, 12:28

Fedra lubi tę wiadomość

a.png
    a.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    Znaczy w sensie ja żartowałam z wmawiania sobie objawów...

hehe no ja tez dlatego sie dziwie, ze wszystkich jeszcze sobie nie wmowilam ;)

Ola_czeka lubi tę wiadomość

• mauysia Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    insoomnia wrote:
    No właśnie najlepiej zapomnieć o czymś takim jak jakiekolwiek "dziwne" objawy, w ogóle jakiekolwiek objawy, bo człek sobie tylko nerwy zdziera.

Shagga_80, Rucia, aisa lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2013, 12:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    insoomnia wrote:
    hehe no ja tez dlatego sie dziwie, ze wszystkich jeszcze sobie nie wmowilam ;)

Hahahahhahha

insoomnia lubi tę wiadomość

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2013, 12:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    No właśnie najlepiej zapomnieć o czymś takim jak jakiekolwiek "dziwne" objawy, w ogóle jakiekolwiek objawy, bo człek sobie tylko nerwy zdziera.

Co kto lubi. Ty jesz lody a potem żałujesz!

Fedra lubi tę wiadomość

• Fedra Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2013, 12:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    A propos.

Ostatnio z W. zastanawialiśmy się, czy nie jest już za późno na dzieci i czy nie lepiej od razu mieć wnuków :D

to ja to ujme inaczej własnie powiedziałam mojemu że może lepiej nie mieć dzieci tylko kupić drugiego psa no bo w sumie Czekolada to moje takie pierwsze Dziecko więc w sumie co za różnica czy ma dwie czy cztery łapy jedynie ból taki ze nie powie do mnie "mamo" ale i tego go naucze jak cholera nie będzie jadł kilka dni to sama ładnie wyszczeka "mamo"...
    to z serii mojego dzisiejszego czarnego humoru bo się w sumie po 12godz spania nie wyspałam...

mauysia, Blondi22, Rucia, aisa, Kfjatus lubią tę wiadomość

17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz <3
    2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
‹‹ 3285 3286 3287 3288 3289 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jakie suplementy i witaminy warto przyjmować w ciąży? Poradnik dla przyszłych mam

Ciąża to czas szczególnych potrzeb organizmu, w którym odpowiednia podaż witamin i minerałów odgrywa kluczową rolę dla zdrowia mamy i prawidłowego rozwoju dziecka. Jakich składników nie może zabraknąć w diecie przyszłej mamy i kiedy warto sięgnąć po suplementy? W artykule wyjaśniamy, które witaminy i minerały są najważniejsze w ciąży, jak wybierać bezpieczne preparaty oraz jak zaplanować suplementację zgodnie z aktualnymi rekomendacjami specjalistów.

CZYTAJ WIĘCEJ

Gdzie rodzić - wybór szpitala do porodu

Poród to wyjątkowa chwila. Wraz ze zbliżającym się terminem porodu, wiele kobiet zastanawia się gdzie rodzić. Warto poświęcić trochę czasu na wybór szpitala, w którym chciałabyś aby przyszło na świat Twoje dziecko. Przeczytaj jak się do tego dobrze przygotować, czym się kierować przy wyborze szpitala i jakie informacje zebrać na temat wybranej placówki.   

CZYTAJ WIĘCEJ