X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2013, 12:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kopciuszek126 wrote:
    TO ja Ci Ola posłodzę troszkę :)
    Ja zazdroszczę Ci prześlicznej URODY!!! :) :) :)

Och! Dziękuję! Cóż za cudowny czwartek! :D

kopciuszek126, Shagga_80 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 czerwca 2013, 12:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny,mam pytanie moze kotras mi poradzi, czy zauwazalny spadek temp moze byc spowodowany tym,ze godzine wczesniej niz zwykle zmierzylo sie temp? czy moze to byc np zagniezdzanie sie ? czy lipa z cyklu bedzie najprawdopodobniej ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 czerwca 2013, 12:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    *ktoras :)

• Fedra Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2013, 12:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga_80 wrote:
    Ahhhh...ale piękna historia :)

U nas i tak jest lepiej niż 2 czy 3 lata temu :) Więc może skończymy podobnie jak Twoi dziadkowie...czego bardzo bym sobie życzyła :)

To ja Ci tego Sagguś życzę żebyście kochali się jak nastolatkowie do ostatnich Waszych dni abyście chodzili za rękę bez skrępowania ze na głowie już siwy włos a w koło biegają wnuki :*

Shagga_80, aisa lubią tę wiadomość

17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz <3
    2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2013, 12:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Insomnia, to może coś znaczyć, ale równie dobrze może nie znaczyć nic. Ja bym nie interpretowała takich pojedynczych spadków po owulacji, tylko czekała do terminu @. W ogóle mierzenie temp. po skoku temperatur nie jest już generalnie przydatne.

insoomnia, Fedra, Shagga_80 lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2013, 12:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam wyrzuty sumienia :( Zjadłam dziś całą czekoladę i 0,5 litra lodów. Never again...
    Idę pracować!

Fedra, zbikowa lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2013, 12:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedra wrote:
    To ja Ci tego Sagguś życzę żebyście kochali się jak nastolatkowie do ostatnich Waszych dni abyście chodzili za rękę bez skrępowania ze na głowie już siwy włos a w koło biegają wnuki :*

A propos.

Ostatnio z W. zastanawialiśmy się, czy nie jest już za późno na dzieci i czy nie lepiej od razu mieć wnuków :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 czerwca 2013, 12:14

Fedra, zbikowa, Shagga_80, Rucia, aisa, Kfjatus lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 czerwca 2013, 12:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzieki za podpowiedz mauysia, te czekanie to najgorsze... ;) im blizej @ tym wiecej myslenia glupiego

Shagga_80 lubi tę wiadomość

• mauysia Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2013, 12:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    insoomnia wrote:
    dzieki za podpowiedz mauysia, te czekanie to najgorsze... ;) im blizej @ tym wiecej myslenia glupiego
    No wiem wiem... Ale interpretowanie każdej różnicy w temperaturach, albo różnych objawów tylko pogarsza sytuację, więc - może to zabrzmi okrutnie, ale sama stosowałam tę strategię :P - założyć że się pewnie nie udało, a potem ewentualnie mieć jakże miłą niespodziankę :)

insoomnia, Shagga_80, aisa, Kfjatus lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2013, 12:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    insoomnia wrote:

Och jak dobrze my to wszystko znamy:) Lada dzień poczujesz dziwne zapachy od których Cię mdli, a potem zaswędzą Cię sutki. Prawie każda z nas ma to co miesiąc ;)

insoomnia, Shagga_80, Gunia, Kfjatus lubią tę wiadomość

• Blondi22 Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2013, 12:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    Mam wyrzuty sumienia :( Zjadłam dziś całą czekoladę i 0,5 litra lodów. Never again...
    Idę pracować!
    też bym chciala tak zjesc a nie moge bo potem xle sie czuje a słodyczy od poczatku ciazy nie jem bo i nie smakuja . jka zjem dwa razy dziennie coś to juz jest dobrze ;/ jak narazie jestem na jednaj kanapce i jesc wiecej nie moge

a.png
    a.png
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2013, 12:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blondi22 wrote:
    też bym chciala tak zjesc a nie moge bo potem xle sie czuje a słodyczy od poczatku ciazy nie jem bo i nie smakuja . jka zjem dwa razy dziennie coś to juz jest dobrze ;/ jak narazie jestem na jednaj kanapce i jesc wiecej nie moge
    Spoko Blondi, jeszcze miesiąc i będzie lepiej :) Ja też na początku nie byłam w stanie jeść wielu rzeczy. Pamiętam dobrze mój pociąg do zup i niechęć do drugich dań :)

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 czerwca 2013, 12:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola mnie juz od paru dni mdli, co prawda sutki jeszcze nie swedza ;) i wogolejakos brak wrazliwosci a to dziwne

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2013, 12:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    insoomnia wrote:
    Ola mnie juz od paru dni mdli, co prawda sutki jeszcze nie swedza ;) i wogolejakos brak wrazliwosci a to dziwne

Znaczy w sensie ja żartowałam z wmawiania sobie objawów...

Shagga_80 lubi tę wiadomość

• Blondi22 Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2013, 12:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    Spoko Blondi, jeszcze miesiąc i będzie lepiej :) Ja też na początku nie byłam w stanie jeść wielu rzeczy. Pamiętam dobrze mój pociąg do zup i niechęć do drugich dań :)
    mi smakuja naturalne soki i duuuuuzo wody bo od herbaty nawet mam zgage
    to moge jesc

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 czerwca 2013, 12:28

Fedra lubi tę wiadomość

a.png
    a.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    Znaczy w sensie ja żartowałam z wmawiania sobie objawów...

hehe no ja tez dlatego sie dziwie, ze wszystkich jeszcze sobie nie wmowilam ;)

Ola_czeka lubi tę wiadomość

• mauysia Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    insoomnia wrote:
    No właśnie najlepiej zapomnieć o czymś takim jak jakiekolwiek "dziwne" objawy, w ogóle jakiekolwiek objawy, bo człek sobie tylko nerwy zdziera.

Shagga_80, Rucia, aisa lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2013, 12:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    insoomnia wrote:
    hehe no ja tez dlatego sie dziwie, ze wszystkich jeszcze sobie nie wmowilam ;)

Hahahahhahha

insoomnia lubi tę wiadomość

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2013, 12:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    No właśnie najlepiej zapomnieć o czymś takim jak jakiekolwiek "dziwne" objawy, w ogóle jakiekolwiek objawy, bo człek sobie tylko nerwy zdziera.

Co kto lubi. Ty jesz lody a potem żałujesz!

Fedra lubi tę wiadomość

• Fedra Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2013, 12:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    A propos.

Ostatnio z W. zastanawialiśmy się, czy nie jest już za późno na dzieci i czy nie lepiej od razu mieć wnuków :D

to ja to ujme inaczej własnie powiedziałam mojemu że może lepiej nie mieć dzieci tylko kupić drugiego psa no bo w sumie Czekolada to moje takie pierwsze Dziecko więc w sumie co za różnica czy ma dwie czy cztery łapy jedynie ból taki ze nie powie do mnie "mamo" ale i tego go naucze jak cholera nie będzie jadł kilka dni to sama ładnie wyszczeka "mamo"...
    to z serii mojego dzisiejszego czarnego humoru bo się w sumie po 12godz spania nie wyspałam...

mauysia, Blondi22, Rucia, aisa, Kfjatus lubią tę wiadomość

17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz <3
    2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
‹‹ 3285 3286 3287 3288 3289 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Mierzenie temperatury podczas starań o dziecko - kiedy owulacja i dni płodne?

Temperatura ciała jest reakcją naszego organizmu na to co się w nim dzieje. Prawie wszyscy wiedzą, że temperatura ciała informuje nas, o tym, że nasz organizm walczy z infekcją. Niewiele osób zaś wie, że temperatura ciała może również dawać zaskakująco dokładne informacje na temat płodności kobiety! Wystarczą zaledwie 3 minuty dziennie, a nie wydając ani grosza dowiesz się więcej niż możesz przypuszczać. Sprawdź, po co mierzyć temperaturę podczas starania o ciążę. Dowiedz się, jak prawidłowo mierzyć temperaturę i w jaki sposób OvuFriend Ci w tym pomoże! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kiedy ginekolog może zaproponować pessaroterapię i jak przebiega wdrożenie?

Obniżenie macicy, nietrzymanie moczu, ryzyko przedwczesnego porodu – to tylko niektóre z problemów, z którymi zmaga się wiele kobiet. Dla tych, które chcą uniknąć operacji, a jednocześnie poprawić jakość życia, rozwiązaniem może być pessaroterapia. Dowiedz się więcej, czym jest ta metoda i komu jest polecana. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Krew miesiączkowa - kolor krwi podczas okresu

Czy to normalne, że krew miesiączkowa zmienia swój kolor i konsystencję? Czy brązowy kolor krwi podczas okres powinien Cię niepokoić, czy jest to zjawisko naturalne? Kiedy krwawienie miesiączkowe wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ