plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Shagga_80 wrote:Ahhhh...ale piękna historia
U nas i tak jest lepiej niż 2 czy 3 lata temuWięc może skończymy podobnie jak Twoi dziadkowie...czego bardzo bym sobie życzyła
To ja Ci tego Sagguś życzę żebyście kochali się jak nastolatkowie do ostatnich Waszych dni abyście chodzili za rękę bez skrępowania ze na głowie już siwy włos a w koło biegają wnuki :*Shagga_80, aisa lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Insomnia, to może coś znaczyć, ale równie dobrze może nie znaczyć nic. Ja bym nie interpretowała takich pojedynczych spadków po owulacji, tylko czekała do terminu @. W ogóle mierzenie temp. po skoku temperatur nie jest już generalnie przydatne.
insoomnia, Fedra, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
Fedra wrote:To ja Ci tego Sagguś życzę żebyście kochali się jak nastolatkowie do ostatnich Waszych dni abyście chodzili za rękę bez skrępowania ze na głowie już siwy włos a w koło biegają wnuki :*
A propos.
Ostatnio z W. zastanawialiśmy się, czy nie jest już za późno na dzieci i czy nie lepiej od razu mieć wnukówWiadomość wyedytowana przez autora: 27 czerwca 2013, 12:14
Fedra, zbikowa, Shagga_80, Rucia, aisa, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
insoomnia wrote:dzieki za podpowiedz mauysia, te czekanie to najgorsze...
im blizej @ tym wiecej myslenia glupiego
- założyć że się pewnie nie udało, a potem ewentualnie mieć jakże miłą niespodziankę
insoomnia, Shagga_80, aisa, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
insoomnia wrote:dzieki za podpowiedz mauysia, te czekanie to najgorsze...
im blizej @ tym wiecej myslenia glupiego
Och jak dobrze my to wszystko znamy:) Lada dzień poczujesz dziwne zapachy od których Cię mdli, a potem zaswędzą Cię sutki. Prawie każda z nas ma to co miesiącinsoomnia, Shagga_80, Gunia, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
mauysia wrote:Mam wyrzuty sumienia
Zjadłam dziś całą czekoladę i 0,5 litra lodów. Never again...
Idę pracować! -
Blondi22 wrote:też bym chciala tak zjesc a nie moge bo potem xle sie czuje a słodyczy od poczatku ciazy nie jem bo i nie smakuja . jka zjem dwa razy dziennie coś to juz jest dobrze ;/ jak narazie jestem na jednaj kanapce i jesc wiecej nie moge
Ja też na początku nie byłam w stanie jeść wielu rzeczy. Pamiętam dobrze mój pociąg do zup i niechęć do drugich dań
-
nick nieaktualny
-
mauysia wrote:Spoko Blondi, jeszcze miesiąc i będzie lepiej
Ja też na początku nie byłam w stanie jeść wielu rzeczy. Pamiętam dobrze mój pociąg do zup i niechęć do drugich dań
to moge jescWiadomość wyedytowana przez autora: 27 czerwca 2013, 12:28
Fedra lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
insoomnia wrote:Ola mnie juz od paru dni mdli, co prawda sutki jeszcze nie swedza
i wogolejakos brak wrazliwosci a to dziwne
Shagga_80, Rucia, aisa lubią tę wiadomość
-
Ola_czeka wrote:A propos.
Ostatnio z W. zastanawialiśmy się, czy nie jest już za późno na dzieci i czy nie lepiej od razu mieć wnuków
to ja to ujme inaczej własnie powiedziałam mojemu że może lepiej nie mieć dzieci tylko kupić drugiego psa no bo w sumie Czekolada to moje takie pierwsze Dziecko więc w sumie co za różnica czy ma dwie czy cztery łapy jedynie ból taki ze nie powie do mnie "mamo" ale i tego go naucze jak cholera nie będzie jadł kilka dni to sama ładnie wyszczeka "mamo"...
to z serii mojego dzisiejszego czarnego humoru bo się w sumie po 12godz spania nie wyspałam...mauysia, Blondi22, Rucia, aisa, Kfjatus lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi