plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Ola_czeka wrote:Piękne, szlachetne rysy ma Twoje dziecko, Wosebko
Super, że w końcu zobaczyliście bejbika, i to razem!polecam wszystkim parom
m calą powrotną droge tylko o tym mówił
a dziś rano przed pracą sobie zdjęcie na biurku położył
mauysia, zbikowa, Fedra, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry
Małysz dziękju za dobre słowo
Wosebko przyznam szczerze, że nie wiele widzę na zdjęciu ale zazdroszcze tych świetnych emocji jakie teraz macie
Shagga! wytrwałości, miłości , szczęścia!
uroczyście ogłaszam że mam zatkany nos i jestem chora.Selena, AGA 30, mauysia, Shagga_80, kopciuszek126, Fedra, aisa lubią tę wiadomość
-
zbikowa wrote:Dzień dobry
Małysz dziękju za dobre słowo
Wosebko przyznam szczerze, że nie wiele widzę na zdjęciu ale zazdroszcze tych świetnych emocji jakie teraz macie
Shagga! wytrwałości, miłości , szczęścia!
uroczyście ogłaszam że mam zatkany nos i jestem chora.no ja na poczatku też nie bardzo co widziałam ;0 ale jak sie przypatrzyliśmy z m to udało nam sie nóżki i rązczki wypatrzyć
-
Selena wrote:hej Żbiku
no ja na poczatku też nie bardzo co widziałam ;0 ale jak sie przypatrzyliśmy z m to udało nam sie nóżki i rązczki wypatrzyć
a dasz mi instrukcje gdzie jest co? bo np jak patrzyłam na maleństwo Ilony to patrzyłam do góry nogami i myślałam że wszysttko jest gitFedra lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ola_czeka wrote:Tak więc Wosebka zazdrości Kopciuszkowi ruchów dziecka, Żbikowa zazdrości Wosebce USG, ja zazdroszczę Żbikowej tygodnia w Polsce, a kto mi czegoś zazdrości?
Ale będę przyjeżdżac w odwiedziny. Przyznam się, że przed chwilą sprawdziłam na Google Maps ile się jedzie z Pozka do Kraka i wyszło że 5 godzin... Trochę w to nie wierzę! Prawda li to??Fedra lubi tę wiadomość
-
Ola_czeka wrote:A wgl to pisałam specjalnie dla Guni, żeby przeczytała przed pracą, do 1 siedziałam a ona nawet słit komencia nie zostawiła. Smuteczek.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 czerwca 2013, 10:18
Gunia lubi tę wiadomość
-
Ola_czeka wrote:Prawda, jeśli masz zero punktów karnych i trochę luźnej gotówki na mandaty.
Eee no, chyba Google Maps nie popiera piractwa drogowego... Z tym że ta droga uzwględnia płatne autostrady, a koszt beny to 250 zeta w 1 stronę. Więc wiesz... poznańska dusza tego nie zniesie... Jak już się zwalimy, to na miesiąc, żeby się opłacało...AGA 30, Fedra, Gunia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOla_czeka wrote:Shagga, najlepsze życzenia! Oby wkrótce "Stary" stał się "mężem"
Nieco awansował
Selena wrote:No super sprawa takie wspólne usgpolecam wszystkim parom
m calą powrotną droge tylko o tym mówił
a dziś rano przed pracą sobie zdjęcie na biurku położył
Pamiętam,że jak mój M był pierwszy raz na USG ze mną (w ciąży z Kubusiem) to musiał podeprzeć się ściany bo ledwo stał z przejęcia
zbikowa wrote:
uroczyście ogłaszam że mam zatkany nos i jestem chora.
mauysia wrote:Może jeszcze nie wiecie, ale pod presją Ola popełniła wczoraj na blogu solidny kawał poezji! Zajrzyjcie tam
Czytałam ranoMa szansę na Nobla
mauysia wrote:Zazdroszczę Ci chatki na wsi... Aczkolwiek tak na 200% to zacznę Ci jej zazdrościć za 20 lat, jak znudzi mi się miasto.
Ja już zazdraszczam...ahhhh...a mówiłam,że wczoraj znów przeglądałam katalog domów? To pierwszy krok...w wolnej chwili z kilku stworzę swój a potem dorobię kosztorys (a to potrwa,bo daaaaaaaaaaawno tego nie robiłam) a potem to trzymajcie kciuki,coby mój plan spodobał się mojemu Mężusiowi
Aaaa i dziękuję za wszystkie przemiłe rocznicowe życzonkaWiadomość wyedytowana przez autora: 27 czerwca 2013, 10:30
zbikowa, Fedra, aisa lubią tę wiadomość
-
Mauysz nam się może parę razy udało w 5 godzin zajechać. I nie tłumaczy nas fakt, że nie mamy dzieci, bo ja tez musze kilka razy stawać na sikanie:) Wszystko rozwiązałaby autostrada do Wrocka, wtedy droga zajmowałaby 4 godziny max. Ekonomiczniej pewnie pociągiem - zwłaszcza na rodzinny bilet, a bywają pociągi, które jadą niecałe 7 godzin.
mauysia, Fedra lubią tę wiadomość
-
Witam
Jestem późno i na chwilkę.
Shagga miłości, zdrówka, cierpliwości, wyrozumiałości, a reszta już sama się ułoży
Dziś masa zajęć i pracy, dlatego już zmykam. Postaram się wpaść wieczorem na nadrabianie.
Buziaki słodziaki, miłego dzionka.
P.S. Urocza Dziecinka Selenko :*AGA 30, mauysia, Shagga_80, Fedra, aisa lubią tę wiadomość