X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • Selena Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2013, 07:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i kochana wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy :)szykujesz coś dla m z tej okazji ? :)

f2wlru1dbzmah8bl.png
    3i49ej28rcjdlc8e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 czerwca 2013, 07:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Selena wrote:
    Hej dziewczynki :) życzę miłego dnia :) Shagga mam pytanie odośnie suwaczka :)bo widzę ze masz ze zdjeciem..ja próbuje dac ale mi nie wychodzi..na stronie z suwaczkami wyświetla sie z fotką a tuj juz nie...nieweim czy cos źle robię..pomożesz ?:)
    Chyba w ostatnim kroku jest możliwość wstawienia fotki, z tym,że nawet jeśli na tej stronce babyboom pokazuje,że fotkę wstawiło to zanim tu na ovu będzie ona widoczna,to minie trochę :) Więc jesli zakończyłaś zakładanie suwaczka i w ostatecznym widoku była fotka,to prędzej czy później zobaczymy ją i my tu ...tak u mnie było :)

Selena lubi tę wiadomość

• Selena Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2013, 07:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga_80 wrote:
    Chyba w ostatnim kroku jest możliwość wstawienia fotki, z tym,że nawet jeśli na tej stronce babyboom pokazuje,że fotkę wstawiło to zanim tu na ovu będzie ona widoczna,to minie trochę :) Więc jesli zakończyłaś zakładanie suwaczka i w ostatecznym widoku była fotka,to prędzej czy później zobaczymy ją i my tu ...tak u mnie było :)
    Aha :) dziękuje za info :) no to czekamy aż sie pojawi ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 czerwca 2013, 07:56

Shagga_80, aisa lubią tę wiadomość

f2wlru1dbzmah8bl.png
    3i49ej28rcjdlc8e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 czerwca 2013, 07:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sylwia1985 wrote:
    czesc wszystkim Shagusia - wszystkiego najlepszego Ci zycze z okazji rocznicy...obyscie sie nie pozabijali i zyli dlugo dlugo i szczesliwie w powiekszajacej sie rodzince...:)
    Selena wrote:
    No i kochana wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy :)szykujesz coś dla m z tej okazji ?

Dzięki dziewczynki (aż z tej okazji,rocznicowej wrzuciłam fotki ślubne na Fb, a co :P )...a czy ja co planuję? Nie,bo M wróci pewnie o 16 na szybki obiad, potem pojedzie robić tę lewiznę i wróci po 20,na kolację , kąpanie itd itp... My nie należymy do jakoś szczególnie celebrujących rocznice (pierwszą wyjątkowo spędziliśmy inaczej, bo pojechaliśmy z maluśkim, bo miesięcznym Kubulkiem do Krakowa na cały dzień,czy raczej popołudnie,bo późno zebraliśmy się :) )...prezentów nie kupujemy sobie zwykle...teraz to nawet nie miałabym za co, bo jestem spłukana i nawet musiałam rano Męża prosić o kaskę na obiad dzisiejszy...tak więc z okazji rocznicy dostanie kotlety mielone z ziemniaczkami i mizerią :D Jest romantiko :D ?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 czerwca 2013, 08:02

Selena, zbikowa, Kfjatus, Fedra lubią tę wiadomość

• mauysia Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2013, 07:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga_80 wrote:
    A tak w ogóle...to Kaja,myślę od chyba wczoraj o Tobie! Z jakiegoś niezrozumiałego dla mnie powodu masz straszne braki w prowadzeniu wykresu, więc nie wiadomo, kiedy była Twoja owulka...teraz tempka w górze, dawno po terminie @! No i? Co zamierzasz? A nuż....
    No właśnie, też próbowałam się wczoraj dowiedzieć, ale moje pytanie przeszło niezauważone. Może jak zapytamy we dwójkę, to Kaja zauważy :)

Shagga_80, Fedra lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 czerwca 2013, 08:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shaggusia wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy, samych sodkich chwil z mężem ;) <3

• mauysia Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2013, 08:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry dziewoje!

Poranek słoneczny, ptaszek uskutecznia za oknem swoje trele, właśnie zjadłam na śniadanie waniliowe lody i trzy rządki czekolady... Żyć nie umierać! Tym bardziej, że jutro po pracy jedziemy do teściów i wracamy dopiero w poniedziałkowy wieczór.

Shagga, najlepsze życzenia z okazji rocznicy! Szejk w Maku - no no, to pojechał po bandzie! ;) Tak sobie tylko żartuję :D bo my to właściwie w ogóle nie obchodzimy tych rocznic i nawet szejków sobie nie prezentujemy ;)

Rucia, Shagga_80, aisa, zbikowa, kopciuszek126, Fedra lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 czerwca 2013, 08:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    Shaggusia wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy, samych sodkich chwil z mężem ;) <3
    Dzięki...a póki co wystarczy,że nie skaczemy sobie do gardeł :D
    Hehehe, dobrze utrafiła Sylwia :)

PS. Wciąż łudzę się,że my tak trudno docieramy się :D

Fedra lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 czerwca 2013, 08:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    Poranek słoneczny, ptaszek uskutecznia za oknem swoje trele, właśnie zjadłam na śniadanie waniliowe lody i trzy rządki czekolady... Żyć nie umierać! Tym bardziej, że jutro po pracy jedziemy do teściów i wracamy dopiero w poniedziałkowy wieczór.
    Wow, zazdroszczę śniadanka...no i wyjazdu też...chociaż ja na wyjazd do Teściów tak nie cieszyłabym się :D (zresztą mieszkają rzut beretem).
    mauysia wrote:
    Shagga, najlepsze życzenia z okazji rocznicy! Szejk w Maku - no no, to pojechał po bandzie! ;) Tak sobie tylko żartuję :D bo my to właściwie w ogóle nie obchodzimy tych rocznic i nawet szejków sobie nie prezentujemy ;)
    Co do tego Szejka to było tak (teraz będzie dłuuuuuugi opis :P )
    Wyszliśmy z ZUSu, M dostał zwrot za podróż i mówię, to jak dostałeś taaaaaaaaaaką kasę,to zabierz Żonę na Szejka do Maka...a On na to, "O, to będzie już z okazji rocznicy" :) Myślę,że chciał pochwalić się,że pamięta w ogóle :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 czerwca 2013, 08:08

mauysia, Rucia, aisa, zbikowa, Fedra, Gunia lubią tę wiadomość

• mauysia Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2013, 08:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga_80 wrote:
    Wyszliśmy z ZUSu, M dostał zwrot za podróż i mówię, to jak dostałeś taaaaaaaaaaką kasę,to zabierz Żonę do Maka...a On na to, "O, to będzie już z okazji rocznicy" :) Myślę,że chciał pochwalić się,że pamięta w ogóle :D
    No, na pewno troszkę zaplusował :)

Shagga_80 lubi tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 czerwca 2013, 08:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga_80 wrote:
    Dzięki...a póki co wystarczy,że nie skaczemy sobie do gardeł :D
    Hehehe, dobrze utrafiła Sylwia :)

PS. Wciąż łudzę się,że my tak trudno docieramy się :D

No wiesz :P Moja babcia wychodząc za mojego dziadka po prostu go nie lubiła :P Nie wiem co im strzeliło do głowy, żeby brać ślub ? Kiedyś dziadek wyrzucił babci torebkę przez okno w pociągu.
    Teraz w sierpniu obchodziliby 60 rocznicę ślubu. Do samego końca kochali się jak nastolatkowie. Bez żadnego wstydu chodzili za rękę, i całowali się przy ludziach :)

Więc wszystko przed Wami :)

Shagga_80, Selena, mauysia, aisa, zbikowa, Kfjatus, Fedra lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 czerwca 2013, 08:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    No, na pewno troszkę zaplusował :)
    Hehehe, nooo :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 czerwca 2013, 08:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    No wiesz :P Moja babcia wychodząc za mojego dziadka po prostu go nie lubiła :P Nie wiem co im strzeliło do głowy, żeby brać ślub ? Kiedyś dziadek wyrzucił babci torebkę przez okno w pociągu.
    Teraz w sierpniu obchodziliby 60 rocznicę ślubu. Do samego końca kochali się jak nastolatkowie. Bez żadnego wstydu chodzili za rękę, i całowali się przy ludziach :)

Więc wszystko przed Wami :)
    Ahhhh...ale piękna historia :)

U nas i tak jest lepiej niż 2 czy 3 lata temu :) Więc może skończymy podobnie jak Twoi dziadkowie...czego bardzo bym sobie życzyła :)

• mauysia Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2013, 08:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga, za każdym razem jak patrzę na zdjęcie USG Twojego dziubaska w suwaczku zastanawiam się, czemu zrobił takiego facepalma :D

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 czerwca 2013, 08:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    Shagga, za każdym razem jak patrzę na zdjęcie USG Twojego dziubaska w suwaczku zastanawiam się, czemu zrobił takiego facepalma :D
    Hehehe,co? :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 czerwca 2013, 08:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga_80 wrote:
    Ahhhh...ale piękna historia :)

U nas i tak jest lepiej niż 2 czy 3 lata temu :) Więc może skończymy podobnie jak Twoi dziadkowie...czego bardzo bym sobie życzyła :)

Każdemu zawsze życzę takiej miłości jaką Oni przeżyli. Świata poza sobą nie widzieli. Gdy babci zdażało się leżeć w szpitalu, mój dziadek nic nie jadł z tęsknoty. Rzadko spotyka się taką miłosć wśród starszych ludzi.

zbikowa, Fedra lubią tę wiadomość

• mauysia Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2013, 08:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga_80 wrote:
    Hehehe,co? :)
    No co go tak "załamało", że z bezsilności uderzył dłonią w czoło ;)

Np. "o nie, znowu te kanapki z szynką, już mam dość tych wędlin", albo
    "o nie, mama znowu słucha Justina Biebera, ale żenada" ;)

A takie tam bzdury gadam, jak zwykle ;D

Rucia, zbikowa, Kfjatus, Fedra lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 czerwca 2013, 08:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    Każdemu zawsze życzę takiej miłości jaką Oni przeżyli. Świata poza sobą nie widzieli. Gdy babci zdażało się leżeć w szpitalu, mój dziadek nic nie jadł z tęsknoty. Rzadko spotyka się taką miłosć wśród starszych ludzi.
    Jak mój Dziadek umierał, a także potem, po Jego śmierci ja złapałam wielkiego doła,bo moja Babcia tak strasznie to przeżywała...i ja wciąż myślałam "czy my tez tak będziemy schodzić z tego świata"...do tej pory mam gula w gardle i łzy w oczach jak przypomnę sobie Babcię,gdy żegnała się z Dziadkiem albo gdy opowiadała o Nim i mówiła jak Ona bez Niego będzie żyła...

Rucia, Fedra lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 czerwca 2013, 08:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:

Hehehe, spoko :P

Dotąd wszyscy uważali,że On salutuje :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 czerwca 2013, 08:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:

ha ha ha :D ja bym powiedziała, że jakieś wewnętrzne światło go ślepiło :P Chciał przysłonić oczka :)

Selena, Shagga_80, zbikowa, Fedra lubią tę wiadomość

‹‹ 3281 3282 3283 3284 3285 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kwas foliowy podczas starania o dziecko, kwas foliowy w ciąży - dlaczego tak ważny?

Kwas foliowy to witamina z grupy B, o której żadna starająca się o ciążę kobieta, nie powinna zapominać! Kwas foliowy ma ogromny wpływ na rozwój płodu, prawidłowy przebieg ciąży, ale i również płodność kobiety! Dodatkowo przeczytaj dlaczego suplementacja kwasu foliowego zalecana jest czasem również dla mężczyzn.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Mikroelementy dające makro-poprawę męskiej płodności

Dowiedz się, które mikroelementy odgrywają kluczową rolę w kontekście męskiej płodności. Na co zwracać uwagę i których składników nie powinno zabraknąć w diecie przyszłego taty? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ