plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnySelena wrote:Hej dziewczynki
życzę miłego dnia
Shagga mam pytanie odośnie suwaczka :)bo widzę ze masz ze zdjeciem..ja próbuje dac ale mi nie wychodzi..na stronie z suwaczkami wyświetla sie z fotką a tuj juz nie...nieweim czy cos źle robię..pomożesz ?
Więc jesli zakończyłaś zakładanie suwaczka i w ostatecznym widoku była fotka,to prędzej czy później zobaczymy ją i my tu ...tak u mnie było
Selena lubi tę wiadomość
-
Shagga_80 wrote:Chyba w ostatnim kroku jest możliwość wstawienia fotki, z tym,że nawet jeśli na tej stronce babyboom pokazuje,że fotkę wstawiło to zanim tu na ovu będzie ona widoczna,to minie trochę
Więc jesli zakończyłaś zakładanie suwaczka i w ostatecznym widoku była fotka,to prędzej czy później zobaczymy ją i my tu ...tak u mnie było
dziękuje za info
no to czekamy aż sie pojawi
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 czerwca 2013, 07:56
Shagga_80, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnysylwia1985 wrote:czesc wszystkim Shagusia - wszystkiego najlepszego Ci zycze z okazji rocznicy...obyscie sie nie pozabijali i zyli dlugo dlugo i szczesliwie w powiekszajacej sie rodzince...Selena wrote:No i kochana wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy :)szykujesz coś dla m z tej okazji ?
Dzięki dziewczynki (aż z tej okazji,rocznicowej wrzuciłam fotki ślubne na Fb, a co)...a czy ja co planuję? Nie,bo M wróci pewnie o 16 na szybki obiad, potem pojedzie robić tę lewiznę i wróci po 20,na kolację , kąpanie itd itp... My nie należymy do jakoś szczególnie celebrujących rocznice (pierwszą wyjątkowo spędziliśmy inaczej, bo pojechaliśmy z maluśkim, bo miesięcznym Kubulkiem do Krakowa na cały dzień,czy raczej popołudnie,bo późno zebraliśmy się
)...prezentów nie kupujemy sobie zwykle...teraz to nawet nie miałabym za co, bo jestem spłukana i nawet musiałam rano Męża prosić o kaskę na obiad dzisiejszy...tak więc z okazji rocznicy dostanie kotlety mielone z ziemniaczkami i mizerią
Jest romantiko
?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 czerwca 2013, 08:02
Selena, zbikowa, Kfjatus, Fedra lubią tę wiadomość
-
Shagga_80 wrote:A tak w ogóle...to Kaja,myślę od chyba wczoraj o Tobie! Z jakiegoś niezrozumiałego dla mnie powodu masz straszne braki w prowadzeniu wykresu, więc nie wiadomo, kiedy była Twoja owulka...teraz tempka w górze, dawno po terminie @! No i? Co zamierzasz? A nuż....
Shagga_80, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry dziewoje!
Poranek słoneczny, ptaszek uskutecznia za oknem swoje trele, właśnie zjadłam na śniadanie waniliowe lody i trzy rządki czekolady... Żyć nie umierać! Tym bardziej, że jutro po pracy jedziemy do teściów i wracamy dopiero w poniedziałkowy wieczór.
Shagga, najlepsze życzenia z okazji rocznicy! Szejk w Maku - no no, to pojechał po bandzie!Tak sobie tylko żartuję
bo my to właściwie w ogóle nie obchodzimy tych rocznic i nawet szejków sobie nie prezentujemy
Rucia, Shagga_80, aisa, zbikowa, kopciuszek126, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRucia wrote:Shaggusia wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy, samych sodkich chwil z mężem
Hehehe, dobrze utrafiła Sylwia
PS. Wciąż łudzę się,że my tak trudno docieramy sięFedra lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymauysia wrote:Poranek słoneczny, ptaszek uskutecznia za oknem swoje trele, właśnie zjadłam na śniadanie waniliowe lody i trzy rządki czekolady... Żyć nie umierać! Tym bardziej, że jutro po pracy jedziemy do teściów i wracamy dopiero w poniedziałkowy wieczór.
(zresztą mieszkają rzut beretem).
mauysia wrote:Shagga, najlepsze życzenia z okazji rocznicy! Szejk w Maku - no no, to pojechał po bandzie!Tak sobie tylko żartuję
bo my to właściwie w ogóle nie obchodzimy tych rocznic i nawet szejków sobie nie prezentujemy
)
Wyszliśmy z ZUSu, M dostał zwrot za podróż i mówię, to jak dostałeś taaaaaaaaaaką kasę,to zabierz Żonę na Szejka do Maka...a On na to, "O, to będzie już z okazji rocznicy"Myślę,że chciał pochwalić się,że pamięta w ogóle
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 czerwca 2013, 08:08
mauysia, Rucia, aisa, zbikowa, Fedra, Gunia lubią tę wiadomość
-
Shagga_80 wrote:Wyszliśmy z ZUSu, M dostał zwrot za podróż i mówię, to jak dostałeś taaaaaaaaaaką kasę,to zabierz Żonę do Maka...a On na to, "O, to będzie już z okazji rocznicy"
Myślę,że chciał pochwalić się,że pamięta w ogóle
Shagga_80 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyShagga_80 wrote:Dzięki...a póki co wystarczy,że nie skaczemy sobie do gardeł
Hehehe, dobrze utrafiła Sylwia
PS. Wciąż łudzę się,że my tak trudno docieramy się
No wieszMoja babcia wychodząc za mojego dziadka po prostu go nie lubiła
Nie wiem co im strzeliło do głowy, żeby brać ślub ? Kiedyś dziadek wyrzucił babci torebkę przez okno w pociągu.
Teraz w sierpniu obchodziliby 60 rocznicę ślubu. Do samego końca kochali się jak nastolatkowie. Bez żadnego wstydu chodzili za rękę, i całowali się przy ludziach
Więc wszystko przed Wami
Shagga_80, Selena, mauysia, aisa, zbikowa, Kfjatus, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyRucia wrote:No wiesz
Moja babcia wychodząc za mojego dziadka po prostu go nie lubiła
Nie wiem co im strzeliło do głowy, żeby brać ślub ? Kiedyś dziadek wyrzucił babci torebkę przez okno w pociągu.
Teraz w sierpniu obchodziliby 60 rocznicę ślubu. Do samego końca kochali się jak nastolatkowie. Bez żadnego wstydu chodzili za rękę, i całowali się przy ludziach
Więc wszystko przed Wami
U nas i tak jest lepiej niż 2 czy 3 lata temuWięc może skończymy podobnie jak Twoi dziadkowie...czego bardzo bym sobie życzyła
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyShagga_80 wrote:Ahhhh...ale piękna historia
U nas i tak jest lepiej niż 2 czy 3 lata temuWięc może skończymy podobnie jak Twoi dziadkowie...czego bardzo bym sobie życzyła
Każdemu zawsze życzę takiej miłości jaką Oni przeżyli. Świata poza sobą nie widzieli. Gdy babci zdażało się leżeć w szpitalu, mój dziadek nic nie jadł z tęsknoty. Rzadko spotyka się taką miłosć wśród starszych ludzi.zbikowa, Fedra lubią tę wiadomość
-
Shagga_80 wrote:Hehehe,co?
Np. "o nie, znowu te kanapki z szynką, już mam dość tych wędlin", albo
"o nie, mama znowu słucha Justina Biebera, ale żenada"
A takie tam bzdury gadam, jak zwykleRucia, zbikowa, Kfjatus, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRucia wrote:Każdemu zawsze życzę takiej miłości jaką Oni przeżyli. Świata poza sobą nie widzieli. Gdy babci zdażało się leżeć w szpitalu, mój dziadek nic nie jadł z tęsknoty. Rzadko spotyka się taką miłosć wśród starszych ludzi.
Rucia, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymauysia wrote:No co go tak "załamało", że z bezsilności uderzył dłonią w czoło
A takie tam bzdury gadam, jak zwykle
Dotąd wszyscy uważali,że On salutuje -
nick nieaktualnymauysia wrote:No co go tak "załamało", że z bezsilności uderzył dłonią w czoło
A takie tam bzdury gadam, jak zwykle
ha ha haja bym powiedziała, że jakieś wewnętrzne światło go ślepiło
Chciał przysłonić oczka
Selena, Shagga_80, zbikowa, Fedra lubią tę wiadomość