X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • Selena Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2013, 07:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i kochana wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy :)szykujesz coś dla m z tej okazji ? :)

f2wlru1dbzmah8bl.png
    3i49ej28rcjdlc8e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 czerwca 2013, 07:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Selena wrote:
    Hej dziewczynki :) życzę miłego dnia :) Shagga mam pytanie odośnie suwaczka :)bo widzę ze masz ze zdjeciem..ja próbuje dac ale mi nie wychodzi..na stronie z suwaczkami wyświetla sie z fotką a tuj juz nie...nieweim czy cos źle robię..pomożesz ?:)
    Chyba w ostatnim kroku jest możliwość wstawienia fotki, z tym,że nawet jeśli na tej stronce babyboom pokazuje,że fotkę wstawiło to zanim tu na ovu będzie ona widoczna,to minie trochę :) Więc jesli zakończyłaś zakładanie suwaczka i w ostatecznym widoku była fotka,to prędzej czy później zobaczymy ją i my tu ...tak u mnie było :)

Selena lubi tę wiadomość

• Selena Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2013, 07:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga_80 wrote:
    Chyba w ostatnim kroku jest możliwość wstawienia fotki, z tym,że nawet jeśli na tej stronce babyboom pokazuje,że fotkę wstawiło to zanim tu na ovu będzie ona widoczna,to minie trochę :) Więc jesli zakończyłaś zakładanie suwaczka i w ostatecznym widoku była fotka,to prędzej czy później zobaczymy ją i my tu ...tak u mnie było :)
    Aha :) dziękuje za info :) no to czekamy aż sie pojawi ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 czerwca 2013, 07:56

Shagga_80, aisa lubią tę wiadomość

f2wlru1dbzmah8bl.png
    3i49ej28rcjdlc8e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 czerwca 2013, 07:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sylwia1985 wrote:
    czesc wszystkim Shagusia - wszystkiego najlepszego Ci zycze z okazji rocznicy...obyscie sie nie pozabijali i zyli dlugo dlugo i szczesliwie w powiekszajacej sie rodzince...:)
    Selena wrote:
    No i kochana wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy :)szykujesz coś dla m z tej okazji ?

Dzięki dziewczynki (aż z tej okazji,rocznicowej wrzuciłam fotki ślubne na Fb, a co :P )...a czy ja co planuję? Nie,bo M wróci pewnie o 16 na szybki obiad, potem pojedzie robić tę lewiznę i wróci po 20,na kolację , kąpanie itd itp... My nie należymy do jakoś szczególnie celebrujących rocznice (pierwszą wyjątkowo spędziliśmy inaczej, bo pojechaliśmy z maluśkim, bo miesięcznym Kubulkiem do Krakowa na cały dzień,czy raczej popołudnie,bo późno zebraliśmy się :) )...prezentów nie kupujemy sobie zwykle...teraz to nawet nie miałabym za co, bo jestem spłukana i nawet musiałam rano Męża prosić o kaskę na obiad dzisiejszy...tak więc z okazji rocznicy dostanie kotlety mielone z ziemniaczkami i mizerią :D Jest romantiko :D ?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 czerwca 2013, 08:02

Selena, zbikowa, Kfjatus, Fedra lubią tę wiadomość

• mauysia Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2013, 07:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga_80 wrote:
    A tak w ogóle...to Kaja,myślę od chyba wczoraj o Tobie! Z jakiegoś niezrozumiałego dla mnie powodu masz straszne braki w prowadzeniu wykresu, więc nie wiadomo, kiedy była Twoja owulka...teraz tempka w górze, dawno po terminie @! No i? Co zamierzasz? A nuż....
    No właśnie, też próbowałam się wczoraj dowiedzieć, ale moje pytanie przeszło niezauważone. Może jak zapytamy we dwójkę, to Kaja zauważy :)

Shagga_80, Fedra lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 czerwca 2013, 08:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shaggusia wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy, samych sodkich chwil z mężem ;) <3

• mauysia Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2013, 08:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry dziewoje!

Poranek słoneczny, ptaszek uskutecznia za oknem swoje trele, właśnie zjadłam na śniadanie waniliowe lody i trzy rządki czekolady... Żyć nie umierać! Tym bardziej, że jutro po pracy jedziemy do teściów i wracamy dopiero w poniedziałkowy wieczór.

Shagga, najlepsze życzenia z okazji rocznicy! Szejk w Maku - no no, to pojechał po bandzie! ;) Tak sobie tylko żartuję :D bo my to właściwie w ogóle nie obchodzimy tych rocznic i nawet szejków sobie nie prezentujemy ;)

Rucia, Shagga_80, aisa, zbikowa, kopciuszek126, Fedra lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 czerwca 2013, 08:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    Shaggusia wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy, samych sodkich chwil z mężem ;) <3
    Dzięki...a póki co wystarczy,że nie skaczemy sobie do gardeł :D
    Hehehe, dobrze utrafiła Sylwia :)

PS. Wciąż łudzę się,że my tak trudno docieramy się :D

Fedra lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 czerwca 2013, 08:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    Poranek słoneczny, ptaszek uskutecznia za oknem swoje trele, właśnie zjadłam na śniadanie waniliowe lody i trzy rządki czekolady... Żyć nie umierać! Tym bardziej, że jutro po pracy jedziemy do teściów i wracamy dopiero w poniedziałkowy wieczór.
    Wow, zazdroszczę śniadanka...no i wyjazdu też...chociaż ja na wyjazd do Teściów tak nie cieszyłabym się :D (zresztą mieszkają rzut beretem).
    mauysia wrote:
    Shagga, najlepsze życzenia z okazji rocznicy! Szejk w Maku - no no, to pojechał po bandzie! ;) Tak sobie tylko żartuję :D bo my to właściwie w ogóle nie obchodzimy tych rocznic i nawet szejków sobie nie prezentujemy ;)
    Co do tego Szejka to było tak (teraz będzie dłuuuuuugi opis :P )
    Wyszliśmy z ZUSu, M dostał zwrot za podróż i mówię, to jak dostałeś taaaaaaaaaaką kasę,to zabierz Żonę na Szejka do Maka...a On na to, "O, to będzie już z okazji rocznicy" :) Myślę,że chciał pochwalić się,że pamięta w ogóle :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 czerwca 2013, 08:08

mauysia, Rucia, aisa, zbikowa, Fedra, Gunia lubią tę wiadomość

• mauysia Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2013, 08:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga_80 wrote:
    Wyszliśmy z ZUSu, M dostał zwrot za podróż i mówię, to jak dostałeś taaaaaaaaaaką kasę,to zabierz Żonę do Maka...a On na to, "O, to będzie już z okazji rocznicy" :) Myślę,że chciał pochwalić się,że pamięta w ogóle :D
    No, na pewno troszkę zaplusował :)

Shagga_80 lubi tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 czerwca 2013, 08:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga_80 wrote:
    Dzięki...a póki co wystarczy,że nie skaczemy sobie do gardeł :D
    Hehehe, dobrze utrafiła Sylwia :)

PS. Wciąż łudzę się,że my tak trudno docieramy się :D

No wiesz :P Moja babcia wychodząc za mojego dziadka po prostu go nie lubiła :P Nie wiem co im strzeliło do głowy, żeby brać ślub ? Kiedyś dziadek wyrzucił babci torebkę przez okno w pociągu.
    Teraz w sierpniu obchodziliby 60 rocznicę ślubu. Do samego końca kochali się jak nastolatkowie. Bez żadnego wstydu chodzili za rękę, i całowali się przy ludziach :)

Więc wszystko przed Wami :)

Shagga_80, Selena, mauysia, aisa, zbikowa, Kfjatus, Fedra lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 czerwca 2013, 08:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    No, na pewno troszkę zaplusował :)
    Hehehe, nooo :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 czerwca 2013, 08:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    No wiesz :P Moja babcia wychodząc za mojego dziadka po prostu go nie lubiła :P Nie wiem co im strzeliło do głowy, żeby brać ślub ? Kiedyś dziadek wyrzucił babci torebkę przez okno w pociągu.
    Teraz w sierpniu obchodziliby 60 rocznicę ślubu. Do samego końca kochali się jak nastolatkowie. Bez żadnego wstydu chodzili za rękę, i całowali się przy ludziach :)

Więc wszystko przed Wami :)
    Ahhhh...ale piękna historia :)

U nas i tak jest lepiej niż 2 czy 3 lata temu :) Więc może skończymy podobnie jak Twoi dziadkowie...czego bardzo bym sobie życzyła :)

• mauysia Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2013, 08:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga, za każdym razem jak patrzę na zdjęcie USG Twojego dziubaska w suwaczku zastanawiam się, czemu zrobił takiego facepalma :D

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 czerwca 2013, 08:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    Shagga, za każdym razem jak patrzę na zdjęcie USG Twojego dziubaska w suwaczku zastanawiam się, czemu zrobił takiego facepalma :D
    Hehehe,co? :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 czerwca 2013, 08:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga_80 wrote:
    Ahhhh...ale piękna historia :)

U nas i tak jest lepiej niż 2 czy 3 lata temu :) Więc może skończymy podobnie jak Twoi dziadkowie...czego bardzo bym sobie życzyła :)

Każdemu zawsze życzę takiej miłości jaką Oni przeżyli. Świata poza sobą nie widzieli. Gdy babci zdażało się leżeć w szpitalu, mój dziadek nic nie jadł z tęsknoty. Rzadko spotyka się taką miłosć wśród starszych ludzi.

zbikowa, Fedra lubią tę wiadomość

• mauysia Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2013, 08:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga_80 wrote:
    Hehehe,co? :)
    No co go tak "załamało", że z bezsilności uderzył dłonią w czoło ;)

Np. "o nie, znowu te kanapki z szynką, już mam dość tych wędlin", albo
    "o nie, mama znowu słucha Justina Biebera, ale żenada" ;)

A takie tam bzdury gadam, jak zwykle ;D

Rucia, zbikowa, Kfjatus, Fedra lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 czerwca 2013, 08:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    Każdemu zawsze życzę takiej miłości jaką Oni przeżyli. Świata poza sobą nie widzieli. Gdy babci zdażało się leżeć w szpitalu, mój dziadek nic nie jadł z tęsknoty. Rzadko spotyka się taką miłosć wśród starszych ludzi.
    Jak mój Dziadek umierał, a także potem, po Jego śmierci ja złapałam wielkiego doła,bo moja Babcia tak strasznie to przeżywała...i ja wciąż myślałam "czy my tez tak będziemy schodzić z tego świata"...do tej pory mam gula w gardle i łzy w oczach jak przypomnę sobie Babcię,gdy żegnała się z Dziadkiem albo gdy opowiadała o Nim i mówiła jak Ona bez Niego będzie żyła...

Rucia, Fedra lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 czerwca 2013, 08:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:

Hehehe, spoko :P

Dotąd wszyscy uważali,że On salutuje :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 czerwca 2013, 08:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:

ha ha ha :D ja bym powiedziała, że jakieś wewnętrzne światło go ślepiło :P Chciał przysłonić oczka :)

Selena, Shagga_80, zbikowa, Fedra lubią tę wiadomość

‹‹ 3281 3282 3283 3284 3285 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza: niewidzialna choroba, która dotyka miliony Polek

Szacuje się, że w Polsce około 2 miliony kobiet cierpi na endometriozę. W artykule dowiesz się o najnowszych metodach diagnozowania i leczenia endometriozy, a także poznasz osobistą historię Małgorzaty, która walczyła z tą chorobą przez 5 lat, aby wreszcie zobaczyć światło w tunelu na swojej drodze do macierzyństwa.

CZYTAJ WIĘCEJ

Zagnieżdżenie zarodka - ile dni po stosunku? Jakie mogą być objawy zagnieżdżenia?

Czym jest i kiedy następuje zagnieżdżenie zarodka w macicy, ile dni po stosunku dochodzi do implantacji? Czy zagnieżdżenie zarodka można zaobserwować? Jakie objawy mogą towarzyszyć implantacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pokój dziecka - 7 inspiracji na kreatywną aranżację

Urządzanie pokoju dziecka to jedno z najprzyjemniejszych, ale i wymagających zadań dla rodziców. Chcemy, aby przestrzeń była nie tylko bezpieczna i funkcjonalna, ale też sprzyjała rozwojowi wyobraźni, kreatywności oraz dawała dziecku poczucie komfortu i radości. Jeśli szukasz pomysłów na aranżację, które łączą estetykę z praktycznością, świetnie trafiłeś! Warto sięgnąć po sprawdzone i inspirujące rozwiązania, które sprawdzą się dla maluchów, przedszkolaków i starszych dzieci. W tym artykule znajdziesz 7 konkretnych, sprawdzonych propozycji, które odmienią każdy pokój.

CZYTAJ WIĘCEJ