X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2013, 23:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nazad tu wracam ale wuchta wiary śpi.

Shagga_80, aisa, Fedra lubią tę wiadomość

• zbikowa Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2013, 23:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    Nazad tu wracam ale wuchta wiary śpi.

i vice versa albo "wizawi" - do wyboru!! (trafiłam?)

• Gunia Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2013, 23:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pisałam posta odnośnie Asi i jej chodzenia "na ogród", ale sobie darowałam. Obojętność wobec świata ogarnęła mnie po tym, jak ujrzałam piękne 3,5 z dzisiejszego egzaminu z prawa pracy... a wyniki miały być w piątek po południu... Spadam rozpływać się e objęciach Morfeusza, i Męża mego również... i cholerna myśl mnie nie opuszcza, że przez stresy jajo (pęcherzyk G.) nadal czeka na stosowny moment, by pęknąć...

Spadam bo pierdzielę jak potłuczona...

Fedra lubi tę wiadomość

... 21 cykl na Ovu. A w dupę z tym...
  • Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2013, 23:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zbikowa wrote:
    i vice versa albo "wizawi" - do wyboru!! (trafiłam?)

A ićze bajoku!

(to z krakowskiego)

• zbikowa Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratulacje Gunia! jajem sie nie przejmuj, ono i tak własnym życiem żyje ;)

• Ola_czeka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bejbiku, ważne, że powyżej 2.

Ups, ja myślałam, żeś załamana a tu wychodzi, że wszczęśliwa :D

Wyszłam na kujona? Bardzo?

(To by było pierwszy raz w moim życiu)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 czerwca 2013, 23:53

Shagga_80, Fedra, Gunia lubią tę wiadomość

• zbikowa Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2013, 23:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    A ićze bajoku!

(to z krakowskiego)

wikipedia mówi ze to "umiarkowanie obraźliwe" więc jestem Ci w stanie wybaczyć.

dobranoc babki!

Fedra lubi tę wiadomość

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2013, 23:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobranoc Wam. Idę się prysznicować, może tam spłynie na mnie "bloga" wena.

Fedra lubi tę wiadomość

• Gunia Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2013, 23:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Noooo dziołchy, powiem Wam, że na mojej uczelni zdać prawo pracy na 3,5 w pierwszym terminie to zaszczyt;) Śmieszne to, wiem, poszłabym na administrację i bym się nawet ustaw i kodeksów nie musiała na pamięć uczyć, a tak, no cóż, coś kosztem czegoś, wrzesień nieunikniony, ale, że ja domator to sobie posiedzę i we wrześniu w mieszkanku;)

Dobranoc, tez już idę lulu:)
    Jutro po pracy Was poczytam, nadrobię

Żbiku, dzięki za dodanie otuchy odnośnie owulacji... to dobrze, że nie zwraca uwagi na moje nerwy i "podpalanie" szlugów, czego oczy nie widzą... ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 czerwca 2013, 00:00

Ola_czeka, Shagga_80, aisa, Fedra lubią tę wiadomość

• Gunia Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2013, 00:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    Dobranoc Wam. Idę się prysznicować, może tam spłynie na mnie "bloga" wena.
    Trzymam za słowo, pisz teraz posta, a najlepiej opowiadanie na blogu, bo rano przed wyjściem do pracy tam zajrzę i chciałabym mieć dobry humor na cały dzień walki- w robocie:) Idę sobie naprawdę już, bo, kurna jeszcze trochę posiedzę i nie będzie sensu się kłaść spać:/

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 czerwca 2013, 07:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Baby...nie mogę znów spać,więc od rana jestem na posterunku :D
    Na początek pochwalę się,że dziś mamy 4tą rocznicę ślubu...wczoraj dostałam z tej okazji Shake'a w Macu,więc dziś nie spodziewam się niczego :P Zresztą M teraz bardzo zajęty,bo ma fuchę (i to sporą) do zrobienia na weekend.
    Wczoraj miałam mega męczący dzień, po najpierw wróciliśmy z tego Piotrkowa, zahaczając po drodze o nasze PZU i złożyliśmy zgłoszenie o wypadku M, potem odebrałam swoje nowe ciążowe gacie z poczty (to już ostatni raczej zakup ciążowo-ubraniowy :P ) a potem w domu zastałam sajgon (Młody zasnął w drodze do domu a Mąż pojechał zaharowywać się) a ja spisałam na kartce co mam w planach do zrobienia i zabrałam się do roboty...efekt? Jak M wrócił ok 20:30 to dom błyszczał (nawet wannę i umywalkę wyszorowałam :P ), w kuchni wreszcie był ład i porządek i zero brudnych naczyń (nawet kuchenka lśniła), a pokoje przestały być zawalone ciuchami, naczyniami ze śniadania,czy zabawkami - wszystko wróciło na swoje miejsce :D ....a ja padałam :( ehhh,ale jaka dumna byłam z siebie :D
    Dziś ograniczę się do zrobienia obiadu, a wcześniej zakupów na obiad :)

Co do tematu gwary, to mój Ojczym pochodzi z Mazowsza (kawałek za Płockiem) no i tam mówi się tak jak właśnie pisała Kfjatus jo, rękamy,...innych chwilowo nie pamiętam :)

No nic wracam do nadrabiania,bo dopiero na 3292 str. jestem

Rucia, sylwia1985, Selena, mauysia, plemniczka, aisa, zbikowa, AGA 30, Kfjatus, Blondi22, Fedra lubią tę wiadomość

• jeju Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2013, 07:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zwracam się z prośbą o podanie adresu bloga, nie znalazłam w wyszukiwarce ovu :-( Jeśli to możliwe, to bądźcie tak uprzejme i dajcie koleżance jeju poczytać...buzi buzi....oto efekt nie zaglądania na forum, w plecy z największymi hitami i newsami...teraz prysznic, ubrać się, zrobić na bóstwo i do szkoły podpisać dokumenty, bo prosili uprzejmie...ech...

Słońce świeci nad nami....

21fdf3f6662aeb0b776eba2645690831.png
  • jeju Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2013, 07:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aaaaaa....weszłam sprawdzić ile kosztują moje szpilki!!!!!aaaaaa prawie 600!!!! I love szmadtlandy - były z naklejkami i magnesami te buty...aaaaa!!!!!!! wygodne ha ha a ja je mam za 16 zł.

NEW NEW NEW...WIĘCEJ TAKICH OKAZJI W ROZMIARZE 42 -PLISSSSSSS

jupi jupi!

Rucia, Shagga_80, Selena, mauysia, aisa, Fedra lubią tę wiadomość

21fdf3f6662aeb0b776eba2645690831.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 czerwca 2013, 07:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aisa wrote:
    Ruciu, Ty moja ziomalka jesteś ;) Praga Północ hmmm.. właśnie tu jestem :) Szmulki górą ;)

Ziomalka :D Ja jestem z Nowej Pragi :)

aisa lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 czerwca 2013, 07:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny :)

Jak zwyklę melduję się ok 8ej :)

Shagga_80, Selena, mauysia, aisa, zbikowa, Fedra lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 czerwca 2013, 07:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jeju wrote:
    Zwracam się z prośbą o podanie adresu bloga, nie znalazłam w wyszukiwarce ovu :-( Jeśli to możliwe, to bądźcie tak uprzejme i dajcie koleżance jeju poczytać...buzi buzi....oto efekt nie zaglądania na forum, w plecy z największymi hitami i newsami...teraz prysznic, ubrać się, zrobić na bóstwo i do szkoły podpisać dokumenty, bo prosili uprzejmie...ech...

Słońce świeci nad nami....
    Jeju, Zbikowa ma w stopce linka do bloga :)

zbikowa lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 czerwca 2013, 07:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nadrobiłam :D

Jest tu kto :) ?

Selena lubi tę wiadomość

• Selena Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2013, 07:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczynki :) życzę miłego dnia :) Shagga mam pytanie odośnie suwaczka :)bo widzę ze masz ze zdjeciem..ja próbuje dac ale mi nie wychodzi..na stronie z suwaczkami wyświetla sie z fotką a tuj juz nie...nieweim czy cos źle robię..pomożesz ?:)

mauysia, Fedra lubią tę wiadomość

f2wlru1dbzmah8bl.png
    3i49ej28rcjdlc8e.png
  • sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2013, 07:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czesc wszystkim Shagusia - wszystkiego najlepszego Ci zycze z okazji rocznicy...obyscie sie nie pozabijali i zyli dlugo dlugo i szczesliwie w powiekszajacej sie rodzince...:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 czerwca 2013, 07:42

mauysia, Rucia, aisa, zbikowa, Kfjatus, Fedra lubią tę wiadomość

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 czerwca 2013, 07:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A tak w ogóle...to Kaja,myślę od chyba wczoraj o Tobie! Z jakiegoś niezrozumiałego dla mnie powodu masz straszne braki w prowadzeniu wykresu, więc nie wiadomo, kiedy była Twoja owulka...teraz tempka w górze, dawno po terminie @! No i? Co zamierzasz? A nuż....

‹‹ 3280 3281 3282 3283 3284 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ

Wysoki testosteron u kobiet - przyczyny, objawy, leczenie

Jakie mogą być przyczyny podwyższonego testosteronu w kobiecym organizmie? Jakie są najczęstsze objawy wysokiego testosteronu u kobiet? Jak wygląda diagnoza i leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży – czyli po czym poznać że jesteś w ciąży jeszcze przed wykonaniem testu ciążowego?

„Po czym poznać że jestem w ciąży?” - to pytanie zadaje sobie wiele kobiet, zarówno tych które starają się o dziecko jak i tych które podejrzewają, że być może zaszły w ciążę. Odpowiedź nie jest łatwa i jednoznaczna. 

CZYTAJ WIĘCEJ