plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Pisałam posta odnośnie Asi i jej chodzenia "na ogród", ale sobie darowałam. Obojętność wobec świata ogarnęła mnie po tym, jak ujrzałam piękne 3,5 z dzisiejszego egzaminu z prawa pracy... a wyniki miały być w piątek po południu... Spadam rozpływać się e objęciach Morfeusza, i Męża mego również... i cholerna myśl mnie nie opuszcza, że przez stresy jajo (pęcherzyk G.) nadal czeka na stosowny moment, by pęknąć...
Spadam bo pierdzielę jak potłuczona...Fedra lubi tę wiadomość
... 21 cykl na Ovu. A w dupę z tym... -
Bejbiku, ważne, że powyżej 2.
Ups, ja myślałam, żeś załamana a tu wychodzi, że wszczęśliwa
Wyszłam na kujona? Bardzo?
(To by było pierwszy raz w moim życiu)Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 czerwca 2013, 23:53
Shagga_80, Fedra, Gunia lubią tę wiadomość
-
Noooo dziołchy, powiem Wam, że na mojej uczelni zdać prawo pracy na 3,5 w pierwszym terminie to zaszczyt;) Śmieszne to, wiem, poszłabym na administrację i bym się nawet ustaw i kodeksów nie musiała na pamięć uczyć, a tak, no cóż, coś kosztem czegoś, wrzesień nieunikniony, ale, że ja domator to sobie posiedzę i we wrześniu w mieszkanku;)
Dobranoc, tez już idę lulu:)
Jutro po pracy Was poczytam, nadrobię
Żbiku, dzięki za dodanie otuchy odnośnie owulacji... to dobrze, że nie zwraca uwagi na moje nerwy i "podpalanie" szlugów, czego oczy nie widzą...Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 czerwca 2013, 00:00
Ola_czeka, Shagga_80, aisa, Fedra lubią tę wiadomość
... 21 cykl na Ovu. A w dupę z tym... -
Ola_czeka wrote:Dobranoc Wam. Idę się prysznicować, może tam spłynie na mnie "bloga" wena.... 21 cykl na Ovu. A w dupę z tym...
-
nick nieaktualnyHej Baby...nie mogę znów spać,więc od rana jestem na posterunku
Na początek pochwalę się,że dziś mamy 4tą rocznicę ślubu...wczoraj dostałam z tej okazji Shake'a w Macu,więc dziś nie spodziewam się niczegoZresztą M teraz bardzo zajęty,bo ma fuchę (i to sporą) do zrobienia na weekend.
Wczoraj miałam mega męczący dzień, po najpierw wróciliśmy z tego Piotrkowa, zahaczając po drodze o nasze PZU i złożyliśmy zgłoszenie o wypadku M, potem odebrałam swoje nowe ciążowe gacie z poczty (to już ostatni raczej zakup ciążowo-ubraniowy) a potem w domu zastałam sajgon (Młody zasnął w drodze do domu a Mąż pojechał zaharowywać się) a ja spisałam na kartce co mam w planach do zrobienia i zabrałam się do roboty...efekt? Jak M wrócił ok 20:30 to dom błyszczał (nawet wannę i umywalkę wyszorowałam
), w kuchni wreszcie był ład i porządek i zero brudnych naczyń (nawet kuchenka lśniła), a pokoje przestały być zawalone ciuchami, naczyniami ze śniadania,czy zabawkami - wszystko wróciło na swoje miejsce
....a ja padałam
ehhh,ale jaka dumna byłam z siebie
Dziś ograniczę się do zrobienia obiadu, a wcześniej zakupów na obiad
Co do tematu gwary, to mój Ojczym pochodzi z Mazowsza (kawałek za Płockiem) no i tam mówi się tak jak właśnie pisała Kfjatus jo, rękamy,...innych chwilowo nie pamiętam
No nic wracam do nadrabiania,bo dopiero na 3292 str. jestemRucia, sylwia1985, Selena, mauysia, plemniczka, aisa, zbikowa, AGA 30, Kfjatus, Blondi22, Fedra lubią tę wiadomość
-
Zwracam się z prośbą o podanie adresu bloga, nie znalazłam w wyszukiwarce ovu
Jeśli to możliwe, to bądźcie tak uprzejme i dajcie koleżance jeju poczytać...buzi buzi....oto efekt nie zaglądania na forum, w plecy z największymi hitami i newsami...teraz prysznic, ubrać się, zrobić na bóstwo i do szkoły podpisać dokumenty, bo prosili uprzejmie...ech...
Słońce świeci nad nami.... -
aaaaaa....weszłam sprawdzić ile kosztują moje szpilki!!!!!aaaaaa prawie 600!!!! I love szmadtlandy - były z naklejkami i magnesami te buty...aaaaa!!!!!!! wygodne ha ha a ja je mam za 16 zł.
NEW NEW NEW...WIĘCEJ TAKICH OKAZJI W ROZMIARZE 42 -PLISSSSSSS
jupi jupi!Rucia, Shagga_80, Selena, mauysia, aisa, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyjeju wrote:Zwracam się z prośbą o podanie adresu bloga, nie znalazłam w wyszukiwarce ovu
Jeśli to możliwe, to bądźcie tak uprzejme i dajcie koleżance jeju poczytać...buzi buzi....oto efekt nie zaglądania na forum, w plecy z największymi hitami i newsami...teraz prysznic, ubrać się, zrobić na bóstwo i do szkoły podpisać dokumenty, bo prosili uprzejmie...ech...
Słońce świeci nad nami....zbikowa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczynki
życzę miłego dnia
Shagga mam pytanie odośnie suwaczka :)bo widzę ze masz ze zdjeciem..ja próbuje dac ale mi nie wychodzi..na stronie z suwaczkami wyświetla sie z fotką a tuj juz nie...nieweim czy cos źle robię..pomożesz ?
mauysia, Fedra lubią tę wiadomość
-
czesc wszystkim Shagusia - wszystkiego najlepszego Ci zycze z okazji rocznicy...obyscie sie nie pozabijali i zyli dlugo dlugo i szczesliwie w powiekszajacej sie rodzince...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 czerwca 2013, 07:42
mauysia, Rucia, aisa, zbikowa, Kfjatus, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA tak w ogóle...to Kaja,myślę od chyba wczoraj o Tobie! Z jakiegoś niezrozumiałego dla mnie powodu masz straszne braki w prowadzeniu wykresu, więc nie wiadomo, kiedy była Twoja owulka...teraz tempka w górze, dawno po terminie @! No i? Co zamierzasz? A nuż....