plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Fedra ty się boisz latania ,a mojej przyjaciółki m jak nadchodzi Lato to ma w tel filmiki z katastrofami Lotniczymi i to jest jego argument ,aby nigdzie nie lecieć raz z nimi leciałam do Belgii i jak ten się bał 1 raz widziałam takie przerazenie w oczach
,a ja se jaja robiłam bo myślałam ,że żartuje
-
Fedra wrote:a i jeszcze jedno a w czym niby się ta moja niesamowitość objawa bo szczerze mówiąc myślałam myślałam i nie wymyśliłam ?
Bo nie złorzeczysz, bo umiesz się uśmiechnąć, bo innym życzysz dobrze, bo nie znam Cię, ale WIEM, że się nie poddasz.Kfjatus, Fedra, aisa, jeju, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
zbikowa wrote:z tym ubiorem to moj ma dokladnie to samo
w koszulkach star treka gania do biura. a jak twoj maz ma doswiadczenie to pewnie cos znajdzie tu. ja z tego powodu prawdopodobnie bede pracowac w wawie. ot i wyszla moja " rewolucja" na jaw.
mój ma prawie 9-letnie doświadczenie zaczął od programisty, był kierownikiem zespołu i projetów obecnie jest analitykiem i nawet mu to pasuję ale stwierdził ze 9 lat w jednej i tej samej firmie to już przesada i się właśnie zastanawia nad czymś innymzbikowa, jeju lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Ola_czeka wrote:Bo nie złorzeczysz, bo umiesz się uśmiechnąć, bo innym życzysz dobrze, bo nie znam Cię, ale WIEM, że się nie poddasz.
Olu bo moja mam zawsze powtarzała nie rób innym tego czego byś nie chciała by Oni Ci robili, bądz dla ludzi życzliwa to i Oni to odwzajemnią...
a czy się poddam? na tą chwilę nie umiem jednoznacznie odpowiedzieć wiem ze w tej chwili nie mam siły czeka mnie jeszcze zabieg i nie wiem jak to przejdę, ale przejdę na pewno bo mam Was i jak czytam takie jak rano posty Wasze to od razu człowiekowi jakoś tak lepiej :*jeju, Shagga_80, mauysia lubią tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi -
Ola_czeka wrote:No ale co Fedra? Przeniesiecie się na wyspy?
no raczej nie przeniesiemy mój miał plan by lecieć do Norwegi ale po weekendzie w Londynie chyba mu się pozmieniało...
ja niestety jestem bardzo rodzinną osobą i nie umiem tak zmieniać miejsca swojej bezpiecznej strefy, którą obecnie jest móje mieszkani
a mój chce jechać co by doświadczenia miedzynarodowego nabrać no i oczywiście spłacić kredyt za mieszkanie i może udało by się na jakąś działkę nazbierać...
no ja niestety latać nie mogę to nie tylko kwestia strachu przed latanie ja najzwyczajniej w świecie mam lęk wysokości i sama myśl że miałaby wsiaść do samolotu napawa mnie lękiem...17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Fedruś, jak chcesz podeśle Ci główne strony tu z ogłoszeniami IT, niech Twój M. sobie powysyła na próbe i zobaczy ile mu odpowie, żeby wiedzieć na czym stoi.
Ola a z fejsem to jak mu wyslesz wiadomość nawet nie będąc znajomymi to nikt tego nie zobaczy, sorki ze teraz dopiero odpisuje ale byłam na telefonie i nie ogarnęłam wszystkich wiadomościWiadomość wyedytowana przez autora: 26 czerwca 2013, 21:08
Fedra, jeju lubią tę wiadomość
-
Tak mówicie o tym Londynie, że wlazłam w mapy Wujcia Gugla i przeszłam się "starymi" uliczkami, aż dziw, że szybko znalazłam miejsce w którym mieszkałam, hmm, tyle wspomnień... ech... a tam się nic nie zmieniło:)
Fedra, ja płynęłam promem, fajnie było:) Tzn. autobusem jechałam ogólnie rzecz biorąc, ale miałam do wyboru - prom albo tunel. Ooooo nie, tyle kilometrów pod ziemią to dla mnie przegięcie, wolę być w powietrzu albo na wodzie (choć pływać nie umiem, of kors!)Fedra, Kfjatus, zbikowa, aisa, jeju, Shagga_80 lubią tę wiadomość
... 21 cykl na Ovu. A w dupę z tym... -
nick nieaktualny
-
Gunia wrote:Tak mówicie o tym Londynie, że wlazłam w mapy Wujcia Gugla i przeszłam się "starymi" uliczkami, aż dziw, że szybko znalazłam miejsce w którym mieszkałam, hmm, tyle wspomnień... ech... a tam się nic nie zmieniło:)
Fedra, ja płynęłam promem, fajnie było:) Tzn. autobusem jechałam ogólnie rzecz biorąc, ale miałam do wyboru - prom albo tunel. Ooooo nie, tyle kilometrów pod ziemią to dla mnie przegięcie, wolę być w powietrzu albo na wodzie (choć pływać nie umiem, of kors!)
he he he mój też mi zaproponował tunel to mu powiedziałam ze na głowe upadł bo jak byliśmy na Chorwacji to tam pełno takich długich tuneli i myślałam ze ja zawału tam dostane a co dopiero taki długi tunel i to pod wodą nołłej
ale prom to już brzmi lepiejjeju, Shagga_80 lubią tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi -
zbikowa wrote:Fedruś, jak chcesz podeśle Ci główne strony tu z ogłoszeniami IT, niech Twój M. sobie powysyła na próbe i zobaczy ile mu odpowie, żeby wiedzieć na czym stoi.
Ola a z fejsem to jak mu wyslesz wiadomość nawet nie będąc znajomymi to nikt tego nie zobaczy, sorki ze teraz dopiero odpisuje ale byłam na telefonie i nie ogarnęłam wszystkich wiadomości
z tego co wiem to jakaś firma mu proponował kontrakt w Londynie On na razie sie waha nie wie co zrobić miał wyjechac w przyszłym roku ale stwierdził ze może pojechać w tym ale z nowu niechce mnie teraz zostawiać no i koło się zamyka więc tak naprawdę nie wiadomo jak to będziezbikowa lubi tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi -
Ja jestem przykładem domatora, silnych więzi rodzinnych itp. Moje miejsce na ziemi się buduje i jak już się zakotwiczymy za te kilka lat w naszym domu, to uciekać będziemy z niego na dłużej tylko na jakieś wakacjowanie
Fedra, zbikowa, aisa, jeju lubią tę wiadomość
-
Dobra Kochane ja się na dzisiaj żegnam nie wiem co będzie z jutrzejszym dniem bo już coraz bardziej boli mnie brzuch i plecy jak na @ więc jutro moge się nie odzywać wszelkie wieści będę przekazywac przez Libre cobyście się nie niepokoiły nie potrzebnie
a teraz zyczę Wam słodkich i spokojnych snów :*zbikowa, aisa, jeju, Shagga_80 lubią tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualny
-
Kfjatus wrote:Sylwia, a Ty już w swoim mieszkanku ? Bo z tego co pamiętam mieliście remontować ( jak nic nie poknociłam
)
Fedra, jeju, Shagga_80 lubią tę wiadomość