X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2013, 20:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedra ty się boisz latania ,a mojej przyjaciółki m jak nadchodzi Lato to ma w tel filmiki z katastrofami Lotniczymi i to jest jego argument ,aby nigdzie nie lecieć raz z nimi leciałam do Belgii i jak ten się bał 1 raz widziałam takie przerazenie w oczach :-/ ,a ja se jaja robiłam bo myślałam ,że żartuje :-/

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2013, 20:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedra wrote:
    a i jeszcze jedno a w czym niby się ta moja niesamowitość objawa bo szczerze mówiąc myślałam myślałam i nie wymyśliłam ?

Bo nie złorzeczysz, bo umiesz się uśmiechnąć, bo innym życzysz dobrze, bo nie znam Cię, ale WIEM, że się nie poddasz.

Kfjatus, Fedra, aisa, jeju, Shagga_80 lubią tę wiadomość

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2013, 20:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ok, czyli jak kliknę przycisk "wiadomość" to pójdzie do niego prywatnie, nawet jeśli nie jesteśmy znajomymi?

zbikowa lubi tę wiadomość

• Kfjatus Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2013, 20:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola raczej tak, jeżeli nie ma ustawionej blokady na wiadomości od nieznajomych czy cośm takiego.

1221648qmrgggy559.gif
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2013, 20:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zbikowa wrote:
    z tym ubiorem to moj ma dokladnie to samo :) w koszulkach star treka gania do biura. a jak twoj maz ma doswiadczenie to pewnie cos znajdzie tu. ja z tego powodu prawdopodobnie bede pracowac w wawie. ot i wyszla moja " rewolucja" na jaw.

mój ma prawie 9-letnie doświadczenie zaczął od programisty, był kierownikiem zespołu i projetów obecnie jest analitykiem i nawet mu to pasuję ale stwierdził ze 9 lat w jednej i tej samej firmie to już przesada i się właśnie zastanawia nad czymś innym ;)

zbikowa, jeju lubią tę wiadomość

17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz <3
    2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2013, 20:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ale co Fedra? Przeniesiecie się na wyspy?

jeju lubi tę wiadomość

• Fedra Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2013, 20:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    Bo nie złorzeczysz, bo umiesz się uśmiechnąć, bo innym życzysz dobrze, bo nie znam Cię, ale WIEM, że się nie poddasz.

Olu bo moja mam zawsze powtarzała nie rób innym tego czego byś nie chciała by Oni Ci robili, bądz dla ludzi życzliwa to i Oni to odwzajemnią...
    a czy się poddam? na tą chwilę nie umiem jednoznacznie odpowiedzieć wiem ze w tej chwili nie mam siły czeka mnie jeszcze zabieg i nie wiem jak to przejdę, ale przejdę na pewno bo mam Was i jak czytam takie jak rano posty Wasze to od razu człowiekowi jakoś tak lepiej :*

jeju, Shagga_80, mauysia lubią tę wiadomość

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2013, 20:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    No ale co Fedra? Przeniesiecie się na wyspy?

no raczej nie przeniesiemy mój miał plan by lecieć do Norwegi ale po weekendzie w Londynie chyba mu się pozmieniało...
    ja niestety jestem bardzo rodzinną osobą i nie umiem tak zmieniać miejsca swojej bezpiecznej strefy, którą obecnie jest móje mieszkani :)
    a mój chce jechać co by doświadczenia miedzynarodowego nabrać no i oczywiście spłacić kredyt za mieszkanie i może udało by się na jakąś działkę nazbierać...
    no ja niestety latać nie mogę to nie tylko kwestia strachu przed latanie ja najzwyczajniej w świecie mam lęk wysokości i sama myśl że miałaby wsiaść do samolotu napawa mnie lękiem...

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • zbikowa Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2013, 21:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedruś, jak chcesz podeśle Ci główne strony tu z ogłoszeniami IT, niech Twój M. sobie powysyła na próbe i zobaczy ile mu odpowie, żeby wiedzieć na czym stoi.

Ola a z fejsem to jak mu wyslesz wiadomość nawet nie będąc znajomymi to nikt tego nie zobaczy, sorki ze teraz dopiero odpisuje ale byłam na telefonie i nie ogarnęłam wszystkich wiadomości

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 czerwca 2013, 21:08

Fedra, jeju lubią tę wiadomość

• Gunia Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2013, 21:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak mówicie o tym Londynie, że wlazłam w mapy Wujcia Gugla i przeszłam się "starymi" uliczkami, aż dziw, że szybko znalazłam miejsce w którym mieszkałam, hmm, tyle wspomnień... ech... a tam się nic nie zmieniło:)

Fedra, ja płynęłam promem, fajnie było:) Tzn. autobusem jechałam ogólnie rzecz biorąc, ale miałam do wyboru - prom albo tunel. Ooooo nie, tyle kilometrów pod ziemią to dla mnie przegięcie, wolę być w powietrzu albo na wodzie (choć pływać nie umiem, of kors!)

Fedra, Kfjatus, zbikowa, aisa, jeju, Shagga_80 lubią tę wiadomość

... 21 cykl na Ovu. A w dupę z tym...
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 czerwca 2013, 21:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj jak ja bm to wszystko tu rzuciła i pojechała gdzieś na koniec świata!!!:-)
    Pomarzyć zawsze można!!:-)

jeju lubi tę wiadomość

• Fedra Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2013, 21:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gunia wrote:
    Tak mówicie o tym Londynie, że wlazłam w mapy Wujcia Gugla i przeszłam się "starymi" uliczkami, aż dziw, że szybko znalazłam miejsce w którym mieszkałam, hmm, tyle wspomnień... ech... a tam się nic nie zmieniło:)

Fedra, ja płynęłam promem, fajnie było:) Tzn. autobusem jechałam ogólnie rzecz biorąc, ale miałam do wyboru - prom albo tunel. Ooooo nie, tyle kilometrów pod ziemią to dla mnie przegięcie, wolę być w powietrzu albo na wodzie (choć pływać nie umiem, of kors!)

he he he mój też mi zaproponował tunel to mu powiedziałam ze na głowe upadł bo jak byliśmy na Chorwacji to tam pełno takich długich tuneli i myślałam ze ja zawału tam dostane a co dopiero taki długi tunel i to pod wodą nołłej :P
    ale prom to już brzmi lepiej ;)

jeju, Shagga_80 lubią tę wiadomość

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2013, 21:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zbikowa wrote:
    Fedruś, jak chcesz podeśle Ci główne strony tu z ogłoszeniami IT, niech Twój M. sobie powysyła na próbe i zobaczy ile mu odpowie, żeby wiedzieć na czym stoi.

Ola a z fejsem to jak mu wyslesz wiadomość nawet nie będąc znajomymi to nikt tego nie zobaczy, sorki ze teraz dopiero odpisuje ale byłam na telefonie i nie ogarnęłam wszystkich wiadomości

z tego co wiem to jakaś firma mu proponował kontrakt w Londynie On na razie sie waha nie wie co zrobić miał wyjechac w przyszłym roku ale stwierdził ze może pojechać w tym ale z nowu niechce mnie teraz zostawiać no i koło się zamyka więc tak naprawdę nie wiadomo jak to będzie ;)

zbikowa lubi tę wiadomość

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • Kfjatus Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2013, 21:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jestem przykładem domatora, silnych więzi rodzinnych itp. Moje miejsce na ziemi się buduje i jak już się zakotwiczymy za te kilka lat w naszym domu, to uciekać będziemy z niego na dłużej tylko na jakieś wakacjowanie :)

Fedra, zbikowa, aisa, jeju lubią tę wiadomość

1221648qmrgggy559.gif
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2013, 21:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobra Kochane ja się na dzisiaj żegnam nie wiem co będzie z jutrzejszym dniem bo już coraz bardziej boli mnie brzuch i plecy jak na @ więc jutro moge się nie odzywać wszelkie wieści będę przekazywac przez Libre cobyście się nie niepokoiły nie potrzebnie :)

a teraz zyczę Wam słodkich i spokojnych snów :*

zbikowa, aisa, jeju, Shagga_80 lubią tę wiadomość

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2013, 21:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja z mila checia wszedzie pojade byle by tylko zdala od tesciow !!!!!!!!!

Fedra, jeju, Rucia, Shagga_80 lubią tę wiadomość

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • Kfjatus Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2013, 21:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobranoc Fedruś. Pozdrów Małżonka :) Przytulam mocno i życzę spokojnej nocy :*

1221648qmrgggy559.gif
  • Kfjatus Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2013, 21:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwia, a Ty już w swoim mieszkanku ? Bo z tego co pamiętam mieliście remontować ( jak nic nie poknociłam :) )

jeju lubi tę wiadomość

1221648qmrgggy559.gif
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 czerwca 2013, 21:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobrej nocy Fredziu!!!!:-)

• sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2013, 21:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kfjatus wrote:
    Sylwia, a Ty już w swoim mieszkanku ? Bo z tego co pamiętam mieliście remontować ( jak nic nie poknociłam :) )
    do konca czerwca studentki jeszcze mieszkaja a potem moj ma w lipcu wolne wiec zabieramy sie do dziela

Fedra, jeju, Shagga_80 lubią tę wiadomość

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
‹‹ 3278 3279 3280 3281 3282 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Perimenopauza - czym jest, jak na nas wpływa i jak sobie możemy z nią poradzić!

Czym jest perimenopauza i czym różni się od menopauzy? Czy jeśli masz 40 lat to ten temat może dotyczyć również Ciebie? W jaki sposób perimenopauza się zaczyna? Jakie są typowe i nietypowe objawy spadku i burzy hormonów przed menopauzą? Czy można temu zapobiec, jak sobie radzić z objawami i jak dbać o zdrowie, gdy spada estrogen? Wraz z ekspertami stworzyliśmy dla Ciebie artykuł, z którego dowiesz się wszystkiego, czego potrzebujesz o swoim zdrowiu hormonalnym w okresie perimenopauzy.

CZYTAJ WIĘCEJ

Raport "Jak rodzą Polki?" - doświadczenia kobiet na temat opieki okołoporodowej w Polsce

Fundacja “Rodzić po ludzku” w czerwcu opublikowała najnowszy raport na temat opieki okołoporodowej w Polsce. Jak rodzą Polki? Jak wygląda opieka okołoporodowa w naszym kraju? Przeczytaj zaskakujące wnioski!   

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zadbać o spokój i relaks w czasie ciąży. Praktyczne porady dla przyszłych mam.

Bycie matką to jedno z najważniejszych i najwspanialszych przeżyć, jakie doświadcza każda kobieta, która rodzi dziecko. Przyjemne i sielskie chwile spędzone z pociechą poprzedza czas nie zawsze spokojnego oczekiwania na poród. W czasie ciąży często jesteśmy tak samo szczęśliwe, jak i zestresowane, a to sprawia, że warto pomyśleć o sobie w kontekście relaksu i odpoczynku. W jaki sposób uprzyjemnić sobie czas oczekiwania na dziecko? Czy ciążowe dolegliwości można jakoś zminimalizować i poddać się domowemu SPA? Oczywiście, że tak. Za chwilę podpowiemy Ci, jak to zrobić skutecznie i bez wielkich przygotowań!

CZYTAJ WIĘCEJ