plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień Dobry Dziewczyny :*
nie przyszłam wcześniej bo jakoś siły mi brakło zważywszy ze pół dnia przespałam a teraz od kilku godzin boli mnie brzuch i zastanawiam się kiedy to się zacznie spakowana jestem teraz czekam...
to moja druga strata pierwsza była 6 lat temu i też wydarzyło sie to na przełomie czerwca/lipca... jeśli mam czekac kolejnych 6 lat na cud to was przepraszam ale podziękuje, nie mam na to siły... i to tyle w tym temacie dziękuje jeszcze raz za ciepłe słowa i prosze się więcej z mojego powodu nie smucić...
a teraz z innej beczki uśmiałam się waszymi postami z rana chyba mi było tego trzeba :*
dziękuje za zaproszenia ale na ta chwilę nie jestem dobrym kompanem na wizyty chociaz jak mój usłuszał o Angli to mnie odrazu zjechał ż edlaczego nie mówiłam ze mam tam koleżanki bo przeceiż On był na weeken w Londynie to jakbym chciała to On by coś przekazał... tak tak znając mojego męża to chciał pooglądac jakie to ja mam na forum koleżankiale przyznam ze faktycznie o tym nie pomyślałam ehhh...
chciałabym do każdej z osobna coś napisać ale przyznam się że już pozapominałam co chciałam napisać
Plemniczko na pewno będzie dobrze pytałam mojego gina o taki brązowe plamienia to mi powiedział "że On wie ze łatwo się mówi ale to poprostu trzeba nerwowo przetrwać" najważniejsze ze nie ma żadnych krwiaków ani innych tego typu historii...
Wosebo mój lekarz kazał mi brać codziennie persen brałam na noc i faktycznie pomagało mi spokojnie zasnąću Ciebie też będzie wszystko w pożądku...
Kochane Ciężarówki zyczę Wam bardzo duzo spokoju i jak najmniej nerwów bo tego Wasze Dzieciaczki oczekują :*
Kochane Staraczki Wam również zycze aby czas oczekiwania na zieloną kropke na wykresie upłynął w spokoju i z jak najmniejszymi spięciami trzeba myśleć pozytywnie i nie dać się złym myślą :*zbikowa, AGA 30, kiti, Ola_czeka, Kfjatus, Blondi22, Muska, mauysia, Selena, gocha04, aisa, jeju, Rucia, Shagga_80, kopciuszek126, aga83 lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
zbikowa wrote:Fredzia, jak tylko poczujesz sie na siłach to przylatujcie do Londynu!
jak chcesz to mogę Ci zaproszenie na pergaminie wysmarować i wysłać gołębiem pocztowym, ale mam nadzieję, że takie też się liczy!!!
Spadówa, ok?AGA 30, Fedra, Kaja lubią tę wiadomość
-
Pogodzę Was Dziewczynki i powiem tak chętnie się spotkam z Wami jak będziecie w Polsce ale nie liczcie na moją wizycie w Londynie co to to nie...
no bo ja się boje latać...jeju lubi tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi -
Widzisz Żbikowa mój mąż kazał się zapytać czy robicie z twoim w branżu IT w Londynie bo On się tam do roboty wybiera więc możliwe ze się spotkacie
a ze Nasz przyjaciel z żoną tam mieszka a że On też w IT robi to kto wie czy czasem nie mamy wspólnych znajomych
2015 Nati
2017 Suzi -
Dziewczynki, jesli znacie się się na fejsbuku, to pomóżcie koleżance ignorantce. Jeśli nie mam kogoś w znajomych i nie chcę go dodawać i kliknę na "Wiadomość" to ona pójdzie do nie go prywatnie tak? Co bym musiała kliknąć żeby napisać coś komuś na profilu? Chcę napisać do Andrzeja Piasecznego, ale nie chciałabym, żeby czytało to pół Polski.
zbikowa lubi tę wiadomość
-
Ola_czeka wrote:No pewnie, niech wszyscy informatycy wyjadą do Londynu. W końcu skończy się w Polsce popyt na kraciaste koszule!!!
ha ha ha mój w domu nie ma ani jednej kraciastej koszuli a do pracy chodzi zazwyczaj w czarnych podkoszulkach jedynie jak ma ważne spotkania z klientami albo prezentację to z łaski zakłada koszule w paskiale ostatnio go skłoniłam do założenia garnituru bo sie cholera jedna nie chciał stosownie ubrać na spotkanie służbowe ehhh te chłopy
zbikowa, aisa, jeju lubią tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi -
Ola_czeka wrote:Dziewczynki, jesli znacie się się na fejsbuku, to pomóżcie koleżance ignorantce. Jeśli nie mam kogoś w znajomych i nie chcę go dodawać i kliknę na "Wiadomość" to ona pójdzie do nie go prywatnie tak? Co bym musiała kliknąć żeby napisać coś komuś na profilu? Chcę napisać do Andrzeja Piasecznego, ale nie chciałabym, żeby czytało to pół Polski.
no raczej jak chcesz napisac na profilu to nie da się zrobić tak żeby tego nie widziało milion fanek jedynie wiadomość na priv zostaje no chyba ze i ja oczymś nie wiembo jakby nie było jestem straszna ignoratką fejsbukową
jeju lubi tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi -
Ola_czeka wrote:Oj Kajuś z Londynem to Ci nie pomogę, ale jakbyś planowała wakacje w przemysłowym zaścianku Wolverhampton, to zapraszam
wkleję w mapę gogl gdzie to i czy daleko od city i dam znaka dymnego czy tam się wybieramyaisa lubi tę wiadomość
-
Fedra wrote:a i jeszcze jedno a w czym niby się ta moja niesamowitość objawa bo szczerze mówiąc myślałam myślałam i nie wymyśliłam ?
Fedra, jeju, Shagga_80, mauysia lubią tę wiadomość
-
z tym ubiorem to moj ma dokladnie to samo
w koszulkach star treka gania do biura. a jak twoj maz ma doswiadczenie to pewnie cos znajdzie tu. ja z tego powodu prawdopodobnie bede pracowac w wawie. ot i wyszla moja " rewolucja" na jaw.
Kfjatus, Fedra, mauysia, aisa, jeju lubią tę wiadomość