X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • jeju Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2013, 14:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To dobrze, że sikasz rumiankiem Aga ;-) buzi i idę póki co...zaglądanie to podstawa, a że mam do kuchni z 12 metrów to w dwie strony to 24 a tak cztery razy to 100 metrów...spalanko kcal ;-)

AGA 30 lubi tę wiadomość

21fdf3f6662aeb0b776eba2645690831.png
  • jeju Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2013, 14:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaszuby
    Bory Tucholskie

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2013, 14:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I w ogóle miałam to już pisać chyba 10 razy, więc napisze teraz, choć to nie na temat.

Po prostu wkuuuurza mnie to niemożliwie i wierzyć się nie chce! Mamy 21 wiek? Tak czy nie? Mentalność na nieco wyższym poziomie niż w kraju Mieszka I? Sytuacja materialna kraju lepsza niż w Kongu czy Zimbabwe, gdzie podstawowe potrzeby jak zaspokojenie głodu określają byt mieszkańców?

To dlaczego kurna, żeby mąż Wosebki mógł obejrzeć swoje dziecko, trzeba to specjalnie aranżować, organizować i modlić się o dobrą pogodę? Ludzie, w jakim kraju my żyjemy, żeby on - uwięziony w mieszkaniu - nie mógł być przy żonie jak była w szpitalu? Serio spójrzcie na to obiektywnie. Normalny człowiek nie może prowadzić normalnego życia, bo państwo robi tak niewiele, żeby pomóc takim rodzinom! No sorry, to nie są jakieś skrajne przypadki! Takich rodzin są tysiące! I kuźwa nie pójdzie na USG, bo są schody. No przecież to można kurwicy dostać.

Dziękuję za uwagę, jadę do banku.

Selena, Kfjatus, mauysia, Rucia, Fedra, aisa, Shagga_80 lubią tę wiadomość

• jeju Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2013, 14:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale znalazłam miejscowość, Złe Mięso o kuźwa, to już wolę spacery i postoje w Tumidaju ;-)

mauysia, Fedra lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 czerwca 2013, 14:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lecę laski!!!Odbiore mojego smarkatego zakochanego brata ze szkoły i kupię mu tą koszulę na piątek!!!
    Potem wpadam znowu do was!!!:-)

Fedra lubi tę wiadomość

• Selena Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2013, 14:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    I w ogóle miałam to już pisać chyba 10 razy, więc napisze teraz, choć to nie na temat.

Po prostu wkuuuurza mnie to niemożliwie i wierzyć się nie chce! Mamy 21 wiek? Tak czy nie? Mentalność na nieco wyższym poziomie niż w kraju Mieszka I? Sytuacja materialna kraju lepsza niż w Kongu czy Zimbabwe, gdzie podstawowe potrzeby jak zaspokojenie głodu określają byt mieszkańców?

To dlaczego kurna, żeby mąż Wosebki mógł obejrzeć swoje dziecko, trzeba to specjalnie aranżować, organizować i modlić się o dobrą pogodę? Ludzie, w jakim kraju my żyjemy, żeby on - uwięziony w mieszkaniu - nie mógł być przy żonie jak była w szpitalu? Serio spójrzcie na to obiektywnie. Normalny człowiek nie może prowadzić normalnego życia, bo państwo robi tak niewiele, żeby pomóc takim rodzinom! No sorry, to nie są jakieś skrajne przypadki! Takich rodzin są tysiące! I kuźwa nie pójdzie na USG, bo są schody. No przecież to można kurwicy dostać.

Dziękuję za uwagę, jadę do banku.
    Ola nic na to nie poradzimy..:( w Polsce tacy ludzie dosłownie są traktowani jak "obcy"..smutne to ale prawdziwe...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 czerwca 2013, 14:30

f2wlru1dbzmah8bl.png
    3i49ej28rcjdlc8e.png
  • jeju Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2013, 14:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To ja idę do garów...kaszę gotować...papapa miłego popołudnia...

• Kfjatus Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2013, 14:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oluś masz rację niestety :(
    Rzeczywistość jest okrutna, zamiast wsparcia człowiek dostaje tylko ciągłe przeszkody do pokonania...

Selenko ile lat jesteście razem?

1221648qmrgggy559.gif
  • Selena Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2013, 14:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kfjatus wrote:
    Oluś masz rację niestety :(
    Rzeczywistość jest okrutna, zamiast wsparcia człowiek dostaje tylko ciągłe przeszkody do pokonania...

Selenko ile lat jesteście razem?
    Kfjatusku no będzie już jakieś 6 lat :)

f2wlru1dbzmah8bl.png
    3i49ej28rcjdlc8e.png
  • Kfjatus Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2013, 14:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Selena wrote:
    Kfjatusku no będzie już jakieś 6 lat :)

Fajnie się o Was czyta. :)
    Widać, że jesteście zgraną parą i się dopełniacie :)

Selena, aisa lubią tę wiadomość

1221648qmrgggy559.gif
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 czerwca 2013, 14:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To znowu ja :)

Kfjatus doczytałam trochę na wikipedii o gwarze. Nawet nie wiedziałam, że jest gwara Warszawska, która najczęściej używana jest na Pradze Północ. Mieszkałam tam tyle lat, wychowałam się i wyobraź sobie, że nigdy nie słyszałam, żeby ktoś posługiwał się gwarom. A znałam wiele starszych osób, które poiwnny coś wiedzieć na ten temat. Szkoda, bo gwara to coś naprawdę fajnego. Super się czyta poznańskie zwroty, no i te pole krakowskie zawsze mnie rozwalało na łopatki :P

Kfjatus, aisa lubią tę wiadomość

• Muska Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2013, 14:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czółko babolki :)
    Musze poczytać co tam na wizytach się działo wczoraj :)

9f7j3e5e06vngc0g.png
    961lgu1rd0kaje2g.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 czerwca 2013, 14:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Plemniczko jeszcze troszkę i mam nadzieję, że będziesz mogła całkowicie odetchnąć od tych mzartwień. Chociaż u mnie zaczęły się jakieś boleści w dole brzucha, niekiedy jest taki twardy, że strach go dotknąć. Ta nieszczęsna niedziela, gdzie przez 5 godzin stałam w słońcu, wyszła mi bokiem, ale mam nadzieję, że nic złego się nie dzieje.

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 czerwca 2013, 14:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wtrąciłam swoje 3 grosze i uciekam dalej do lektury.

• Selena Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2013, 14:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja sie zbieram do domku :) wpadne potem :) być może z fotką bąbelka :) pa :)

mauysia, aisa lubią tę wiadomość

f2wlru1dbzmah8bl.png
    3i49ej28rcjdlc8e.png
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2013, 15:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też się z Wami żegnam na dziś, pa!

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • Muska Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2013, 15:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to se poczytałam....
    Dobiłam się trochę :(
    Fedra, ja tu nigdy tak nie piszę, bo nawet nie wiem jak to napisać, ale tak mi strasznie przykro, że tak sie stało. Nie jestem tez b.wylewna na tym forum, ale czytam i po prostu nie znajduję słów, które mogłyby Ci pomóc, szczególnie że jestem w sumie obcą dla Ciebie osobą. Nie poddawaj się proszę, bo nie wiadomo co komu jest pisane. Pomodlę się za Ciebie.

Teraz to i się przyznam że pierwsze 7 stron z wczoraj przeczytałam caluteńkie, ale potem to już skakałam. Mam nadzieję, ze najważniejsze wyłapałam, ale jakby co to mnie poprawcie.

Sylwia fajnie że wróciłaś! Ja w sumie tez dopiero niedawno, takż emiło widziec "stare niki" ;)

Jeju, takiego długaśnego posta o każdym jeszcze nigdy nie widziałam. Jak TY to napisałas? Chyba sobie jakąs tabelkę prowadzisz, co?

Shagga, dobrze że USG w porządku. Tak trzymać do końca!!

wszyscy - humor dopisuje jak widzę, jakieś zgrzyty z nową (standard), hihi, czyli do przodu. Ja byłam dzisiaj na kontroli u laryngologa. Z moimi uszami lepiej, stan zapalny zniknął, teraz jakieś alergiczne zmiany znaleźli :/ Spoczko, pobiorę jakieś tabsy i powinna byc gitarka. CZekam sobie do 4.07 na @ i potem jedziemy na czysto bez lekarstw z m. :)
    No chyba, że standardowo, mogę pomarzyć ż enie trzeba będzie.
    Znikam kobitki obiad dokończyć bo m. za niedługo wróci głodny.
    Miłego popołudnia życzę!

Fedra, aisa, Shagga_80 lubią tę wiadomość

9f7j3e5e06vngc0g.png
    961lgu1rd0kaje2g.png
  • Blondi22 Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2013, 15:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja sie dopiero witam nadrobiłam was.
    Od rana ogarnelam mieszkanko bo na dniach mam miec gosci siostra cioteczna na wesele bedzie prosić wiec imprezka sie szykuje ;)
    U nas dziś zimno i deszcz leje

Fedra lubi tę wiadomość

a.png
    a.png
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2013, 15:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blondi to mamy taka samą pogode na Kaszubach mżawka i zimno ehhh typowa Barowa pogoda :-/ gdzie te upały sie pytam !!!

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

• jeju Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2013, 15:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muska i dlaczego się nie przyznajesz, że nie napisałam nic do Ciebie? Kochana i widzisz ja też się mylę...kogoś mi brakowało i nadal mi brakuje...okaże się z czasem...muska słońce widzę Twój wykresik i trzymam kciuki za jakiś dodatkowy skok temperatury...otóż jak już Cię pominęłam niechcący, to teraz specjalnie dla Ciebie:

595208qn2vfcfk42.gif <3 wybaczysz?

Muska lubi tę wiadomość

‹‹ 3275 3276 3277 3278 3279 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Męska płodność – kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problemy z zajściem w ciążę dotyczą coraz większej liczby par na całym świecie, także w Polsce. Styl życia, stres, zanieczyszczenie środowiska, opóźnianie decyzji o rodzicielstwie – wszystko to wpływa na pogarszające się parametry płodności, również u mężczyzn. W niemal połowie przypadków trudności z płodnością wynikają z czynników męskich. Mimo to temat męskiej płodności wciąż jest marginalizowany, a badanie nasienia – niepotrzebnie kojarzone z czymś wstydliwym. Tymczasem seminogram, czyli analiza nasienia, to podstawowe i bardzo ważne narzędzie diagnostyczne. Sprawdź, kiedy warto je wykonać i co może powiedzieć o Twojej płodności.

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza: niewidzialna choroba, która dotyka miliony Polek

Szacuje się, że w Polsce około 2 miliony kobiet cierpi na endometriozę. W artykule dowiesz się o najnowszych metodach diagnozowania i leczenia endometriozy, a także poznasz osobistą historię Małgorzaty, która walczyła z tą chorobą przez 5 lat, aby wreszcie zobaczyć światło w tunelu na swojej drodze do macierzyństwa.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ