plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Rucia wrote:ha ha ha
ja bym powiedziała, że jakieś wewnętrzne światło go ślepiło
Chciał przysłonić oczka
pewnie stąd ta minka
mi właśnie wczoraj znajoma pielęgniarka powiedziała żebym zbyt często na usg nie chodziła bo mój bobas będzie wstydziochem
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 czerwca 2013, 08:23
mauysia, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySelena wrote:Podobno dzidziusie nie lubią jak sie ich podgląda
pewnie stąd ta minka
mi właśnie wczoraj znajoma pielęgniarka powiedziała żebym zbyt często na usg nie chodziła bo mój bobas będzie wstydziochem
Ale u Niego to takie słodkie, że wszystkich rozczula zwykle -
nick nieaktualny
-
Shagga_80 wrote:Poważnie to ma wpływ? Cholera, a mój Kuba taki wstydzioch,że szok
Ale u Niego to takie słodkie, że wszystkich rozczula zwyklea z reguły maluszki to wstydziochy
potem pewne mu przejdzie
np. synek mojej siostry
jak go widziałam pierwszy raz po dłuuuugim czasie
i mnie siostra uprzedziła że wstydzioch i sie boi nowych osób..że nawet płakać może..ale mnie sie nie bał ..od razu dał buziaka
wyczuł ze ciocia jest spoko
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 czerwca 2013, 08:36
Fedra lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymauysia wrote:A o której wczoraj poszedł wieczorem spać po megadługiej drzemce w dzien?
Ale chyba przed północą! Na szczęście już się budzi pomalutku
Więcej nie pozwolę Mu w dzień spać...i to ok 3h! (jakoś po 16:30 wstał!).
-
nick nieaktualnySpadam i ja, śniadanie już prawie zrobiłam (w międzyczasie) a do tego wrzuciłam do koszyka masę rzeczy na Allegro dla Malucha i dla mnie po porodzie...skromne 350zł
Teraz idę kończyć śniadanko i jeść
Zamelduję się później...jak wrócimy ze sklepu po śniadanku -
hej hej
Shagga wszystkiego najlepszego z okazji kolejnej rocznicy ślubu!!! Dużo miłości i wzajemnego zrozumienia oraz samych szczęśliwych chwil w Waszym wspólnym zyciu
!!!
Selenko-super, ze widzieliscie dzidziusia
Blondi-czekam z niecierpliwością na info o Twojej zawartosci brzuszka
o której masz to usg?
Plemnis-fajnie,ze już wrócilaś
Ja jeszcze w piżamie siedzęi spadam się ogarnąć trochę i śniadanie robić. P.S. moje maleństwo chyba też już mi daje znaki życia
. Z dnia na dzien pewnie będzie tego wiecej...a no i wiecie co- od poniedziałku wróciłu mi popołudniowo-wieczorne mdłości, których nie miałam juz 2 tygodnie!!!
Miłego dnia kochane!!!Selena, mauysia, Rucia, Shagga_80, Fedra lubią tę wiadomość
-
kopciuszek126 wrote:hej hej
Shagga wszystkiego najlepszego z okazji kolejnej rocznicy ślubu!!! Dużo miłości i wzajemnego zrozumienia oraz samych szczęśliwych chwil w Waszym wspólnym zyciu
!!!
Selenko-super, ze widzieliscie dzidziusia
Blondi-czekam z niecierpliwością na info o Twojej zawartosci brzuszka
o której masz to usg?
Plemnis-fajnie,ze już wrócilaś
Ja jeszcze w piżamie siedzęi spadam się ogarnąć trochę i śniadanie robić. P.S. moje maleństwo chyba też już mi daje znaki życia
. Z dnia na dzien pewnie będzie tego wiecej...a no i wiecie co- od poniedziałku wróciłu mi popołudniowo-wieczorne mdłości, których nie miałam juz 2 tygodnie!!!
Miłego dnia kochane!!!zazdroszcze Ci tych piżam
jak ja bym chciała jeszcze pospać..a gdzie tu do wieczora...
No maleństwo :)super ):m zachwycony bardzopewnie dziś zamiast pracować to sie w zdjęcie wpatruje
Fajnie że już czujesz ruchu bobaskaja to sie już ich nie moge doczekać
no a mdłosci fakt ..niefajne...ale dla dzidzi wszystko
kopciuszek126, Fedra lubią tę wiadomość
-
Cześć
Shagga, wszystkiego najlepszego z okazji 4 rocznicy ślubuŻeby Wasza miłość przeradzała się w taką jak u Twoich i Rucinych dziadków
Ruciu, mimo że nie ze Szmulek to i tak jesteś moją warszawsko-praską ziomalką
Blondi, trzymam kciuki za dzisiejszą wizytę
U mojej babci (za Sokołowem Podlaskim) zmiękcza się wyrazy np. marchiewka. Ale też są inne naleciałości w stylu "poszly". A najfajniejsze jest to - jak się gotuje np kapusta to wchodząc do domu powiedzą, że słychać kapustą (a nie czuć).
A ja zaraz uciekam podziałać w Urzędach. Bardzo to "lubię" szczególnie, że na stronie internetowej są inne informacje co do składanych papierów niż podano mi przez telefon. A na maila dostałam jeszcze inneJest różnorodność i jest zabawa... A jak pójdę to się okaże, że potrzeba jeszcze coś innego...
Postaram się być w miarę na bieżąco z forum, ale że to urlop a ja u rodzinki to różnie może z tym być.
Buziaki :*Rucia, mauysia, Ola_czeka, zbikowa, Shagga_80, Kfjatus, Fedra lubią tę wiadomość
-
Ola_czeka wrote:Helou.
Shagga, najlepsze życzenia! Oby wkrótce "Stary" stał się "mężem"
Wosebko, czy możemy nie czekać na Twój suwaczek i zobaczyć Twoje dziecko w Imageshacku?no fotke wrzuciłam na fb
ale dla Ciebie dam i tutuaj
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 czerwca 2013, 09:46
-
nick nieaktualnyWitam laseczki!!!!Wreszcie słoneczko wyszło!!!
Shaggusia wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy!!Pociechy z M niech cię słucha a ty mu za bardzo za skórę nie zachodz!!!
No i oczywiście kupę ale to ogromną kupę MIŁOŚCI!!!!
Shagga_80 lubi tę wiadomość
-
[URL=http:///photo/my-images/849/b4f7.jpg/][IMG]hp://img849.imageshack.us/img849/9060[/img][/url]
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 czerwca 2013, 07:47
sylwia1985, Ola_czeka, AGA 30, aisa, zbikowa, Rucia, Kfjatus, Blondi22, kopciuszek126, Fedra, aga83, Gunia lubią tę wiadomość