plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ola_czeka wrote:"Everybody", nie "Backstreet's back" laiku.
1) http://en.wikipedia.org/wiki/Everybody_%28Backstreet%27s_Back%29
Czyli można wymiennie.
2) Nie krytykuję, wręcz przeciwnie, teraz doceniam jego męskość - albo użyję innego słowa, bo "męskość" w kontekście przytaczanych ostatnio książek E.L. James zyskało z goła inne znaczenie - doceniam jego zdecydowaną, męską urodę. Tylko szkoda że głosowo go bardziej nie eksploatowali.
3) JA LAIK??? Przypominam, że byłam na koncercie Backstreet Boys w poznańskiej Arenie we wrześniu 1996 roku i był to najpiękniejszy moment mojego beznadziejnego życia!Ola_czeka, Shagga_80, zbikowa, Fedra, aisa, Gunia, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOla_czeka wrote:Małysz ejdżej? I Ty śmiesz krytykować Kevina?!
PS. wiecie ,że mój starszy Syn tez preferuje mocniejsze granie? Dziś włączył sobie na mojej komórce (hmmm, czasem myślę,że ona jest bardziej jego komórką!) Evanescence, bujał się "do rytmu" i słuchał do znudzeniaMoże gust muzyczny odziedziczy po Matce ...byle nie po Ojcu!
A Młodszy póki co najbardziej reaguje na głos Starszego brataOla_czeka, mauysia, zbikowa, Fedra, aisa, Gunia, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
mauysia wrote:1) http://en.wikipedia.org/wiki/Everybody_%28Backstreet%27s_Back%29
Czyli można wymiennie.
2) Nie krytykuję, wręcz przeciwnie, teraz doceniam jego męskość - albo użyję innego słowa, bo "męskość" w kontekście przytaczanych ostatnio książek E.L. James zyskało z goła inne znaczenie - doceniam jego zdecydowaną, męską urodę. Tylko szkoda że głosowo go bardziej nie eksploatowali.
3) JA LAIK??? Przypominam, że byłam na koncercie Backstreet Boys w poznańskiej Arenie we wrześniu 1996 roku i był to najpiękniejszy moment mojego beznadziejnego życia!
To co to był za koncert, jak Ty z goła doceniasz jego urodę?
Ej, ja myślałam, że my drzemy łachy, w 96' byłam na etapie Nirvany.mauysia, Shagga_80, Fedra lubią tę wiadomość
-
Ola_czeka wrote:To co to był za koncert, jak Ty z goła doceniasz jego urodę?
Ej, ja myślałam, że my drzemy łachy, w 96' byłam na etapie Nirvany.
Miłość do BB była zakorzeniona jeszcze w podstawówie, powiem więc szczerze, że jak przyszło mi iść na ich koncert na początku 1 klasy licka to się nikomu w nowej klasie nie przyznałam, bo byłby niezły obciach...Ola_czeka, Shagga_80, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOla_czeka wrote:Ej dobra Małysz, to nie jest czat, tylko forum o owulacji.
Co sądzisz o pęcherzykach Graffa?
I czemu Kaja nie ustosunkowała się do mojego i Mayusi zapytania odnośnie Jej cyklu!!!!!!!!!!!!!! -
nick nieaktualny
-
Shagga, nasz Leo też lubi ostrzejsze klimaty. Jego ulubione kawałki (element konieczny podczas jazdy samochodem) to:
- "Ande płese" zespołu "Tłin"
- "Fande" zespołu "Ejsidisi"
- "Los cebula i tlotodyle łzy"
- Lobi Julias - tzn. wszystkie jego kawałki (Robbie Williams...)
- cała płyta Artura Andrusa
- "Ambe", "Aljuotej", "Cłowiet w lustse" Majtela Dzetsonazbikowa, Fedra, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
Shagga_80 wrote:Tyyy, właśnie! Skoro znów jesteśmy w odpowiednim temacie - czemu nie masz w stopce daty nienadejścia @?
I czemu Kaja nie ustosunkowała się do mojego i Mayusi zapytania odnośnie Jej cyklu!!!!!!!!!!!!!!
Bo Kai tu dziś nie było! Daaa!Shagga_80 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
mauysia wrote:Shagga, nasz Leo też lubi ostrzejsze klimaty. Jego ulubione kawałki (element konieczny podczas jazdy samochodem) to:
- "Ande płese" zespołu "Tłin"
- "Fande" zespołu "Ejsidisi"
- "Los cebula i tlotodyle łzy"
- Lobi Julias - tzn. wszystkie jego kawałki (Robbie Williams...)
- cała płyta Artura Andrusa
- "Ambe", "Aljuotej", "Cłowiet w lustse" Majtela Dzetsona
Kategoria "Ande płese". Po jednej nutce.zbikowa, mauysia lubią tę wiadomość