X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 28 czerwca 2013, 21:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no to ja się zacznę pakować. DO POLSKI!!!

zbikowa, jeju, aisa lubią tę wiadomość

• Gunia Autorytet

Wysłany: 28 czerwca 2013, 22:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie wiem do końca na czym polega fenomen tego utworu, ale go uwielbiam...

http://www.youtube.com/watch?v=yyDUC1LUXSU

świetnie dopasowany śpiew do muzyki, tyyyyyle różnych głosów... skoki intonacji, style muzycznych... ach, i te niebieskie oczy!!!
    jak mało jest ostatnio takich piosenek, które jakościowo i pod względem klasy gatunku stanęłyby na wysokości zadania... właściwie nie wiem, jakiego zadania, ale mam wrażenie, że się postarali... To tak, jak kilka miesięcy temu zaskoczyła mnie Aquilera (nie przepadałam za nią!), ostatni cover z Pitbullem powalił mnie prawie na kolana... przypomniała się podstawówka..mam łzy w oczach... (no tak, wiecie, że rycze z byle powodu...)

Och Matuńciu, ze 4 lata nie byłam na dyskotece!

Czas się wylogować z owu za wynurzenia i gadanie głupot

zbikowa, jeju, aisa, Kfjatus, Shagga_80 lubią tę wiadomość

... 21 cykl na Ovu. A w dupę z tym...
  • Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 28 czerwca 2013, 22:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gunia!!!!!!!!!!!! Cudo nie piosenka!!!!!!!!!

zbikowa, Gunia lubią tę wiadomość

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 28 czerwca 2013, 22:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Skąd to wyczaiłaś? To jest hit a ja jestem zacofana?

A odę śpiewałam bo była w reklamie w radiu.

• zbikowa Autorytet

Wysłany: 28 czerwca 2013, 22:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zajebista (excuse le mot) piosenka!

cholera, tak dobrze szło mi udawanie że sobie poszłam....

Ola_czeka, aisa, Kfjatus lubią tę wiadomość

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 28 czerwca 2013, 22:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ej powinna być skala w ocenianiu postów: "lubię" ,"bardzo lubię", "zabrali mnie erką bo miałam zapaść ze śmiechu"

zbikowa, Gunia, aisa, AGA 30 lubią tę wiadomość

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 28 czerwca 2013, 22:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oświeciło mnie dziś. Chcecie posłuchać mego świadectwa?

Gunia, aisa, AGA 30 lubią tę wiadomość

• Gunia Autorytet

Wysłany: 28 czerwca 2013, 22:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jakoś w radio leciało... a, że mi się spodobała, to weszłam sobie na stronę int. tego radia, wyczaiłam listę hitów i suchałam jeden po drugim... taką mam metodę ;p ;) Dopiero dziś zobaczyłam te niebieskie oczy należące do faceta. Serio, nawet nie chcę się wsłuchiwać w słowa tak mi się melodia podoba...

No i ja tez już miałam się wylogować, nie?...

P.s. Pitbull też mi się podoba w coverach z "Dirty Dancing", w duecie z J.LO lub Krystynką... No bo nie ma to jak stare rytmy... Och, Żbiku, a Ty się uczyłaś w gimnazjum... starość dopada mnie:/ :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 czerwca 2013, 22:21

zbikowa, aisa, Kfjatus, Shagga_80, AGA 30 lubią tę wiadomość

• zbikowa Autorytet

Wysłany: 28 czerwca 2013, 22:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dawaj. będziemy z Gunią robić za publike, jakiś sztuczny tłum zaraz rogranizujemy

Gunia, aisa lubią tę wiadomość

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 28 czerwca 2013, 22:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zostało mi za mało baterii, nie opowiem wam żegnammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

• Gunia Autorytet

Wysłany: 28 czerwca 2013, 22:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wredziulko Tyyyyyyy!!!

zbikowa, aisa lubią tę wiadomość

• zbikowa Autorytet

Wysłany: 28 czerwca 2013, 22:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kurna musze w słuchawkach sobie słuchać, bo mój stary (tak, na dziś przejął to miano od M. Shaggi) po raz N-ty piłuje ścieżkę dzwiękową ze star treka. no ileż można?! znam ją już na pamięć!

niby dorosły, trzydziechy dobija, tu takie atrakcje.

Gunia, mauysia, aisa, Kfjatus, Shagga_80 lubią tę wiadomość

• zbikowa Autorytet

Wysłany: 28 czerwca 2013, 22:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olka, pierwsza nagana słowna za podjudzanie po czym "iście sobie"

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 28 czerwca 2013, 22:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Otóż natrafiłam dziś w sieci na pewien artykuł. Nie był ani wybitny ani odkrywczy i już go pewnie nie znajdę ale dotarła do mnie pewna oczywista prawda, która, jak sądzę, odmieni moje staraniowe samopoczucie.

Nie ma czegoś takiego jak objawy ciąży w fazie lutealnej. Nie jest możliwe wyczucie ciąży przed terminem miesiączki. Te wszystkie mdłości, dziwne zapachy, zaparcia, bóle brzucha - to wszystko są objawy ciąży ale bardziej zaawansowanej niż tygodniowa. Jest jakiś zespół objawów właściwy fazie lutealnej, ale są one tożsame dla cykli zakończonych ciążą i okresem. Pamiętajmy, że ogromna część miesiączek, to w gruncie rzeczy poronienia - a przecież tak ich nie traktujemy! To tak, jakby człowiek doszukiwał się objawów przed owulacją. Nie jest to możliwe, żeby wtedy wyczuć, tak samo jak nie jest możliwe wyczuć, że jest się w ciąży kilka dni po owulacji. Pierwszym objawem ciąży jest brak okresu w odpowiednim terminie. Kropka. Zaoszczędziłam ładnych wiele tygodni stresów i wstawania z krzesła podpierając plecy i wypinając brzuch do przodu tylko dlatego, że mąż mnie wychędożył tydzień wcześniej.

Pada mi komp. Mam nadzieję, że oddałam sedno. Możecie zrobić fejspalma nad oczywistością mego wywodu.

zbikowa, Gunia, mauysia, aisa, Kfjatus, Shagga_80, a-koczek, sylwia1985, Selena, AGA 30 lubią tę wiadomość

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 28 czerwca 2013, 22:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czekam jeszcze na lajka od Guni i idę.

Gunia, AGA 30 lubią tę wiadomość

• zbikowa Autorytet

Wysłany: 28 czerwca 2013, 22:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    Otóż natrafiłam dziś w sieci na pewien artykuł. Nie był ani wybitny ani odkrywczy i już go pewnie nie znajdę ale dotarła do mnie pewna oczywista prawda, która, jak sądzę, odmieni moje staraniowe samopoczucie.

Nie ma czegoś takiego jak objawy ciąży w fazie lutealnej. Nie jest możliwe wyczucie ciąży przed terminem miesiączki. Te wszystkie mdłości, dziwne zapachy, zaparcia, bóle brzucha - to wszystko są objawy ciąży ale bardziej zaawansowanej niż tygodniowa. Jest jakiś zespół objawów właściwy fazie lutealnej, ale są one tożsame dla cykli zakończonych ciążą i okresem. Pamiętajmy, że ogromna część miesiączek, to w gruncie rzeczy poronienia - a przecież tak ich nie traktujemy! To tak, jakby człowiek doszukiwał się objawów przed owulacją. Nie jest to możliwe, żeby wtedy wyczuć, tak samo jak nie jest możliwe wyczuć, że jest się w ciąży kilka dni po owulacji. Pierwszym objawem ciąży jest brak okresu w odpowiednim terminie. Kropka. Zaoszczędziłam ładnych wiele tygodni stresów i wstawania z krzesła podpierając plecy i wypinając brzuch do przodu tylko dlatego, że mąż mnie wychędożył tydzień wcześniej.

Pada mi komp. Mam nadzieję, że oddałam sedno. Możecie zrobić fejspalma nad oczywistością mego wywodu.

cofam moją naganę po przeczytaniu tego posta. ponadto kliknęłabym "bardzo lubię"

aisa lubi tę wiadomość

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 28 czerwca 2013, 22:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miszyn ekopliszd. Idę. Buzi.

zbikowa lubi tę wiadomość

• zbikowa Autorytet

Wysłany: 28 czerwca 2013, 22:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiesz Gunia że oglądam siatkówkę na wyciszonym bo ciągle klikam replay w tej piosence? chodz na priva skoro Olka poszła :)

• Gunia Autorytet

Wysłany: 28 czerwca 2013, 22:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola, to piękne co piszesz... Co miesiąc większość z nas jest tego świadoma, a mimo wszystko psycha siada i myślimy-co myślimy;) czy może małym choćby druczkiem napisali, jak przeżyć te 14-16-18 dni od potencjalnej owulacji do przewidywanego terminu @? Prócz utopienia się w wannie, tudzież pod prysznicem lub zakopania głęboko w ziemi? Ja naprawdę staram się nie wariować i nie myśleć, tyle miesięcy bez zmian... ale jak mi tempka dzień przed okresem, w dniu pojawienia się @, a nawet dzień po utrzymuje się na wysokości 37,2 kreski to wiesz... myśli różne przychodzą do blondyńskiego łba;) Nie wspomnę co dzieje się, gdy mam trzy dni skąpego krwawienia zamiast pospolitej miesiączki, haha! Teraz jestem na totalnym luzie bo jest 19 dzień cyklu a owulka uciekła więc spoko, ale co się działo w poprzednim miesiącu? hohoho:)
    No i nastawiam M. na porządną wrześniową akcję, ma tak się z robotą sprężyć by we wrześniu być półtora miesiąca ze mną w domu i walczyć... A wcześniej wyedukować się co, jak i kiedy... Nie mam czasu na zabawy w kotka i myszkę i na łudzenie się, że "samo się zrobi" (a moja lekarka to leniwa cipa, o.)

zbikowa, mauysia, aisa, Kfjatus, Shagga_80, a-koczek, Ola_czeka, Selena lubią tę wiadomość

• Gunia Autorytet

Wysłany: 28 czerwca 2013, 22:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też słucham, ale wróciłam do różnych songów Pitbulla, tu się wyżaliłam to mogę iść na priv... tylko go brak! Nie odpisałaś mi?!!!

‹‹ 3311 3312 3313 3314 3315 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Grzybica pochwy - przyczyny, objawy leczenie

Grzybica pochwy (drożdżyca pochwy, kandydoza pochwy) jest jedną z najczęstszych infekcji kobiecego układu rozrodczego. Jak i dlaczego dochodzi do infekcji? Jakie są objawy grzybicy pochwy? Kiedy warto zgłosić się do lekarza i jak wygląda leczenie drożdżycy pochwy?

CZYTAJ WIĘCEJ

Niechęć do seksu - czy to możliwe? Co zrobić, by staranie się o maluszka znów było przyjemnością?

Znasz ten stan, kiedy od miesięcy lub lat staracie się o wymarzonego potomka? Wasze życie biegnie tak naprawdę od pierwszego dnia cyklu do owulacji, od owulacji do testu ciążowego, od wizyty w laboratorium do wizyty u lekarza - często kolejnego z kolei? Czas biegnie nieubłaganie, a starania nie przynoszą skutku. Mimo chęci coraz częściej pojawia się blokada i niechęć do współżycia. Skąd się to bierze i jak temu zaradzić? Co zrobić, by seks cieszył jak dawniej?

CZYTAJ WIĘCEJ