SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Kwas foliowy to nie wszystko:
Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA PŁODNOŚĆ   

Jak pierwsze 60 dni mogą zwiększyć Twoje szanse na ciążę?
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Pod choinkę polecamy Ci produkt dedykowany etapowi planowania ciąży
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2013, 07:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zbikowa wrote:
    spójrz na mój wykres... serio, musze iść sie myć ;p

dobranoc wszystkim :)

Ej jestem kobietą i nic co babskie nie jest mi obce, ale jakoś mnie to obrzydziło...

Shagga_80 lubi tę wiadomość

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2013, 07:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry, miłego dnia!

Rucia, Gunia, aisa lubią tę wiadomość

• Gunia Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2013, 08:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry, by nie papugować Oli, życzę przyjemnej soboty!

Ola_czeka, Shagga_80, zbikowa, aisa lubią tę wiadomość

... 21 cykl na Ovu. A w dupę z tym...
  • Kfjatus Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2013, 09:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry!
    Sobota się zaczęła, trzeba coś ogarnąć w domu, potem ogarnąć siebie, a potem już tylko odpoczywać, leżeć i pachnieć :)
    Miłego dnia :)
    U mnie właśnie pokazało się słońce, mam nadzieję, że to zwiastun dobrego dnia :)

Gunia, aisa lubią tę wiadomość

1221648qmrgggy559.gif
  • Gunia Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2013, 09:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy Fedra lub Libra się odzywały?

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 czerwca 2013, 09:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczynki.
    Przespałam 14 godzin. Poszłam spać wczoraj o 19stej wstałam dziś o 9tej. o.O

Guniu - wszystko co Pharella jest boskie <3 Kocham jego głos !

Wszystkim Wam życzę miłej i pogodnej soboty :) Zapowiada się ładny dzień. ( przynajmniej u Mnie ).

Wczoraj uczciliśmy zakończenie roku szkolnego dwoma tłustymi chessburgerami ( niedawno odkryta knajpka pyszota ! ) i szejkiem z maka.
    Chyba te chessburgery tak mnie uśpiły :P

Buziaki :*

I wszystkiego najlepszego dla wszystkich Pawłów !

Gunia, Shagga_80, zbikowa, Kfjatus, Blondi22, aisa lubią tę wiadomość

• Kfjatus Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2013, 09:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gunia, a czemu pytasz o Libre i Fedrę?
    Dziś ich nie widziałam...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 czerwca 2013, 09:32

1221648qmrgggy559.gif
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2013, 09:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam Was z olsztyńskiej sypialni.zaraz się chyba zwlokę z łóżka i pójdę do ogrodu na poziomki. Wspaniałej soboty życzę!

Ola_czeka, Shagga_80, zbikowa, Rucia, Kfjatus, Blondi22, aisa lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • Gunia Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2013, 09:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kfjatus pytam bo wczoraj się Fedra nie odezwała ani słówkiem, a chcę wiedzieć, jaka u niej sytuacja:)

edit: chyba nieodpowiedniego sformułowania użyłam, więc zmieniłam...

W ogóle mi dziś myślenie nie idzie:/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 czerwca 2013, 09:48

• Gunia Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2013, 09:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witaj mauysiu, poziomki... pycha, mogę pozazdrościć smaku lata?:)

mauysia, aisa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 czerwca 2013, 10:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cześć dziewczyny
    napiszę wam wieści od Fedry dokładnie tak jak mi napisała w sms

Hej, jestem w szpitalu. Jestem już po badaniach na usg, już nie widać zarodka. Dostałam tabletki i mam czekać na krwawienie i wtedy zrobią zabieg. Powinnam dzisiaj wyjść, bo w sumie wszystko szybko postępuje. A ja jestem zmęczona i chciałabym, żeby to się już skończyło

jeżeli coś mi jeszcze napiszę, to Wam przekażę... buziole

• mauysia Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2013, 10:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Liberro, dzięki za wiadomości. Przekaż prosze Fedrze, że myślimy o niej!

Shagga_80, aisa lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2013, 10:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czesc wszystkim- koncert komy i gueno apes byl rewelacyjny a pozostale takie sobie.....
    Gunia ja nie przepadem niestety za ta piosenka :( za to uwielbiam wlasnie will.i.am justina nielubie ale jakos to zestawienie przypadlo mi do gustu...

wspolczuje Fedrze ..ale mam nadzieje ze sie nie zalamie po tym wszystkim i bedzie nadal probowac..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 czerwca 2013, 10:11

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 czerwca 2013, 10:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam dziewczynki...Libra,dzięki za wieści, trzymam kciuki,żeby Fedra szybko wyszła ze Szpitala i mogła wreszcie odpocząć...a za kilka miesięcy znów będziemy kibicować Jej (o ile potrzebna jest przerwa w staraniach?).

U nas dzień zaczął się pracowicie, jeszcze nie jedliśmy z K śniadania ale już zmieniliśmy pościel...pierwszy raz pomógł mi na każdym etapie...nawet nie wiecie,jaką On ma radochę...nawet sam z siebie wyniósł mi potem brudną pościel do łazienki...żeby tak jego Tata robił sam coś od siebie i z takim zapałem :)

Guniu co do wczorajszych naleśników,to i mnie w pewnym momencie przyszła myśl - ciężarna baba musi Mu w środku nocy stać przy patelni...ale to krótko trwało (ta myśl) bo przecież wiem,że On zaharowuje się strasznie - od 6 do 16 w swojej robocie a potem do drugiej i tak od kilku dni...a wczoraj wrócił dopiero przed północą, więc ciepłe naleśniczki należą Mu się...gdyby wracał z imprezy mógłby pomarzyć o tym :)

A teraz uciekamy do roboty...M przed wyjazdem do klientów (z wykonanymi już meblami) pojechał mi po zakupy,więc nas to ominie...ale już jedno pranie się pierze, a jeszcze w planach 2 no i sprzątanie jak co sobota...od ostatniego sprzatania nie jest najgorzej,więc będzie nawet lekko :)

Mauysia, zazdroszczę ogrodu, poziomek, itd itp....ahhhh

PS. Kaja,znów nie notowałaś tempki?

Gunia, mauysia, zbikowa, Blondi22, aisa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 czerwca 2013, 10:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sylwia1985 wrote:
    czesc wszystkim- koncert komy i gueno apes byl rewelacyjny a pozostale takie sobie.....
    Gunia ja nie przepadem niestety za ta piosenka :( za to uwielbiam wlasnie will.i.am justina nielubie ale jakos to zestawienie przypadlo mi do gustu...
    Jak ja to przegapiłam,że Guano apes byli...o rany,ale poszlalałbym na Ich koncercie,ehhh...tzn może zanim "nabawiłam" się brzucha ;)

sylwia1985, aisa lubią tę wiadomość

• mauysia Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2013, 10:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shaggi - szacunek za te nocne naleśniki...
    Guniu - fajna piosenka ale i tak nie przebije mojej ulubionej ostatnio czyli"Get lucky" Daft Punk i Pharella :) A w ogóle to Pharell ma już czterdziestke na karku! W ogóle nie wygląda... Dobra, lecę na śniadanie. Dziś teściowa raczy nas jajecznica z ogrodkowymi szparagami omnomnomnom...

Shagga_80, aisa lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • Gunia Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2013, 11:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Znalazłam reklamę na youtube... http://sledz.in/ szkoda, że o akcjach i promocji miasta, w którym mieszkam dowiaduję się przypadkiem z Internetu... Nie mam smartfona ani tabletu(a?) :(

• sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2013, 11:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o nie !!!!!!!!!! pojawily sie dwie bolace afty wiec @ napewno przyjdzie.Zawsze przed @ pojawia mi sie to cholerstwo...
    ale bol !!!!!!!!!

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • Gunia Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2013, 11:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwia, współczuję... wit.B łyka się na różnego rodzaju zakażenia błon śluzowych... może przyspieszy gojenie

aisa lubi tę wiadomość

• sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2013, 11:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wiecie dziewczyny zastanawiam sie nad taka kwestia tylko nie wiem czy dobrze napisze i wy zrozumiecie. Jak to jest ze jak kobieta zerobi test ciazowy i idzie do gina i niech ona np.bedzie miala cykle 30 dniowe czyli 15 powinna byc owulka a zagniezdzenie jest potem czyli np.20 to jakim cudem lekarz mowi ze jest w 3/4 tygodniu ciazy skoro przeciez cztery tygodnie temu miala dopiero okres?beta tez np pokazuje ze to 3/4 tydzien..
    nie wiem czy zrozumiecie o co mi chodzi? wiem ze ciaze liczymy od ostatniej miesiaczki ale to troche dziwne..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 czerwca 2013, 11:57

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
‹‹ 3313 3314 3315 3316 3317 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Alergiczny katar u maluchów: domowe wsparcie i sygnały alarmowe.

Rozpoznanie, czy katar u dziecka to alergia, czy infekcja, bywa trudne, a poprawne odróżnienie objawów jest kluczowe dla skutecznego leczenia. Ten artykuł to kompleksowy przewodnik dla rodziców, pomagający zrozumieć specyfikę kataru alergicznego u dziecka, jego symptomy, domowe sposoby łagodzenia oraz kiedy konieczna jest wizyta u lekarza. Dowiedz się, jak zapobiegać powikłaniom i skutecznie wspierać malucha w walce z dolegliwościami.

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych - aplikacja starania o dziecko

Postanowione - rozpoczynacie starania o dziecko. Mija pierwszy, drugi, trzeci miesiąc, a ciąży nie ma. Pojawia się lekki niepokój - co się dzieje? Tak rozpoczyna się historia wielu kobiet z OvuFriend, które używają aplikacji podczas starania o dziecko. Inteligentny kalendarz dni płodnych nie tylko szybko nauczy się Twojej płodności ale również wcześnie wykryje nieprawidłowości. Przeczytaj jak aplikacja pomoże Ci zajść w ciążę!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ