X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2013, 07:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zbikowa wrote:
    spójrz na mój wykres... serio, musze iść sie myć ;p

dobranoc wszystkim :)

Ej jestem kobietą i nic co babskie nie jest mi obce, ale jakoś mnie to obrzydziło...

Shagga_80 lubi tę wiadomość

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2013, 07:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry, miłego dnia!

Rucia, Gunia, aisa lubią tę wiadomość

• Gunia Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2013, 08:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry, by nie papugować Oli, życzę przyjemnej soboty!

Ola_czeka, Shagga_80, zbikowa, aisa lubią tę wiadomość

... 21 cykl na Ovu. A w dupę z tym...
  • Kfjatus Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2013, 09:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry!
    Sobota się zaczęła, trzeba coś ogarnąć w domu, potem ogarnąć siebie, a potem już tylko odpoczywać, leżeć i pachnieć :)
    Miłego dnia :)
    U mnie właśnie pokazało się słońce, mam nadzieję, że to zwiastun dobrego dnia :)

Gunia, aisa lubią tę wiadomość

1221648qmrgggy559.gif
  • Gunia Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2013, 09:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy Fedra lub Libra się odzywały?

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 czerwca 2013, 09:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczynki.
    Przespałam 14 godzin. Poszłam spać wczoraj o 19stej wstałam dziś o 9tej. o.O

Guniu - wszystko co Pharella jest boskie <3 Kocham jego głos !

Wszystkim Wam życzę miłej i pogodnej soboty :) Zapowiada się ładny dzień. ( przynajmniej u Mnie ).

Wczoraj uczciliśmy zakończenie roku szkolnego dwoma tłustymi chessburgerami ( niedawno odkryta knajpka pyszota ! ) i szejkiem z maka.
    Chyba te chessburgery tak mnie uśpiły :P

Buziaki :*

I wszystkiego najlepszego dla wszystkich Pawłów !

Gunia, Shagga_80, zbikowa, Kfjatus, Blondi22, aisa lubią tę wiadomość

• Kfjatus Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2013, 09:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gunia, a czemu pytasz o Libre i Fedrę?
    Dziś ich nie widziałam...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 czerwca 2013, 09:32

1221648qmrgggy559.gif
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2013, 09:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam Was z olsztyńskiej sypialni.zaraz się chyba zwlokę z łóżka i pójdę do ogrodu na poziomki. Wspaniałej soboty życzę!

Ola_czeka, Shagga_80, zbikowa, Rucia, Kfjatus, Blondi22, aisa lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • Gunia Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2013, 09:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kfjatus pytam bo wczoraj się Fedra nie odezwała ani słówkiem, a chcę wiedzieć, jaka u niej sytuacja:)

edit: chyba nieodpowiedniego sformułowania użyłam, więc zmieniłam...

W ogóle mi dziś myślenie nie idzie:/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 czerwca 2013, 09:48

• Gunia Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2013, 09:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witaj mauysiu, poziomki... pycha, mogę pozazdrościć smaku lata?:)

mauysia, aisa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 czerwca 2013, 10:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cześć dziewczyny
    napiszę wam wieści od Fedry dokładnie tak jak mi napisała w sms

Hej, jestem w szpitalu. Jestem już po badaniach na usg, już nie widać zarodka. Dostałam tabletki i mam czekać na krwawienie i wtedy zrobią zabieg. Powinnam dzisiaj wyjść, bo w sumie wszystko szybko postępuje. A ja jestem zmęczona i chciałabym, żeby to się już skończyło

jeżeli coś mi jeszcze napiszę, to Wam przekażę... buziole

• mauysia Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2013, 10:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Liberro, dzięki za wiadomości. Przekaż prosze Fedrze, że myślimy o niej!

Shagga_80, aisa lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2013, 10:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czesc wszystkim- koncert komy i gueno apes byl rewelacyjny a pozostale takie sobie.....
    Gunia ja nie przepadem niestety za ta piosenka :( za to uwielbiam wlasnie will.i.am justina nielubie ale jakos to zestawienie przypadlo mi do gustu...

wspolczuje Fedrze ..ale mam nadzieje ze sie nie zalamie po tym wszystkim i bedzie nadal probowac..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 czerwca 2013, 10:11

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 czerwca 2013, 10:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam dziewczynki...Libra,dzięki za wieści, trzymam kciuki,żeby Fedra szybko wyszła ze Szpitala i mogła wreszcie odpocząć...a za kilka miesięcy znów będziemy kibicować Jej (o ile potrzebna jest przerwa w staraniach?).

U nas dzień zaczął się pracowicie, jeszcze nie jedliśmy z K śniadania ale już zmieniliśmy pościel...pierwszy raz pomógł mi na każdym etapie...nawet nie wiecie,jaką On ma radochę...nawet sam z siebie wyniósł mi potem brudną pościel do łazienki...żeby tak jego Tata robił sam coś od siebie i z takim zapałem :)

Guniu co do wczorajszych naleśników,to i mnie w pewnym momencie przyszła myśl - ciężarna baba musi Mu w środku nocy stać przy patelni...ale to krótko trwało (ta myśl) bo przecież wiem,że On zaharowuje się strasznie - od 6 do 16 w swojej robocie a potem do drugiej i tak od kilku dni...a wczoraj wrócił dopiero przed północą, więc ciepłe naleśniczki należą Mu się...gdyby wracał z imprezy mógłby pomarzyć o tym :)

A teraz uciekamy do roboty...M przed wyjazdem do klientów (z wykonanymi już meblami) pojechał mi po zakupy,więc nas to ominie...ale już jedno pranie się pierze, a jeszcze w planach 2 no i sprzątanie jak co sobota...od ostatniego sprzatania nie jest najgorzej,więc będzie nawet lekko :)

Mauysia, zazdroszczę ogrodu, poziomek, itd itp....ahhhh

PS. Kaja,znów nie notowałaś tempki?

Gunia, mauysia, zbikowa, Blondi22, aisa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 czerwca 2013, 10:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sylwia1985 wrote:
    czesc wszystkim- koncert komy i gueno apes byl rewelacyjny a pozostale takie sobie.....
    Gunia ja nie przepadem niestety za ta piosenka :( za to uwielbiam wlasnie will.i.am justina nielubie ale jakos to zestawienie przypadlo mi do gustu...
    Jak ja to przegapiłam,że Guano apes byli...o rany,ale poszlalałbym na Ich koncercie,ehhh...tzn może zanim "nabawiłam" się brzucha ;)

sylwia1985, aisa lubią tę wiadomość

• mauysia Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2013, 10:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shaggi - szacunek za te nocne naleśniki...
    Guniu - fajna piosenka ale i tak nie przebije mojej ulubionej ostatnio czyli"Get lucky" Daft Punk i Pharella :) A w ogóle to Pharell ma już czterdziestke na karku! W ogóle nie wygląda... Dobra, lecę na śniadanie. Dziś teściowa raczy nas jajecznica z ogrodkowymi szparagami omnomnomnom...

Shagga_80, aisa lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • Gunia Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2013, 11:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Znalazłam reklamę na youtube... http://sledz.in/ szkoda, że o akcjach i promocji miasta, w którym mieszkam dowiaduję się przypadkiem z Internetu... Nie mam smartfona ani tabletu(a?) :(

• sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2013, 11:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o nie !!!!!!!!!! pojawily sie dwie bolace afty wiec @ napewno przyjdzie.Zawsze przed @ pojawia mi sie to cholerstwo...
    ale bol !!!!!!!!!

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • Gunia Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2013, 11:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwia, współczuję... wit.B łyka się na różnego rodzaju zakażenia błon śluzowych... może przyspieszy gojenie

aisa lubi tę wiadomość

• sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2013, 11:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wiecie dziewczyny zastanawiam sie nad taka kwestia tylko nie wiem czy dobrze napisze i wy zrozumiecie. Jak to jest ze jak kobieta zerobi test ciazowy i idzie do gina i niech ona np.bedzie miala cykle 30 dniowe czyli 15 powinna byc owulka a zagniezdzenie jest potem czyli np.20 to jakim cudem lekarz mowi ze jest w 3/4 tygodniu ciazy skoro przeciez cztery tygodnie temu miala dopiero okres?beta tez np pokazuje ze to 3/4 tydzien..
    nie wiem czy zrozumiecie o co mi chodzi? wiem ze ciaze liczymy od ostatniej miesiaczki ale to troche dziwne..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 czerwca 2013, 11:57

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
‹‹ 3313 3314 3315 3316 3317 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak zadbać o spokój i relaks w czasie ciąży. Praktyczne porady dla przyszłych mam.

Bycie matką to jedno z najważniejszych i najwspanialszych przeżyć, jakie doświadcza każda kobieta, która rodzi dziecko. Przyjemne i sielskie chwile spędzone z pociechą poprzedza czas nie zawsze spokojnego oczekiwania na poród. W czasie ciąży często jesteśmy tak samo szczęśliwe, jak i zestresowane, a to sprawia, że warto pomyśleć o sobie w kontekście relaksu i odpoczynku. W jaki sposób uprzyjemnić sobie czas oczekiwania na dziecko? Czy ciążowe dolegliwości można jakoś zminimalizować i poddać się domowemu SPA? Oczywiście, że tak. Za chwilę podpowiemy Ci, jak to zrobić skutecznie i bez wielkich przygotowań!

CZYTAJ WIĘCEJ

USG, test PAPP-A. Nieprawidłowe wyniki badań w ciąży – co dalej?

W badaniu USG lekarz wykrył jakieś nieprawidłowości? A może wyniki testu PAPP-A są niezadowalające? Co dalej? Jakie kroki podjąć? Czy w takiej sytuacji nieinwazyjny test genetyczny może okazać się pomocny? Jakich informacji może dostarczyć test NIPT?

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o dziecko, niepłodność? - jak powiedzieć o tym innym?

Często bywa tak, że temat kłopotów z zajściem w ciążę jest owiany tajemnicą. Jak powiedzieć rodzinie i przyjaciołom o Waszych trudnych doświadczeniach związanych z przedłużającymi się staraniami o dziecko? Doświadczony psycholog, który na co dzień pracuje z parami zmagającymi się z niepłodnością - Justyna Kuczmierowska - proponuje napisanie listu. Sprawdź, co powinno znaleźć się w liście do bliskich osób. 

CZYTAJ WIĘCEJ