plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień dobry!
Sobota się zaczęła, trzeba coś ogarnąć w domu, potem ogarnąć siebie, a potem już tylko odpoczywać, leżeć i pachnieć
Miłego dnia
U mnie właśnie pokazało się słońce, mam nadzieję, że to zwiastun dobrego dniaGunia, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCześć dziewczynki.
Przespałam 14 godzin. Poszłam spać wczoraj o 19stej wstałam dziś o 9tej.
Guniu - wszystko co Pharella jest boskieKocham jego głos !
Wszystkim Wam życzę miłej i pogodnej sobotyZapowiada się ładny dzień. ( przynajmniej u Mnie ).
Wczoraj uczciliśmy zakończenie roku szkolnego dwoma tłustymi chessburgerami ( niedawno odkryta knajpka pyszota ! ) i szejkiem z maka.
Chyba te chessburgery tak mnie uśpiły
Buziaki :*
I wszystkiego najlepszego dla wszystkich Pawłów !Gunia, Shagga_80, zbikowa, Kfjatus, Blondi22, aisa lubią tę wiadomość
-
Kfjatus pytam bo wczoraj się Fedra nie odezwała ani słówkiem, a chcę wiedzieć, jaka u niej sytuacja:)
edit: chyba nieodpowiedniego sformułowania użyłam, więc zmieniłam...
W ogóle mi dziś myślenie nie idzie:/Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 czerwca 2013, 09:48
... 21 cykl na Ovu. A w dupę z tym... -
nick nieaktualnycześć dziewczyny
napiszę wam wieści od Fedry dokładnie tak jak mi napisała w sms
Hej, jestem w szpitalu. Jestem już po badaniach na usg, już nie widać zarodka. Dostałam tabletki i mam czekać na krwawienie i wtedy zrobią zabieg. Powinnam dzisiaj wyjść, bo w sumie wszystko szybko postępuje. A ja jestem zmęczona i chciałabym, żeby to się już skończyło
jeżeli coś mi jeszcze napiszę, to Wam przekażę... buziole -
czesc wszystkim- koncert komy i gueno apes byl rewelacyjny a pozostale takie sobie.....
Gunia ja nie przepadem niestety za ta piosenkaza to uwielbiam wlasnie will.i.am justina nielubie ale jakos to zestawienie przypadlo mi do gustu...
wspolczuje Fedrze ..ale mam nadzieje ze sie nie zalamie po tym wszystkim i bedzie nadal probowac..Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 czerwca 2013, 10:11
-
nick nieaktualnyWitam dziewczynki...Libra,dzięki za wieści, trzymam kciuki,żeby Fedra szybko wyszła ze Szpitala i mogła wreszcie odpocząć...a za kilka miesięcy znów będziemy kibicować Jej (o ile potrzebna jest przerwa w staraniach?).
U nas dzień zaczął się pracowicie, jeszcze nie jedliśmy z K śniadania ale już zmieniliśmy pościel...pierwszy raz pomógł mi na każdym etapie...nawet nie wiecie,jaką On ma radochę...nawet sam z siebie wyniósł mi potem brudną pościel do łazienki...żeby tak jego Tata robił sam coś od siebie i z takim zapałem
Guniu co do wczorajszych naleśników,to i mnie w pewnym momencie przyszła myśl - ciężarna baba musi Mu w środku nocy stać przy patelni...ale to krótko trwało (ta myśl) bo przecież wiem,że On zaharowuje się strasznie - od 6 do 16 w swojej robocie a potem do drugiej i tak od kilku dni...a wczoraj wrócił dopiero przed północą, więc ciepłe naleśniczki należą Mu się...gdyby wracał z imprezy mógłby pomarzyć o tym
A teraz uciekamy do roboty...M przed wyjazdem do klientów (z wykonanymi już meblami) pojechał mi po zakupy,więc nas to ominie...ale już jedno pranie się pierze, a jeszcze w planach 2 no i sprzątanie jak co sobota...od ostatniego sprzatania nie jest najgorzej,więc będzie nawet lekko
Mauysia, zazdroszczę ogrodu, poziomek, itd itp....ahhhh
PS. Kaja,znów nie notowałaś tempki?Gunia, mauysia, zbikowa, Blondi22, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnysylwia1985 wrote:czesc wszystkim- koncert komy i gueno apes byl rewelacyjny a pozostale takie sobie.....
Gunia ja nie przepadem niestety za ta piosenkaza to uwielbiam wlasnie will.i.am justina nielubie ale jakos to zestawienie przypadlo mi do gustu...
sylwia1985, aisa lubią tę wiadomość
-
Shaggi - szacunek za te nocne naleśniki...
Guniu - fajna piosenka ale i tak nie przebije mojej ulubionej ostatnio czyli"Get lucky" Daft Punk i PharellaA w ogóle to Pharell ma już czterdziestke na karku! W ogóle nie wygląda... Dobra, lecę na śniadanie. Dziś teściowa raczy nas jajecznica z ogrodkowymi szparagami omnomnomnom...
Shagga_80, aisa lubią tę wiadomość
-
wiecie dziewczyny zastanawiam sie nad taka kwestia tylko nie wiem czy dobrze napisze i wy zrozumiecie. Jak to jest ze jak kobieta zerobi test ciazowy i idzie do gina i niech ona np.bedzie miala cykle 30 dniowe czyli 15 powinna byc owulka a zagniezdzenie jest potem czyli np.20 to jakim cudem lekarz mowi ze jest w 3/4 tygodniu ciazy skoro przeciez cztery tygodnie temu miala dopiero okres?beta tez np pokazuje ze to 3/4 tydzien..
nie wiem czy zrozumiecie o co mi chodzi? wiem ze ciaze liczymy od ostatniej miesiaczki ale to troche dziwne..Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 czerwca 2013, 11:57