plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Większość z nas marzy tym, by się udało, niektórym już się udało, więc są nadzieje...

A co do objawów w fazie lutealnej wejdź na stronę 3332 naszego wątku i przeczytaj post Oli z godziny 22:26, napisała tam bardzo mądrze, więc się powołam na Jej rozważania
Mam nadzieję, że Ola nie będzie mi miała tego za złe
Shagga_80, aisa, Gunia, zbikowa, Ola_czeka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyŻebyś wiedziała!Kfjatus wrote:Shagga przyjemnych porządków
I tak zaczynam myśleć, że to Kubosław robi za Ciebie większość prac domowych 
On pomaga mi dosłownie we wszystkim 
Kiedyś Synowa mi podziękuje
Blacklady - trzymam kciuki,żeby to było to...ale niestety musisz wiedzieć,że nie raz czytałyśmy tu podobne historie a niestety @ przychodziła...pamiętam,jak ja w pierwszym miesiącu starań o drugie dziecko (a dodam,że o pierwsze starałam się 3 m-ce bez żadnych obserwacji itd itp,więc zakładałam,że prowadząc obserwacje pójdzie jeszcze szybciej) wszystkie znaki na niebie i ziemi wskazywały,że zaszłam w ciążę - już nawet zadzwoniłam do Ginki i z lekka pochwaliłam się Jej,że udało się (swoją drogą,chwała Bogu,że Ona nie pamiętała tego
)...za tydzień bodajże dostałam @ a ja wyleczyłam się z "rozpoznawania" objawów ciąży...większość objawów ciążowych jest zbieżna z objawami zbliżającej się @
Proponuję spokojnie poczekać do środy (wtedy masz termin @,tak?), wtedy jeśli @ nie przyjdzie zrób test...jeśli @ przyjdzie,albo test wyjdzie - to od nowego cyklu proponuję zaopatrzyć się w termometr owulacyjny (koniecznie z 2miejscami po przecinku) to pierwszy i najłatwiejszy krok, a drugi to obserwacja śluzu i szyjki, wszystko notuj na wykresie wtedy wyrocznia zwana OVUFRIEND określi Ci,kiedy największe prawdopodobieństwo zajścia w ciążę (czy raczej po fakcie, poinformuje,że owulacja już była i już pozostaje czekać)...wtedy też będziemy mogły doradzić Ci coś, gdy będziesz prowadziła wykres
Mam nadzieję,że Cię nie zdołowałam
aisa, Gunia, Kfjatus, zbikowa lubią tę wiadomość
-
Witajcie w niedzielę

Libra, dzięki za informacje..
Fedruś, trzymaj się dzielnie :* Przytulam!
Ładna pogoda się dziś zapowiada. Wczoraj połaziłyśmy z siostrą i mamą po sklepach z ciuchami, garderoba została zaopatrzona w kilka rzeczy
Mój M spotkał znajomą, niezłą plotkarę. Pogadali chwilę a ta się pyta a jak z dzieckiem. M odpowiedział, że w drodze. A Ona a od kiedy itp. A On, że od wczoraj bo lecącego bociana widział
Więcej pytań o dziecko nie było 
Przyjemnej niedzieli wszystkim życzę
a-koczek, Gunia, Kfjatus, Rucia, kiti, zbikowa, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
Miłej niedzieli...u nas wczoraj pogoda pięna była i do późńa w ogrodzie pracowałam.
Dzisiaj obudziłam się, patrzę do okna a tu słońca brak, jakiś wiatr...no taką kratkę pogodową to ja odsyłam do producenta...reklamacja...dziś miał być wypoczynek w słoneczku, po to sprzątaliśmy cały ogródek, by wzrok nie mógł zatrzymać się na jakimś śmieciu, jakimś niepotrzebnym złomogracie czy innej durnostójce...
Też mi nagroda...zimno i nieprzyjemnie...
...buzi buzi...
a-koczek, aisa lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry:)
Muzi swe "miejsce na Ziemi" wybrałaś w nieodpowiednie regionie kraju, u mnie dziś znów świeci słońce, ptaszki ćwierkają, zapowiada się ładny dzień.
Pozdrawiam Wszystkie, miłego dnia:)
aisa lubi tę wiadomość
... 21 cykl na Ovu. A w dupę z tym... -
Dzień dobry

U mnie też świeci słońce i zapowiada się ciepło
Muzi może u Ciebie jeszcze się wypogodzi - mam taką nadzieję, by nagrodą mógł być leżaczek i słońce
Shagga dobrze masz z Kubusiem
Ja też chcem małego pomocnika!!!

Aisa dobrze Twój M. odpowiedział ciekawskiej Babie!
Gunia my chyba mamy do siebie jakoś nie tak daleko, bo nam się pogoda zgrywa przeważnie
(albo przypadek
)
Życzę przyjemnej niedzieli
Niech upłynie radośnie, słonecznie i na słodkim lenistwie
aisa, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
I tak patrzę i patrzę na suwaczek Shaggi i nie mogę się nadziwić, że to już 25 tydzień....fajnie, że już niedługo przybędzie Wam w domu ta jedna, a jakże ważna kolejna osóbka

ehhhh.... rozmarzyłam się, że i u mnie może kiedyś tak będzie....
aisa, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
Kfjatuś... będzie, na pewno będzie i życzę by to było jak najszybciej:)
Z innej beczki: Dziś u mnie na osiedlu wielkie sprzątanie śmieci. Do tej pory była ładna segregacja-codziennie inne śmieci zabierano. A dziś wszystko wrzucają do jednej śmieciary, z impetem pan wali kijem w dno pojemnika by wszystko ładnie wypadło... zaczęło się zaraz po ósmej - niedziela rano!
Aha, zabrali też kontenery, zapowiada się ciekawie:)
Kfjatus, aisa lubią tę wiadomość
... 21 cykl na Ovu. A w dupę z tym... -
Gunia niedziela rano to faktycznie niezły czas na zajęcie się śmieciami, ale to przez to, że jutro 1 lipca i pewnie teoretycznie inna firma powinna się tym zająć, więc Ci uprzątają i zabierają, co należy do nich. Polska rzeczywistość...
Shagga_80, aisa lubią tę wiadomość
-
Kfjatus wrote:Sywlia nie dziwię się, że masz dość tych plamień... Twój wykres wygląda całkiem nieźle. A te plamienia już Ci się takie zdarzały? Zgłaszałaś lekarzowi?
nigdy w zyciu to jest moj pierwszy raz.Zawsze plamilam jeden dzien a potem rozkrecala sie @. Caly czas chodze w wkladkach bo mnie tak brzuch nawala ze mam wrazenie ze zaraz dostane @ i juz to trwa 11 dni i do tego mega bolace i obrzmiale piersi a tu nic.Juz bym chciala dostac ten @ i nie meczyc sie ...
poza tym wydaje mi sie ze tempka nie ciazowa bo za niska...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 czerwca 2013, 10:04
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH

[/link]