plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Większość z nas marzy tym, by się udało, niektórym już się udało, więc są nadzieje...
A co do objawów w fazie lutealnej wejdź na stronę 3332 naszego wątku i przeczytaj post Oli z godziny 22:26, napisała tam bardzo mądrze, więc się powołam na Jej rozważania
Mam nadzieję, że Ola nie będzie mi miała tego za złeShagga_80, aisa, Gunia, zbikowa, Ola_czeka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKfjatus wrote:Shagga przyjemnych porządków
I tak zaczynam myśleć, że to Kubosław robi za Ciebie większość prac domowych
On pomaga mi dosłownie we wszystkim
Kiedyś Synowa mi podziękuje
Blacklady - trzymam kciuki,żeby to było to...ale niestety musisz wiedzieć,że nie raz czytałyśmy tu podobne historie a niestety @ przychodziła...pamiętam,jak ja w pierwszym miesiącu starań o drugie dziecko (a dodam,że o pierwsze starałam się 3 m-ce bez żadnych obserwacji itd itp,więc zakładałam,że prowadząc obserwacje pójdzie jeszcze szybciej) wszystkie znaki na niebie i ziemi wskazywały,że zaszłam w ciążę - już nawet zadzwoniłam do Ginki i z lekka pochwaliłam się Jej,że udało się (swoją drogą,chwała Bogu,że Ona nie pamiętała tego)...za tydzień bodajże dostałam @ a ja wyleczyłam się z "rozpoznawania" objawów ciąży...większość objawów ciążowych jest zbieżna z objawami zbliżającej się @
Proponuję spokojnie poczekać do środy (wtedy masz termin @,tak?), wtedy jeśli @ nie przyjdzie zrób test...jeśli @ przyjdzie,albo test wyjdzie - to od nowego cyklu proponuję zaopatrzyć się w termometr owulacyjny (koniecznie z 2miejscami po przecinku) to pierwszy i najłatwiejszy krok, a drugi to obserwacja śluzu i szyjki, wszystko notuj na wykresie wtedy wyrocznia zwana OVUFRIEND określi Ci,kiedy największe prawdopodobieństwo zajścia w ciążę (czy raczej po fakcie, poinformuje,że owulacja już była i już pozostaje czekać)...wtedy też będziemy mogły doradzić Ci coś, gdy będziesz prowadziła wykres
Mam nadzieję,że Cię nie zdołowałam
aisa, Gunia, Kfjatus, zbikowa lubią tę wiadomość
-
Witajcie w niedzielę
Libra, dzięki za informacje..
Fedruś, trzymaj się dzielnie :* Przytulam!
Ładna pogoda się dziś zapowiada. Wczoraj połaziłyśmy z siostrą i mamą po sklepach z ciuchami, garderoba została zaopatrzona w kilka rzeczy
Mój M spotkał znajomą, niezłą plotkarę. Pogadali chwilę a ta się pyta a jak z dzieckiem. M odpowiedział, że w drodze. A Ona a od kiedy itp. A On, że od wczoraj bo lecącego bociana widziałWięcej pytań o dziecko nie było
Przyjemnej niedzieli wszystkim życzęa-koczek, Gunia, Kfjatus, Rucia, kiti, zbikowa, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
Miłej niedzieli...u nas wczoraj pogoda pięna była i do późńa w ogrodzie pracowałam.
Dzisiaj obudziłam się, patrzę do okna a tu słońca brak, jakiś wiatr...no taką kratkę pogodową to ja odsyłam do producenta...reklamacja...dziś miał być wypoczynek w słoneczku, po to sprzątaliśmy cały ogródek, by wzrok nie mógł zatrzymać się na jakimś śmieciu, jakimś niepotrzebnym złomogracie czy innej durnostójce...
Też mi nagroda...zimno i nieprzyjemnie...
...buzi buzi...a-koczek, aisa lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry:)
Muzi swe "miejsce na Ziemi" wybrałaś w nieodpowiednie regionie kraju, u mnie dziś znów świeci słońce, ptaszki ćwierkają, zapowiada się ładny dzień.
Pozdrawiam Wszystkie, miłego dnia:)aisa lubi tę wiadomość
... 21 cykl na Ovu. A w dupę z tym... -
Dzień dobry
U mnie też świeci słońce i zapowiada się ciepło
Muzi może u Ciebie jeszcze się wypogodzi - mam taką nadzieję, by nagrodą mógł być leżaczek i słońce
Shagga dobrze masz z KubusiemJa też chcem małego pomocnika!!!
Aisa dobrze Twój M. odpowiedział ciekawskiej Babie!
Gunia my chyba mamy do siebie jakoś nie tak daleko, bo nam się pogoda zgrywa przeważnie(albo przypadek
)
Życzę przyjemnej niedzieliNiech upłynie radośnie, słonecznie i na słodkim lenistwie
aisa, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
I tak patrzę i patrzę na suwaczek Shaggi i nie mogę się nadziwić, że to już 25 tydzień....fajnie, że już niedługo przybędzie Wam w domu ta jedna, a jakże ważna kolejna osóbka
ehhhh.... rozmarzyłam się, że i u mnie może kiedyś tak będzie....
aisa, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
Kfjatuś... będzie, na pewno będzie i życzę by to było jak najszybciej:)
Z innej beczki: Dziś u mnie na osiedlu wielkie sprzątanie śmieci. Do tej pory była ładna segregacja-codziennie inne śmieci zabierano. A dziś wszystko wrzucają do jednej śmieciary, z impetem pan wali kijem w dno pojemnika by wszystko ładnie wypadło... zaczęło się zaraz po ósmej - niedziela rano!
Aha, zabrali też kontenery, zapowiada się ciekawie:)Kfjatus, aisa lubią tę wiadomość
... 21 cykl na Ovu. A w dupę z tym... -
Gunia niedziela rano to faktycznie niezły czas na zajęcie się śmieciami, ale to przez to, że jutro 1 lipca i pewnie teoretycznie inna firma powinna się tym zająć, więc Ci uprzątają i zabierają, co należy do nich. Polska rzeczywistość...
Shagga_80, aisa lubią tę wiadomość
-
Kfjatus wrote:Sywlia nie dziwię się, że masz dość tych plamień... Twój wykres wygląda całkiem nieźle. A te plamienia już Ci się takie zdarzały? Zgłaszałaś lekarzowi?
nigdy w zyciu to jest moj pierwszy raz.Zawsze plamilam jeden dzien a potem rozkrecala sie @. Caly czas chodze w wkladkach bo mnie tak brzuch nawala ze mam wrazenie ze zaraz dostane @ i juz to trwa 11 dni i do tego mega bolace i obrzmiale piersi a tu nic.Juz bym chciala dostac ten @ i nie meczyc sie ...
poza tym wydaje mi sie ze tempka nie ciazowa bo za niska...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 czerwca 2013, 10:04