plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Kaja to toż to nie koleżanka tylko stręczycielka!
Gunia, Kaja, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnysylwia1985 wrote:nigdy w zyciu to jest moj pierwszy raz.Zawsze plamilam jeden dzien a potem rozkrecala sie @. Caly czas chodze w wkladkach bo mnie tak brzuch nawala ze mam wrazenie ze zaraz dostane @ i juz to trwa 11 dni i do tego mega bolace i obrzmiale piersi a tu nic.Juz bym chciala dostac ten @ i nie meczyc sie ...
poza tym wydaje mi sie ze tempka nie ciazowa bo za niska...
Kochana, ja bym poczekała ten tydzień i testowała...a co do tempki,ze niby za niska..hmmm, ja wcale nie miałam wyższej ,najważniejsze,że widoczny skok jest...a póki co zalecam spokój..a konsultacja z ginką też nie zaszkodzi
Kaja, nie znoszę Twojej koleżanki, ehhhhh.
A tymczasem odmeldowuję się,bo jesteśmy po rosołku a przed drugim daniem..jak zjemy to jedziemy do mojej Mamy,bo u niej w miasteczku dziś festyn (choć niestety pogoda raczej nieszczególna)a poza tym moja siostra z rodzinką na 2 tygodnie przyjechali...ciekawe, która z nas jest grubsza
Miłego dnia Baby życzęKaja, aisa lubią tę wiadomość
-
sylwia1985 wrote:Kaja dzialamy - ja mam brac od 5-9 dc ale bez monitoringu wiec nie wiem jak to bedzie.Mam brac 1 tabletke dziennie.A Ty?
to tak jak ja też tak mam brać ,ale z monitoringiem nawet w niedzielę ....aisa lubi tę wiadomość
-
Kaja wrote:Sylwia i kurde wypadnie mi 9dc w niedzielę
Shagga_80, aisa lubią tę wiadomość
-
Gunia wrote:Kiti... obrazek z Twego awatarka mieliśmy na "tylnej" stronie kilku zaproszeń ślubnych, mam sentyment do niego
Gunia, aisa lubią tę wiadomość
-
sylwia1985 wrote:oj kiti to bedzie sie dzialo jak za 6 dni M wraca. Dlugo go nie bylo?
nie było go miesiąc.
Shagga_80, aisa lubią tę wiadomość
-
gonia30 wrote:
a test to stanowczo za wcześnie !
Gunia, Shagga_80, aisa lubią tę wiadomość