SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Kwas foliowy to nie wszystko:
Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Dlaczego pierwsze 90 dni przed poczęciem
ma kluczowe znaczenie?
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Pod choinkę polecamy Ci produkt dedykowany etapowi planowania ciąży
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Postaw na dopasowaną formułę i dawkę folianów.
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2013, 07:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Selena wrote:
    Ruciu z dzidzia napewno wszystko ok:)może miał wczoraj leniwy dzień:) stąd mało ruchów :) dobrze że masz dziś wizyte :) to napewno Cię uspokoi :)

Wosebko albo i nie uspokoi. :( Moja dzidzia nie należy do tych spokojnych, nawala od rana do wieczora a teraz nic :( Boje się cholernie.

• jeju Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2013, 07:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Może jednak ucina sobie teraz drzemkę, nie wiadomo ja spałaś kochana i może dzidziulek wtedy sobie harcował w brzuszku u Ciebie...odczekaj około dwóch godzin i powinno się coś wyjaśnić....a panika dopiero kochana po 12 godzinach...nie wcześniej...czasem maluszek ułoży się tak wygodnie, że nie zmienia pozycji długo długo...

Ruciuś dopiero w 22-24-28 tygodniu będziesz czuła przecież dokładnie, bo już będzie ciaśniej...teraz " baby" ma jeszcze troszkę luksusu w swoim m.

Aktywność Twojego maleństwa też będzie na poszczególnych etapach inna.
    Mam nadzieję, że Cię uspokoiłam a nie minie 12 godzin i masz wizytę przecież, no już...spokojnie...

Selena, aisa lubią tę wiadomość

21fdf3f6662aeb0b776eba2645690831.png
  • Gunia Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2013, 07:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruciu, nie denerwuj się... Na pewno wszystko jest dobrze, a maleństwo odpoczywa :)

Edit: Może lekarz przyjąłby Cię wcześniej na wizytę?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lipca 2013, 07:35

... 21 cykl na Ovu. A w dupę z tym...
  • Selena Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2013, 07:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    Wosebko albo i nie uspokoi. :( Moja dzidzia nie należy do tych spokojnych, nawala od rana do wieczora a teraz nic :( Boje się cholernie.
    Kochana przede wszystkim spokojnie :) Muzi dobrze pisze :) teraz maluszek ma jeszcze dużo miejsca :) i może wlaśnie ułozył sie tak ze nie bedziesz czuć ruchów tak jak zawsze :)

f2wlru1dbzmah8bl.png
    3i49ej28rcjdlc8e.png
  • sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2013, 07:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzien dobry wszystkim.Mnie dzis obudzilo piekne slonce yupi ale zawsze jak mam isc do pracy to ladna pogoda a jak siedze w domu to deszcze.

Rucia nie martw sie wszystko bedzie dobrze z dzidzia zobaczysz. My tez czasem miewamy ciezkie dni - widocznie dzidzia wlasnie taki dzien miala...

zbieram sie do pracy.Milego dnia dla wszystkich...

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2013, 07:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jeju wrote:
    Może jednak ucina sobie teraz drzemkę, nie wiadomo ja spałaś kochana i może dzidziulek wtedy sobie harcował w brzuszku u Ciebie...odczekaj około dwóch godzin i powinno się coś wyjaśnić....a panika dopiero kochana po 12 godzinach...nie wcześniej...czasem maluszek ułoży się tak wygodnie, że nie zmienia pozycji długo długo...

Ruciuś dopiero w 22-24-28 tygodniu będziesz czuła przecież dokładnie, bo już będzie ciaśniej...teraz " baby" ma jeszcze troszkę luksusu w swoim m.

Aktywność Twojego maleństwa też będzie na poszczególnych etapach inna.
    Mam nadzieję, że Cię uspokoiłam a nie minie 12 godzin i masz wizytę przecież, no już...spokojnie...

Muzi dokładnie to ja już czuję wszystko od ponad tygodnia. Mam zrobić zdjęcie mojego brzucha? Przecież po mnie nadal nie widać ciaży! A to już 18 tydzień. Jestem chuda jak badyl i doskonale wyczuwam nawet najmniejszy bulgot.

W mojej sytuacji kopniaki są dokładnie widoczne gdy leżę! Teraz też leżałam, dotykałam, macałam i nic zero odzewu.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lipca 2013, 07:44

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2013, 07:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gunia wrote:
    Ruciu, nie denerwuj się... Na pewno wszystko jest dobrze, a maleństwo odpoczywa :)

Edit: Może lekarz przyjąłby Cię wcześniej na wizytę?

Przyjmuje dopiero od 17stej :(

• Gunia Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2013, 07:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    Przyjmuje dopiero od 17stej :(
    to może do kogoś innego tylko na USG się umów bo nam tu umrzesz ze strachu :(
    I jeszcze tego prądu nie będziesz miała i tez nie będziemy wiedziały co się dzieje :(

Shagga_80, aisa lubią tę wiadomość

• Selena Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2013, 07:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia napewno będzie dobrze :)wiem że teraz łatwo mówić..pewnie za niedługo i ja tak będe przezywać ;) a znając mnie to pewnie jeszcze bardziej niż Ty..
    No kupie sobie Femibion natal ! :) akurat 30 tabletek na miesiąc :) a potem te będe łykać :)

f2wlru1dbzmah8bl.png
    3i49ej28rcjdlc8e.png
  • Selena Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2013, 07:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gunia wrote:
    to może do kogoś innego tylko na USG się umów bo nam tu umrzesz ze strachu :(
    I jeszcze tego prądu nie będziesz miała i tez nie będziemy wiedziały co się dzieje :(
    Gunia ma racje :) jeśli to ma Cię uspokoić :) to może idź do innego gina predzej :)

f2wlru1dbzmah8bl.png
    3i49ej28rcjdlc8e.png
  • jeju Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2013, 07:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    usg prywatnie z rana w innym gabinecie i spokojniejsza będziesz...ale myślę że jest dobrze...nie będę Cię już uspokajać...

Witaj Sylwia ;-)Miłej pracy kochana!
    Idę dziewczynki, podczytuje tu co jakiś czas ale nie wiem jak długo to potrwa...Rucia jakby co daj znać...

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2013, 07:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam zamiar podjechać do szpitala.
    Wzięłam teraz stetoskop, żeby ją posłuchać. Też nic. Cisza.
    Przez stetoskop bardzo dobrze było ją słychać :(

• jeju Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2013, 07:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ile minęło od Twojej pobudki?

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2013, 07:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam i szpital pod nosem i lekarza. Boje się, że w szpitalu popatrzą na mnie jak na kretynkę. Więc chyba pójdę prywatnie na USG. Zadzwonię po 8 i dowiem się o wolny termin.

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2013, 08:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jeju wrote:
    Ile minęło od Twojej pobudki?

półtorej godziny

• jeju Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2013, 08:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Poczekaj spokojnie...mam spać dziecku nie dajesz ;-) Jedź do szpitala- nie kombinuj z szukaniem gab. usg z rana teraz, najpierw szpital a jak tam Cię nie uspokoją, to wtedy poszukamy usg z rana. W jakim miejscu szukać , miejscowość, Ty na szpital dajesz a ja poszukam i w razie czego wyślę sms. Chyba, że będzie zbędny. Mam czas do 9-10 więc zbieraj się kobieto.

• jeju Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2013, 08:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gdyby nie umówiona fizykoterapia, to byłoby inaczej...działajmy a nie zamartwiajmy się tu wspólnie..

• jeju Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2013, 08:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Super, cisza jak makiem zasiał...idę, bo Wy już pracujecie...jestem dobrej myśli ale martwię się o Rucine nerwy nadwyrężone...

• Gunia Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2013, 08:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muzi, u Ruci mieli prąd wyłączyć o 8.00...

• Kfjatus Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2013, 08:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam koleżanki. Dziś słońce się u mnie zapowiada.
    Ruciu z pewnością wszystko jest ok,ale jak ma Cię to uspokoić to leć do szpitala, co Ci zależy, chodzi przecież o to, żebyś była spokojna.
    Muzi życzę, by fizjoterapia była miła i nie męczyła zbytnio, a tylko leczyła nóżkę :)
    Selenko może dobrze, że zaczęłaś czytać o tym leku, lepiej przestrzegać zaleceń i choć może to nie byłaby duża różnica, trzeba brać to, co przeznaczone dla I trymestru :)
    Sylwia miłej pracy życzę :)

1221648qmrgggy559.gif
‹‹ 3318 3319 3320 3321 3322 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Test Panorama – jeszcze dokładniejszy dzięki sztucznej inteligencji!

Jeszcze do niedawna wykonywanie dokładnych badań prenatalnych, takich jak amniopunkcja, wiązało się z ryzykiem dla rozwijającego się maleństwa. Rozwój technologii i medycyny przyczynił się powstania nieinwazyjnych testów prenatalnych nowej generacji (NIPT). Jednym z nich jest test Panorama, który jako jedyny wykorzystuje sztuczną inteligencję. Jak wykonuje się test? Na czym polega jego skuteczność? Jakie choroby i schorzenia mogą zostać dzięki niemu wykryte? 

CZYTAJ WIĘCEJ