X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2013, 07:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Selena wrote:
    Ruciu z dzidzia napewno wszystko ok:)może miał wczoraj leniwy dzień:) stąd mało ruchów :) dobrze że masz dziś wizyte :) to napewno Cię uspokoi :)

Wosebko albo i nie uspokoi. :( Moja dzidzia nie należy do tych spokojnych, nawala od rana do wieczora a teraz nic :( Boje się cholernie.

• jeju Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2013, 07:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Może jednak ucina sobie teraz drzemkę, nie wiadomo ja spałaś kochana i może dzidziulek wtedy sobie harcował w brzuszku u Ciebie...odczekaj około dwóch godzin i powinno się coś wyjaśnić....a panika dopiero kochana po 12 godzinach...nie wcześniej...czasem maluszek ułoży się tak wygodnie, że nie zmienia pozycji długo długo...

Ruciuś dopiero w 22-24-28 tygodniu będziesz czuła przecież dokładnie, bo już będzie ciaśniej...teraz " baby" ma jeszcze troszkę luksusu w swoim m.

Aktywność Twojego maleństwa też będzie na poszczególnych etapach inna.
    Mam nadzieję, że Cię uspokoiłam a nie minie 12 godzin i masz wizytę przecież, no już...spokojnie...

Selena, aisa lubią tę wiadomość

21fdf3f6662aeb0b776eba2645690831.png
  • Gunia Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2013, 07:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruciu, nie denerwuj się... Na pewno wszystko jest dobrze, a maleństwo odpoczywa :)

Edit: Może lekarz przyjąłby Cię wcześniej na wizytę?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lipca 2013, 07:35

... 21 cykl na Ovu. A w dupę z tym...
  • Selena Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2013, 07:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    Wosebko albo i nie uspokoi. :( Moja dzidzia nie należy do tych spokojnych, nawala od rana do wieczora a teraz nic :( Boje się cholernie.
    Kochana przede wszystkim spokojnie :) Muzi dobrze pisze :) teraz maluszek ma jeszcze dużo miejsca :) i może wlaśnie ułozył sie tak ze nie bedziesz czuć ruchów tak jak zawsze :)

f2wlru1dbzmah8bl.png
    3i49ej28rcjdlc8e.png
  • sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2013, 07:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzien dobry wszystkim.Mnie dzis obudzilo piekne slonce yupi ale zawsze jak mam isc do pracy to ladna pogoda a jak siedze w domu to deszcze.

Rucia nie martw sie wszystko bedzie dobrze z dzidzia zobaczysz. My tez czasem miewamy ciezkie dni - widocznie dzidzia wlasnie taki dzien miala...

zbieram sie do pracy.Milego dnia dla wszystkich...

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2013, 07:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jeju wrote:
    Może jednak ucina sobie teraz drzemkę, nie wiadomo ja spałaś kochana i może dzidziulek wtedy sobie harcował w brzuszku u Ciebie...odczekaj około dwóch godzin i powinno się coś wyjaśnić....a panika dopiero kochana po 12 godzinach...nie wcześniej...czasem maluszek ułoży się tak wygodnie, że nie zmienia pozycji długo długo...

Ruciuś dopiero w 22-24-28 tygodniu będziesz czuła przecież dokładnie, bo już będzie ciaśniej...teraz " baby" ma jeszcze troszkę luksusu w swoim m.

Aktywność Twojego maleństwa też będzie na poszczególnych etapach inna.
    Mam nadzieję, że Cię uspokoiłam a nie minie 12 godzin i masz wizytę przecież, no już...spokojnie...

Muzi dokładnie to ja już czuję wszystko od ponad tygodnia. Mam zrobić zdjęcie mojego brzucha? Przecież po mnie nadal nie widać ciaży! A to już 18 tydzień. Jestem chuda jak badyl i doskonale wyczuwam nawet najmniejszy bulgot.

W mojej sytuacji kopniaki są dokładnie widoczne gdy leżę! Teraz też leżałam, dotykałam, macałam i nic zero odzewu.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lipca 2013, 07:44

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2013, 07:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gunia wrote:
    Ruciu, nie denerwuj się... Na pewno wszystko jest dobrze, a maleństwo odpoczywa :)

Edit: Może lekarz przyjąłby Cię wcześniej na wizytę?

Przyjmuje dopiero od 17stej :(

• Gunia Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2013, 07:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    Przyjmuje dopiero od 17stej :(
    to może do kogoś innego tylko na USG się umów bo nam tu umrzesz ze strachu :(
    I jeszcze tego prądu nie będziesz miała i tez nie będziemy wiedziały co się dzieje :(

Shagga_80, aisa lubią tę wiadomość

• Selena Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2013, 07:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia napewno będzie dobrze :)wiem że teraz łatwo mówić..pewnie za niedługo i ja tak będe przezywać ;) a znając mnie to pewnie jeszcze bardziej niż Ty..
    No kupie sobie Femibion natal ! :) akurat 30 tabletek na miesiąc :) a potem te będe łykać :)

f2wlru1dbzmah8bl.png
    3i49ej28rcjdlc8e.png
  • Selena Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2013, 07:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gunia wrote:
    to może do kogoś innego tylko na USG się umów bo nam tu umrzesz ze strachu :(
    I jeszcze tego prądu nie będziesz miała i tez nie będziemy wiedziały co się dzieje :(
    Gunia ma racje :) jeśli to ma Cię uspokoić :) to może idź do innego gina predzej :)

f2wlru1dbzmah8bl.png
    3i49ej28rcjdlc8e.png
  • jeju Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2013, 07:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    usg prywatnie z rana w innym gabinecie i spokojniejsza będziesz...ale myślę że jest dobrze...nie będę Cię już uspokajać...

Witaj Sylwia ;-)Miłej pracy kochana!
    Idę dziewczynki, podczytuje tu co jakiś czas ale nie wiem jak długo to potrwa...Rucia jakby co daj znać...

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2013, 07:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam zamiar podjechać do szpitala.
    Wzięłam teraz stetoskop, żeby ją posłuchać. Też nic. Cisza.
    Przez stetoskop bardzo dobrze było ją słychać :(

• jeju Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2013, 07:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ile minęło od Twojej pobudki?

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2013, 07:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam i szpital pod nosem i lekarza. Boje się, że w szpitalu popatrzą na mnie jak na kretynkę. Więc chyba pójdę prywatnie na USG. Zadzwonię po 8 i dowiem się o wolny termin.

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2013, 08:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jeju wrote:
    Ile minęło od Twojej pobudki?

półtorej godziny

• jeju Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2013, 08:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Poczekaj spokojnie...mam spać dziecku nie dajesz ;-) Jedź do szpitala- nie kombinuj z szukaniem gab. usg z rana teraz, najpierw szpital a jak tam Cię nie uspokoją, to wtedy poszukamy usg z rana. W jakim miejscu szukać , miejscowość, Ty na szpital dajesz a ja poszukam i w razie czego wyślę sms. Chyba, że będzie zbędny. Mam czas do 9-10 więc zbieraj się kobieto.

• jeju Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2013, 08:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gdyby nie umówiona fizykoterapia, to byłoby inaczej...działajmy a nie zamartwiajmy się tu wspólnie..

• jeju Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2013, 08:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Super, cisza jak makiem zasiał...idę, bo Wy już pracujecie...jestem dobrej myśli ale martwię się o Rucine nerwy nadwyrężone...

• Gunia Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2013, 08:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muzi, u Ruci mieli prąd wyłączyć o 8.00...

• Kfjatus Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2013, 08:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam koleżanki. Dziś słońce się u mnie zapowiada.
    Ruciu z pewnością wszystko jest ok,ale jak ma Cię to uspokoić to leć do szpitala, co Ci zależy, chodzi przecież o to, żebyś była spokojna.
    Muzi życzę, by fizjoterapia była miła i nie męczyła zbytnio, a tylko leczyła nóżkę :)
    Selenko może dobrze, że zaczęłaś czytać o tym leku, lepiej przestrzegać zaleceń i choć może to nie byłaby duża różnica, trzeba brać to, co przeznaczone dla I trymestru :)
    Sylwia miłej pracy życzę :)

1221648qmrgggy559.gif
‹‹ 3318 3319 3320 3321 3322 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niedobór kwasu foliowego - zaskakujące wyniki badań

Niemalże każda kobieta starająca się o dziecko ma świadomość, że podczas starań oraz w czasie ciąży powinna suplementować kwas foliowy. Jednak najnowsze doniesienia lekarzy wskazują na duże problemy z jego przyswajalnością. Co to oznacza? Niedobór kwasu foliowego - jakie mogą być tego skutki? Nawet pomimo zażywania kwasu foliowego, kobiety w dalszym ciągu mogą być narażone na ryzyko chorób/powikłań związanych z jego niedoborami. Jak temu zaradzić? Przeczytaj najnowsze doniesienia i zalecenia ginekologów.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak okresu a negatywny test ciążowy, czyli o przyczynach spóźniającej się miesiączki

Każda kobieta doświadczyła lub doświadczy spóźniającej się miesiączki, nie będąc w ciąży. Z jakich przyczyn miesiączka może się spóźniać? Co robić, kiedy krwawienie miesiączkowe nie wystąpiło, a testy ciążowe wychodzą negatywnie? Po ilu dniach warto zgłosić się do lekarza? 

CZYTAJ WIĘCEJ