plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnySelena wrote:Ruciu z dzidzia napewno wszystko ok:)może miał wczoraj leniwy dzień
stąd mało ruchów
dobrze że masz dziś wizyte
to napewno Cię uspokoi
Wosebko albo i nie uspokoi.Moja dzidzia nie należy do tych spokojnych, nawala od rana do wieczora a teraz nic
Boje się cholernie.
-
Może jednak ucina sobie teraz drzemkę, nie wiadomo ja spałaś kochana i może dzidziulek wtedy sobie harcował w brzuszku u Ciebie...odczekaj około dwóch godzin i powinno się coś wyjaśnić....a panika dopiero kochana po 12 godzinach...nie wcześniej...czasem maluszek ułoży się tak wygodnie, że nie zmienia pozycji długo długo...
Ruciuś dopiero w 22-24-28 tygodniu będziesz czuła przecież dokładnie, bo już będzie ciaśniej...teraz " baby" ma jeszcze troszkę luksusu w swoim m.
Aktywność Twojego maleństwa też będzie na poszczególnych etapach inna.
Mam nadzieję, że Cię uspokoiłam a nie minie 12 godzin i masz wizytę przecież, no już...spokojnie...
Selena, aisa lubią tę wiadomość
-
Ruciu, nie denerwuj się... Na pewno wszystko jest dobrze, a maleństwo odpoczywa
Edit: Może lekarz przyjąłby Cię wcześniej na wizytę?Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lipca 2013, 07:35
Selena, aisa lubią tę wiadomość
... 21 cykl na Ovu. A w dupę z tym... -
Rucia wrote:Wosebko albo i nie uspokoi.
Moja dzidzia nie należy do tych spokojnych, nawala od rana do wieczora a teraz nic
Boje się cholernie.
Muzi dobrze pisze
teraz maluszek ma jeszcze dużo miejsca
i może wlaśnie ułozył sie tak ze nie bedziesz czuć ruchów tak jak zawsze
-
dzien dobry wszystkim.Mnie dzis obudzilo piekne slonce yupi ale zawsze jak mam isc do pracy to ladna pogoda a jak siedze w domu to deszcze.
Rucia nie martw sie wszystko bedzie dobrze z dzidzia zobaczysz. My tez czasem miewamy ciezkie dni - widocznie dzidzia wlasnie taki dzien miala...
zbieram sie do pracy.Milego dnia dla wszystkich... -
nick nieaktualnyjeju wrote:Może jednak ucina sobie teraz drzemkę, nie wiadomo ja spałaś kochana i może dzidziulek wtedy sobie harcował w brzuszku u Ciebie...odczekaj około dwóch godzin i powinno się coś wyjaśnić....a panika dopiero kochana po 12 godzinach...nie wcześniej...czasem maluszek ułoży się tak wygodnie, że nie zmienia pozycji długo długo...
Ruciuś dopiero w 22-24-28 tygodniu będziesz czuła przecież dokładnie, bo już będzie ciaśniej...teraz " baby" ma jeszcze troszkę luksusu w swoim m.
Aktywność Twojego maleństwa też będzie na poszczególnych etapach inna.
Mam nadzieję, że Cię uspokoiłam a nie minie 12 godzin i masz wizytę przecież, no już...spokojnie...
Muzi dokładnie to ja już czuję wszystko od ponad tygodnia. Mam zrobić zdjęcie mojego brzucha? Przecież po mnie nadal nie widać ciaży! A to już 18 tydzień. Jestem chuda jak badyl i doskonale wyczuwam nawet najmniejszy bulgot.
W mojej sytuacji kopniaki są dokładnie widoczne gdy leżę! Teraz też leżałam, dotykałam, macałam i nic zero odzewu.Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lipca 2013, 07:44
-
nick nieaktualny
-
Rucia wrote:Przyjmuje dopiero od 17stej
I jeszcze tego prądu nie będziesz miała i tez nie będziemy wiedziały co się dziejeShagga_80, aisa lubią tę wiadomość
... 21 cykl na Ovu. A w dupę z tym... -
Rucia napewno będzie dobrze :)wiem że teraz łatwo mówić..pewnie za niedługo i ja tak będe przezywać
a znając mnie to pewnie jeszcze bardziej niż Ty..
No kupie sobie Femibion natal !akurat 30 tabletek na miesiąc
a potem te będe łykać
Shagga_80, aisa lubią tę wiadomość
-
usg prywatnie z rana w innym gabinecie i spokojniejsza będziesz...ale myślę że jest dobrze...nie będę Cię już uspokajać...
Witaj Sylwia ;-)Miłej pracy kochana!
Idę dziewczynki, podczytuje tu co jakiś czas ale nie wiem jak długo to potrwa...Rucia jakby co daj znać...Selena, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Poczekaj spokojnie...mam spać dziecku nie dajesz
Jedź do szpitala- nie kombinuj z szukaniem gab. usg z rana teraz, najpierw szpital a jak tam Cię nie uspokoją, to wtedy poszukamy usg z rana. W jakim miejscu szukać , miejscowość, Ty na szpital dajesz a ja poszukam i w razie czego wyślę sms. Chyba, że będzie zbędny. Mam czas do 9-10 więc zbieraj się kobieto.
Shagga_80, aisa lubią tę wiadomość
-
Witam koleżanki. Dziś słońce się u mnie zapowiada.
Ruciu z pewnością wszystko jest ok,ale jak ma Cię to uspokoić to leć do szpitala, co Ci zależy, chodzi przecież o to, żebyś była spokojna.
Muzi życzę, by fizjoterapia była miła i nie męczyła zbytnio, a tylko leczyła nóżkę
Selenko może dobrze, że zaczęłaś czytać o tym leku, lepiej przestrzegać zaleceń i choć może to nie byłaby duża różnica, trzeba brać to, co przeznaczone dla I trymestru
Sylwia miłej pracy życzęSelena, aisa lubią tę wiadomość