plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyHej lasencje!!!
Wafel pojechał!!! Zostałam ale nie sama bo wakacje t brat u mnie:-)
Weekend minął nerwowo bo Wafel miał znów napięcia(a kiedy ich nie ma)!!!
Wczoraj byłam na koncercie Lombardu a dziś miałam iść na Boys ale nie poszłam!!!
Idę was troszku pod czytać!!! -
Hej kobitki. POtrzemuję szybkiej pomocy. Moja szwagierka miała plamienie brązowe(delikatne) jeden dzień w 17dc i teraz zamiast miesiączki dostała znowu brązowe plamienie(trwało też jeden dzień). Cykle ma regularne. Robiła test w 26dc(musiała zrobić, gdyż miała prześwietlaną głowę i lekarz jej kazał, a sama raczej nie podejrzewała ciąży) i wyszedł negatywny. Szukamy pomocy, gdyż wizyta u gin w nast tyg.
Może któraś z was miała podobnie i co mogło być tego przyczyną??
A tak na marginesie , to W pierwsze ciąży dostała NORMALNY okres i o ciązy dowiedziała się przypadkiem, gdy była już w 6tc.
Marcelina -
nick nieaktualnyCzytam i czytam ale nie umie się skupić jakoś!!
Do piosenki doczytałam!!Fajna muza ale ja lubie inne klimaty jak...http://www.youtube.com/watch?v=vpD0YZSOhn4
No nie powiem że innej muzy słucham!!!Ale Poland stare dla mnie najlepsze!!
Miłej nocki i dobranocki!!!
PS. a miałam być szczęśliwsza ale nie jestem (chodzi o muzykę) jak ktoś posłuch z was!!
aisa lubi tę wiadomość
-
Aga, ja tez lubię "starą" muzę, ciężko mi sie przestawić na "umca, umca" zwłaszcza w obcym języku... Ale niektóre songi są fajne
I pisałam tu jednej z piosenek bo aż miło mnie zaskoczyło, że jeszcze coś jest w stanie mnie pozytywnie zaskoczyć
Mam dwie starsze Siostry (8 i 12 lat) więc wychowana jestem na tym, czego one słuchały, i mój Tato też raczej Jean Michel Jarre niż Shaza czy inne discko-polo (jak wszyscy ojcowie moich koleżanek z podstawówki), serioMój M. np. "katuje" Jacka Kaczmarskiego... i lubię te romantyczno-nostalgiczne teksty, zwłaszcza w długiej trasie
aisa lubi tę wiadomość
... 21 cykl na Ovu. A w dupę z tym... -
nick nieaktualny
-
Hej dziewczynki
witam po weekendzie
Mam mały problem....otóż gin mi kazał sobie kupić witaminy z jodem :)i brać od lipca. No i kupiłam prenatal classic.Tyle że wyczytałam ze on powinien być stosowany od II trymestru..a ja jeszce I...i niewiem..mam go brać czy kupić sobie nowy...
mauysia, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCześć Wosebko
Sądzę, że powinnaś poprosić w aptece witaminy dla kobiet w I trymestrze. Te sobie zostaw na później.
A ja mam zmartwienieMoja dzidzia od wczoraj jakoś mało się rusza. Praktycznie w ogóle. Nie odpowiada na zaczepki, nawet jak ją szturcham. Nie wiem co się dzieje. Dziś mam wizytę u Gin więc może się czegoś dowiem.
Selena lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Seleno kupić sobie nowy jednak...lepiej się trzymać tego co w ulotce chyba, że lekarz Ci go konkretnie zalecał i ten a nie inny, wówczas upewnij się dzwoniąc do niego czy aby na pewno ten ma być, jeśli sama kupiłaś, to spróbuj wymienić , na już jeśli nie otwierałaś nie powinno być kłopotu z wymianą na inny...
Nie przywitałam się więc robię to teraz...właśnie od dziś zaczynamy fizjoterapię...ech...2 tygodnie wakacji z głowy mamy. No trudno, mus to mus, nóżka musi być zdrowa. Buzi Buzi laseczki.
Selena, mauysia, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWklejam Wasm kalendarium na ten tydzień:
01.07 Rucia - ginekolog ( 4 wizyta ) 17:30
02.07 Kopciuszek - ginekolog ( 4 wizyta ) 18:30
04.07 Plemniczka - USG prenatalne 14:00
06.07 She - urodziny
Selena, mauysia, Blondi22, aisa, kopciuszek126 lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry
Selenko, zobacz skład na suplementach przeznaczonych dla kobiet w I trymestrze i porównaj?
Bezpieczniej będzie kupić odpowiednie, a te jeszcze zdążysz "zjeść" za kilka tygodniWiem, że Shagga brała Femibion Natal 1... a co inne Dziewczyny-nie wiem
Selena, Shagga_80, aisa lubią tę wiadomość
nick nieaktualnyjeju wrote:Rucia zjedz coś słodkiego i poczekaj na reakcję. Próbowałaś?
Wczoraj jadłam batona i dostałam lekkiego kopniaka, dziś od rana cisza. A zawsze budzi się razem ze mną. Mówię do Niej, szturcham ją palcem żeby dała znać i NIC !
EDIT
Nawet leżałam na plecach ( wtedy najbardziej ją czuć ), ale też nie dała znaku życia.Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lipca 2013, 07:23
-
Dziekuje kochane za rady
chyba jednak kupie dzis nowy
a tego niestety nie zaminie..bo mmay z m takie pudełeczko na leki na tydzień i juz sobie przygotowałam...wiec te 7 pójdzie do kosza..a reszta zostanie na potem
dopiero dzis cos mnie podkusiło zeby o nim poczytać..eh..no trudno...widać zielona jeszcze jestem w tym temacie
teraz juz będe wiedziała o co prosić
aisa lubi tę wiadomość
-
AGA 30 wrote:A tak na dobranoc na wspomnienia!!!
http://www.youtube.com/watch?v=GK5KwpXNam8
http://www.youtube.com/watch?v=7g8uHOh0v0E
Dobranoc!!!!
Agusia, ty tak samo kochamy nostalgiczną muzę, wycie do księżyca i do poduszki, marzycielki
Od Universe i Beatki to się dziwię, że sąsiedzi nas nie zlinczowali bo całą podstawówkę katowałam... z wyciem of korsAGA 30, aisa lubią tę wiadomość
Rucia wrote:Cześć Wosebko
Sądzę, że powinnaś poprosić w aptece witaminy dla kobiet w I trymestrze. Te sobie zostaw na później.
A ja mam zmartwienieMoja dzidzia od wczoraj jakoś mało się rusza. Praktycznie w ogóle. Nie odpowiada na zaczepki, nawet jak ją szturcham. Nie wiem co się dzieje. Dziś mam wizytę u Gin więc może się czegoś dowiem.
stąd mało ruchów
dobrze że masz dziś wizyte
to napewno Cię uspokoi
Shagga_80, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny