X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 czerwca 2013, 21:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej lasencje!!!
    Wafel pojechał!!! Zostałam ale nie sama bo wakacje t brat u mnie:-)
    Weekend minął nerwowo bo Wafel miał znów napięcia(a kiedy ich nie ma)!!!
    Wczoraj byłam na koncercie Lombardu a dziś miałam iść na Boys ale nie poszłam!!!
    Idę was troszku pod czytać!!!

• Marcelinka Koleżanka

Wysłany: 30 czerwca 2013, 21:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej kobitki. POtrzemuję szybkiej pomocy. Moja szwagierka miała plamienie brązowe(delikatne) jeden dzień w 17dc i teraz zamiast miesiączki dostała znowu brązowe plamienie(trwało też jeden dzień). Cykle ma regularne. Robiła test w 26dc(musiała zrobić, gdyż miała prześwietlaną głowę i lekarz jej kazał, a sama raczej nie podejrzewała ciąży) i wyszedł negatywny. Szukamy pomocy, gdyż wizyta u gin w nast tyg.
    Może któraś z was miała podobnie i co mogło być tego przyczyną??

A tak na marginesie , to W pierwsze ciąży dostała NORMALNY okres i o ciązy dowiedziała się przypadkiem, gdy była już w 6tc.

Marcelina
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 czerwca 2013, 21:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czytam i czytam ale nie umie się skupić jakoś!!
    Do piosenki doczytałam!!Fajna muza ale ja lubie inne klimaty jak...http://www.youtube.com/watch?v=vpD0YZSOhn4

No nie powiem że innej muzy słucham!!!Ale Poland stare dla mnie najlepsze!!
    Miłej nocki i dobranocki!!!

PS. a miałam być szczęśliwsza ale nie jestem (chodzi o muzykę) jak ktoś posłuch z was!!:-)

aisa lubi tę wiadomość

• Gunia Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2013, 22:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga, ja tez lubię "starą" muzę, ciężko mi sie przestawić na "umca, umca" zwłaszcza w obcym języku... Ale niektóre songi są fajne :) I pisałam tu jednej z piosenek bo aż miło mnie zaskoczyło, że jeszcze coś jest w stanie mnie pozytywnie zaskoczyć ;)
    Mam dwie starsze Siostry (8 i 12 lat) więc wychowana jestem na tym, czego one słuchały, i mój Tato też raczej Jean Michel Jarre niż Shaza czy inne discko-polo (jak wszyscy ojcowie moich koleżanek z podstawówki), serio :) Mój M. np. "katuje" Jacka Kaczmarskiego... i lubię te romantyczno-nostalgiczne teksty, zwłaszcza w długiej trasie :)

aisa lubi tę wiadomość

... 21 cykl na Ovu. A w dupę z tym...
  • sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2013, 22:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dobranoc wszystkim..

aisa lubi tę wiadomość

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2013, 22:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga kochana poproszę zmianę w tabeli , że moja koleżanka @@@@ chce przyjść 28.07. ,ale ma zakaz !!!!!

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

• Kaja Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2013, 22:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kolorowych snów !!!!! buzaki

aisa lubi tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 czerwca 2013, 23:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A tak na dobranoc na wspomnienia!!!
    http://www.youtube.com/watch?v=GK5KwpXNam8
    http://www.youtube.com/watch?v=7g8uHOh0v0E
    Dobranoc!!!!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 czerwca 2013, 23:24

aisa lubi tę wiadomość

• Selena Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2013, 07:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczynki :) witam po weekendzie :) Mam mały problem....otóż gin mi kazał sobie kupić witaminy z jodem :)i brać od lipca. No i kupiłam prenatal classic.Tyle że wyczytałam ze on powinien być stosowany od II trymestru..a ja jeszce I...i niewiem..mam go brać czy kupić sobie nowy...

mauysia, aisa lubią tę wiadomość

f2wlru1dbzmah8bl.png
    3i49ej28rcjdlc8e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2013, 07:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Wosebko :) Sądzę, że powinnaś poprosić w aptece witaminy dla kobiet w I trymestrze. Te sobie zostaw na później.

A ja mam zmartwienie :( Moja dzidzia od wczoraj jakoś mało się rusza. Praktycznie w ogóle. Nie odpowiada na zaczepki, nawet jak ją szturcham. Nie wiem co się dzieje. Dziś mam wizytę u Gin więc może się czegoś dowiem.

Selena lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2013, 07:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziś może mnie nie być na ovu, bo mają wyłączyć prąd od 8:00 do 15:00.

• jeju Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2013, 07:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Seleno kupić sobie nowy jednak...lepiej się trzymać tego co w ulotce chyba, że lekarz Ci go konkretnie zalecał i ten a nie inny, wówczas upewnij się dzwoniąc do niego czy aby na pewno ten ma być, jeśli sama kupiłaś, to spróbuj wymienić , na już jeśli nie otwierałaś nie powinno być kłopotu z wymianą na inny...

Nie przywitałam się więc robię to teraz...właśnie od dziś zaczynamy fizjoterapię...ech...2 tygodnie wakacji z głowy mamy. No trudno, mus to mus, nóżka musi być zdrowa. Buzi Buzi laseczki.

Selena, mauysia, aisa lubią tę wiadomość

21fdf3f6662aeb0b776eba2645690831.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2013, 07:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wklejam Wasm kalendarium na ten tydzień:

01.07 Rucia - ginekolog ( 4 wizyta ) 17:30

02.07 Kopciuszek - ginekolog ( 4 wizyta ) 18:30

04.07 Plemniczka - USG prenatalne 14:00

06.07 She - urodziny

Selena, mauysia, Blondi22, aisa, kopciuszek126 lubią tę wiadomość

• Gunia Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :)
    Selenko, zobacz skład na suplementach przeznaczonych dla kobiet w I trymestrze i porównaj?

Bezpieczniej będzie kupić odpowiednie, a te jeszcze zdążysz "zjeść" za kilka tygodni ;) Wiem, że Shagga brała Femibion Natal 1... a co inne Dziewczyny-nie wiem :)

Selena, Shagga_80, aisa lubią tę wiadomość

• jeju Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia zjedz coś słodkiego i poczekaj na reakcję. Próbowałaś?

21fdf3f6662aeb0b776eba2645690831.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2013, 07:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jeju wrote:
    Rucia zjedz coś słodkiego i poczekaj na reakcję. Próbowałaś?

Wczoraj jadłam batona i dostałam lekkiego kopniaka, dziś od rana cisza. A zawsze budzi się razem ze mną. Mówię do Niej, szturcham ją palcem żeby dała znać i NIC !

EDIT

Nawet leżałam na plecach ( wtedy najbardziej ją czuć ), ale też nie dała znaku życia.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lipca 2013, 07:23

• Selena Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2013, 07:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziekuje kochane za rady :) chyba jednak kupie dzis nowy :) a tego niestety nie zaminie..bo mmay z m takie pudełeczko na leki na tydzień i juz sobie przygotowałam...wiec te 7 pójdzie do kosza..a reszta zostanie na potem :) dopiero dzis cos mnie podkusiło zeby o nim poczytać..eh..no trudno...widać zielona jeszcze jestem w tym temacie ;) teraz juz będe wiedziała o co prosić :)

aisa lubi tę wiadomość

f2wlru1dbzmah8bl.png
    3i49ej28rcjdlc8e.png
  • Gunia Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2013, 07:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AGA 30 wrote:
    A tak na dobranoc na wspomnienia!!!
    http://www.youtube.com/watch?v=GK5KwpXNam8
    http://www.youtube.com/watch?v=7g8uHOh0v0E
    Dobranoc!!!!

Agusia, ty tak samo kochamy nostalgiczną muzę, wycie do księżyca i do poduszki, marzycielki ;)

Od Universe i Beatki to się dziwię, że sąsiedzi nas nie zlinczowali bo całą podstawówkę katowałam... z wyciem of kors :D

AGA 30, aisa lubią tę wiadomość

• Selena Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2013, 07:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    Cześć Wosebko :) Sądzę, że powinnaś poprosić w aptece witaminy dla kobiet w I trymestrze. Te sobie zostaw na później.

A ja mam zmartwienie :( Moja dzidzia od wczoraj jakoś mało się rusza. Praktycznie w ogóle. Nie odpowiada na zaczepki, nawet jak ją szturcham. Nie wiem co się dzieje. Dziś mam wizytę u Gin więc może się czegoś dowiem.
    Ruciu z dzidzia napewno wszystko ok:)może miał wczoraj leniwy dzień:) stąd mało ruchów :) dobrze że masz dziś wizyte :) to napewno Cię uspokoi :)

Shagga_80, aisa lubią tę wiadomość

f2wlru1dbzmah8bl.png
    3i49ej28rcjdlc8e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2013, 07:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Guniu wracając do Pharella.
    Kiedyś i do tej pory z resztą uwielbiam tę piosenkę ...

http://www.youtube.com/watch?v=SIQihN--98Y

‹‹ 3317 3318 3319 3320 3321 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży - po czym poznać, że możesz być w ciąży

Starając się zajść w ciążę, często nie potrafimy przestać interpretować każdego, nawet najmniejszego ukłucia w jajniku i nie traktować go jako potencjalnego objawu ciąży. Które z objawów mogą faktycznie coś znaczyć i z czym możemy je pomylić? Które z objawów ciążowych na wczesnym etapie ciąży są po prostu rzadko spotykane? Zapoznaj się z listą pierwszych objawów ciążowych!

CZYTAJ WIĘCEJ

10 ważnych rzeczy dotyczących Twoich piersi, które warto wiedzieć

Piersi - symbol kobiecości, płodności i namiętności. Mężczyźni je uwielbiają, a kobiety często zbyt surowo je oceniają. Przeczytaj jak dbać o piersi, co wynaleźli ostatnio polscy naukowcy, jakie objawy powinny Cię zaniepokoić i w jaki sposób piersi mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę.   

CZYTAJ WIĘCEJ