plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMarcelinka wrote:Hej kobitki. POtrzemuję szybkiej pomocy. Moja szwagierka miała plamienie brązowe(delikatne) jeden dzień w 17dc i teraz zamiast miesiączki dostała znowu brązowe plamienie(trwało też jeden dzień). Cykle ma regularne. Robiła test w 26dc(musiała zrobić, gdyż miała prześwietlaną głowę i lekarz jej kazał, a sama raczej nie podejrzewała ciąży) i wyszedł negatywny. Szukamy pomocy, gdyż wizyta u gin w nast tyg.
Może któraś z was miała podobnie i co mogło być tego przyczyną??
A tak na marginesie , to W pierwsze ciąży dostała NORMALNY okres i o ciązy dowiedziała się przypadkiem, gdy była już w 6tc.
Z tego co wiem (nie z własnego doświadczenia) to może to wszystko oznaczać ciążę...17dc zagnieżdżenie (stąd plamienie), test w 26 dc negatywny, bo za wcześnie było a teraz plamienie zamiast @ to też może świadczyć za ciążą...trzymam kciuki i daj znać jak sprawy się mają
Gunia wrote:Mam dwie starsze Siostry (8 i 12 lat) więc wychowana jestem na tym, czego one słuchały?
Selena wrote:Hej dziewczynkiwitam po weekendzie
Mam mały problem....otóż gin mi kazał sobie kupić witaminy z jodem :)i brać od lipca. No i kupiłam prenatal classic.Tyle że wyczytałam ze on powinien być stosowany od II trymestru..a ja jeszce I...i niewiem..mam go brać czy kupić sobie nowy...
) w pierwszym trymestrze, ale jod też ma np Centrum Materna.
Ruciu, juz pisałam Ci na Fb i zanim tu weszłam znam już najnowsze wieści,więc nie będę się wymądrzać...odpoczywaj dużo, bierz leki i będzie dobrze
Zmykam teraz...na śniadanieDziś spaliśmy długo ,bo wczoraj do póxna byliśmy na imprezie a ja od razu musiałam do Was zajrzeć
Selena, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBellaRosa............1.......24lata.........córcia Ala 17.06.2013…lubelskie
she......................6.......35lat...........córcia Maja 21.06.2013........pomorskie
gadgeta..............13......32lata.........FASOLINKA........kuj-pom (29.07.2013)
Dora.....................2......30lat...........FASOLINKA........pomorskie(21.09.2013)
anna_w...............10......31lat..........FASOLINKA.........lubelskie (27.09.2013)
Shagga_80...........3......32lata.........FASOLINKA........łódzkie (11.10.2013)
mauysia................5......31lat...........FASOLINKA........wielkopolskie (12.10.2013)
Mała……………..4……30lat……….FASOLINKA…….świętkorzyskie(19.10.2013)
Amicizia ................2.....26lat..........FASOLINKA……..małopolskie (09.11.2013)
Rucia....................17....27lat………FASOLINKA…….mazowieckie (06.12.2013)
Kopciuszek126.....16......30lat……..FASOLINKA……..łódzkie (08-09.12.2013)
Karoam..................3......27lat………FASOLINKA.......egipt
Plemniczka............2......28lat...........FASOLINKA……śląskie
Ilona……………....12…..30lat………FASOLINKA.......Niemcy (29.01.2014)
Selena ................18.....25lat..........FASOLINKA........podkarpackie (02.02.2014)
Blondi22................1....23lat.............FASOLINKA.........mazowieckie (03.02.2014)
Effcia...................5.......29lat...........OCZEKUJE NA POTWIERDZENIE...........wielkopolskie
Jeju......................7......31 lat..........15.06..................opolskie
Muska....................6…..31lat...........04.07..............dolnośląski
Aisa…………..…....10 .…28lata……..05.07……………Szwecja
a-koczek………....11 .…32lata……..08.07……………war-maz
Gunia....................6......30 lat..........10.07..................podlaskie
Kfjatus...................9......26lat............10.07.................mazowieckie
Beata……………...8……29lat………..15.07…………mazowieckie
AGA30..................7....... 31lat............21.07............opolskie
Zbikowa…………...6……26lat...........27.07..................Wielka Brytania
Kaja.......................6......32lat...........28.07……….…..pomorskie
kiti.........................9......25lat…….….????……….….małopolskie
sylwia1985 ...........12....28lat ……….??????................podkarpackie -
nick nieaktualnyW ogóle jestem załamana obsługą w moim szpitalu. Pani doktor w miną męczennicy, niezadowolona, starała mi się wmówić, że nie czuję ruchów tylko bulgotanie. Przecież cholera wiem co czuje, Paweł też czuje kopniaki, głupia nie jestem! Strach było zapytać się o płeć dziecka. I ja mam tam rodzić?
-
to może Pani doktor nigdy nierodziła i niewie co to jest za uczucie pierwsze kopnięcia dzieckaRucia wrote:W ogóle jestem załamana obsługą w moim szpitalu. Pani doktor w miną męczennicy, niezadowolona, starała mi się wmówić, że nie czuję ruchów tylko bulgotanie. Przecież cholera wiem co czuje, Paweł też czuje kopniaki, głupia nie jestem! Strach było zapytać się o płeć dziecka. I ja mam tam rodzić?
aisa lubi tę wiadomość
-
Rucia wrote:W ogóle jestem załamana obsługą w moim szpitalu. Pani doktor w miną męczennicy, niezadowolona, starała mi się wmówić, że nie czuję ruchów tylko bulgotanie. Przecież cholera wiem co czuje, Paweł też czuje kopniaki, głupia nie jestem! Strach było zapytać się o płeć dziecka. I ja mam tam rodzić?
lekarze może i ok.. tylko podobno strasznie zwlekaja z decyzja o cc...dopiero jak coś sie dzieje ale położne..podobno tragedia
jedna jest najgorsza ..mam nadzieje że na nią nie trafie
aisa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyRucia wrote:W ogóle jestem załamana obsługą w moim szpitalu. Pani doktor w miną męczennicy, niezadowolona, starała mi się wmówić, że nie czuję ruchów tylko bulgotanie. Przecież cholera wiem co czuje, Paweł też czuje kopniaki, głupia nie jestem! Strach było zapytać się o płeć dziecka. I ja mam tam rodzić?
aisa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnya-koczek wrote:Hej dziewczyny,
Shagy w związku z tym że jestes moją wyrocznia to mam prośbe zerknij na moj wykres i powiedz czy jest sens kupywac test i jutro robic czy czekac do czwartku?
I wracam do śniadania -
Ruciu ja 16 lat chodizłam do jednego gina prywatnie który był ordynatorem w szpitalu nigdy na niego nie narzekałam w spzitalu czy prywatnie pełen profesjonalizm miła obsługa i wogóle. w momencie jak przestał być ordynatorem trafiłam na oddział i on akurat miła dyzur jako zwykły juz lekarz i tak mnie potraktował ze aż sie popłakałam a ja jestem z tych twardych osób. także wszystko schodzi na psy i nawet niepróbujmy w to wnikać a tym bardziej zrozumiec chamstwo sie szerzyRucia wrote:Nie wiem Koczku. Jestem załamana nasza państwową służbą zdrowia.
Shagga_80 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBlondi22 wrote:Rucia u mnie szpital nie wiele lepszy zalerzy na jaka polożna i jakiego lekarza sie trafi ale wszystko robia od niechcenia chyba ze ma sie kogos z rodziny w personelu to juz lepiej.
Blondi w moim szpitalu podobno warto mieć swoją położną, bo inaczej różne sytuacje mogą cię spotkać.
Nie wiem po co się płaci na tą służbę zdrowia. -
termin mam na 6 ale ja ma fl 14 dni wiec mi przypada na 4 ale jak mowisz czekam powiedzmy do piątku i zobaczymy co sie bedize działo dziekiShagga_80 wrote:kochana, termin @ masz na 8mego czy na 4tego? Ja bym poczekała do terminu @ ...
I wracam do śniadaniaShagga_80 lubi tę wiadomość
-
Rucia wrote:Blondi w moim szpitalu podobno warto mieć swoją położną, bo inaczej różne sytuacje mogą cię spotkać.
Nie wiem po co się płaci na tą służbę zdrowia. -
nick nieaktualny