plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
tak na lekka poprawe humoru powiem wam jedno. Zacznę od tego że tak bardzo pragne zobaczyc 2 kreski na teście. sprzątam dzis rano w łazience i przez przypadek co widze 2 kreski na teście. Tylko że ten test był z piątku i wtedy był negatyw. tak się uśmiałam. w koncu zobacvzyłam je
AGA 30, Rucia, aisa, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnya-koczek wrote:tak na lekka poprawe humoru powiem wam jedno. Zacznę od tego że tak bardzo pragne zobaczyc 2 kreski na teście. sprzątam dzis rano w łazience i przez przypadek co widze 2 kreski na teście. Tylko że ten test był z piątku i wtedy był negatyw. tak się uśmiałam. w koncu zobacvzyłam je
Koczku jeszcze chwila i wszystko się u Ciebie wyjaśni.aisa, Shagga_80, mauysia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnya-koczek wrote:tak na lekka poprawe humoru powiem wam jedno. Zacznę od tego że tak bardzo pragne zobaczyc 2 kreski na teście. sprzątam dzis rano w łazience i przez przypadek co widze 2 kreski na teście. Tylko że ten test był z piątku i wtedy był negatyw. tak się uśmiałam. w koncu zobacvzyłam je
Shagga_80 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cześć Dziewczyny...
Blondi gratuluje pojedynczego zdrowego malucha niech chowa się zdrowo w Twoim brzuchu
Plemniczko cieszę się że u Ciebie humor troche lepszy :*
Sylwio widze ze się już zadomowiłaś na wątku bardzo sie cieszę z Twojej aktywności
Ruciu masz rację intuicja matki najważniejsza dobrze ze poszłaś do lekarza mam nadzieję ze teraz będzie wszystko w pożądku :*
A wszystkim Dziewczyna zaczynajacym nowy cykl staraniowy życze powodzenia i dużo cierpliwości mam nadzieję że @ nie nawiedzi Was juz przez kolejne 9 miesiecy...
miałam do każdej coś napisać ale już pozapominałam co tam pisałyście
Libra dziękuje ze znowu byłaś posłańcem i że byłam przy mnie smsowo :*
p.s. na obiad mam zupe botwinkową którą robiłam wczoraj przez pół wieczora...Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lipca 2013, 12:08
aisa, Shagga_80, mauysia, Effcia28 lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualny
-
EEEE laski nie płakać mi tutaj napisałam o tym w pamietniku zeby sie oczyścić tak mi doradziła koleżanka i w sumie miała rację jest mi dużo lepiej...
i proszę się nie smutkować bo zaszkodzicie swoim fasolką obecnym i przyszłym a przecież nikt nie chce by urodziły się smutne dzieci...
taka była po prostu kolej rzeczy tak miało być i już... a czy to sprawiedliwe czy nie cóż z takimi sprawami nie ma co dyskutować17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualny