plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Kfjatus a ja mam 5 jezior pod nosem hahaKfjatus wrote:Beata a ja Co proponuję do Ilony się wprosić
Ona ma jezioro pod nosem i córkęMyślę, że byście miały tyle radochy,a Dziewczynki to już w ogóle
Kfjatus, Beata, aisa, Ilona lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNo nic...codzienny rytuał zakończony (śniadanie, mycie zębów, smarowanie kremem z filtrem, ubieranie, pakowanie wszystkiego co na dworze potrzebne - woda, kasa, spray na komary i maść na ukąszenia) możemy więc iść
A na obiad wymyśliłam (na 2 danie) kalafiorka z masełkiem i bułką tartą
Beatko ja jestem daleka od oceniania Twojego M,a wiesz czemu? Bo cóż my o Nim wiemy? Wiem po sobie,że pisanie o swoich Starych pod wpływem emocji ma tylko jeden skutek,wszystkim otwiera się nóż w kieszeni...a wiadomo,że my (tzn piszące o swoich Mężach) obiektywne nie jesteśmy! No i jeszcze coś..same tych M wybrałyśmy, tak? Nie byłyśmy pod presją, tak? To jak teraz nagle ma same wady? Jeśli tak (i już z obrzydzeniem na Niego patrzymy) to może trzeba to skończyć..ale jeśli zdarza się,że patrzymy na Nich i mówimy "kocham Go,mimo wszystko" to może warto zawalczyć? Ja wiem,że nie można całkiem Kogoś zmienić..ale choć troszkę da się...wierz miA przy okazji może się okazać,że i w sobie trzeba coś zmienić. I pamiętaj na koniec (kurde ale weny dostałam na odchodne
) jeśli Ty sama będziesz znała swoją wartość i nie będziesz myślała o sobie że nic nie jesteś warta to nikt nie będzie w stanie sprawić,byś tak się poczuła! AMEN.
I już mnie nie maKfjatus, Beata, Spero, Blondi22, aisa, Ola_czeka, Fedra, Ilona, Gunia lubią tę wiadomość
-
a-koczek wrote:Kfjatus a ja mam 5 jezior pod nosem haha
mój by sie zgodził iść na taką terapie, bo on potrafi na spokojnie przyjąć i się nie unieśc w takiej chwili, wiec na terapii to ja wyciągałabym brudy i się unosiła a on mówił że kocha?Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
a-koczek wrote:i msie obraziłam nie scieków tylko 5 dużych jezior i jedno jest jednym z najczyściejszych jezior w polsce
Ja piszę SZYFREM, żeby Oli nie było przykro, że nie ma żadnego jeziora pod rękąa-koczek, Effcia28, Kfjatus, aisa, Fedra, Shagga_80, Ilona lubią tę wiadomość
-
haha to zawsze jakas taktyka i znowu bys była ta zła. kochana jeszcze dzien dwa i wszystko minie w koncu takie zycieBeata wrote:przebiłaś decyzja podjeta
mój by sie zgodził iść na taką terapie, bo on potrafi na spokojnie przyjąć i się nie unieśc w takiej chwili, wiec na terapii to ja wyciągałabym brudy i się unosiła a on mówił że kocha?Beata lubi tę wiadomość
-
Shagga_80 wrote:Ja właśnie w sobotę odkryłam,że przytyłam już UWAGA 10kg!!!!!!!!!!!
i juz dawno polmetek przekroczyłaas
ja w pierwszej ciazy przytylam 23kg ;/ koszmar teraz powiedzialam sobie ze gora 10 kg ale zobzczymy jak to bedzie -
a ja późńiej polajkuję Wam wszystkim , bo mam zaległości...
WRZUCIŁAM, BO LICZĘ NA TO, ŻE POWIECIE MI SZCZERZE BEZ ZBĘDNEGO ZACHWYCANIA SIĘ, CO EWENTUALNIE JESZCZE BYŚCIE DADAŁY, OBIECUJĘ ROZWAŻYĆ, BO JAK JUZ ZACZNIE TWORZYĆ GOTOWCA, TO NIE BĘDZIEMY SIĘ COFAĆ...PROSZE O JAKIEŚ WIZJE...TYLE WYYŚLILIŚY MY....
LICZYŁAM NA SHAGGUNIĘ ale KUBA JĄ PORWAŁ...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lipca 2013, 11:52
Kfjatus, a-koczek, Spero, Blondi22, aisa, Beata, Fedra, AGA 30, Ilona lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny