plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Beata wrote:nie
Dziękuję Beatko za przesyłkę a jeśli chodzi o list to nie przejmuj się .Teraz chwilowo jestem zaopatrzona w 4 opakowania Duphastonu
Ale bardzo ,bardzo Dziękuję za chęć pomocyBeata, jeju, Fedra, aisa lubią tę wiadomość
-
no to masz lajka odemnie na poprawę humoru. a jeszcze jedno niema co sie denerwowac rozmyslac analizowac bo to i tak nic nieda tylko kupe stresu dla nas bo dla faceta ta sprawa juz pewnie dawno zapomniana i pewnie sie dziwi dlaczego ty ciagle zła przeciez kłotnia juz tak dawono była i juz powinno ci przejsc także zamiast miec kiepski humorek pomysl jak go tu sobie poprawic on kupił wedke to ty tez zrob cos dla siebie jakis mały wypad z cofrka tak zeby poczuł sie choc chwile samotnie npBeata wrote:Kfjatku tak zrobię
dzięki Wam dziewczyny jeszcze raz za wszystko :*
Spero wiele mi dałaś do zrozumienia dziekuję
p.s. EFFCIa dotarło w końcu czy nie? Ty nic sie do mnie nie odzywasz?
p.s. ja sie tyle dziś napisałam i nalajkowałam a sama nie dostałam
no nic papa do miłego mam nadzieję że wrócę niebawem w o wiele lepszym poczuciu własnej godnościBeata, aisa, Gunia lubią tę wiadomość
-
Kfjatus wrote:Ola ja czemu wszystkie tytuły zgarnia Aisa? Przecież Ona już ich utrzymać nie może...
ja proponuję :
Ola miss dowcipu i sarkazmu
Mauysia miss wiedzy na tematy różne, często trudne
Muzi miss wiedzy o badaniach medycznych oraz najpiękniejszego i najbardziej zadbanego ogródka w Polsce
dawajcie dalej, dopiszcie komu co i za co...
Halllooooo!!!! Kfjatus mam zgłosić nadużycie...ja mam zachwaszczony ogródek a wynika to z braku organizacji pracy....buzi buzi, wiem juz co robić, zjadłam i nie mdli i nie boli już głowa....oby ból nie wrócił...
Mauysia miss npr-u heheheheheheheeh tak mi się skojarzyło sorx
Jak bym taki tytuł miała to dyplom mógłby robić za fototapetęWiecie co, dostaliśmy cynk, że Agencja Rynku Rolnego sprzedaje już te działki wspaniałe u zbiegu rzeki i stawu...mmmm...dach mieliśy zrobić za rok a tu znów kolejna inwestycja na szybko...skąd na to brać kasę? Ale powiem Wam, że mamy już ostateczną wersję wizualizacji, dziś ostatnie spotkanie z architektem i zaczyna robić na gotowo ten projekt...
Muszę oddać ukłon w stronę mojego m. głęboki ukłon, bo on wymyśłił te zmiany i dodatkowe balkony...wrzucę Wam tu chyba fotki, myślę, że się uda...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lipca 2013, 11:31
Ola_czeka, Kfjatus, Beata, Spero, Blondi22, Fedra, aisa, Ilona lubią tę wiadomość
-
o jaciee ale jestem dumna z siebie
użebrałam 4 na koniec
buziakiEffcia28, a-koczek, Ola_czeka, Kfjatus, Spero, Blondi22, Fedra, aisa, Ilona lubią tę wiadomość
Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
Effcia28 wrote:no więc napiszę jeszcze raz
Dziękuję Beatko za przesyłkę a jeśli chodzi o list to nie przejmuj się .Teraz chwilowo jestem zaopatrzona w 4 opakowania Duphastonu
Ale bardzo ,bardzo Dziękuję za chęć pomocy
no problemo polecam się :*Fedra, aisa lubią tę wiadomość
Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBlondi22 wrote:dobra trzeba zjesc jakies sniadanko
he bo jeszcze nie jadłam
od poczatku ciazy jeszcze nic nie przytylam nawet tak dzis z ciekawosci sie zwazyłam
Ja właśnie w sobotę odkryłam,że przytyłam już UWAGA 10kg!!!!!!!!!!!
Kfjatus, Spero, Fedra, aisa, Ilona lubią tę wiadomość
-
Beata wrote:hmm czy było zawsze? tak zawsze miał nademna kontrolę emocjonalną i wiedział z kim rozmawiam i na kogo patrzę (NAWET!!!) ale kiedyś mi jakoś to nie przeszkadzało bo czułam sie kochana wyjątkowa i uważałam że cała ta jego zazdrośc i chęć kontroli nade mną to ze strachu że mnie straci, mi to wystarczało, nie potrzebowałam niczego nawet spotkań z koleżankami
wiec było ok
ale nagle sie \obudziłam
ja jedynie dodam ze to co robi i jak się zachowuje Twój maż nie jest normalne i to się leczy...
niestety ale takie zachowania nie prowadzą do niczego dobrego i w moim odczuciu bez mediatora sobie nie poradzicie bo On poprostu nie będzie słuchał...
tu by się przydało wsparcieze strony poradni małżeńskiej albo psychologa...
wiem ze jestem mało delikatna w tym co piszę ale ja zawsze wolałam pisac w prost...Beata, Blondi22, kiti lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
a-koczek wrote:wpadaj do mnie ja jeszcze dwa tygodnie sama w domu
Blondi22, Fedra lubią tę wiadomość
Oliwka 2006
-
ferdus to są tzw toksyczne związki i wiekszość z nas w nich tkwi świadomie i nieswiadomie. wiem że mediator psycholog to super pomysł. tylko znalezienie sposobu aby ta drugo stronę umówic na spotkanie z taką osoba to jest tez problemFedra wrote:ja jedynie dodam ze to co robi i jak się zachowuje Twój maż nie jest normalne i to się leczy...
niestety ale takie zachowania nie prowadzą do niczego dobrego i w moim odczuciu bez mediatora sobie nie poradzicie bo On poprostu nie będzie słuchał...
tu by się przydało wsparcieze strony poradni małżeńskiej albo psychologa...
wiem ze jestem mało delikatna w tym co piszę ale ja zawsze wolałam pisac w prost...Beata, aisa, Fedra lubią tę wiadomość