X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 10 lipca 2013, 11:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    Macie w ogóle jakieś tatuaże, hęęęę???

Bo ja nie i tak pozostanie. (w ogóle nie kręci mnie ten temat, pewnie dlatego też nie mam przebitych uszu, nie noszę biżuterii itp...)

ja nie mam i jedyną moją fanaberia było przebicie sobie pępka jak się miało w pasie niecałe 60 cm to i kolczyk ładnie wyglądał zrobiłam to dla mojego męża a ten mnie za to objechał...
    o tatuażu kiedyś myślałam żeby sobie wytatuowac imię męża a potem imię dzieci ale pomysł legł w gruzach jak sie dowiedziałam ze tatuowanie boli a mój próg ból równy jest 0 :D

jeju, Shagga_80, aisa lubią tę wiadomość

17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz <3
    2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • a-koczek Autorytet

Wysłany: 10 lipca 2013, 11:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej witam po krótkiej przerwie.
    Beatko tekst dotycząy studiów to jakbym słyszła mojego m. ale powiem jedno nigdy nie zrozumienmy facetów oni nigdy i niegdzie niewidza problemu a tym bardziej w sobie jednoczesnie potrafią nami tak manipulowć że zawsze uwążamy że to nasza winna że to wszystko przez nas a tak naprawde nie jest. ja doszłam do w niosku że czas najwyższy patrzeć jedynie na siebie i swoje potrzeby no i oczywiście dziecka a facet niech sie sam troszcy o siebi moze w koncu docenia jakie maja skarby obok siebie bo nasze łzy kłótnie tego niezmienią ich niezmienią
    Beata wrote:
    DZIECZYNY nie mam siły nic napisać
    ale chciałam tylko wyjaśnić bo chyba niektóre z Was źle zrozumiały i poczuły sie urażone?
    ja napewno nie pisałam że ktos kto nie pracuje powinien czuć się gorszy, bo to wręcz przeciwnie ...ale cóż chyba nie jestewm dziś w nastroju
    powiem Wam że czuję sie nikim...zrobiło mi się troszkę przykro jak przeczytałam jak niektóre z was zrozumiały moją wypowiedź, że dziecko zastanawia sie z czego żyja jak kobieta nie pracuje?> nie kochane to nie o to chodziło...żadne z moich teśców nie pracuje nie wiem z czego zyja...z prac sezonowych?

ja własnie tym bardziej czuję sie psim gównem za przeproszeniem, bo wszyscy (z rodziny męża) odradzali mi studia bo po co? szkoda kasy...a i tak z pracą nie najlepiej, ja postawiłam na swoim studia skończyłam na 5
    przez całe lata nie czułam wsparcia mentalnego i tego że ktoś jest ze mnie dumny (płaczę teraz jak głupia a w robocie jestem, zaraz to rzucę w cholerę)przez prawie cały okres studiów otrzymywałam stypendium, momentami było to nawet 800zł a za studia płaciłam tylko ok400 po latach mąż mi mówi że on mnie wykształcił...phhiiii że za jego pieniądze?

wieć ja Wam zazdroszcze kobietom które mogą zająć sie domem naprawde i nie doszukujcie sie żadnych podtekstów (nie uważam ze to lekka robota)

jeju, Beata, Fedra, aisa lubią tę wiadomość

zpbnej28qs8fkan8.png

1usa3e5eq41xekf3.png[/link]
  • Effcia28 Autorytet

Wysłany: 10 lipca 2013, 11:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Brakuje mi tylko 244 laik żeby mieć 2 tysiaki :D

Kfjatus, jeju, Ola_czeka, a-koczek, Blondi22, Fedra, aisa, Ilona, Gunia lubią tę wiadomość

frgt5b8.png 546fc3c5c96d17b5.png
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 10 lipca 2013, 11:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    Iii, ja się tym w ogóle nie przejmuję... Moi teściowie mówią z błędami językowymi, ale ważne, że są świetnymi ludźmi, a to, że czasem powiedzą "włanczać" to nie ma tutaj żadnego znaczenia... To tylko powierzchnia.

ale to ładnie ujełaś :*

Effcia28, Shagga_80, aisa, Ilona lubią tę wiadomość

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • Kfjatus Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola przeciągnęła Effcię na swoją stronę mocy w walce o lajki :P

Effcia28, mauysia, Fedra, aisa lubią tę wiadomość

1221648qmrgggy559.gif
  • Effcia28 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    Teraz ty Effcia, napisz mi, że zapamiętuje ale trzeba przycisnąć.
    no nie chciałabym Cię zdenerwować ale mój też zapamiętywał ostatni pomiar choć wolałabym żeby pokazywał minimum 3 w tył

Ola_czeka, Shagga_80, Spero, Fedra, aisa, jeju, Gunia lubią tę wiadomość

• mauysia Autorytet

Wysłany: 10 lipca 2013, 11:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Effciu, Fedri i A-koczku.

Słuchajcie, leję w gacie normalnie! Muszę przestać czytać tę stronę, bo zaraz wybuchnę śmiechem (a mam pilnego dżoba do 12:00)

http://wierszezgoogle.tumblr.com/

Cała strona jest rewelacyjna :D :D :D O matko, muszę wytrzeć oczy bo się aż popłakałam ze śmiechu czytając te googlowe wiersze ...

Spero, Fedra lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • Effcia28 Autorytet

Wysłany: 10 lipca 2013, 11:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no bo ja z lajkami jestem mocno w tyle

to żebractwo to z tego powodu :D

Ola_czeka, Spero, Fedra, aisa, Ilona, jeju lubią tę wiadomość

• Kfjatus Autorytet

Wysłany: 10 lipca 2013, 11:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy Ktoś mam chęć wpaść do mnie na obiad? Mam dużo i mogę poczęstować :D

Spero, Fedra, aisa, Ilona lubią tę wiadomość

1221648qmrgggy559.gif
  • Effcia28 Autorytet

Wysłany: 10 lipca 2013, 11:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wogóle to żałuję teraz,że nie naciskałam męża na tegoroczne wakacje :(
    choć z drugiej strony jakbym miała omitować to już lepiej w domu siedzieć!

Zazdroszczę Ruci wyjazdu :D i tu ją pozdrawiam serdecznie :*

Fedra, Ilona, jeju lubią tę wiadomość

• Blondi22 Autorytet

Wysłany: 10 lipca 2013, 11:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kfjatus wrote:
    pokaż :)
    mam na prawej lydce smoka ;)

Fedra lubi tę wiadomość

a.png
    a.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 lipca 2013, 11:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kfjatus wrote:

kuszące, bo dziś teściowa u mnie ma zrobić, a ona niestety nie ma talentu kucharskiego :)

mogę kurę przynieść, bo mi tu jakieś gdaczą za oknem :)

Kfjatus, Fedra lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 lipca 2013, 11:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kfjatus wrote:
    Ja właśnie bym wpadła...z rodziną :P A mój M je za 3 , ja za 2 :D
    Bo właśnie szykując się do sklepu (po kolejne książki dla Młodego,czy raczej Młodych) doszłam do wniosku,że nie mam co na 2 danie..chwała Bogu,że choć zupę mam z wczoraj :D

Kfjatus, Fedra, aisa, Ilona lubią tę wiadomość

• Kfjatus Autorytet

Wysłany: 10 lipca 2013, 11:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dziś robię leczo z cukinii, a leczo mało zrobić nie umiem :D

Spero, Shagga_80, Fedra, aisa, Ilona lubią tę wiadomość

1221648qmrgggy559.gif
  • Beata Autorytet

Wysłany: 10 lipca 2013, 11:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kfjatku tak zrobię :)
    dzięki Wam dziewczyny jeszcze raz za wszystko :*
    Spero wiele mi dałaś do zrozumienia dziekuję :)

p.s. EFFCIa dotarło w końcu czy nie? Ty nic sie do mnie nie odzywasz?

p.s. ja sie tyle dziś napisałam i nalajkowałam a sama nie dostałam :P
    no nic papa do miłego mam nadzieję że wrócę niebawem w o wiele lepszym poczuciu własnej godności

Kfjatus, a-koczek, Spero, Effcia28, Fedra, aisa, Ilona, jeju lubią tę wiadomość

Oliwka 2006
    2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
    cd9byx8dsom4toou.png
  • Blondi22 Autorytet

Wysłany: 10 lipca 2013, 11:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kfjatus wrote:
    a co masz na obiad bo ja botwinkowa zupke ;)

Fedra, jeju lubią tę wiadomość

a.png
    a.png
  • Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 10 lipca 2013, 11:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    Cześć Effciu, Fedri i A-koczku.

Słuchajcie, leję w gacie normalnie! Muszę przestać czytać tę stronę, bo zaraz wybuchnę śmiechem (a mam pilnego dżoba do 12:00)

http://wierszezgoogle.tumblr.com/

Cała strona jest rewelacyjna :D :D :D O matko, muszę wytrzeć oczy bo się aż popłakałam ze śmiechu czytając te googlowe wiersze ...

no i postanowione. wywalą mnie.

mauysia, aisa lubią tę wiadomość

• Effcia28 Autorytet

Wysłany: 10 lipca 2013, 11:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O.o napisałam Ci sms-a jak przyszło nie dostałaś?

jeju lubi tę wiadomość

• Fedra Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beata wrote:
    DZIECZYNY nie mam siły nic napisać
    ale chciałam tylko wyjaśnić bo chyba niektóre z Was źle zrozumiały i poczuły sie urażone?
    ja napewno nie pisałam że ktos kto nie pracuje powinien czuć się gorszy, bo to wręcz przeciwnie ...ale cóż chyba nie jestewm dziś w nastroju
    powiem Wam że czuję sie nikim...zrobiło mi się troszkę przykro jak przeczytałam jak niektóre z was zrozumiały moją wypowiedź, że dziecko zastanawia sie z czego żyja jak kobieta nie pracuje?> nie kochane to nie o to chodziło...żadne z moich teśców nie pracuje nie wiem z czego zyja...z prac sezonowych?

ja własnie tym bardziej czuję sie psim gównem za przeproszeniem, bo wszyscy (z rodziny męża) odradzali mi studia bo po co? szkoda kasy...a i tak z pracą nie najlepiej, ja postawiłam na swoim studia skończyłam na 5
    przez całe lata nie czułam wsparcia mentalnego i tego że ktoś jest ze mnie dumny (płaczę teraz jak głupia a w robocie jestem, zaraz to rzucę w cholerę)przez prawie cały okres studiów otrzymywałam stypendium, momentami było to nawet 800zł a za studia płaciłam tylko ok400 po latach mąż mi mówi że on mnie wykształcił...phhiiii że za jego pieniądze?

wieć ja Wam zazdroszcze kobietom które mogą zająć sie domem naprawde i nie doszukujcie sie żadnych podtekstów (nie uważam ze to lekka robota)

Beciu Kochana przytulam Cię mocno zawsze jak czytam posty o Twoich złych dniach to serce mi się kraje a Twojego meza to bym złapała i tak obiła mu tyłek zeby przez miesiąc na nim nie mógł siedzieć...
    ja nie wiem czy On ma jakiś problem ze sobą ze swoim poczucie wartości i godności jak można tak w ogóle mówić do swojej zony... mój jakby mi tekstem sypnął ze On mnie wykształcił to by w pałe zarobił... o matko uniosłam się...
    ale czy człowiek w życiu nie moze być normalnie szczęśliwy...
    mocno przytulam i mam nadzieję ze szybko złe emocje miną i nie czuj się jak psie gówno musisz wierzyć w siebie i w swoje umiejętności i wartości jakie masz w sobie nie pozwól na to zeby facet Cię tak poniżał i gnoił...
    no teraz zabrzmiało feministycznie...

Beata, Effcia28, aisa, Ilona lubią tę wiadomość

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • Blondi22 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a co do lajków to ja jestem daleko w tyle hehe ;)

Effcia28, Fedra, aisa, Ilona, jeju lubią tę wiadomość

a.png
    a.png
‹‹ 3412 3413 3414 3415 3416 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Sen a zdrowie hormonalne kobiety – jak na siebie wpływają?

Jak sen wpływa na zdrowie hormonalne kobiety? Jakie mogą być skutki niedoboru snu w kontekście kobiecej płodności? Jakie hormony są szczególnie wrażliwe na problemy z bezsennością u kobiet? Jak zadbać o prawidłową higienę snu?

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroby endometrium - jakie są najczęstsze?

Czym jest endometrium, a czym endometrioza? Jakie mogą być inne choroby endometrium i jak się objawiają? Jaka grubość endometrium jest optymalna podczas starań o dziecko? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kluczowe składniki dla przyszłej Mamy, czyli co warto suplementować w ciąży

Ciąża to odmienny i wyjątkowy stan, który jest jednocześnie dużym wyzwaniem dla organizmu kobiety. To czas, kiedy zmienia się zapotrzebowanie na składniki odżywcze. Które z nich są szczególnie istotne dla przyszłej mamy i dla rozwijającego się dziecka? Co warto suplementować w ciąży, aby zadbać o zdrowie i rozwój maluszka? 

CZYTAJ WIĘCEJ