Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 10 lipca 2013, 11:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    Macie w ogóle jakieś tatuaże, hęęęę???

Bo ja nie i tak pozostanie. (w ogóle nie kręci mnie ten temat, pewnie dlatego też nie mam przebitych uszu, nie noszę biżuterii itp...)

ja nie mam i jedyną moją fanaberia było przebicie sobie pępka jak się miało w pasie niecałe 60 cm to i kolczyk ładnie wyglądał zrobiłam to dla mojego męża a ten mnie za to objechał...
    o tatuażu kiedyś myślałam żeby sobie wytatuowac imię męża a potem imię dzieci ale pomysł legł w gruzach jak sie dowiedziałam ze tatuowanie boli a mój próg ból równy jest 0 :D

jeju, nick nieaktualny, aisa lubią tę wiadomość

17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz <3
    2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • a-koczek Autorytet

Wysłany: 10 lipca 2013, 11:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej witam po krótkiej przerwie.
    Beatko tekst dotycząy studiów to jakbym słyszła mojego m. ale powiem jedno nigdy nie zrozumienmy facetów oni nigdy i niegdzie niewidza problemu a tym bardziej w sobie jednoczesnie potrafią nami tak manipulowć że zawsze uwążamy że to nasza winna że to wszystko przez nas a tak naprawde nie jest. ja doszłam do w niosku że czas najwyższy patrzeć jedynie na siebie i swoje potrzeby no i oczywiście dziecka a facet niech sie sam troszcy o siebi moze w koncu docenia jakie maja skarby obok siebie bo nasze łzy kłótnie tego niezmienią ich niezmienią
    Beata wrote:
    DZIECZYNY nie mam siły nic napisać
    ale chciałam tylko wyjaśnić bo chyba niektóre z Was źle zrozumiały i poczuły sie urażone?
    ja napewno nie pisałam że ktos kto nie pracuje powinien czuć się gorszy, bo to wręcz przeciwnie ...ale cóż chyba nie jestewm dziś w nastroju
    powiem Wam że czuję sie nikim...zrobiło mi się troszkę przykro jak przeczytałam jak niektóre z was zrozumiały moją wypowiedź, że dziecko zastanawia sie z czego żyja jak kobieta nie pracuje?> nie kochane to nie o to chodziło...żadne z moich teśców nie pracuje nie wiem z czego zyja...z prac sezonowych?

ja własnie tym bardziej czuję sie psim gównem za przeproszeniem, bo wszyscy (z rodziny męża) odradzali mi studia bo po co? szkoda kasy...a i tak z pracą nie najlepiej, ja postawiłam na swoim studia skończyłam na 5
    przez całe lata nie czułam wsparcia mentalnego i tego że ktoś jest ze mnie dumny (płaczę teraz jak głupia a w robocie jestem, zaraz to rzucę w cholerę)przez prawie cały okres studiów otrzymywałam stypendium, momentami było to nawet 800zł a za studia płaciłam tylko ok400 po latach mąż mi mówi że on mnie wykształcił...phhiiii że za jego pieniądze?

wieć ja Wam zazdroszcze kobietom które mogą zająć sie domem naprawde i nie doszukujcie sie żadnych podtekstów (nie uważam ze to lekka robota)

jeju, Beata, Fedra, aisa lubią tę wiadomość

zpbnej28qs8fkan8.png

1usa3e5eq41xekf3.png[/link]
  • Effcia28 Autorytet

Wysłany: 10 lipca 2013, 11:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Brakuje mi tylko 244 laik żeby mieć 2 tysiaki :D

Kfjatus, jeju, Ola_czeka, a-koczek, Blondi22, Fedra, aisa, Ilona, Gunia lubią tę wiadomość

frgt5b8.png 546fc3c5c96d17b5.png
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 10 lipca 2013, 11:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    Iii, ja się tym w ogóle nie przejmuję... Moi teściowie mówią z błędami językowymi, ale ważne, że są świetnymi ludźmi, a to, że czasem powiedzą "włanczać" to nie ma tutaj żadnego znaczenia... To tylko powierzchnia.

ale to ładnie ujełaś :*

Effcia28, nick nieaktualny, aisa, Ilona lubią tę wiadomość

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • Kfjatus Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola przeciągnęła Effcię na swoją stronę mocy w walce o lajki :P

Effcia28, mauysia, Fedra, aisa lubią tę wiadomość

1221648qmrgggy559.gif
  • Effcia28 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    Teraz ty Effcia, napisz mi, że zapamiętuje ale trzeba przycisnąć.
    no nie chciałabym Cię zdenerwować ale mój też zapamiętywał ostatni pomiar choć wolałabym żeby pokazywał minimum 3 w tył

Ola_czeka, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Fedra, aisa, jeju, Gunia lubią tę wiadomość

• mauysia Autorytet

Wysłany: 10 lipca 2013, 11:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Effciu, Fedri i A-koczku.

Słuchajcie, leję w gacie normalnie! Muszę przestać czytać tę stronę, bo zaraz wybuchnę śmiechem (a mam pilnego dżoba do 12:00)

http://wierszezgoogle.tumblr.com/

Cała strona jest rewelacyjna :D :D :D O matko, muszę wytrzeć oczy bo się aż popłakałam ze śmiechu czytając te googlowe wiersze ...

nick nieaktualny, Fedra lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • Effcia28 Autorytet

Wysłany: 10 lipca 2013, 11:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no bo ja z lajkami jestem mocno w tyle

to żebractwo to z tego powodu :D

Ola_czeka, nick nieaktualny, Fedra, aisa, Ilona, jeju lubią tę wiadomość

• Kfjatus Autorytet

Wysłany: 10 lipca 2013, 11:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy Ktoś mam chęć wpaść do mnie na obiad? Mam dużo i mogę poczęstować :D

nick nieaktualny, Fedra, aisa, Ilona lubią tę wiadomość

1221648qmrgggy559.gif
  • Effcia28 Autorytet

Wysłany: 10 lipca 2013, 11:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wogóle to żałuję teraz,że nie naciskałam męża na tegoroczne wakacje :(
    choć z drugiej strony jakbym miała omitować to już lepiej w domu siedzieć!

Zazdroszczę Ruci wyjazdu :D i tu ją pozdrawiam serdecznie :*

Fedra, Ilona, jeju lubią tę wiadomość

• Blondi22 Autorytet

Wysłany: 10 lipca 2013, 11:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kfjatus wrote:
    pokaż :)
    mam na prawej lydce smoka ;)

Fedra lubi tę wiadomość

a.png
    a.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 lipca 2013, 11:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kfjatus wrote:

kuszące, bo dziś teściowa u mnie ma zrobić, a ona niestety nie ma talentu kucharskiego :)

mogę kurę przynieść, bo mi tu jakieś gdaczą za oknem :)

Kfjatus, Fedra lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 lipca 2013, 11:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kfjatus wrote:
    Ja właśnie bym wpadła...z rodziną :P A mój M je za 3 , ja za 2 :D
    Bo właśnie szykując się do sklepu (po kolejne książki dla Młodego,czy raczej Młodych) doszłam do wniosku,że nie mam co na 2 danie..chwała Bogu,że choć zupę mam z wczoraj :D

Kfjatus, Fedra, aisa, Ilona lubią tę wiadomość

• Kfjatus Autorytet

Wysłany: 10 lipca 2013, 11:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dziś robię leczo z cukinii, a leczo mało zrobić nie umiem :D

nick nieaktualny, nick nieaktualny, Fedra, aisa, Ilona lubią tę wiadomość

1221648qmrgggy559.gif
  • Beata Autorytet

Wysłany: 10 lipca 2013, 11:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kfjatku tak zrobię :)
    dzięki Wam dziewczyny jeszcze raz za wszystko :*
    Spero wiele mi dałaś do zrozumienia dziekuję :)

p.s. EFFCIa dotarło w końcu czy nie? Ty nic sie do mnie nie odzywasz?

p.s. ja sie tyle dziś napisałam i nalajkowałam a sama nie dostałam :P
    no nic papa do miłego mam nadzieję że wrócę niebawem w o wiele lepszym poczuciu własnej godności

Kfjatus, a-koczek, nick nieaktualny, Effcia28, Fedra, aisa, Ilona, jeju lubią tę wiadomość

Oliwka 2006
    2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
    cd9byx8dsom4toou.png
  • Blondi22 Autorytet

Wysłany: 10 lipca 2013, 11:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kfjatus wrote:
    a co masz na obiad bo ja botwinkowa zupke ;)

Fedra, jeju lubią tę wiadomość

a.png
    a.png
  • Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 10 lipca 2013, 11:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    Cześć Effciu, Fedri i A-koczku.

Słuchajcie, leję w gacie normalnie! Muszę przestać czytać tę stronę, bo zaraz wybuchnę śmiechem (a mam pilnego dżoba do 12:00)

http://wierszezgoogle.tumblr.com/

Cała strona jest rewelacyjna :D :D :D O matko, muszę wytrzeć oczy bo się aż popłakałam ze śmiechu czytając te googlowe wiersze ...

no i postanowione. wywalą mnie.

mauysia, aisa lubią tę wiadomość

• Effcia28 Autorytet

Wysłany: 10 lipca 2013, 11:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O.o napisałam Ci sms-a jak przyszło nie dostałaś?

jeju lubi tę wiadomość

• Fedra Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beata wrote:
    DZIECZYNY nie mam siły nic napisać
    ale chciałam tylko wyjaśnić bo chyba niektóre z Was źle zrozumiały i poczuły sie urażone?
    ja napewno nie pisałam że ktos kto nie pracuje powinien czuć się gorszy, bo to wręcz przeciwnie ...ale cóż chyba nie jestewm dziś w nastroju
    powiem Wam że czuję sie nikim...zrobiło mi się troszkę przykro jak przeczytałam jak niektóre z was zrozumiały moją wypowiedź, że dziecko zastanawia sie z czego żyja jak kobieta nie pracuje?> nie kochane to nie o to chodziło...żadne z moich teśców nie pracuje nie wiem z czego zyja...z prac sezonowych?

ja własnie tym bardziej czuję sie psim gównem za przeproszeniem, bo wszyscy (z rodziny męża) odradzali mi studia bo po co? szkoda kasy...a i tak z pracą nie najlepiej, ja postawiłam na swoim studia skończyłam na 5
    przez całe lata nie czułam wsparcia mentalnego i tego że ktoś jest ze mnie dumny (płaczę teraz jak głupia a w robocie jestem, zaraz to rzucę w cholerę)przez prawie cały okres studiów otrzymywałam stypendium, momentami było to nawet 800zł a za studia płaciłam tylko ok400 po latach mąż mi mówi że on mnie wykształcił...phhiiii że za jego pieniądze?

wieć ja Wam zazdroszcze kobietom które mogą zająć sie domem naprawde i nie doszukujcie sie żadnych podtekstów (nie uważam ze to lekka robota)

Beciu Kochana przytulam Cię mocno zawsze jak czytam posty o Twoich złych dniach to serce mi się kraje a Twojego meza to bym złapała i tak obiła mu tyłek zeby przez miesiąc na nim nie mógł siedzieć...
    ja nie wiem czy On ma jakiś problem ze sobą ze swoim poczucie wartości i godności jak można tak w ogóle mówić do swojej zony... mój jakby mi tekstem sypnął ze On mnie wykształcił to by w pałe zarobił... o matko uniosłam się...
    ale czy człowiek w życiu nie moze być normalnie szczęśliwy...
    mocno przytulam i mam nadzieję ze szybko złe emocje miną i nie czuj się jak psie gówno musisz wierzyć w siebie i w swoje umiejętności i wartości jakie masz w sobie nie pozwól na to zeby facet Cię tak poniżał i gnoił...
    no teraz zabrzmiało feministycznie...

Beata, Effcia28, aisa, Ilona lubią tę wiadomość

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • Blondi22 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a co do lajków to ja jestem daleko w tyle hehe ;)

Effcia28, Fedra, aisa, Ilona, jeju lubią tę wiadomość

a.png
    a.png
‹‹ 3412 3413 3414 3415 3416 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Metody leczenia endometriozy - techniki leczenia, skuteczność, koszty

Endometrioza jest w dalszym ciągu bardzo tajemniczą chorobą. Nic dziwnego, że zarówno diagnostyka, jak i leczenie nie należą do łatwych. Jakie metody stosuje się w zależności od postaci endometriozy? Na czym polegają? Czy są one skuteczne? Jakie czynniki zwiększają szanse na powodzenie leczenia operacyjnego? Czy leczenie endometriozy jest drogie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Śluz płodny a owulacja i dni płodne - jak prowadzić obserwacje?

Na rynku dostępnych jest wiele pomocy w wyznaczaniu dni płodnych. Większość z nich działa na podobnej zasadzie – rozpoznaje zmianę hormonów w ciele kobiety i na tej podstawie wskazuje dni płodne. Czy wiesz, że jedno z takich „narzędzi” masz już w sobie? Twój śluz płodny, który pojawia się w czasie dni płodnych, czyli przed wystąpieniem owulacji!

CZYTAJ WIĘCEJ