plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
guru poproszę o zmiane terminu @ na 17.08
-
nick nieaktualnyOBROBIŁAM SIĘ! Zjedliśmy co nieco, zrobiłam co nieco na obiad (kolację?), posprzątałam, a Młody grał sobie na komputerze
Kiedyś znalazłam Mu kilka gier dla Maluchów
mauysia wrote:No, a ja bym właśnie chętnie skorzystała i też bym wleciała do Shaggi...
Która jeszcze chciała? Kfjatus? A-koczek?
Jesteście mile widziane
Teraz relaksuję się (a jestem jakoś zestresowana) przy kompie, Młody stoi na stole (w oknie) i czeka
Nie wyperswadujesz Mu,że Ciocia dopiero za godzinę będzie
On czeka JUŻ
a-koczek, mauysia, Kfjatus, Fedra, Ilona, Beata, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziękujemy za sugestie dotyczące panelu wiadomości. Obecna zmiana była podyktowana problemami z wyświetlaniem się dużej liczby wiadomości. W najbliższych planach mamy ulepszenie panelu wiadomości tak aby był bardziej dla Was przyjazny.
Mamy jednak prośbę - nie nadążamy za czytaniem wszystkich wiadomości, więc jeżeli macie jakieś pomysły, chcecie coś zmienić, macie jakieś sugestie - piszcie proszę na adres [email protected]. -
nick nieaktualnya-koczek wrote:shagus dzieki za zaproszenie tylk ja z drugiego konca Polski i dizs niedam rady wpasc ale jak bede w okolicy to sie przypomne
A tak na marginesie, to Kiti trzymam kciuki za ten cykl...coś czuję,że będzie dobrze...o ilość serduszek nie muszę się martwić,bo z tego co wiem,to "gościsz" u Mężakiti, Fedra, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Może i nie mam dzieci, jestem na obczyźnie, pracuję po 11 godzin dziennie i nie jem słodyczy, ale nie narzekam na mój los. Mam tylko jedno malusieńskie marzenie, które tak łatwo spełnić...
Chciałabym dostać honorowego lajka od Ovufrienda...
...
...
...Moderator Forum, Fedra, Ilona, Selena, Rucia, AGA 30, Shagga_80, Beata, aisa lubią tę wiadomość
-
Ola_czeka wrote:Może i nie mam dzieci, jestem na obczyźnie, pracuję po 11 godzin dziennie i nie jem słodyczy, ale nie narzekam na mój los. Mam tylko jedno malusieńskie marzenie, które tak łatwo spełnić...
Chciałabym dostać honorowego lajka od Ovufrienda...
...
...
...
Może zacznij pisać jakieś niestworzone opowieści dla dzieci, przwiduję sławę i ogromne pieniądzeWiadomość wyedytowana przez autora: 17 lipca 2013, 15:32
Fedra lubi tę wiadomość