plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
I jeszcze jedno - już nie jest tak, że wszystkie wiadomości są na 1 stronie, tylko na kilku i można przełączać. Ciekawe czy będzie to działać równie bezawaryjnie jak cofanie się do starszych wypowiedzi, gdzie co chwilę wyskakuje komunikat "Przepraszamy, nie znaleźliśmy tej strony, ale jest wiele innych fajnych stron"
End ajm lajk: "Wiem, ale szukałam tej!!"aisa lubi tę wiadomość
-
Ola_czeka wrote:I jeszcze jedno - już nie jest tak, że wszystkie wiadomości są na 1 stronie, tylko na kilku i można przełączać. Ciekawe czy będzie to działać równie bezawaryjnie jak cofanie się do starszych wypowiedzi, gdzie co chwilę wyskakuje komunikat "Przepraszamy, nie znaleźliśmy tej strony, ale jest wiele innych fajnych stron"
End ajm lajk: "Wiem, ale szukałam tej!!" -
Ola_czeka wrote:Zwracam Marii honor, coś chyba kombinują z pocztą. Mi co prawda działa, ale w tych nawiasach, gdzie podaja ile było wiadomości w danej rozmowie prywatnej - nic nie ma. W sensie zamiast "zbikowa (15274)" jest "zbikowa ()".
Chciałaś wzbudzić zazdrość we mnie? Że niby ze Żbikiem łączą Cię wyjątkowe stosunki? ;-)Udało się!
Nadciągam na privy!!!!!
Atak na pocztę jest nieunikniony i już się bójcie!
A tak właściwie dodaj te 15274 do liczby postów na ovu forum i zobaczysz jak marniutko Twoje lajki przy tym wyglądają...haha
Ale jestem jędza...
Buzi buzi Olka!Ola_czeka, Fedra, Beata, Ilona lubią tę wiadomość
-
Ola_czeka wrote:I jeszcze jedno - już nie jest tak, że wszystkie wiadomości są na 1 stronie, tylko na kilku i można przełączać. Ciekawe czy będzie to działać równie bezawaryjnie jak cofanie się do starszych wypowiedzi, gdzie co chwilę wyskakuje komunikat "Przepraszamy, nie znaleźliśmy tej strony, ale jest wiele innych fajnych stron"
End ajm lajk: "Wiem, ale szukałam tej!!"
przeraziło mnie to sprawdziłam pierwszą wiadomośc mam z 15 listopada wtedy właśnie stwierdziłam ze mam w nosie kasowanie wiadomościale ten czas zapier... nicza
EDIT: i wkurza mnie ze nie ma w wiadomościach tak jak jest przy wpisach pod wykresem że wiadomości nowe pojawiają się na górze w skrzynce nowe wiadomości są na dole a jak miałyśmy z Librą koło 200 wpisów to się człowiek chciał zastrzelić przewijając w dół...Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lipca 2013, 13:42
jeju, Libra, Ilona lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
no to sprawa wyjasniona!!
Wosebko już wszystko wiem ale gapa ze mnie
Blondi ale Ty? to Ty przegapiłas ale jakby co wysłałam ponownieSelena, jeju, Ilona lubią tę wiadomość
Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
jeju wrote:Chciałaś wzbudzić zazdrość we mnie? Że niby ze Żbikiem łączą Cię wyjątkowe stosunki? ;-)Udało się!
Nadciągam na privy!!!!!
Atak na pocztę jest nieunikniony i już się bójcie!
A tak właściwie dodaj te 15274 do liczby postów na ovu forum i zobaczysz jak marniutko Twoje lajki przy tym wyglądają...haha
Ale jestem jędza...
Buzi buzi Olka!
I pomyśleć, że wybrałam liczbę z naszej najkrótszej rozmowy ze Żbikiem...jeju lubi tę wiadomość
-
Lecam, haziel wyrzuceli, po sznytce dosteli i pojecheli. Teraz ja widziołoch żem, że wuszt mojemu chłopu trzeba zrobić, to zrobiłach i tera uważyć jaka kartoflonka może...sama nie wiam....no nic...lecam do roboty...papa
buzi buzi...Ola_czeka, a-koczek, Fedra, mauysia, Ilona, aisa lubią tę wiadomość
-
Fedra wrote:przeraziło mnie to sprawdziłam pierwszą wiadomośc mam z 15 listopada wtedy właśnie stwierdziłam ze mam w nosie kasowanie wiadomości
ale ten czas zapier... nicza
EDIT: i wkurza mnie ze nie ma w wiadomościach tak jak jest przy wpisach pod wykresem że wiadomości nowe pojawiają się na górze w skrzynce nowe wiadomości są na dole a jak miałyśmy z Librą koło 200 wpisów to się człowiek chciał zastrzelić przewijając w dół...
Dlatego (tak szczerze i żarty na bok) my ze Żbikiem co 15 wypowiedzi zaczynamy nową rozmowęjeju, Libra lubią tę wiadomość
-
Blondi ale wysłałam Ci ponownie!
Olwka mówi mamo cvo Ty wypraiwasz
a ja : a Ty co?
a ona : ale ja nie jestem w pracy!!jeju, Fedra, Ola_czeka, mauysia, Kfjatus, Shagga_80, Ilona, aisa lubią tę wiadomość
Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
"lajki widzę lajki" , Blondi kochana "weź pigułkę, weź pigułkę"
Idę bo czas zapierpapier a ja w tyle....Librunia dobrze gadzasz ale tu coś jest na rzeczy...wiem, że nie łatwo tak od razu zaakceptować skierowania ale tu od trzech dni jestem odsyłana...no zobaczymy...pewnie też nie lubisz być przypierana do muru przez namolnych przyszłych pracowników...Fedra, Libra, Ilona lubią tę wiadomość
-
Ola_czeka wrote:Dlatego (tak szczerze i żarty na bok) my ze Żbikiem co 15 wypowiedzi zaczynamy nową rozmowę
no mi się raz skasowało potem się Librze przez przypadek skasowało ale na razie żadnej się ręka nie omsknęła na usuń
ale fakt faktem mogli by pomyślec i to też zmienić...jeju, Libra lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Drogi ovufriendzie,
Dziękujemy za zmiany w poczcie, choć zmieniacie akurat to, co nikomu nie przeszkadzało, ale jakby się udało ustawiać najnowsze wypowiedzi w konwersacji na górze, to byśmy były wdzięczne I JAKBY SIĘ DAŁO WYKASOWAĆ SAME LAJKI BEZ USUWANIA WIADOMOŚCI TO BY BYŁO CYCUŚ GLANCUŚ
Ps. Mowa oczywiście o powiadomieniach o lajkach w poczcie, nie o lajkach pod zdjęciem<rumieni się> <wdzięczy się> <trzepocze rzęsami>
a-koczek, Selena, Blondi22, jeju, Fedra, Libra, Kfjatus, Shagga_80, Ilona, Gunia, aisa lubią tę wiadomość