plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
tak mam wrzucić? spoko...chyba, że to Twoja wersja wysłana już do nich....zbieram propozycje i wklejam, chyba nie ma ograniczeń...myśleć i dawać, mam nadzieję, że nie kliknę przypadkiem i nie zmarnujemy tej szansy...myślcie co i jak a ja już na 1oo uciekam...buzi buzi, będziecie oślinione jak tak długo będę wychodzić...od buziolów papa
-
Ola_czeka wrote:Drogi ovufriendzie,
Dziękujemy za zmiany w poczcie, choć zmieniacie akurat to, co nikomu nie przeszkadzało, ale jakby się udało ustawiać najnowsze wypowiedzi w konwersacji na górze, to byśmy były wdzięczne I JAKBY SIĘ DAŁO WYKASOWAĆ SAME LAJKI BEZ USUWANIA WIADOMOŚCI TO BY BYŁO CYCUŚ GLANCUŚ
Ps. Mowa oczywiście o powiadomieniach o lajkach w poczcie, nie o lajkach pod zdjęciem<rumieni się> <wdzięczy się> <trzepocze rzęsami>
-
jeju wrote:tak mam wrzucić? spoko...chyba, że to Twoja wersja wysłana już do nich....zbieram propozycje i wklejam, chyba nie ma ograniczeń...myśleć i dawać, mam nadzieję, że nie kliknę przypadkiem i nie zmarnujemy tej szansy...myślcie co i jak a ja już na 1oo uciekam...buzi buzi, będziecie oślinione jak tak długo będę wychodzić...od buziolów papa
no ja to pisałam nie wiedząc co Ty piszesz, ale wklejaj. -
nick nieaktualnyjeju wrote:"lajki widzę lajki" , Blondi kochana "weź pigułkę, weź pigułkę"
Idę bo czas zapierpapier a ja w tyle....Librunia dobrze gadzasz ale tu coś jest na rzeczy...wiem, że nie łatwo tak od razu zaakceptować skierowania ale tu od trzech dni jestem odsyłana...no zobaczymy...pewnie też nie lubisz być przypierana do muru przez namolnych przyszłych pracowników... -
nick nieaktualny
-
jeju wrote:służbistka Ci rośnie normalnie!
Selena, Fedra, aisa lubią tę wiadomość
Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
no baaaa wiadomo tak jej zawsze tłumaczyłam
ale nie jeśli chodzi o kase i rozpieszczanie prezentami to raczej nie jest rozpieszczana, predzej ona chce mi pozyczyć kaś ebo jest oszczędna i zawsze mówi że ma wiecej to jakby co może mi dac na zakupya-koczek lubi tę wiadomość
Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
jaka słodkaBeata wrote:no baaaa wiadomo tak jej zawsze tłumaczyłam
ale nie jeśli chodzi o kase i rozpieszczanie prezentami to raczej nie jest rozpieszczana, predzej ona chce mi pozyczyć kaś ebo jest oszczędna i zawsze mówi że ma wiecej to jakby co może mi dac na zakupyBeata lubi tę wiadomość