plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Dobra ja sobie idę wezmę się za jakieś sprzątanie bo impreza w weekend a jak takie tępo będe miała to do przyjazdu Libry się nie wyrobie...
trzymajcie się ciepło później wejdę popatrzeć na fotki ze spotkaniaLibra lubi tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
jeju wrote:od 9:30 do 12:30 miałam dopisać, w sumie 5 godzin, mój m. wraca z biura o 15-tej i bez problemu zrobiłabym chłopakom obiad...acha i co zrobić jak się nie ma wcale ochoty na sex...u mnie ostatnio z tym tragedia...macie jakieś sposoby na podkręcenie własnego libido?
-
mauysia wrote:A te znowu robią ze mnie kąpóterowe bestalęcie!
(kiedyś był taki motyw, że była burza i ja pisałam że boję się włączać tiwi, bo prąd, toście mnie wyśmiały, że kompa miałam włączonego, a to był laptop bez kabla przecie. Byłam wtedy już jakieś 2 mile od obrażenia się!)
Fakt, że to tak dokładnie pamiętasz, o czymś świadczy, panno "mam gdzieś co o mnie mówią"Beata, Fedra lubią tę wiadomość
-
EJ NO DZIEWCZYNYYYYYYY
OBYDOM wAM ODPISAŁAM BAAARDZO DAWNO TEMU
sprawdźcie szybko poszukajcie musi być!!!!! napisałam conajmnie pól godz. temuWiadomość wyedytowana przez autora: 17 lipca 2013, 13:25
Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
Jak ja sobie poszłam do na troszkę to najlepsze tematy, jak nie
w szpitalu, to sposoby n wzrost ochoty na
.
A koczku mam nadzieję,że to nie jest pokój z innymi chorymi
Beti, a Twoja córka codziennie w wakacje Cię w pracy odwiedza?
Fedra już nie przesadzaj z tym sprzątaniem, chyba Libra nie przyjedzie z białą rękawiczką
Mauysiu w sumie może i nie dziwne, że straciłaś ochotę, jak Maluch tak dużo się rusza, bo ciągle czujesz, że On jest, a taaaaak przy dziecku, to takie niemoralne
Ola_czeka, Fedra, Beata, mauysia, Libra, Ilona, aisa lubią tę wiadomość
-
sale 2 osobowa ale w pokoju to raczej nie bo obok lezy dziadek sparaliżowany jakies inne ustronne miejsce musimy znaleźć a jest ich tam sporo wiec moze sie udaKfjatus wrote:Jak ja sobie poszłam do na troszkę to najlepsze tematy, jak nie
w szpitalu, to sposoby n wzrost ochoty na
.
A koczku mam nadzieję,że to nie jest pokój z innymi chorymi
Beti, a Twoja córka codziennie w wakacje Cię w pracy odwiedza?
Fedra już nie przesadzaj z tym sprzątaniem, chyba Libra nie przyjedzie z białą rękawiczką
Mauysiu w sumie może i nie dziwne, że straciłaś ochotę, jak Maluch tak dużo się rusza, bo ciągle czujesz, że On jest, a taaaaak przy dziecku, to takie niemoralne
Fedra, Kfjatus, Libra, Ilona, aisa lubią tę wiadomość
-
Ola_czeka wrote:Zwracam Marii honor, coś chyba kombinują z pocztą. Mi co prawda działa, ale w tych nawiasach, gdzie podaja ile było wiadomości w danej rozmowie prywatnej - nic nie ma. W sensie zamiast "zbikowa (15274)" jest "zbikowa ()".
Ola_czeka lubi tę wiadomość
-
a-koczek wrote:sale 2 osobowa ale w pokoju to raczej nie bo obok lezy dziadek sparaliżowany jakies inne ustronne miejsce musimy znaleźć a jest ich tam sporo wiec moze sie uda
W "Przyjaciołach" Monica i Chandler próbowali w ten sposóbJak Phoebe rodziła dzieci swego brata.
Kfjatus, aisa lubią tę wiadomość
-
a-koczek wrote:sale 2 osobowa ale w pokoju to raczej nie bo obok lezy dziadek sparaliżowany jakies inne ustronne miejsce musimy znaleźć a jest ich tam sporo wiec moze sie uda
he he
a-koczek, Ola_czeka, Ilona, aisa lubią tę wiadomość
-
Kfjatku nie wtedy mnie tylko odwiedziła a teraz nie ma z kim zostać wiec mąż własnie ją przyprowadził jadą cdo pracy i zostanie juz do końca
p.s. przyszła z załym ekwipunkiem żeby sie nie nudzić
i przyniosła słuchawki i słucha radia z mojego fonu
Wosebko osz kurde naprawdę nie dotarło?
ok w takim razie skopiuję Wam i wyślę ponownieKfjatus lubi tę wiadomość
Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
ja chyba nie mam w sobie polotu jednak...Ola_czeka, aisa lubią tę wiadomość
-
Beata wrote:Kfjatku nie wtedy mnie tylko odwiedziła a teraz nie ma z kim zostać wiec mąż własnie ją przyprowadził jadą cdo pracy i zostanie juz do końca
p.s. przyszła z załym ekwipunkiem żeby sie nie nudzić
i przyniosła słuchawki i słucha radia z mojego fonu
Wosebko osz kurde naprawdę nie dotarło?
ok w takim razie skopiuję Wam i wyślę ponownieco chwile sprawdzam ale pusto