plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Beata wrote:
Uploaded with ImageShack.us
hurra udało się czyli dobry kod skopiowałam
takie jest moje marzenie (ale chyba tylko moje)
ale ja nic tu nie widzę17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Ola_czeka wrote:Małyś, jedno pytanie. Jak napisałaś do adminów, skoro nie działa Ci poczta?
A te znowu robią ze mnie kąpóterowe bestalęcie!
(kiedyś był taki motyw, że była burza i ja pisałam że boję się włączać tiwi, bo prąd, toście mnie wyśmiały, że kompa miałam włączonego, a to był laptop bez kabla przecie. Byłam wtedy już jakieś 2 mile od obrażenia się!)Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lipca 2013, 12:02
Fedra, Beata, Kfjatus, Ola_czeka, Ilona, Effcia28, Gunia, aisa lubią tę wiadomość
-
kopciuszek126 wrote:hellou!!
Ja się troszkę znam na tych chińskich kalendarzach i mam tak jak pisałam 3 -każdy inny.
Muska musisz mi podać skonczone lata.
Rucia-jak tam ochłonęłaś już trochę???
Powiem Ci,ze ja jak tu czytałam zawsze Twoje posty o "córci Poli" itp. to sobie myslałam-czy Ty na pewno nosisz tą Polę w sobie? Bo moja intuicja mi mówiła,ze to chłopak, ale nie chciałam podważać autorytetu lekarza...Skoro on ojciec trzech córek!!! Ale też moim zdaniem rozpoznawanie płci w 13 tyg. to paranoja- przecież wtedy ledwo co widać.
Pozdrawiam wszystkie forumowiczki
Miłego dnia -
nick nieaktualny
-
Libra wrote:o matko:) to mi się jeszcze przypomniało, ze nie lubię skory z golonki, która za mnie zawsze zjada mój m:D
spoko mój ogólnie nie lubi jeść tłustych rzeczy więc golonki u Nas nie uświadczysza z tymi flaczkami i gulaszem żartowałam mój na samą myśl o tym ma odruch wymiotny takiego to mam faceta z delikatnym brzuszkiem
Libra lubi tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Dobra idę zbierać szczar i może już zacznę szukac ostych przypraw do golonki bo jak by Cię dopadła zemsta Faraona to byś wtedy stad tak szybko nie wyjechała
dobra koniec kombinowania jakby coś Ci się jeszcze przypomniało to daj znaćBeata, Libra, Blondi22, Kfjatus, Ilona, aisa lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
kopciuszek126 wrote:A i jeszcze jedno- bratowa męża urodziła teraz w lipcu syna. Zaszła w październiku- i miala w 3 na 3 kalendarze córkę, a urodziła syna
.
Jeszcze jest coś takiego,ze dodajesz swój ukończony wiek i miesiać w którym zaszłaś. I jak wyjdzie suma parzysta to syn, a jak nieparzysta to córka.
I powiem tyle na koniec, ze mi z obydwoma synami sie to sprawdza.
Z pierwszym zaszłam w listopadzie mając ukończone 25 lat.
To 25 lat+ 11(listopad)=36 -syn (bo parzysta)
Teraz z drugim
29 lat + 3 (marzec)=32 syn (bo parzysta).
Czyli Ilona
29+5=34 syn. Zobaczymy czy sie u Ciebie sprawdzi???
-
Fedruś no własnie nie wiem o co kaman przez chwilę było widac a potem zniknęło... który kod trzeba skopiować ten kod forum tak?
Ruciu wybaczę na spotkaniuklękac nie musisz daj spokój bo bede miała wyrzuty że Cię na kolana rzuciłam
Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lipca 2013, 12:12
a-koczek, Fedra, Blondi22, Blondi22, aisa lubią tę wiadomość
Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
nick nieaktualnyFedra wrote:Dobra idę zbierać szczar i może już zacznę szukac ostych przypraw do golonki bo jak by Cię dopadła zemsta Faraona to byś wtedy stad tak szybko nie wyjechała
dobra koniec kombinowania jakby coś Ci się jeszcze przypomniało to daj znać
I wtedy musialabys się dzielić Czekoladka! Kalkukuj ci Ci się lepiej oplaca:DFedra, Kfjatus, aisa lubią tę wiadomość
-
Beata wrote:Wosebko dobrze że juz ustały , ale tak jak mówi Fredzia to pewnie po lutku i to całkiem natuiralne
Szaguś ciągle wierzę, czuję sie baardzo ciążowo
p.s. nikt nawet nie zaintereswoał się ze rożnie we mnie syn... -
kOCZKU tak w szpitalu ? heheheh
Mayuś na fejsa wejdę po pierwszej jak mohje dziecie będzie ze mną bo (choć nie wiem czy to najlepszy pomysł bo zawsze czyta co piszę )
tu nie pozwala mi wchodzić w pracy heh
Wosebko dizęki
Blondi nieeee pewnie nie doczytałas do konca ...na test za wczesnie ale mam nadzieję z emoje przeczucia są tak wczesne jak Twoje pamiętasz?Selena lubi tę wiadomość
Oliwka 2006