X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2013, 11:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Becia a jakie masz, że tak powiem, dowody? W sensie widzę, że jesteś mocno wkręcona jak na osobę, która nie robiła testu. Chyba, że robiłaś - dlatego pytam. Nie chcę żebyś znowu się srogo rozczarowała :(

Beata, nick nieaktualny, Fedra, Selena, Kfjatus, Ilona, aisa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 lipca 2013, 11:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem z powrotem!
    Jeszcze przed śniadaniem zadzwonił Szef ze sprawą niecierpiąca zwłoki,więc trzeba było na bok odstawić szykowanie kanapek :/ Gdy kończyłam rysowac dostałam telefon od ciotki Endo i Ona mówi,że na piątek załatwiła mi wizytę u jakiejś Pani prof. Diabetolog...tak więc ten tydzień zakończy się równie intensywnie jak zaczął :)

Libruś, nic mi nie wiadomo,aby miały byś jakieś roboty po drodze :)
    A tak w ogóle to Kubie wczoraj powiedziałam,że przyjedziesz i jak wstał to od razu "pyta" za ile godzin przyjedziesz..już kilka razy musiałam Mu liczyć :P

Beatko, moja aukcja się wczoraj skończyła ,ale tu masz linka:
    http://allegro.pl/spodnie-ciazowe-z-kokarda-xs-jak-nowe-i3385956902.html
    Choć ja nie polecam nawet oglądania ciuchów zanim nie będziesz w ciązy ...sama wręcz przeciwnie, przy przedostatnim cyklu nakupowałam zapas podpasek i tamponów :P

mauysia, Fedra, Beata, nick nieaktualny, Kfjatus, Blondi22, Ilona, aisa lubią tę wiadomość

• Beata Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2013, 11:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ejj jak wy tu wstawiacie fotki? j atez chcę pokazac moje najnowsze marzenie

Oliwka 2006
    2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
    cd9byx8dsom4toou.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 lipca 2013, 11:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry już jestem. Szybko się uwinęli z tym prądem :) Jestem na chwilę bo już na mnie krzyczą, że komputer i komputer A Paweł mówi, ze od rana siedzę na Plemniczce, SRACZCE i Tyśce :P

Kfjatus - ja mam pamięć dobrą ale krótką :) Także nie zapamiętałabym co której mam napisać :P Wszystko bym pewnie pokićkała.

Plemniś - miałam robionę w 2D i 3D. w 3D dzidzia była odwrócona przodem więc wszystko było widać. Jednak lekarz jak widać się pomylił :P

Kopciuszku - ochłonęłam, i cieszę się niesamowicie :D Wózek już kupiony, łóżeczko wybrane, miałam dziś jechać już po jakieś ciuszki ale lenistwo mnie ogarnęło.

Becia - a co ja ominęłam o.O o matko PRZEPRASZAM ! Nie wiem za co ale wybacz :)

Idę na kawę.

mauysia, nick nieaktualny, Ola_czeka, Fedra, Beata, Kfjatus, Sandraa, Blondi22, Ilona, kopciuszek126, aisa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 lipca 2013, 11:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beata wrote:
    ejj jak wy tu wstawiacie fotki? j atez chcę pokazac moje najnowsze marzenie
    Przez : www.imageshack.us

Beata lubi tę wiadomość

• Beata Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2013, 11:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    Becia a jakie masz, że tak powiem, dowody? W sensie widzę, że jesteś mocno wkręcona jak na osobę, która nie robiła testu. Chyba, że robiłaś - dlatego pytam. Nie chcę żebyś znowu się srogo rozczarowała :(

heheh nie uwierz mi z ewkrecona nie jestem wogóle czuję totalny luz i spokój, bo wiem że teraz jestem zapisana do lekarza który mi mi pomóc zajśc w ciąże
    testu robić nie zamierzam , bo pomimo że mam cykle nieregularne to fl jest zawsze idealnie stała co do 1 dnia wiec jeśli nagle się wydłuży to będzie dla mnie znak nie do podważenia :P

spoko co by nie było jest ok naprawdę
    jesli teraz się nie uda a starania były mega trafione to oznaczałoby że z moimi pęcherzykami jest napewno źle, mineło wlasnie 14 mies. oficjalnych starań więc lekarz napewno mnie postymuluje na maksa a po tym bedę sie cieszyć bliźniakami :)

Ola_czeka, Fedra, Ilona, aisa lubią tę wiadomość

Oliwka 2006
    2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
    cd9byx8dsom4toou.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 lipca 2013, 11:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beata wrote:
    heheh nie uwierz mi z ewkrecona nie jestem wogóle czuję totalny luz i spokój, bo wiem że teraz jestem zapisana do lekarza który mi mi pomóc zajśc w ciąże
    testu robić nie zamierzam , bo pomimo że mam cykle nieregularne to fl jest zawsze idealnie stała co do 1 dnia wiec jeśli nagle się wydłuży to będzie dla mnie znak nie do podważenia :P

spoko co by nie było jest ok naprawdę
    jesli teraz się nie uda a starania były mega trafione to oznaczałoby że z moimi pęcherzykami jest napewno źle, mineło wlasnie 14 mies. oficjalnych starań więc lekarz napewno mnie postymuluje na maksa a po tym bedę sie cieszyć bliźniakami :)
    Właśnie dlatego nie lubię,że nie udostępniacie wykresów! W którym dpo jesteś bo z tego co wiem to jesteś dawno po terminie @ (i wciąz nie wiem,czemu w tabelce podane jest 15 a Ty w stopce masz 10.07).

Wygońcie mnie...mam tyyyyyyyyyyyyyyyyyle do zrobienia jeszcze a już prawie południe!!

Fedra, Beata lubią tę wiadomość

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2013, 11:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lecę załtwiać sprawy na mieście (pewnie po drodze pójdę siusiu Kfjatuszku). Informuję na wypadek gdyby mnie ktoś o coś pytał a potem się obraził, że nie odpowiadam.

Fedra, mauysia, nick nieaktualny, Kfjatus, nick nieaktualny, Ilona, aisa lubią tę wiadomość

• mauysia Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2013, 11:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja chyba robię na Ovu strajk za tę niedziałającą pocztę :( Czuję się jak bez ręki. Admini mnie zlewają. Idę popracować.

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2013, 11:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Małyś, jedno pytanie. Jak napisałaś do adminów, skoro nie działa Ci poczta?

Beata, Kfjatus, Ilona lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 lipca 2013, 11:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedra wrote:
    dziękuje Laski już mie lepiej jednak płacz jest dobry na wszystko jest bardzo oczyszczający...

Libra Ty mi lepiej już napisz albo w wolnej chwili czego nie jadasz a co lubisz co bym fopa kulinarnego nie popełniła :P
    ja jestem wszystkozerna:D
    Jedynie mój organizm nie przyswaja zupy szczwiowej, która mi smakuje, wie zawsze po niej witam się z wujkiem klozetem oraz pikantnych przypraw, po których ściga mnie zemsta faraona:D

Beata, Fedra, Blondi22, Ilona, aisa lubią tę wiadomość

• Beata Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2013, 11:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruciu pominełaś mnie w spotkankiu :P
    Szaguś dzięki zaraz pokombinuje

Mayyś mi poczta działa normalnie....a już wiem zapchałam ci skrzynkę moze?

Oliwka 2006
    cd9byx8dsom4toou.png
  • Beata Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2013, 11:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szagus zaraz zmienie stpkę dla Ciebie :*

p.s fajne te portki ale czemu żle sie w nich czujesz że luźne przecież one takie mają być to przecież bryczesy...ale jakby co to trzymaj odkupię :P

Oliwka 2006
    cd9byx8dsom4toou.png
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2013, 11:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra wrote:
    ja jestem wszystkozerna:D
    Jedynie mój organizm nie przyswaja zupy szczwiowej, która mi smakuje, wie zawsze po niej witam się z wujkiem klozetem oraz pikantnych przypraw, po których ściga mnie zemsta faraona:D

czyli w jednym się zgadzamy co do zupy szczawiowej :)
    no i na szczęście nie przyprawiam ostro :P
    ale wiesz jak zrobie flaczki czy gulasz z serc to zeby nie było ze nie pytałam :P

nick nieaktualny, Kfjatus, nick nieaktualny, Ola_czeka, Gunia, aisa lubią tę wiadomość

17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz <3
    2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 lipca 2013, 11:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beata wrote:
    Szagus zaraz zmienie stpkę dla Ciebie :*

p.s fajne te portki ale czemu żle sie w nich czujesz że luźne przecież one takie mają być to przecież bryczesy...ale jakby co to trzymaj odkupię :P
    Ja mam nóżki jak kijeczki i w tym fasonie mi nie jest dobrze :/ Ja się sobie nie podobam :/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lipca 2013, 11:43

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 lipca 2013, 11:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Uciekam i ja...bez odbioru!

• Beata Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2013, 11:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    c1oo.png

Uploaded with ImageShack.us

hurra udało się czyli dobry kod skopiowałam :)

takie jest moje marzenie (ale chyba tylko moje)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lipca 2013, 11:49

nick nieaktualny, mauysia lubią tę wiadomość

Oliwka 2006
    cd9byx8dsom4toou.png
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2013, 11:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    Małyś, jedno pytanie. Jak napisałaś do adminów, skoro nie działa Ci poczta?
    No bo mi się tylko nie wyświetla skrzynka odbiorcza, ale jak kliknęłam KONTAKT u dołu strony, to wyskoczyło mi okienko wiadomości.

Ale strona ovufriend.pl/poczta mi się w ogóle nie wyświetla, a sprawdzałam już na trzech komputerach.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lipca 2013, 11:50

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 lipca 2013, 11:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedra wrote:
    czyli w jednym się zgadzamy co do zupy szczawiowej :)
    no i na szczęście nie przyprawiam ostro :P
    ale wiesz jak zrobie flaczki czy gulasz z serc to zeby nie było ze nie pytałam :P
    o matko:) to mi się jeszcze przypomniało, ze nie lubię skory z golonki, która za mnie zawsze zjada mój m:D

Fedra, Kfjatus, Ola_czeka, aisa lubią tę wiadomość

• Blondi22 Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2013, 11:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga_80 wrote:
    No właśnie nie, liczy się skończone lata w chwili poczęcia :)
    mi ierwszym razem wyszedł chlopak i teraz też wychodzi chlopak he ciekawe czy sie sprawdzi

Fedra, aisa lubią tę wiadomość

a.png
    a.png
‹‹ 3486 3487 3488 3489 3490 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Brak okresu a negatywny test ciążowy, czyli o przyczynach spóźniającej się miesiączki

Każda kobieta doświadczyła lub doświadczy spóźniającej się miesiączki, nie będąc w ciąży. Z jakich przyczyn miesiączka może się spóźniać? Co robić, kiedy krwawienie miesiączkowe nie wystąpiło, a testy ciążowe wychodzą negatywnie? Po ilu dniach warto zgłosić się do lekarza? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność i zdrowie w posiłkach - co jeść w okresie przesilenia zimowego?

Wiadomo nie od dziś, że to co jemy ma ogromny wpływ na nasze zdrowie i płodność. Co jednak zrobić, kiedy dostępność świeżych i sezonowych produktów jest ograniczona? Po jakie produkty sięgać zimą, aby dostarczać organizmowi kluczowych składników dla zdrowia i płodności? 

CZYTAJ WIĘCEJ