X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2013, 11:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Becia a jakie masz, że tak powiem, dowody? W sensie widzę, że jesteś mocno wkręcona jak na osobę, która nie robiła testu. Chyba, że robiłaś - dlatego pytam. Nie chcę żebyś znowu się srogo rozczarowała :(

Beata, Shagga_80, Fedra, Selena, Kfjatus, Ilona, aisa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 lipca 2013, 11:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem z powrotem!
    Jeszcze przed śniadaniem zadzwonił Szef ze sprawą niecierpiąca zwłoki,więc trzeba było na bok odstawić szykowanie kanapek :/ Gdy kończyłam rysowac dostałam telefon od ciotki Endo i Ona mówi,że na piątek załatwiła mi wizytę u jakiejś Pani prof. Diabetolog...tak więc ten tydzień zakończy się równie intensywnie jak zaczął :)

Libruś, nic mi nie wiadomo,aby miały byś jakieś roboty po drodze :)
    A tak w ogóle to Kubie wczoraj powiedziałam,że przyjedziesz i jak wstał to od razu "pyta" za ile godzin przyjedziesz..już kilka razy musiałam Mu liczyć :P

Beatko, moja aukcja się wczoraj skończyła ,ale tu masz linka:
    http://allegro.pl/spodnie-ciazowe-z-kokarda-xs-jak-nowe-i3385956902.html
    Choć ja nie polecam nawet oglądania ciuchów zanim nie będziesz w ciązy ...sama wręcz przeciwnie, przy przedostatnim cyklu nakupowałam zapas podpasek i tamponów :P

mauysia, Fedra, Beata, Libra, Kfjatus, Blondi22, Ilona, aisa lubią tę wiadomość

• Beata Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2013, 11:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ejj jak wy tu wstawiacie fotki? j atez chcę pokazac moje najnowsze marzenie

Oliwka 2006
    2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
    cd9byx8dsom4toou.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 lipca 2013, 11:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry już jestem. Szybko się uwinęli z tym prądem :) Jestem na chwilę bo już na mnie krzyczą, że komputer i komputer A Paweł mówi, ze od rana siedzę na Plemniczce, SRACZCE i Tyśce :P

Kfjatus - ja mam pamięć dobrą ale krótką :) Także nie zapamiętałabym co której mam napisać :P Wszystko bym pewnie pokićkała.

Plemniś - miałam robionę w 2D i 3D. w 3D dzidzia była odwrócona przodem więc wszystko było widać. Jednak lekarz jak widać się pomylił :P

Kopciuszku - ochłonęłam, i cieszę się niesamowicie :D Wózek już kupiony, łóżeczko wybrane, miałam dziś jechać już po jakieś ciuszki ale lenistwo mnie ogarnęło.

Becia - a co ja ominęłam o.O o matko PRZEPRASZAM ! Nie wiem za co ale wybacz :)

Idę na kawę.

mauysia, Shagga_80, Ola_czeka, Fedra, Beata, Kfjatus, Sandraa, Blondi22, Ilona, kopciuszek126, aisa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 lipca 2013, 11:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beata wrote:
    ejj jak wy tu wstawiacie fotki? j atez chcę pokazac moje najnowsze marzenie
    Przez : www.imageshack.us

Beata lubi tę wiadomość

• Beata Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2013, 11:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    Becia a jakie masz, że tak powiem, dowody? W sensie widzę, że jesteś mocno wkręcona jak na osobę, która nie robiła testu. Chyba, że robiłaś - dlatego pytam. Nie chcę żebyś znowu się srogo rozczarowała :(

heheh nie uwierz mi z ewkrecona nie jestem wogóle czuję totalny luz i spokój, bo wiem że teraz jestem zapisana do lekarza który mi mi pomóc zajśc w ciąże
    testu robić nie zamierzam , bo pomimo że mam cykle nieregularne to fl jest zawsze idealnie stała co do 1 dnia wiec jeśli nagle się wydłuży to będzie dla mnie znak nie do podważenia :P

spoko co by nie było jest ok naprawdę
    jesli teraz się nie uda a starania były mega trafione to oznaczałoby że z moimi pęcherzykami jest napewno źle, mineło wlasnie 14 mies. oficjalnych starań więc lekarz napewno mnie postymuluje na maksa a po tym bedę sie cieszyć bliźniakami :)

Ola_czeka, Fedra, Ilona, aisa lubią tę wiadomość

Oliwka 2006
    2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
    cd9byx8dsom4toou.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 lipca 2013, 11:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beata wrote:
    heheh nie uwierz mi z ewkrecona nie jestem wogóle czuję totalny luz i spokój, bo wiem że teraz jestem zapisana do lekarza który mi mi pomóc zajśc w ciąże
    testu robić nie zamierzam , bo pomimo że mam cykle nieregularne to fl jest zawsze idealnie stała co do 1 dnia wiec jeśli nagle się wydłuży to będzie dla mnie znak nie do podważenia :P

spoko co by nie było jest ok naprawdę
    jesli teraz się nie uda a starania były mega trafione to oznaczałoby że z moimi pęcherzykami jest napewno źle, mineło wlasnie 14 mies. oficjalnych starań więc lekarz napewno mnie postymuluje na maksa a po tym bedę sie cieszyć bliźniakami :)
    Właśnie dlatego nie lubię,że nie udostępniacie wykresów! W którym dpo jesteś bo z tego co wiem to jesteś dawno po terminie @ (i wciąz nie wiem,czemu w tabelce podane jest 15 a Ty w stopce masz 10.07).

Wygońcie mnie...mam tyyyyyyyyyyyyyyyyyle do zrobienia jeszcze a już prawie południe!!

Fedra, Beata lubią tę wiadomość

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2013, 11:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lecę załtwiać sprawy na mieście (pewnie po drodze pójdę siusiu Kfjatuszku). Informuję na wypadek gdyby mnie ktoś o coś pytał a potem się obraził, że nie odpowiadam.

Fedra, mauysia, Shagga_80, Kfjatus, Rucia, Ilona, aisa lubią tę wiadomość

• mauysia Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2013, 11:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja chyba robię na Ovu strajk za tę niedziałającą pocztę :( Czuję się jak bez ręki. Admini mnie zlewają. Idę popracować.

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2013, 11:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Małyś, jedno pytanie. Jak napisałaś do adminów, skoro nie działa Ci poczta?

Beata, Kfjatus, Ilona lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 lipca 2013, 11:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedra wrote:
    dziękuje Laski już mie lepiej jednak płacz jest dobry na wszystko jest bardzo oczyszczający...

Libra Ty mi lepiej już napisz albo w wolnej chwili czego nie jadasz a co lubisz co bym fopa kulinarnego nie popełniła :P
    ja jestem wszystkozerna:D
    Jedynie mój organizm nie przyswaja zupy szczwiowej, która mi smakuje, wie zawsze po niej witam się z wujkiem klozetem oraz pikantnych przypraw, po których ściga mnie zemsta faraona:D

Beata, Fedra, Blondi22, Ilona, aisa lubią tę wiadomość

• Beata Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2013, 11:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruciu pominełaś mnie w spotkankiu :P
    Szaguś dzięki zaraz pokombinuje

Mayyś mi poczta działa normalnie....a już wiem zapchałam ci skrzynkę moze?

Oliwka 2006
    cd9byx8dsom4toou.png
  • Beata Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2013, 11:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szagus zaraz zmienie stpkę dla Ciebie :*

p.s fajne te portki ale czemu żle sie w nich czujesz że luźne przecież one takie mają być to przecież bryczesy...ale jakby co to trzymaj odkupię :P

Oliwka 2006
    cd9byx8dsom4toou.png
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2013, 11:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra wrote:
    ja jestem wszystkozerna:D
    Jedynie mój organizm nie przyswaja zupy szczwiowej, która mi smakuje, wie zawsze po niej witam się z wujkiem klozetem oraz pikantnych przypraw, po których ściga mnie zemsta faraona:D

czyli w jednym się zgadzamy co do zupy szczawiowej :)
    no i na szczęście nie przyprawiam ostro :P
    ale wiesz jak zrobie flaczki czy gulasz z serc to zeby nie było ze nie pytałam :P

Shagga_80, Kfjatus, Libra, Ola_czeka, Gunia, aisa lubią tę wiadomość

17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz <3
    2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 lipca 2013, 11:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beata wrote:
    Szagus zaraz zmienie stpkę dla Ciebie :*

p.s fajne te portki ale czemu żle sie w nich czujesz że luźne przecież one takie mają być to przecież bryczesy...ale jakby co to trzymaj odkupię :P
    Ja mam nóżki jak kijeczki i w tym fasonie mi nie jest dobrze :/ Ja się sobie nie podobam :/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lipca 2013, 11:43

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 lipca 2013, 11:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Uciekam i ja...bez odbioru!

• Beata Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2013, 11:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    c1oo.png

Uploaded with ImageShack.us

hurra udało się czyli dobry kod skopiowałam :)

takie jest moje marzenie (ale chyba tylko moje)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lipca 2013, 11:49

Libra, mauysia lubią tę wiadomość

Oliwka 2006
    cd9byx8dsom4toou.png
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2013, 11:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    Małyś, jedno pytanie. Jak napisałaś do adminów, skoro nie działa Ci poczta?
    No bo mi się tylko nie wyświetla skrzynka odbiorcza, ale jak kliknęłam KONTAKT u dołu strony, to wyskoczyło mi okienko wiadomości.

Ale strona ovufriend.pl/poczta mi się w ogóle nie wyświetla, a sprawdzałam już na trzech komputerach.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lipca 2013, 11:50

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 lipca 2013, 11:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedra wrote:
    czyli w jednym się zgadzamy co do zupy szczawiowej :)
    no i na szczęście nie przyprawiam ostro :P
    ale wiesz jak zrobie flaczki czy gulasz z serc to zeby nie było ze nie pytałam :P
    o matko:) to mi się jeszcze przypomniało, ze nie lubię skory z golonki, która za mnie zawsze zjada mój m:D

Fedra, Kfjatus, Ola_czeka, aisa lubią tę wiadomość

• Blondi22 Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2013, 11:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga_80 wrote:
    No właśnie nie, liczy się skończone lata w chwili poczęcia :)
    mi ierwszym razem wyszedł chlopak i teraz też wychodzi chlopak he ciekawe czy sie sprawdzi

Fedra, aisa lubią tę wiadomość

a.png
    a.png
‹‹ 3486 3487 3488 3489 3490 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Problemy z płodnością, brak owulacji? 3 przepisy na koktajle wspierające owulację.

Sprawdź jak pyszne i łatwe do zrobienia koktajle, mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę. Działaj kompleksowo i wspieraj swoje starania w naturalny sposób. Poznaj 3 propozycje przepisów na pyszne koktajle propłodnościowe. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Leczenie IVF i preimplantacyjne badania genetyczne - nowa nadzieja dla niepłodnych par

Preimplantacyjne badania genetyczne (PGT) mogą być bardzo pomocne dla par, które od dłuższego czasu starają się o dziecko, mają za sobą nieudane transfery, czy przykre doświadczenia związane z utratą ciąży. Jakie korzyści dają badania PGT? Jak wykonanie badań PGT może zwiększać szanse na powodzenie in vitro? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników (PCOS) – dieta dla płodności

Zespół policystycznych jajników (PCOS, Policystyczne Jajniki) to jedno z najczęściej występujących zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Dotyczy 5-10% kobiet w wieku rozrodczym i jest najczęstszą przyczyną zaburzeń owulacji i problemów z zajściem w ciążę. Przeczytaj jakie są objawy PCOS, jak wpływa ono na starania o dziecko oraz w jaki sposób możesz pomóc sobie dietą.   

CZYTAJ WIĘCEJ