plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Becia a jakie masz, że tak powiem, dowody? W sensie widzę, że jesteś mocno wkręcona jak na osobę, która nie robiła testu. Chyba, że robiłaś - dlatego pytam. Nie chcę żebyś znowu się srogo rozczarowała
Beata, Shagga_80, Fedra, Selena, Kfjatus, Ilona, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJestem z powrotem!
Jeszcze przed śniadaniem zadzwonił Szef ze sprawą niecierpiąca zwłoki,więc trzeba było na bok odstawić szykowanie kanapekGdy kończyłam rysowac dostałam telefon od ciotki Endo i Ona mówi,że na piątek załatwiła mi wizytę u jakiejś Pani prof. Diabetolog...tak więc ten tydzień zakończy się równie intensywnie jak zaczął
Libruś, nic mi nie wiadomo,aby miały byś jakieś roboty po drodze
A tak w ogóle to Kubie wczoraj powiedziałam,że przyjedziesz i jak wstał to od razu "pyta" za ile godzin przyjedziesz..już kilka razy musiałam Mu liczyć
Beatko, moja aukcja się wczoraj skończyła ,ale tu masz linka:
http://allegro.pl/spodnie-ciazowe-z-kokarda-xs-jak-nowe-i3385956902.html
Choć ja nie polecam nawet oglądania ciuchów zanim nie będziesz w ciązy ...sama wręcz przeciwnie, przy przedostatnim cyklu nakupowałam zapas podpasek i tamponówmauysia, Fedra, Beata, Libra, Kfjatus, Blondi22, Ilona, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzień dobry już jestem. Szybko się uwinęli z tym prądem
Jestem na chwilę bo już na mnie krzyczą, że komputer i komputer A Paweł mówi, ze od rana siedzę na Plemniczce, SRACZCE i Tyśce
Kfjatus - ja mam pamięć dobrą ale krótkąTakże nie zapamiętałabym co której mam napisać
Wszystko bym pewnie pokićkała.
Plemniś - miałam robionę w 2D i 3D. w 3D dzidzia była odwrócona przodem więc wszystko było widać. Jednak lekarz jak widać się pomylił
Kopciuszku - ochłonęłam, i cieszę się niesamowicieWózek już kupiony, łóżeczko wybrane, miałam dziś jechać już po jakieś ciuszki ale lenistwo mnie ogarnęło.
Becia - a co ja ominęłamo matko PRZEPRASZAM ! Nie wiem za co ale wybacz
Idę na kawę.mauysia, Shagga_80, Ola_czeka, Fedra, Beata, Kfjatus, Sandraa, Blondi22, Ilona, kopciuszek126, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ola_czeka wrote:Becia a jakie masz, że tak powiem, dowody? W sensie widzę, że jesteś mocno wkręcona jak na osobę, która nie robiła testu. Chyba, że robiłaś - dlatego pytam. Nie chcę żebyś znowu się srogo rozczarowała
heheh nie uwierz mi z ewkrecona nie jestem wogóle czuję totalny luz i spokój, bo wiem że teraz jestem zapisana do lekarza który mi mi pomóc zajśc w ciąże
testu robić nie zamierzam , bo pomimo że mam cykle nieregularne to fl jest zawsze idealnie stała co do 1 dnia wiec jeśli nagle się wydłuży to będzie dla mnie znak nie do podważenia
spoko co by nie było jest ok naprawdę
jesli teraz się nie uda a starania były mega trafione to oznaczałoby że z moimi pęcherzykami jest napewno źle, mineło wlasnie 14 mies. oficjalnych starań więc lekarz napewno mnie postymuluje na maksa a po tym bedę sie cieszyć bliźniakamiOla_czeka, Fedra, Ilona, aisa lubią tę wiadomość
Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
nick nieaktualnyBeata wrote:heheh nie uwierz mi z ewkrecona nie jestem wogóle czuję totalny luz i spokój, bo wiem że teraz jestem zapisana do lekarza który mi mi pomóc zajśc w ciąże
testu robić nie zamierzam , bo pomimo że mam cykle nieregularne to fl jest zawsze idealnie stała co do 1 dnia wiec jeśli nagle się wydłuży to będzie dla mnie znak nie do podważenia
spoko co by nie było jest ok naprawdę
jesli teraz się nie uda a starania były mega trafione to oznaczałoby że z moimi pęcherzykami jest napewno źle, mineło wlasnie 14 mies. oficjalnych starań więc lekarz napewno mnie postymuluje na maksa a po tym bedę sie cieszyć bliźniakami
Wygońcie mnie...mam tyyyyyyyyyyyyyyyyyle do zrobienia jeszcze a już prawie południe!!
Fedra, Beata lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFedra wrote:dziękuje Laski już mie lepiej jednak płacz jest dobry na wszystko jest bardzo oczyszczający...
Libra Ty mi lepiej już napisz albo w wolnej chwili czego nie jadasz a co lubisz co bym fopa kulinarnego nie popełniła
Jedynie mój organizm nie przyswaja zupy szczwiowej, która mi smakuje, wie zawsze po niej witam się z wujkiem klozetem oraz pikantnych przypraw, po których ściga mnie zemsta faraona:DBeata, Fedra, Blondi22, Ilona, aisa lubią tę wiadomość
-
Ruciu pominełaś mnie w spotkankiu
Szaguś dzięki zaraz pokombinuje
Mayyś mi poczta działa normalnie....a już wiem zapchałam ci skrzynkę moze?Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
Szagus zaraz zmienie stpkę dla Ciebie :*
p.s fajne te portki ale czemu żle sie w nich czujesz że luźne przecież one takie mają być to przecież bryczesy...ale jakby co to trzymaj odkupię
Oliwka 2006
-
Libra wrote:ja jestem wszystkozerna:D
Jedynie mój organizm nie przyswaja zupy szczwiowej, która mi smakuje, wie zawsze po niej witam się z wujkiem klozetem oraz pikantnych przypraw, po których ściga mnie zemsta faraona:D
czyli w jednym się zgadzamy co do zupy szczawiowej
no i na szczęście nie przyprawiam ostro
ale wiesz jak zrobie flaczki czy gulasz z serc to zeby nie było ze nie pytałamShagga_80, Kfjatus, Libra, Ola_czeka, Gunia, aisa lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualnyBeata wrote:Szagus zaraz zmienie stpkę dla Ciebie :*
p.s fajne te portki ale czemu żle sie w nich czujesz że luźne przecież one takie mają być to przecież bryczesy...ale jakby co to trzymaj odkupięJa się sobie nie podobam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lipca 2013, 11:43
-
nick nieaktualny
-
Uploaded with ImageShack.us
hurra udało się czyli dobry kod skopiowałam
takie jest moje marzenie (ale chyba tylko moje)Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lipca 2013, 11:49
Libra, mauysia lubią tę wiadomość
Oliwka 2006
-
Ola_czeka wrote:Małyś, jedno pytanie. Jak napisałaś do adminów, skoro nie działa Ci poczta?
Ale strona ovufriend.pl/poczta mi się w ogóle nie wyświetla, a sprawdzałam już na trzech komputerach.Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lipca 2013, 11:50
-
nick nieaktualnyFedra wrote:czyli w jednym się zgadzamy co do zupy szczawiowej
no i na szczęście nie przyprawiam ostro
ale wiesz jak zrobie flaczki czy gulasz z serc to zeby nie było ze nie pytałamFedra, Kfjatus, Ola_czeka, aisa lubią tę wiadomość