plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Libra wrote:to przylatuj na koniec pierwszej dekady sierpnia:D
he he he może jej podaj dokładnie datę bo ja zrozumiałam ze piszesz o końcu miesiąca i nie wiedziałam co Ty robiesz wtedy w tych okolicach17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Selena wrote:Beciu ja tez Cie widze
witaj kochana
smutno mi poprostu kurde ...
weszłam z zapałem nadrabiam Was od 3 godzin rece zmarzły od lajkowania
a nawet nikt nie zauważył mojej wypowiedzi no nic...
a zapomniałam napisać że zapisalam się do lekarza ale niestety nie miał błyskawicznego terminu wiec będzie to mój 43d.c albo 3...w gorszej wersjii
choć teraz to kto wie co lepsze? 27.07 jedziemy na wieczór panieński wynajmujemy autobus i ruszamy po klubach więc wszystkie będą piły... będzie impreza na całegoSelena, kiti, a-koczek, aisa lubią tę wiadomość
Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
Libra wrote:w planach jest sierpień, bo ja dluzej nie wytrzymam:) dawaj czadu (szersze info u Fedry) juz licznik włączony:D17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Kfjatus wrote:Beata, a może Ty już test zrobiłaś i sobie z nas jaja robisz? Mów wszystko szybko!!! Synek będzie?
ze wszytski wyliczeń tak wychodzi heheh zresztą wróżka mi mówiłaIlona, aisa lubią tę wiadomość
Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
Beata wrote:Wosebko dobrze że juz ustały , ale tak jak mówi Fredzia to pewnie po lutku i to całkiem natuiralne
Szaguś ciągle wierzę, czuję sie baardzo ciążowo
p.s. nikt nawet nie zaintereswoał się ze rożnie we mnie syn...
No chyba że masz w zanadrzu pozytywny teścikKfjatus, Selena, Beata, Fedra, Libra, Shagga_80, Muska, Ilona, Gunia, aisa lubią tę wiadomość
-
Beata dziś taki ruch, że trzeba głośno krzyczeć w tym gwarze a nie siedzieć w kącie i sie smucić że nie słychać. już kilka razy przerabiałyśmy ten temat. a jak aluzje nie docierają to prosto z mostu do nas sie mówi! to jesteś w ciązy czy nie?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lipca 2013, 10:58
Beata, mauysia, Fedra, Libra, Ilona, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyzbikowa wrote:na blogu jest notka! ha! nie czytałaś!
i jak tylko Cie zobaczyłam to od razu powiedziałam o zmianach! czuję się 100% usprawiedliwiona
więcej info wyśle Ci na priv bo dziewczyny już są zmęczone tematem
kiti, zbikowa, mauysia, Fedra, Ola_czeka, Ilona, aisa lubią tę wiadomość
-
Beata wrote:będzie!! heheh ale wiem to bez testu
ze wszytski wyliczeń tak wychodzi heheh zresztą wróżka mi mówiła
A że jak twierdzisz jesteś w ciąży, to i tak nici z tegozbikowa, Beata, Fedra, Libra, Ilona, aisa lubią tę wiadomość
-
Selena wrote:Fedra no własnie to plamienie nie było brązowe...raczej swieże...ale najważniejsze że już nie ma
mogłas sobie po prostu szyjke lutkiem uszkodzić i już jeśli to było drobne i przeszło to nic się nie dzieje...
Beatko ja Cię widzę i ciesze sie ze rośnie w Tobie synek ale jeśli nie to nie płacz czasem ....Selena, Beata lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualny
-
Beata wrote:wiem wiem Mayuś ale mówiłam Ci równiez że ja nie puszczę pary oficjalnie dopóki Ty nie wyczaisz ...
Fedra, Kfjatus, Ilona lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFedra wrote:he he he może jej podaj dokładnie datę bo ja zrozumiałam ze piszesz o końcu miesiąca i nie wiedziałam co Ty robiesz wtedy w tych okolicach
mauysia, Ilona, aisa lubią tę wiadomość
-
Zbiku KRZYCZEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!
żart ale chciałabym aby sie potwierdził za te parę dni ...
właściwie może w piatek walne sobie bete i bedzie po kłopocie
Kfjatuś jeszcze nic pewnego więc bedzie mi wybaczone wypicie winka wiec zapraszam
Fedruś dzięki że sie cieszysz pomożesz wybrac imię
p.s. płakac nie będę bo szykuje się fajowa impreza
Fedra, zbikowa, mauysia, Ilona, aisa lubią tę wiadomość
Oliwka 2006
-
Libra wrote:pod koniec pierwszej dekady (10) sierpnia, to mi wychodzi 8-9 a moze i nawet 10 sierpień... Jak m da:D
nawet się nie wygłupiaj ja tu wszystkim już zapowiedziałam ze nie ma mnie dla nikogo od 8 do 10 sierpnia bo przyjeżdza do mnie przyjaciółka...
mojemu psu też tłumacze ze w sierpniu przyjedzie ciocia Libra i zeby się ładnie zachowywał i zeby w nocy czasem nie wtrynił się do Ciebie do łóżkaBeata, Ilona, aisa lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi