plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Witajcie Kochane
JESZCZE NIE NADROBIŁAM wszystkkiego (jestem na 3498 zwolnijcie plisss )
Wiele tematow było więc pewnie ni do wszystkich się odniosę
Najpierw do Ruci heheheh ale numer a ostatnio była pokazowa fotka po czym poznać że dziewczynka heheheh no wiec Ruciu gratuluję SYNKA :*
Szaguś a możesz mi wrzucić linka na priv do tych swoich gatków? (może przyniosłyby szczęście?
Mayuś nic ni usprawiedliwia Ruci bo dokładnie wie gdzie mieszkam i same gadałyśmy wcześniej o spotkaniu z Gosią, wiec jak mogła teraz mnie pominąć no jak?
Kopciuszku powróż mi plisss co rożnie w moim brzuszku heheh
29 lat zapłodnienie lipiec
mauysia, Fedra, Rucia lubią tę wiadomość
Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
Ola_czeka wrote:No. Zgłaszał się człowiek, zapraszali go, on się rozbierał do rosołu i sam sobie robił zdjęcie pstryczkiem, żeby nie być zawstydzonym przez fotografa i potem szło to w milionach egzemplarzy.
?!?!
A czemu to służyło?
A twarze mieli zamazane? -
Fedra wrote:nie pamiętam ale to chodziło coś o Twój szlafrok a niech tam...
cieszę sie zę będziesz w Polsce ale w Wawie Cię raczej nie odwiedzę bo nie uwieżycie nigdy tam nie byłam
nie martw sie, ja już mam obczajone ceny biletów do Krk, więc tak łatwo Ci nie odpuszczeLibra, Fedra, Ilona, aisa lubią tę wiadomość
-
plemniczka wrote:witam sie nocną porą. Ruciu faktycznie jaja z tym twoim chlopaczkiem
A jak Ci powiedziano ze dziewczynka w 12 tyg to bylo na USG 2d, czy 3d?
I mam takie pytanko do was odnosnie tego kalendarza chinskiego plci, skoro urodzilam sie w czerwcu 1984 r, a zaplodnienie mialo miejsce przed miesiacem urodzin to ile mam lat liczyc w chwili poczecia wedlug niego? 28 czy juz 29?
no i kolejna sprawa z miesiącem poczęcia, nie wiem ktory miesiac mam brac pod uwage, bo u mnie wszystko wydarzylo sie na przelomie kwietnia i maja, mianowicie, owulacje mialam 29 kwietnia, wiec do zaplodnienia doszlo kilka dni pozniej czyli w maju juz. To jak na to patrzec?
Jak ktoras jest w stanie mi to rozwikłać bede wdzieczna.
Dobranoc
ja myśle ze powinnaś brać pod uwagę że był to kwiecień i bierzesz ile miałaś lat skończonych w konkretnym miesiacu a najlepiej jak sprawdzisz też maj ale jak masz dwie różne odpowiedzi no to będziesz miała po prostu niespodzianke i musisz jeszcze czekacBeata, plemniczka, Ilona lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
kopciuszek126 wrote:A i jeszcze jedno- bratowa męża urodziła teraz w lipcu syna. Zaszła w październiku- i miala w 3 na 3 kalendarze córkę, a urodziła syna
.
Jeszcze jest coś takiego,ze dodajesz swój ukończony wiek i miesiać w którym zaszłaś. I jak wyjdzie suma parzysta to syn, a jak nieparzysta to córka.
I powiem tyle na koniec, ze mi z obydwoma synami sie to sprawdza.
Z pierwszym zaszłam w listopadzie mając ukończone 25 lat.
To 25 lat+ 11(listopad)=36 -syn (bo parzysta)
och to juz wszystko wiem!!!
dziekuję z córką sie sprawdziło, a teraz oczekuję syna
wiedziałam takie tez sa moje przeczucia....
Teraz z drugim
29 lat + 3 (marzec)=32 syn (bo parzysta).
Czyli Ilona
29+5=34 syn. Zobaczymy czy sie u Ciebie sprawdzi???
Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
Fedra wrote:nie pamiętam ale to chodziło coś o Twój szlafrok a niech tam...
cieszę sie zę będziesz w Polsce ale w Wawie Cię raczej nie odwiedzę bo nie uwieżycie nigdy tam nie byłamKfjatus, Fedra, Ilona, aisa lubią tę wiadomość
-
Beata wrote:Mayuś nic ni usprawiedliwia Ruci bo dokładnie wie gdzie mieszkam i same gadałyśmy wcześniej o spotkaniu z Gosią, wiec jak mogła teraz mnie pominąć no jak?
Beciu ależ nie bądź taka surowa...
Tak czy owak niebawem się widzimy
Beata, Ilona lubią tę wiadomość
-
Muska wrote:Czółko
Czytam o tych kalendarzach i się zastanawiam co ja będę mieć?
Która mi tu powróży?
Zakładając że moja owulacja raczy się zjawić w tym miesiącu i uda się zaciążyć?
Nie ma to jak dobra poranna zagadka
ja Ci wróże córkę
tylko pamiętajcie póxniej moje typy bo potem nie wiem czy trafiłam czy nie17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualny
-
jeju wrote:Spakowałam i czekam na kuriera hehe
Schabowego dorzucam gratis...lubię Cię za tę chęć bycia konsumentem moich wyrobów....mój gołdo, że kto zjada ostatki, ten jest piękny i gładki hehe
Ale to nie ostatki, bo robiłam dużo i nawet 1/3 nie zjedli haha
Obiad z głowy dzisiaj...Oliwka 2006
-
Libra wrote:to przylatuj na koniec pierwszej dekady sierpnia:D
Fryzjer i makijażystka i manikiurzystka zaliczone?
Selena, Libra, Fedra, Shagga_80, Rucia, Blondi22, Ilona, aisa lubią tę wiadomość
-
Selena wrote:A ja znowu mam plamienie
teraz je zauważyłam jak byłam luteine zaaplikować
dobrze ze mam wizyte jutro..
jesli lutka aplikujesz dowcipnie to możesz mieć plamienia jest to normalne własnie po lutku... więc spokojnie ważne zeby nie było żywej lub jak kto woli świerzej krwi...Selena, Beata, Ilona, aisa lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualnya ja się witam z 3 dniowego urlopu i odzywam się dzis tak jak obiecalam:)
Jejku, jak ja uwielbiam urlopy:) po strasznie męczących 2 dniach (przeprowadzka w pracy) dziś mogłam wstać o 9-tej:) pocwiczylam pol godzinki, wykapalam się i czas zrobic sniadanko:) a później prasowanie, obiad... I szerokiej drogi:)
PS. Shagga, droga prosta czy są jakies objazdy przez roboty drogowe?mauysia, Beata, Selena, Fedra, kiti, Ilona, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny